2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

amiiin, Allah razı olsun tatlım... hayır tek embriyoydu. tek yumurta ikizi demek ki :)

yaw o nası oluyoki !!!! yani biz doktor kadar iyi bilemeyiz tabi ama tek yumurta ikizileri aynı kesede oluyor diye biliyorum. bende kontrole gittiğimde doktor çift kese gördüğünü söyledi. ben tek embriyo konduğunu söyledim, oda eşinle en son ne zaman beraber oldun dedi, 2 ay kadar oluyo dedim ozaman kan pıhtısıdır dedi. ama birbirinin aynı 2 leke gördük diyebilirim. inşallah senin öyle değildir tabi. 2 tane cıvıl cıvıl bebişin olur İNŞALLAH

Hayırlı olsun tek yumurta oluncada ıkı kese mı oluyo benım kafam karıştı bu işe benım de ıkız ama benım çıft embrıyo transfer olmuştu işimiz zor allah yardımcımız olsun

çok sağol, teşekkürler...
tek yumurta olduğunda da iki kese olabiliyor tabi. normalde, tek kese içinde olan yahut ayrı kese içinde olupta bi tane kordonla beslenenler de var. onlar riskli çoğul gebelik oluyor.
biz şimdilik sadece iki kese olduğunu ve tek yumurta olduğunu biliyoruz. eşimle beraber olmadım o süreçte. hani sonrasında tuttu desek... bakalım ya, kalp atışını duymadan emin olamıyoruz tabi :)

aynı kesede olan çoğul gebeliklere farklı bi şey deniyodu, şu an aklımda değil. ama tek yumurta olupta, ayrı kese tabi ki olabiliyor. hem doktorum dedi, hem de 9 ay 10 gün adlı kitaptan okudum...
eşimle beraber olmadım o süreçte. sonradan olamaz yani.
inşallah Allah tamamına erdirir. kalp atışını 2 hafta sonra duycaz inşallah...

Bebişlerimin kalbi pıt pıt atıyor çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin

Tebrik ederim canım. Bende cuma günü crinojel ilacım bitmişti onu yazdırmak için burda kan testi yaptırdığım yerdeki doktora gittim. bakalım dedi. Mecbur kaldım üstten baktırdım gözüktü. kesesi ve bebeğim orda. Bu çarşambaydı merkezde randevum artık bu muayenede de inşallah kalp atışını duyarım.

ben de miniğimi gördüm bugün.. daha çok erken ama hafiften hareketlenmiş kalbi seyiriyor dedi doktor nasıl bir duygu bu yaaa.. Allahım sana şükürler olsun

kızlar ne diycem bi kaçgundur araştırıyorumda biz şimdi sezeryan mı yapmak zorundayız acaba tup bebek oldugu için normale izin vermiyorlarmı doktorlar

kızlar ne diycem bi kaçgundur araştırıyorumda biz şimdi sezeryan mı yapmak zorundayız acaba tup bebek oldugu için normale izin vermiyorlarmı doktorlar
benim bildiğim sadece çoğul gebelikte baştan sezeryan deniyor canım. Tek olunca diğer gebeler gibi doktorun la beraber karar veriyosun. Yani uygunsa normal doğumda olabiliyor. Benim bildiğim.

Teşekkurler canım darısı başına

Umutcum benim kontrolüm aslında yarın merkezde. Cuma günü ilaç için gittiğimde bakıldı. 5+4 çıktım ama bu hesaplama değişir mi? yoksa tüm ultrasonda gözüken değerler aynı mı bilmiyorum. Yani benimkine göre senin çok daha rahat gözükmesi gerekir. Tahminimce banada yarın alttan bakacaklar kendi doktorumda bakalım yazarım yine.

bişey sorucam arkadaşlar alttan muayenenin bir zararı mı var? neden tereddüt ediyorsunuz? benim doktorum da hep alttan muayene ediyor da meraklandım şimdi???

bişey sorucam arkadaşlar alttan muayenenin bir zararı mı var? neden tereddüt ediyorsunuz? benim doktorum da hep alttan muayene ediyor da meraklandım şimdi???
Benim bildiğim yok canım. Ben kendi doktorum baksın istedim ilaç için gitmiştim müsait değilim dedim mazaret oda üstten baktı. Merak etme. sakıncası olsa yaparlar mı hiç. Alttan biraz çekiniyosun ama artık yapcak bişey yok

Amaaaan kaç senedir doktorlara gide gele çekinme falan da kalmadı artık iyice kaşarlandım zaten Bir zararı olmasın da..

selam arkadaşlar,
bende mucizesine kavuşanlardanım.daha çok yeniyiz gerçi 4 hafta 5 günlük olduk dahaben merak ediyorum kaçıncı haftada keseyi ve kalp atışını duydunuz bebişlerinizin yazarmısız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…