amiiin, Allah razı olsun tatlım... hayır tek embriyoydu. tek yumurta ikizi demek ki :)
Hayırlı olsun tek yumurta oluncada ıkı kese mı oluyo benım kafam karıştı bu işe benım de ıkız ama benım çıft embrıyo transfer olmuştu işimiz zor allah yardımcımız olsun
yaw o nası oluyoki !!!! yani biz doktor kadar iyi bilemeyiz tabi ama tek yumurta ikizileri aynı kesede oluyor diye biliyorum. bende kontrole gittiğimde doktor çift kese gördüğünü söyledi. ben tek embriyo konduğunu söyledim, oda eşinle en son ne zaman beraber oldun dedi, 2 ay kadar oluyo dedimozaman kan pıhtısıdır dedi. ama birbirinin aynı 2 leke gördük diyebilirim. inşallah senin öyle değildir tabi. 2 tane cıvıl cıvıl bebişin olur İNŞALLAH
Bebişlerimin kalbi pıt pıt atıyor çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin
Bebişlerimin kalbi pıt pıt atıyor çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin
ben de miniğimi gördüm bugün.. daha çok erken ama hafiften hareketlenmiş kalbi seyiriyor dedi doktor nasıl bir duygu bu yaaa.. Allahım sana şükürler olsun
benim bildiğim sadece çoğul gebelikte baştan sezeryan deniyor canım. Tek olunca diğer gebeler gibi doktorun la beraber karar veriyosun. Yani uygunsa normal doğumda olabiliyor. Benim bildiğim.kızlar ne diycem bi kaçgundur araştırıyorumda biz şimdi sezeryan mı yapmak zorundayız acaba tup bebek oldugu için normale izin vermiyorlarmı doktorlar
ben de miniğimi gördüm bugün.. daha çok erken ama hafiften hareketlenmiş kalbi seyiriyor dedi doktor nasıl bir duygu bu yaaa.. Allahım sana şükürler olsun
Tebrik ederim canım. Bende cuma günü crinojel ilacım bitmişti onu yazdırmak için burda kan testi yaptırdığım yerdeki doktora gittim. bakalım dedi. Mecbur kaldım üstten baktırdım gözüktü. kesesi ve bebeğim orda. Bu çarşambaydı merkezde randevum artık bu muayenede de inşallah kalp atışını duyarım.
maşallah canım benim gozun aydın
gözün aydın canım
Umutcum benim kontrolüm aslında yarın merkezde. Cuma günü ilaç için gittiğimde bakıldı. 5+4 çıktım ama bu hesaplama değişir mi? yoksa tüm ultrasonda gözüken değerler aynı mı bilmiyorum. Yani benimkine göre senin çok daha rahat gözükmesi gerekir. Tahminimce banada yarın alttan bakacaklar kendi doktorumda bakalım yazarım yine.canım seninki kaç haftalık üstten baktılar demişsin bende artık üstten baktırmak istiyorum ama bu doktorların alttan bakma merakı nedir anlamadım gitti benimki 6+5 günlük cumartesi günü kalp atışları için gitcez inşallah
Benim bildiğim yok canım. Ben kendi doktorum baksın istedim ilaç için gitmiştim müsait değilim dedim mazaret oda üstten baktı. Merak etme. sakıncası olsa yaparlar mı hiç. Alttan biraz çekiniyosun ama artık yapcak bişey yokbişey sorucam arkadaşlar alttan muayenenin bir zararı mı var? neden tereddüt ediyorsunuz? benim doktorum da hep alttan muayene ediyor da meraklandım şimdi???
Benim bildiğim yok canım. Ben kendi doktorum baksın istedim ilaç için gitmiştim müsait değilim dedim mazaret oda üstten baktı. Merak etme. sakıncası olsa yaparlar mı hiç. Alttan biraz çekiniyosun ama artık yapcak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?