2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

Hayırlı günler herkese,
Ben dün gittim kontrole bebeğimizin kalp atışlarını duyduk. Çok güzeldi. Henüz hissedemediğimiz için hamile olduğumuzu anlayamıyoruz ama görünce ne kadar mutlu oluyor insan. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguları. İlaçlarımı azalttı. dün 6+6 haftalıktım. Bende bişey yiyemiyorum çok zorr

hıh işte aynı ben oooff bende de pek bir belirti yok çok korkuyoruuuum..

sadece sağ bacağım çekiyor. ona da dediler ya yerleşme sürecinde olur diye, yani ne bilim tek tesellim o... gerçi hala mı yerleşiyolar o da meçhul :) ayyhhh iyice paronayak oldum çıktım be canım... sen yine duymuştun kalp atışını. ben napiiimm???

ah güzelim, çok sağol ya... inşallah yolundadır herşey. öyle tedirginim ki! nolur dua et bize... :97:

çok sevindim ya, darısı bana inşallah. benim de 7 haftalık ama, doktor 8. haftada gel dediği için hala gidip duyamadım kalp atışlarını... sabırsızlanıyorum çok feci. önümüzdeki hafta nasıl geçer bilmem. zor duruyorum! en güzel yanlarından biri de ilaçları azaltman olmuştur heralde :) özellikle de ben şu proluton depottan kurtulursam, çok sevinicem ya... oturamıyorum üzerine neticenin...

ya işte gördük de daha çok erken belli belirsiz dedi doktor ptesiyi bekliyorum işte... bir de hiç bir ilaç vermedi doktorum o da kafama takılıyor..sadece folik asit alıyorum o kadar..

kızlar selam, hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum bende 2.denememde hamile kaldım dondurulmuşumla şükürler olsun son adet tarihim 2 mayıs allah nasip ederse şubat gibi bebeğime kavuşacağım şu an 5+3 olduk daha ne keseyi görebildik ne kalp atışlarını ayın 17sinde randevum, nasıl sabredeceğim o zamana kadar

ya işte gördük de daha çok erken belli belirsiz dedi doktor ptesiyi bekliyorum işte... bir de hiç bir ilaç vermedi doktorum o da kafama takılıyor..sadece folik asit alıyorum o kadar..

ahh ahh... ne zormuş allam anne olmak! annem derdi de inanmazdım...
ben de aksine çok ilaç kullanıyorum canım ya...
folik asit, proluton depot, clexone, progestan...
yoruldum valla günlerini ve saatlerini takip etmekten.

senin de hayırlı olsun tatlım. inşallah herşey yolunda gider ve kucağına da almak nasip olur sağlıkla...
ah o sabırı hiç sorma... taş olsam çatlardım yeminle

senin de hayırlı olsun tatlım. inşallah herşey yolunda gider ve kucağına da almak nasip olur sağlıkla...
ah o sabırı hiç sorma... taş olsam çatlardım yeminle

hoşgeldin canım ay daha okadar başındayızki 9 ay napcaz bilmiyorum çok telaşlı analer olcaz bizler canım benimde 7 haftalık oldu cumartesiyi dört gözle bekliyorum kalp atışları için seninde gitsen belli olur aslında istersen yakınlarındaki bi hastaneyi gidip bi kaçamak yap istersençaktırmadan

hayırlı olsun canım bebişin hayırlısıyla Allahım bebişlerimizi kucagımıza almayıda nasisp etsin

gözün aydın canıııım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..gerçekten sabretmek çok zor bana kalsa hergün başka bir doktora gidip bakarım ama eşimin aklı başında Allahtan da enge oluyor :)))
ahh ahh... ne zormuş allam anne olmak! annem derdi de inanmazdım...
ben de aksine çok ilaç kullanıyorum canım ya...
folik asit, proluton depot, clexone, progestan...
yoruldum valla günlerini ve saatlerini takip etmekten.
ben doğal yolla gebe kalınca herhangi bir ilaca gerek görmedi ama kaç yıldır ilaç bağımlısı olmuşuz ya garip geliyor şimdi..

o kadar zor elde ettik ki telaş etmemiz çok normal yaaa.. hepimiz zorla muradımıza erdik umarım hevesimiz kursağımızda kalmaz..

kesinlikle öyle ya... Pirpirikli olmayalım da :)))
Zaten zor duruyorum umutcum ya, kanıma girmeeee :))) ben 1 hafta daha nasıl bekliycem yaaa :44:

Evet canım ya. Zaten iştahsızlık var ilaçlarda midemi bulandırıyor. geçen sefer o iğneden çok vurulmuştum ben çok iyi biliyorum acısını. Sende görürüsün canım darısı senin başına.

kızlar ben hala estrofem ve progestan kullanıyorum estrofem günde 4defa progestan günde 6 tane sizlerinde öle mi sarhoş gibi oluyorum bu ilaçlar yüzünden artık bitsin yaa birde vitamin olarak elevit kullanıyorum ama ilk kan verdiğim gün başka bir doktor folbiol kullan dedi şimdi ondanda içiyorum sizler ne kullanıyosunuz

hayırlı olsun canım bebişin hayırlısıyla Allahım bebişlerimizi kucagımıza almayıda nasisp etsin

umut yarın büyük gün inşallah mutlu dönersin bende sen gibi hamileliğimi hissedemedim hala dün dayanamadım baika bir doktora gittim keseyi görmeye ve bana idrara sıkışıkmısın dediler karından bakacaklarmış halbuki ilk usg vajinal olmazmı bende özellikle vajinal bakarlar diye hastaneye gider gitmez tuvalete koştum doktor baktı biraz göremedim dedi sonrada gördüm gördüm küçük bir kese var dedi bilmem artık salladımı :))

hanımlar ben bugün doktora gittim 7 hafta 5 günlük doktor kalp atışlarını dinletmedi. kalbı atıyodu. Kıpır kıpır. Ama dinletmedi gerek yok zararlı bebeği yorar dedi. dinleyip napcan 3. ayda dinletirim dedi. Cok gereklı bişey değilmiş bebek canlı işte dedi. cok sinir oldum herkes dinletiyo benımkı nıye bole yaptıııııııı...

gözün aydın çok güzel haber darısı bizim başımıza inşallah doktorun öyle dediyse boşver sen kıpır kıpır attığını görmüşünya ne kadar güzel çok istiyosan bi dahaki kontrolünde ısrar edersin canlı olduğunu biliyosun ya o en güzel şey işte. inşallah bende bebeğimin sağ olduğunu görebilirim.

ayyyy aaaayyy çok romantik adam benim kocaaaam bizim kontrolümüz ptesiydi yarın da evlilik yıldönümümüz bugün doktorumu aramış randevuyu yarına aldırmış yıldönümümüzde duyalım kalbini diye :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…