2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

bişey sorucam arkadaşlar alttan muayenenin bir zararı mı var? neden tereddüt ediyorsunuz? benim doktorum da hep alttan muayene ediyor da meraklandım şimdi???

ayşecim kesinlikle zarerı yok emin olabilirsin aslında gercekte bu daha iyi bebegin saglıgını daha iyi gorebilmek için benim 2.5 aylık halen alttan bakılıyorum 3.aydan sonra uste gecicez için rahat olsun

selam arkadaşlar,
bende mucizesine kavuşanlardanım.daha çok yeniyiz gerçi 4 hafta 5 günlük olduk dahaben merak ediyorum kaçıncı haftada keseyi ve kalp atışını duydunuz bebişlerinizin yazarmısız..

ezgicim hoşgeldin topige canım ilk muayenende keseyi goruyorsun fakat ben ilk muayenemde guzel bi surprizle karşılaşmıştım kalp etışıda başlamıştı 5.5 haftalıktı o zamn benimki az kaldı sabret ikisinide gorursun hayırlısıyla inşallah sen kime gidiyosun benim doktorum ulun bey

ayşecim kesinlikle zarerı yok emin olabilirsin aslında gercekte bu daha iyi bebegin saglıgını daha iyi gorebilmek için benim 2.5 aylık halen alttan bakılıyorum 3.aydan sonra uste gecicez için rahat olsun

sağol canım yaa arkadaşlar rahatsız olunca endişelendim ben de.. gerçi benim göbek kocaman o kadar yağın altından zaten göremezler

hoşbulduk sevgi,ne güzel ama senin bebiş her konuda erkenci maaşallah,ben doktora gideceğim zaman 5+6 falan olucam görebilrimiyim acaba diye merak ediyorum,ay çok heyecanlı sevgi.benim doktorum süleyman bey.sevgi sen istanbuldasın sanırım muayene ücreti ne kadar alıyorar acaba,bide kaçıncı aya kadar devam ediceksin merkeze,ben istanbulda yaşamıyorum ve bu konu kafamı çok kurcalıyor.

benimki de erkenci sayılır galiba dün tam 6 haftalıktı ses duymadık ama hafif hafif kımıldıyordu kalpciği..
ptesi yine gidicez bakalım.. benim doktor her hafta çağırıyor sağolsun ben gebe muayene etmeyi seviyorum dedi :)))

canım benim 150 lira muayene ucreti alıyorlar ucret biraz zorluyo ama napalım diyoruz yeterki saglıklı olsun bizimkiler zor gebelik nede olsa insan zorlansada maddi anlamda caresiz yeterki iyi olsun diyor.bu gidişimde 3 aylık olucak bu gidişimde ulun beyle dogum ucretini konuşucam eger odeyebilecegim bi miktar olursa sonuna kadar ulun beyde dvm edicem eger agır gelirse 4.aya kadar ulun beyde dvm edicem ben doktoruma cok alıştım hem guveniyorum hemde dogum korkum cok fazla rahat olabilecegim bi doktor olsun isterim ama bakalım artık nasip bu arada canım istanbuldayım sen başka şehirdeymişsin bu zor tabiki boyle dvm edemezsin uzun zamn git gel zor olur bulundugun yerde guvenebilecegin bi doktor bulup ona dvm edersin ezgi ben ozellikle 3.ayım bitene kadar burayı tercih ettim cunku malum duşuk tehlikesi korkusu ozamn bitiyor allah yardımcımız olsun inşllah en kısa zamnda kalp etışını duyarsın şimdi randevun ne zamn

ayşecim sen nerede yaptırıyorsun gebelik takibini doktorun kim

sağol sevgicim,keşke istanbulda olsamda süleyman beye devam edebilsem,muayene ücreti bizm burdaki kasap doktorlarla aynı,ama yol parasıda veriyorum 150 tl en az,of bilmiyorum,beklediğimiz bi para vardı o da gelmedi bi türlü hepsini bebişe harcıycaktık.bizim buralardada süleyman beyi gördükten sonra hiç bir doktora gidesim yok açıkçası ama mecburum..bakıcam artık ayın 14ü kontrolüm,inşallah bebiş iyidir..

yeni topiğiniz hayırlı olsun arkadaşlar.bende ocak ayı annelerinden olucam rabbim nasip ederse inşallah.
9+3 günlük hamileyim bende.
son adetim 2 nisandı benimdee

yeni topiğiniz hayırlı olsun arkadaşlar.bende ocak ayı annelerinden olucam rabbim nasip ederse inşallah.
9+3 günlük hamileyim bende.
son adetim 2 nisandı benimdee

merhaba canım biz aynı gunlerde mutlu haberi almıştık.hatırladıysan eger umutun topiginden nasıl gidiyor hamilelik benim 24 unde ikili test var seni ne zamn cagırdılar

hakkında en hayırlı olan doktoru bulursun inşallah.bebişini gormene az kalmış inşallah bebeginde cok saglıklı ilerliyordur allah tumumuzun yardımcısı olsun inşallah

merhaba canım biz aynı gunlerde mutlu haberi almıştık.hatırladıysan eger umutun topiginden nasıl gidiyor hamilelik benim 24 unde ikili test var seni ne zamn cagırdılar

tabki hatırlıyorum canım benim hatırlamazmıyım.valla canım bu aralar iyiyim ama bir ara mide bulantısı çektim şimdi iyiyim biraz daha.birde annem ameliyat geçirdi onun yanındaydım giremedim topiğe.9+4 oldumbende bugün canım.burdaki doktorum 12.haftada çağırdı beni ikili test için.
senin 10 haftalık olmuş maşallah tatlım.son adet tarihin neydi sevgicim senin.aramızda bu kadar farkvarmıydı bizim.acaba ben yanlışmı hesaplıyorum.
beslenmen nasıl gidiyor senin.ben hiçbişey yiyemiyorum yaaahele süt hiç içemiyorum hemen midem bulanıyor.peynirde fazla yiyemiyorum.öncedende yiyemezdim.birtek yoğurt yiyebiliyorum süt ürünlerinden.meleğim iyi beslenemezse diye korkuyorum sevgi yaa

canım benim yemek yiyememeni hiç kafana takma bebekler bu haftalara kadar biz yiyemesekde vucudumuzdaki besin ona tamamen yetiyormuş cunku cok kucuk oldugu için zaten fazla yiyemiyormuş bunu sakın dert etme bende hiç fark olmadı cok şukur bulantı kusmam hiç olmadı bendede yemede artış oldu şimdiden 2 kilo aldım fakat bende sut içemiyorum ben eskidende sut içemezdim ama peynir yiyorum gunde muhakkak sabah kahvaltıda bir tane yumurta haşla ye ben yumurtayı hemen hemen hergun uyemeye gayret gosteriyorum ama haşlanmış olucak yagda degil.balık yiyorum 2 haftada bir buda cok onemli yogurt ye yogurt cok faydalı ama yagsız olmasına ozen goster bide ceviz cok onemli gunde 2 tane ben bunlara cok ozen gosteriyorum. adet tarihine gelince ben 1 nisan biliyordum ama yanlış hatırlıyormuşum merkezde dosyama baktılar 30 martmış ikili testede 12.haftanın bitiminde gidicem ayın 24 unde cagırdı ulun bey belki cinsiyetinide goruruz ikili testte ozellikle onuda cok merak ediyorum.

Günaydın Canım..
ben Bursadayım canım tüp bebek denememi yapan hocayla devam ediyorum Prof.Osman Develioğlu

profmuş ne guzel ama muayene ucret bayagı pahalıdır sanırım.ama tabi tecrubeside cok iyidir allahım tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini her sureci ayrı dert hamileligin yok şu test temiz cıkıcakmı yok duşecekmi paranoyak oldum ben kendi adıma korkudan

evet biraz tuzlu 250 alıyor muayeneden ama gerçekten değer diye düşünüyorum, daha önce hiç görmediğim kadar iyi bir doktor..
Rabbim hamile kalmayı nasip etti ya artık biraz katlanıcaz gerisine maddi manevi.. Tamamına ermek kısmet olsun da..

Herkesin herşey yolundadır inşallah...
Ben hala kalp atışlarını duymadığım için çok tedirginim ya... doktor 2 hafta sonraya çağırmıştı. yani bu cuma diil haftaya cuma... zaman geçmiyor. hep kendimi dinliyorum. acaba bi belirti yok mu diye. keseleri gördük ama, ah bi de kalp atışlarını duysaydım benden iyisi olmazdı...
dua edin bana nolur. sinir olmaya başladım kendime. sürekli kötüsünü düşünmeye başladım ya...

hıh işte aynı ben oooff bende de pek bir belirti yok çok korkuyoruuuum..

sakin ol duyarsın elbet belirtiye takmayın kafayı bendede bişey olmadı hiç tek bi belirti bile yaşamadım normal dvm ediyor.inşallah haftaya cuma allahın izniyle duyarsın kalp atışını sakin ol bebegine zarar verirsin stres cok onemli

merhaba bayanlar lutfen cevap yazın ben 12.gun degerım 522 yle hamıle oldugumu ogrendım.20.gunde test yaptırdım tekrar ve 22700.37 bu sonucu aldım bugun sızce durum nedır kac haftalık oluyorum ?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…