Kimseler yok bugün. Ben birkaç gündür yazılarınızı okuyorum ama yazamadım hiç. Pazartesi teyzemin oğlunu kaybettik o yüzden tuhaf bir ruh hali içindeyim. hayat herşeye rağmen devam ediyor. Benim bulantılarım hafif oluyor yemek yaparken ama halsizlik çoğaldı. İştahsızlıkta var. Clinojeli kaçıncı haftaya kadar kullanıcaz bilen var mı?
Kimseler yok bugün. Ben birkaç gündür yazılarınızı okuyorum ama yazamadım hiç. Pazartesi teyzemin oğlunu kaybettik o yüzden tuhaf bir ruh hali içindeyim. hayat herşeye rağmen devam ediyor. Benim bulantılarım hafif oluyor yemek yaparken ama halsizlik çoğaldı. İştahsızlıkta var. Clinojeli kaçıncı haftaya kadar kullanıcaz bilen var mı?
başın sağolsun arkadaşım
tatlım sen keseni gördün mü? hiç belirtin var mı? ben keseyi ptesi gördüm ama gögüs hassasiyetinden başka hiç belirtim yok çok endişeleniyorum..
tatlım sen keseni gördün mü? hiç belirtin var mı? ben keseyi ptesi gördüm ama gögüs hassasiyetinden başka hiç belirtim yok çok endişeleniyorum..
süper Allah tamamını erdirsin inaşlah. çift emriyomu konmuştu ?
canım ben henüz doktora gitmedim ya. açıkcası bugün artık gitsem diye düşünüyorum. sonuçta hesaplamalarıma göre 6. hafta. geçen hafta için gelme demişti doktorum. ama dün aradılar, artık bi ultrasona gir dediler. bende de çok feci halsizlik ve hafif bulantı ve iştahsızlık var. ha bi de, sağ bacağım, kasığımdan en ufak bi ayakta kalınca çekiyo. doktorum normal dedi ama... bakalım ya. ben de meraktan ölüyorum!... ama herkeste belirti olucak diye bişiy yok be güzelim. rahat ol bence. keseyi görmüşsün ya, inşallah gerisi de gelicek
sağolun kızlar ben de gittim içim rahatlasın diye beta baktırdım bugün 13 bin küsür çıktı da rahatladımayşecim hiç ama hiç dert etme bende hiçbir belirti yoktu halada yok goğus belirtisi bile hiçbirşey olmadı bende içn rahat olsun bak benm 2.5 aylık oldu hala bi hamilelik belirtisi yaşamadım bi uyku var onuda kullandıgım ilaçlarr yapıyo için ferah olsun boylede yapma bebişine zarar verirsin
bugün ultrasona girdim ve iki kese görüldü! ikizmiiiişaman Allam ya. şoke oldum! 2 hafta sonraya gel, kalp atışlarına bakalım dediiiii
ayyy gözün aydııın çok sevindim... benimki kendiliğinden oldu süpriz yaptı bize :))) 2 saat sonra randevumuz var görmeye çalışıcaz bakalım inşallah görürüz..
senin değerin ne kadar yüksek acaba ikiz mi:26:
bugün ultrasona girdim ve iki kese görüldü! ikizmiiiişaman Allam ya. şoke oldum! 2 hafta sonraya gel, kalp atışlarına bakalım dediiiii
canım doktorunmerhaba kızlar bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. geçen haftam sürekli kan vermekle geçti, neyseki değerlerim hep yükseldi. p.tesi günüde keseyi gördük çok şükür. bu benim ilk tüp bebek denememdi ve ben hala hamile olduğuma inanamıyorum. bende hiçbir belirti yok. hafif bir kasık ağrısı okadar. kalp atışını duyunca içim rahatlar ve kabullenirim artık diyorum. onun içinde haftaya gidicez doktora. ben tedavimi ist. oldum lakin başka bir yerde oturuyorum, buyüzden başka bir doktora gidiyorum şimdi. lakin yeni doktorum bana hiçbirşey yapmamamı söyledi, ilk 3 ay sürekli yatıcaksın dedi. yemek bile yapmak yok dedi. ama bu bana fazla abartılı geldi. siz ne yapıyorsunuz, sürekli dinleniyormusunuz ?? kayınvalidem yanımda ve doktorada onla gitmek gibi bir hata yaptımşimdi bana hiçbir iş yaptırmıyor, bende çok geriliyorum. 'sen git artık ben yaparım kendi işimi' diyorum ama olmaz diyor sanırım 2 ay daha böyle sürücek
allahım tamamına erdirsinsizofren_ev_kedisi
kızlaaaar! kese değil, keseler gördüüm!
bugün ultrasona girdim ve iki kese görüldü! ikizmiiiiş aman Allam ya. şoke oldum! 2 hafta sonraya gel, kalp atışlarına bakalım dediiiii
Ha ha ne güzel. Gözün aydın. Sağlıkla büyüsünler inşallahhh.
canım doktorun
cok abartmış vallaha benm doktorum bana normal hayatına dvm et dedi işimi yemegimi herşeyimi yapıyorum otobuslere biniyorum 2 3 saat yolda yuruyorum agır kaldırmak dışında herşey yapıyorum doktorum bana yatmakla duşuk engellense biz herkese yat deriz eger bir bebek duşecekse onu kimse engelleyemez der.benm doktor sadece beslenmene dikkat et dedi onun dışında herşey normal allah sana yardım etsin işin cok zor rabbim bebegini korusun
allahım tamamına erdirsinsen ikiz annesisin kendine dikkat et ozellikle iyi beslen rabbim korusun bebişlerini
çok sevindim maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?