2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

Pulpy

Gördüm bebişimi. Kalbi bile kıpır kıpır atıyodu onu bile gördüm. doktor erkenden canlanmış bile dedi. Ama dinletmedi 10 gün sonra tekrar cağırdı. Fitilere devam ama 6 ya düşürdü. coraspirine devam. Vitaminlere devam. İlişki yasak hala. İki kişilik yeme dedi. Bebeğin daha cok küçük senden beslenmiyor kendı kendını besliyor daha. 3 aydan sonra fazla kalorı alacaksın dedi. o yüzden abartma dedi. Ceviz ye ama 3 adeti gecmesin dedi. Badem ye. Siyah Kuru cekirdeli üzüm ye dedi. Şekerden uzak dur dedi. İlerde şekerin fırlarsa kalp atısını durduruyomuş. birde cok yeme abartma dedi. Tansiyonu cıkartırmış o da kalp atışını durdururmuş. coraspirin ilerde gebelik zehirlenmesi diye bişey varmiş vicudun şişiyo ya onu önlemek için şimdiden veriyomuş doktor. birde kan pıtılaşmasını önlüyomuş ole dedi. Karnımaki şişliği sordum gebelikle alakalıymış progestondan değil 9 ay sonra inecek dedi. :))) şimdilik bunları hatırlıyorum aklıma geldikce yazarım.

Birde benim hiç bulantım tıksınlığım yok dedım. Hanı sağlıklı gebeliklerde olurmuş ya dedim. doktorda alakası yok bulantıların % 90 ı psıkolojik geri kalanı gebelikle alakalı dedi.

Birde benim hiç bulantım tıksınlığım yok dedım. Hanı sağlıklı gebeliklerde olurmuş ya dedim. doktorda alakası yok bulantıların % 90 ı psıkolojik geri kalanı gebelikle alakalı dedi.

canım benimde hiç bulantım yok acaba olmucakmı bazen kendi kendime diyom bulantımda yok ben gerçekten hamilemiyim diye düşünüyorum inşallah yarın bebegimizi görmeye gitcez benimde 5+5 günlük

canım benimde hiç bulantım yok acaba olmucakmı bazen kendi kendime diyom bulantımda yok ben gerçekten hamilemiyim diye düşünüyorum inşallah yarın bebegimizi görmeye gitcez benimde 5+5 günlük

benim de 5. hafatm dün gördüm kuşumu az önce de gebeliğimin ilk kusma vakası gerçekleşti :))) insan kustum diye sevinir mi yaa

benim de 5. hafatm dün gördüm kuşumu az önce de gebeliğimin ilk kusma vakası gerçekleşti :))) insan kustum diye sevinir mi yaa

canım biz seninle aynıyız. benim de 5+5. ama seni yarın mı çağırdı doktorun? ben taa haftaya gidicem ya. acaba neden öyle dedi ki? ben de gitmek, görmek istiyorum meleğimi. henüz göremediğimden, içimde hep bi tedirginlik var...

tedirgin olacak birşey yok merak etme benim tam olarak ne kadarlık olduğu belli değil ama 5 hafta civarıdır dedi doktorum, keseyi gördük ama içinde falan hiç bişey yok daha.. haftaya bir daha çağırdı o zaman bişeyler olur içinde dedi sen de haftaya daha net görürsün..

geçen seferki gebelik serüvenim, keseyi görmediğimiz için sonlandığından bu tedirginlik canım ya. umarım bu kez herşey yolunda gider. ister istemez tedirginim...
inşallah haftaya net olarak görürüz biz de.

Allah korusun ama haklısın iş gebe kalmakla bitmiyor kii yok kese var mı yok dış gebelik mi yok kalbi atacak mı... kolay elde etmiyoruz ki korkmamız normal yani..

:)ne güzel ayrıntılı bahsetmiş,
çok sevindim bebişinin pıtpıtlarının attığına, bazen inanamıyorum mucizeme
sende de oluyo mu?
kilo konusunda ben simdiden 2 kilo aldım bile
napmalıyım bilmiyrum

Aynen bende şimdiden tam 2 kilo aldım. 6 hafta 2 günlük ve 2 kilo. cok fena. aldığımız hormonlardan galiba. benım yumurta toplandığından beri kılom arrtı. Artık hamile olduğumuzu ilan edebiliriz mi yoksa biraz daha beklesek mi. gösümü gere gere hamileyim diyemedim. Hep bi cekinerek kısık sesle. Millet hamile olduğunu bas bağırarak gözümüze gözümüze soktu. Biz hala bişey olcak diye tedigin tedirgin. Allah herkesi korusun.

uff yaa ben de öğrendiğimde ufak çaplı bir kriz yaşadım ağlama gülme titreme bayılma hepsi bir arada :))) o yüzden herkes öğrenmiş oldu iş yerimde ama pişmanım keşke kalbi atana kadar bilmeseydi kimse..
kilo konusu bende zaten felaket ileri derecede obezim zaten ben o yüzden doktor hemen diyetisyene yolladı hiç kilo almayacaksın diyor hatta ona kalsa ilk 3 ay verecekmişim sonra da 5 kilo falan alıp hamile kaldığım kiloda doğruacakmışım bakalım görcez.. bu akşam gidicem diyetisyene..

iş yerini takma benımde işteki herkes biliyo göbekten iğnelerimi gözlerinin onunde yapıyodum. bide odamda sigara icmesinler diye gebeliğimi biliyolar. benim iştah okadar acık ki hic olmadığı kadar

bugün transferimin 6. günü inşallah bende aranıza katılacağım pazar günü tahlil yaptıracağım konu kilo olunca bende katılmak istedim ilk denememde 50 kiloydum doktor zayıfsın kilo al dedi ikincide 52.5 kiloyla başladım tedaviye şu an 50 kiloya düşmüşüm tekrar. şehir dışından gitmiştim istanbula çok gezdim tozdum yaramadı galiba aslında iyi yiyorum ama herkesin karnı varmış ilaçlardan bende oda olmadı acaba hamile değilmiyim valla zamanda geçmek bilmiyo...

allahım hayırlı etsin şimdiden ama kilonu kafana takma ben 49 kiloyla hamile kaldım ikinci denemede dondurulmuşlarla tuttu cok şukur zayıf olmak engellemiyor gebeligini dert etme inşallah guzel haberler alır aramıza katılırsın allah yardımcın olsun

mrb kızlar bende bugünilk kontrolüme gittim bebişim büyüyor 6 haftalık olmuş 10gün sonra kalp atışları için gitcez sizler neler yaptınız gördünüzmü kesecikleri

Arkadaşlar uzun bir süre burada olamayacağım....üzücü bir olay geçirdim ...burdan ne olduğunu yazıp sizleri endişelendirmek ve üzmek istemiyorum....hepiniz kendinize iyi bakın...hoşçakalınnnn

Kimseler yok bugün. Ben birkaç gündür yazılarınızı okuyorum ama yazamadım hiç. Pazartesi teyzemin oğlunu kaybettik o yüzden tuhaf bir ruh hali içindeyim. hayat herşeye rağmen devam ediyor. Benim bulantılarım hafif oluyor yemek yaparken ama halsizlik çoğaldı. İştahsızlıkta var. Clinojeli kaçıncı haftaya kadar kullanıcaz bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…