2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

tatlım ben de estrofem kullandım ama, gebeliği öğrenene kadar. tabi doktorun daha iyi bilir ama, prospektüsünü de okuduğunda görebilirsin. gebelikte kullanılmaması daha iyi olur diyordu...
progestana devam ediyorum ben de. düşük riskini ortadan kaldırmak için... vitamin için bana, 12. haftadan sonra başlıycaz dedi. şimdilik sadece folik asit kullanıyorum...
elevitin içinde de zaten folik asit olduğunu biliyodum ama, yeterli görmedi belki de doktorun.

canım görmüşsün ya attığını, bence fazla düşünme artık :) ben daha onu bile yaşayamadım yaa... insanız, bişiy olunca sonuna kadar olsun istiyoruz ama, bilemeyiz doktorunun vardır bi bildiği... zaman geçsin, duyarsın da elbet :))

süpermişş :) valla ne güzel yaa... bizim de pazar günü ama, sabretmeye çalışıyorum ben hala...
duygularını yazmanı bekliyorum
he bu arada; nice senelere tatlııım!

bende prospektüsü yüzünden korktum zaten ama merkezden verdikleri kağıttada yazıyo kendileride sölediler estrofem ilk ultrasona kadarmış, progestan 12.haftaya kadar. ben bu estrofemi arayıp sorayım olmazsa ya çünkü prospektüste gebelik olduğunda bırakılmalı diyo

kızlar merhaba bende şubat ayında inşallah bebeğimi kucağıma alacağım en son reglime göre 4 hafta 3 günlük çok tazeyiz yani, bende bebeğimin kalp atışları için büyümesini bekliyorum tüp bebek merkezinden 3 hafta sonra doktor kontrolüne gidebilirsin dediler, bekliyoruz bizde bu arada hamile kalan arkdaşlara hayırlı olsun diyorum umarım sağlıklı hamilelikler geçirir bebeklerimizi kucaklarız.

amin ...hayırlı olsun canım gozun aydın daha cok başındasın inan o gunler geliyoda aklıma gunler gecmek bilmiyo bi turlu halada oyle ben hala resmen takvimlerden gozumu alamıyorum nezamn takmesini hissederim ne zamna cinsiyetini ogrenirim ah ah herşeyi ayrı bir merak allah hepimizin sag saglım kucagımıza almak nasip etsin rabbim yavrularımızı korusun inşallah

amiiin inşallah seneye bu zamanlar hepimiz bebeklerimizin uykusundan gazından bezinden bahsediyor oluruz.. gözün aydın canım sağlıkla kucaklaman dileğiyle...

hayırlı olsun canım allah tamamına erdisin sağlıklı sıhhatli seninkinide hepimizinkini de inşallah

kızlar buün kalp atışı için gitmiçtik ama duyamadık bebegide tam olarak göremedi nolur biriniz moral verin

canım henüz gerçekten erkenmiş demek ki... bak biz seninle aynıyız ve bana doktor 8 haftalıkken gel dedi...
bence biraz daha beklemelisin...
bi de şey sorucam. ultrason karından mı, yoksa vajinal mi yaptılar?

canım henüz gerçekten erkenmiş demek ki... bak biz seninle aynıyız ve bana doktor 8 haftalıkken gel dedi...
bence biraz daha beklemelisin...
bi de şey sorucam. ultrason karından mı, yoksa vajinal mi yaptılar?

canım vajinadan bakıyorlar evet canım seninle aynıyız ama artık çok korkmaya başladım gerçekten kalp atışlarını duymadan hamileyim dememek lazımmış genede ümidimi kaybetmedim ama inşallah bebegim beni bırakmaz geçmi büyücek anlamadım gitti ne düüncegimi bilemiyorum artık

canım sen kaç haftalıktı tam olarak internette 8 haftadan önce duyulmaz diyo canım canını sıkma istersen bi kan ver düşüş var mı yok mu görmüş olursun

yolk kesesi diye bir kese daha varmış canım onu gördümü doktorun o yolk kesesi bebeğin varlığının ispatıymış o varsa bebek daha küçük olduğu için duyamamışsınızdır allah bebeğini size bağışlasın canım içini ferah tut dua et

canım yolk kesesi var ama bebek gözükmüyör 7+2 günlük inşallah dedigin gibidir ama bende diyorum bebek olmasa yolk kesesi nasıl olcak bilmiyorum valla kafam o kadar karışıkki:2:

kızlar buün kalp atışı için gitmiçtik ama duyamadık bebegide tam olarak göremedi nolur biriniz moral verin

canım değerin düzgün arttıysa yolk sacını da gördüyseniz boşuna üzme kendini biraz zaman tanı bebeciğine büyümesiiçin fırsat ver, için rahat değilse de beta baktır artışı nasıl diye..

canım transferden sonra 3 kere yaptırmıştım düzenli artmıştı ama şimdi neden böyle oldu anlamadım yolk kesesinide gördük canım sence bi ümit varmıdır annem kızsa daha belli olmaz diyo kız kan olur erkeginde 40 günde herşeyi belli olur dedi inşallah öyledir 1 hafta sonra başka doktora gideyim diyom inallah bebegim beni bırakmaz

üzme kendini üzüntünü hisseder bebeğin bir terslik olsa kanaman olması gerekirdi.. gönlünü ferah tutmaya çalış.. neden bir hafta bekliyorsun ki hemen ptesi git başka bir doktora

tüm topiklere aynı şeyi yazıyorum ama bir daha toparlayamam kafamdakileri :)))

bir insan evladının imanını Allaha olan inancını bundan daha çok perçinleyecek Allahın büyüklüğü karşısında nefesini böylesine kesecek birşey var mı acaba dünyada?? Rabbim sen ne büyüksün sana binlerce kez şükürler olsun...
Yattım masaya ultrasonda gördük embriyomuzu ölçtü 9mm olmuş 6+6 dedi sonra yakınlaştırdı aman ya rabbiiii bir telaş bir çırpınma bir yaradılış mucizesi.. sonra nefes al şimdi tut nefesini dedi doktor tuttum veeee o ses dumdum dumdum dumdum.... şimdi nefesini bırak artık istediğin gibi ağlayabilirsin dedi... canımın canı içimden bir parça... varolmak bana gelebilmek için nasıl da çırpınıyor... bu duygunun adı, tarifi, benzeri yok.. sonsuz şükür sonsuz iman başka birşey hissetmiyorum.. o an ağlamadım ama şimdi tutamıyorum kendimi... tüm hak eden ve isteyen kadınları Rabbim bu mucizeye kavuştursun... yazdıklarımı okuyorum ama o kadar yetersiz o kadar kifayetsiz ki hepsi... tek diyebileceğim ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.....

Selam kızlar bende bütün ilaçlarıma devam ediyorum sonucum pozitif henuz dr. gitmedim 15 haziranda randevüm
Esrefoma devam dedi dr kan sulandırıcı Fragmin iğne coraspirin progestoran ampul vajinadan gunde 3 kez progestan ampul elevit folbiol zararı olmaz boşverin doktorların kontrolündeyiz sonuçta saglıklı bizimle olsunlarda bebeklerimiz sevgiler

canım çok güzel gözün aydın allah bizede nasip etsin inşallah ayşecim senin belirtin oluyomuydu miden bulanıyomu ya da başka bişey benim hiç bir belirtim yok sadece çok az göğsüm acıyo midem bulanmıyo hiç korkuyorum kötü giden bişey mi var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…