2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

gözün aydın kan değerlerin kaçtı?

stres yapma be canım. erken daha inan bana. bak arkadaşın da dediği gibi; yolk kesesi de gözükmüş. içini ferah tut. gerildikçe, daha kötü etki eder. üzme kendini nolur. dua et ve yaradana sığın. emin ol herşey yolunda gidicek. meleğin seninledir

yok canım 1-2 kez çıkarttım ama hamile kalmadan önce de ben arada sırada çıkrtırdım zaten.. hiiiç bir belirtim yok sadece arada göğüslerim acıyor bir de kokulara hassasım ama kokuyu alıyorum sadece öyle iğrenme falan olmuyor hiç...belirtilere takılma boşver çok sıkıntılar çektik şimdi arık tadına varalım bence..

merhaba kızlar bu topiği okumak çok güzel...bende hamile olduğumu yeni öğrenenlerdenim. pazartesi yani yarın testi tekrarlayacağım inş. değerim yükselmiştir.burda yazan herkesi tebrik ediyorum...bende hala hamile olduğuma inanamıyorum...dualarınızı eksik etmeyin..

canım sitres yapmamak elde degil doktor okadar kötü konuştuki anlatamam saglıklı gebelik degil dedi düşük olur dedi özürlü dedi yani demedigini bırakmadı hiç agzından olumlu birşey çıkmadı yolk kesesi var ama bebek gözükmüyor ama benim benim hiç kanamam falan yok ilaçlarınıda kullanmana gerek yok dedi napcagımı şaşırdım artık

ya ne biçim bi doktor bu çok şaşırdım beta hcg düzenli artıyosa yolk kesesi çok önemli onu gördüyse seni nasıl böyle üzebilir inşallah haftaya bebeğinide görürsün bu şans işi bazen bebek çok erken bazende geç gözükebiliyo ben burda neler okudum böyle görmeyip yada kalp atışı yok diye kürtaj olucam diye beklerken kalp atışlarını duyan hiç bozma morelini allahın dediği olur allah nasip kısmet etmiş olsun inşallah..ayrıca doktorunuda değiştir bence en kısa zamanda tüp bebek yaptırıyoruz bizim normal gebeliklerden farklı psikolojimiz bide yaptığına bak gıcık oldum doktoruna kusura bakma valla.

canııım üzülme kendi kendine git bi kan ver katlandıysa ve haftanla uyumluysa üzülmeyi bırakırsın

kızlar cuma günü doktora gittim. sat a göre 7. haftadayım ama neyazıkki kalp atışı duyamadık ayrıca doktor kesenin yanındaki pıhtının hala durduğunu söyledi. ve bu pıhtı kanamaya sebep olabilirmiş. eğer kanama şiddetli olursa keseyide alır götürürmüş ama birkaç damlalık bir akıntı gibide olabiliyormuş. buyüzden sürekli yatıcaksın dedi doktor. hiçbirşey yapmıyorum şimdi, annem geliyor bugün. bu pıhtı olayı canımı epey sıktı sizin anlıycağınız. birde sürekli bulantım var, hiçbirşey yiyemiyorum. böyle olacağım hiç aklıma gelmezdi, kendime hiç yakıştıramıyorum böyle mızmızlanmayı.

canım bide tüp bebek doktorum yani anlamadım gitti adam hakketen gıcık etti benide zaten bidaha gitmem ona başka doktora gitcem 1 hafta bekliyelim bile demedi boşuna ümitlenmeyin dedi çıktı ne zorluklarla biz bu bebeklere kavuşuyoruz ama doktorlarn hiç umru degil artık Allahıma bıraktım can veren o napalım artık beklemekten başka çaremiz yo

canııım üzülme kendi kendine git bi kan ver katlandıysa ve haftanla uyumluysa üzülmeyi bırakırsın

canım salı günü başka bi doktora gideyim diyom belki orası güzel birşey der bu doktorlar niye bu kadar acımasız anlamıyorum doktora kalsa hemen alcaktı bebek olmasa yolk kesesi oluşurmu anlamadım gitti

canım benimde kesede bebekle aynı boyutta kan pıhtısı vardı hatta ilk bi dr gitmiştim rahimden bişey sarkıyo falan deyip beni korkuttu kendi doktorum bebeğin ikizi olduğunu ama geişmediği için pıhtı olduğunu söyledi ve 1 cm büyüdü pıhtı 10+5 de çok az bi kanamayla yokoldu benimki bende çok telaşlanmıştım ..
bende 3 ay mide acıması garip bi bulantıyla geöçirdim hasta gibi ne biçimmiş bu hamilelik derken 3 aydan sonra herşey eskiye döndü
hiç takılma bunlara inşşlh bebeğinin kalp atışlarınıda duyarsın

inşallah güzel haberlerini yazarsın ben olsam yarın başka doktora giderdim ..sen nnerde yaptırdın ultraspn aletleri nasıl gittiğin yerin bunlar bile önemli benim kendi doktoruma 7 haftadan beri gidiyorum hiç alttan bakmadı aletleri çok güzel

canım doktorun kendi muayananesi vardı orda baktırdık ben izmirde oturuyorum bitane normal ultrason aleti vardı her gittigimde alttan bakıyor bende hemen gitmek istiyorum ama gene aynı çıkarsa diye korkuyorum birazdaha büyüsün öyle gideyim diyorum ama bilmiyorum belkide fazla bekleyemem

arkadaşım okuyorum yazdıklarını ve doktoruna sinir oldum.sen bence başka bir doktora git için rahat etsin en azından..nasıl tarzları var bazı doktorların anlamış değilim,gerçekten herkesi kadın doğum doktoru yapmasınlar.hele ki bizim gibi binbir zahmetle bebek sahibi olanlara daha bi özenli davranmaları lazım..inşallah herşey yolundadır umut.ALLAHIM YARDIM ETSİN ARKADAŞIM.

sagol canım işte böyle bu doktorlar hiç karşısındaki insanları düşünmüyorlar ama ben inanıyorum bebegim benimle zaten bidaha gitmicem o doktora sinir hastası yaptı beni bir günde delimidir nedir inşallah bebegim beni bırakmaz doktor ilaçlarını kullanmana gerek yok dedi ama kullansammı kullanmasammı karar veremedim

canım yaşadıgın duruma yani doktor talihsizligine cok uzuldum ama bebege gelince o yolk kesesi çok onemli eger o gozuktuyse herşey yolunda demektir ama şunuda soyleyeyim ultrason coooookkkk onemli ultrasonun kalitesi nekadr iyise bebekde okadr net gozukuyor mesela ben tam 8 haftalıkken umutta ulun beye ultrasonla alttan gozuktugumde bebegin ellerini kollarını o kadr net gordumku elimde ultrason kagıdını goren şaşırdı ay bu kadr kucuk bebek nasıl bu kadr ne olur diye bi komşumda hamile onun benle olan ultrasonunda hiçbirşey belli degil yani bu birazda ultarasonun kalitesine baglı birşey duşun maşallah bebegim fıldır fıldır donuyodu hiçççççççççç kafana takma yolk kesesi cok onemli için rahat olsun ama bence iyi biryere git bak için rahatlasın dert etme ayrıca canım benim allah korusun kotu birşey olsa muhakkak kanaman olurdu çok şukur oyle birşeyinde yokmuş rahat ol

çok haklısın canım. seni çok iyi anlıyorum. önceki tüp bebek denememizde benim de başıma aynısı gelmişti. kese gözüküyordu ama bebek yoktu bana direk dedikleri yaz ayında kar yağması gibi bi ihtimal. bunu ya alıcaz ya da öncesinde ilaçla düşürücez dediler. dünya başıma yıkılmıştı. olmuşum 8 haftalık ve alışmışım artık varlığına bebeğimizin ama doktor diyo ki, aslında yok öle bişiy....
çok zor oluyor biliyorum...
ama senin durumun farklı canım. yolk kesesi varmış ya... ben de o yoktu! bence rahat ol ve en kısa zamanda başka bi doktora git. ilaçlarını da başka bi doktora gidene kadar bırakma bence. üzüldükçe, stres yaptıkça, bebeğini de etkiliyor emin ol. o yüzden lütfen rahat ol ve biran önce araştırıp daha iyi bi doktora gözük
inşallah herşey yolundadır tatlım. dualarımız seninle

canım sıkma canını.. 8. haftada duyulurmuş kalp atışları. üzme kendini lütfen... kesenin yanında gözüken pıhtı, genelde gelişemeyen ikiz olarak düşünülüyo ve zamanla vücut onu atıyo zaten biraz kanamayla...
inşallah herşey yolunda gidicek. kendine dikkat et. bak ne güzel annen de geliyomuş. dinlen güzelce. bugünler de geçicek inşallah. feraha çıkınca, bu korkularımızı gülümseyerek hatırlıycaz inan bana. malum nazlı bizim bebekler. az uğraş vermedik. doğal olarak çok düşünüyoruz...

11.gün testimde 57 çıktı değerim bugün 2.testi tekrarlayacağım 13.gün ama kahverengi lekem gelmiş sizde böyle bişi oldumu panik oldum

11.gün testimde 57 çıktı değerim bugün 2.testi tekrarlayacağım 13.gün ama kahverengi lekem gelmiş sizde böyle bişi oldumu panik oldum

canım kadınların büyük çoğunluğunda, yerleşme kanaması diye adlandırılan adet gibi ya da sadece lekelenme gibi bi durum olurmuş. rahat ol lütfen. pozitif sonucun inşallah artmıştır... merakla bekliyoruuuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…