Selam kızlar bende bütün ilaçlarıma devam ediyorum sonucum pozitif henuz dr. gitmedim 15 haziranda randevüm
Esrefoma devam dedi dr kan sulandırıcı Fragmin iğne coraspirin progestoran ampul vajinadan gunde 3 kez progestan ampul elevit folbiol zararı olmaz boşverin doktorların kontrolündeyiz sonuçta saglıklı bizimle olsunlarda bebeklerimiz sevgiler
canım vajinadan bakıyorlar evet canım seninle aynıyız ama artık çok korkmaya başladım gerçekten kalp atışlarını duymadan hamileyim dememek lazımmış genede ümidimi kaybetmedim ama inşallah bebegim beni bırakmaz geçmi büyücek anlamadım gitti ne düüncegimi bilemiyorum artık
canım çok güzel gözün aydın allah bizede nasip etsin inşallah ayşecim senin belirtin oluyomuydu miden bulanıyomu ya da başka bişey benim hiç bir belirtim yok sadece çok az göğsüm acıyo midem bulanmıyo hiç korkuyorum kötü giden bişey mi var diye
stres yapma be canım. erken daha inan bana. bak arkadaşın da dediği gibi; yolk kesesi de gözükmüş. içini ferah tut. gerildikçe, daha kötü etki eder. üzme kendini nolur. dua et ve yaradana sığın. emin ol herşey yolunda gidicek. meleğin seninledir
canım sitres yapmamak elde degil doktor okadar kötü konuştuki anlatamam saglıklı gebelik degil dedi düşük olur dedi özürlü dedi yani demedigini bırakmadı hiç agzından olumlu birşey çıkmadı yolk kesesi var ama bebek gözükmüyor ama benim benim hiç kanamam falan yok ilaçlarınıda kullanmana gerek yok dedi napcagımı şaşırdım artık
canım sitres yapmamak elde degil doktor okadar kötü konuştuki anlatamam saglıklı gebelik degil dedi düşük olur dedi özürlü dedi yani demedigini bırakmadı hiç agzından olumlu birşey çıkmadı yolk kesesi var ama bebek gözükmüyor ama benim benim hiç kanamam falan yok ilaçlarınıda kullanmana gerek yok dedi napcagımı şaşırdım artık
ya ne biçim bi doktor bu çok şaşırdım beta hcg düzenli artıyosa yolk kesesi çok önemli onu gördüyse seni nasıl böyle üzebilir inşallah haftaya bebeğinide görürsün bu şans işi bazen bebek çok erken bazende geç gözükebiliyo ben burda neler okudum böyle görmeyip yada kalp atışı yok diye kürtaj olucam diye beklerken kalp atışlarını duyan hiç bozma morelini allahın dediği olur allah nasip kısmet etmiş olsun inşallah..ayrıca doktorunuda değiştir bence en kısa zamanda tüp bebek yaptırıyoruz bizim normal gebeliklerden farklı psikolojimiz bide yaptığına bak gıcık oldum doktoruna kusura bakma valla.
canııım üzülme kendi kendine git bi kan ver katlandıysa ve haftanla uyumluysa üzülmeyi bırakırsın
kızlar cuma günü doktora gittim. sat a göre 7. haftadayım ama neyazıkki kalp atışı duyamadıkayrıca doktor kesenin yanındaki pıhtının hala durduğunu söyledi. ve bu pıhtı kanamaya sebep olabilirmiş. eğer kanama şiddetli olursa keseyide alır götürürmüş ama birkaç damlalık bir akıntı gibide olabiliyormuş. buyüzden sürekli yatıcaksın dedi doktor. hiçbirşey yapmıyorum şimdi, annem geliyor bugün. bu pıhtı olayı canımı epey sıktı sizin anlıycağınız. birde sürekli bulantım var, hiçbirşey yiyemiyorum. böyle olacağım hiç aklıma gelmezdi, kendime hiç yakıştıramıyorum böyle mızmızlanmayı.
canım bide tüp bebek doktorum yani anlamadım gitti adam hakketen gıcık etti benide zaten bidaha gitmem ona başka doktora gitcem 1 hafta bekliyelim bile demedi boşuna ümitlenmeyin dedi çıktı ne zorluklarla biz bu bebeklere kavuşuyoruz ama doktorlarn hiç umru degil artık Allahıma bıraktım can veren o napalım artık beklemekten başka çaremiz yo
inşallah güzel haberlerini yazarsın ben olsam yarın başka doktora giderdim ..sen nnerde yaptırdın ultraspn aletleri nasıl gittiğin yerin bunlar bile önemli benim kendi doktoruma 7 haftadan beri gidiyorum hiç alttan bakmadı aletleri çok güzel
canım doktorun kendi muayananesi vardı orda baktırdık ben izmirde oturuyorum bitane normal ultrason aleti vardı her gittigimde alttan bakıyor bende hemen gitmek istiyorum ama gene aynı çıkarsa diye korkuyorum birazdaha büyüsün öyle gideyim diyorum ama bilmiyorum belkide fazla bekleyemem
arkadaşım okuyorum yazdıklarını ve doktoruna sinir oldum.sen bence başka bir doktora git için rahat etsin en azından..nasıl tarzları var bazı doktorların anlamış değilim,gerçekten herkesi kadın doğum doktoru yapmasınlar.hele ki bizim gibi binbir zahmetle bebek sahibi olanlara daha bi özenli davranmaları lazım..inşallah herşey yolundadır umut.ALLAHIM YARDIM ETSİN ARKADAŞIM.
sagol canım işte böyle bu doktorlar hiç karşısındaki insanları düşünmüyorlar ama ben inanıyorum bebegim benimle zaten bidaha gitmicem o doktora sinir hastası yaptı beni bir günde delimidir nedir inşallah bebegim beni bırakmaz doktor ilaçlarını kullanmana gerek yok dedi ama kullansammı kullanmasammı karar veremedim
kızlar cuma günü doktora gittim. sat a göre 7. haftadayım ama neyazıkki kalp atışı duyamadıkayrıca doktor kesenin yanındaki pıhtının hala durduğunu söyledi. ve bu pıhtı kanamaya sebep olabilirmiş. eğer kanama şiddetli olursa keseyide alır götürürmüş ama birkaç damlalık bir akıntı gibide olabiliyormuş. buyüzden sürekli yatıcaksın dedi doktor. hiçbirşey yapmıyorum şimdi, annem geliyor bugün. bu pıhtı olayı canımı epey sıktı sizin anlıycağınız. birde sürekli bulantım var, hiçbirşey yiyemiyorum. böyle olacağım hiç aklıma gelmezdi, kendime hiç yakıştıramıyorum böyle mızmızlanmayı.
11.gün testimde 57 çıktı değerim bugün 2.testi tekrarlayacağım 13.gün ama kahverengi lekem gelmiş sizde böyle bişi oldumu panik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?