11.gün testimde 57 çıktı değerim bugün 2.testi tekrarlayacağım 13.gün ama kahverengi lekem gelmiş sizde böyle bişi oldumu panik oldum
canım yaşadıgın duruma yani doktor talihsizligine cok uzuldum ama bebege gelince o yolk kesesi çok onemli eger o gozuktuyse herşey yolunda demektir ama şunuda soyleyeyim ultrason coooookkkk onemli ultrasonun kalitesi nekadr iyise bebekde okadr net gozukuyor mesela ben tam 8 haftalıkken umutta ulun beye ultrasonla alttan gozuktugumde bebegin ellerini kollarını o kadr net gordumku elimde ultrason kagıdını goren şaşırdı ay bu kadr kucuk bebek nasıl bu kadr ne olur diye bi komşumda hamile onun benle olan ultrasonunda hiçbirşey belli degil yani bu birazda ultarasonun kalitesine baglı birşey duşun maşallah bebegim fıldır fıldır donuyodu hiçççççççççç kafana takma yolk kesesi cok onemli için rahat olsun ama bence iyi biryere git bak için rahatlasın dert etme ayrıca canım benim allah korusun kotu birşey olsa muhakkak kanaman olurdu çok şukur oyle birşeyinde yokmuş rahat ol
umut nasılsın canım senin herhangi bir sıkıntın olmuşmuydu kanama ağrı giibi filan ne zaman gideceksin yeniden doktora ??
şizofren ev kedisi sen nasılsın nasıl gidiyo? ya beni acayip bir korku sardı 2gündür içimde müthiş bir korku var bebeği göremezsem diye deli olucam az kaldı..........
canım iyi olmaya çalışıyarum canım şimdiye kadar hiç kanamam olmadı agrılarım oldu kasık agrılarım transferden sonra ama onlara normal dedi doktor bidaha ne zaman gidecegimide bilmiyorum gene aynı şeyleri duymaktan korkuyorum
çok haklısın canım. seni çok iyi anlıyorum. önceki tüp bebek denememizde benim de başıma aynısı gelmişti. kese gözüküyordu ama bebek yoktubana direk dedikleri yaz ayında kar yağması gibi bi ihtimal. bunu ya alıcaz ya da öncesinde ilaçla düşürücez dediler. dünya başıma yıkılmıştı. olmuşum 8 haftalık ve alışmışım artık varlığına bebeğimizin ama doktor diyo ki, aslında yok öle bişiy....
çok zor oluyor biliyorum...
ama senin durumun farklı canım. yolk kesesi varmış ya... ben de o yoktu! bence rahat ol ve en kısa zamanda başka bi doktora git. ilaçlarını da başka bi doktora gidene kadar bırakma bence. üzüldükçe, stres yaptıkça, bebeğini de etkiliyor emin ol. o yüzden lütfen rahat ol ve biran önce araştırıp daha iyi bi doktora gözük
inşallah herşey yolundadır tatlım. dualarımız seninle
ah tatlım nasıl olsun işte, gün sayıyorum doktora gitmek için. o korkuyu hiç sorma zaten. öyle tedirginim ki. sürekli aklımda ya ters giderse, yolunda gitmezse diye düşünceler dolanıp duruyo...
ne bi belirti var ben de ne de başka bişiy zaten. sadece deli gibi acıkıyorum. ama öyle iştahlı da değilim ama, yemediğimde elim ayağım kesiliyo hemen...
amaan ne biliiim... inşallah herşey hepimizin yolunda gider ya... dua edelim birbirimizee
önümüzdeki cumaya filan git bence biraz bebeğe zaman tanımış olursun fazlada uzatma böyle hergün üzülmektense iyi kötü ne varsa öğren inşallah bebeğin seninledir
Aybennnnn kuzum gözün aydın Rabbim bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş.tüm 2012 il anneleri tebrik ediyorum hepimizin bebekleri sağlıklı sıhhatli hayırlı olması dileğiyle....
canım benim çok teşekkür ederim allah razı olsun cümlemize inşallah sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasi etsin sen nasılsın canım
aynen canım bende çok alıştım inşallah bebegim benimledir bilmiyorum sadece korkuyorum yolk kesesi var ama bebek nerde anlamadım millet 6 haftalıkken kalp atışını duyuyar biz daha bebegi göremedk nasıl iş anlamadım sen ne zaman gitcen doktora bende o zaman gideyim bari sele benim adet tarihlerimiz aynıydı
dua edelim tabiki bende öle hiç belirti yok bulantı yok akıntı yok göğsüm acıyo arada ama bir artıyo bir azalıyo bende sık acıkıyorum geçen hafta acıktımmı ellerim titremeye başlıyodu oda geçti allahım yardım etsin bebeklerimize sağlık versin inşallah bize de sabır sükunet versin
canım ben daha keseyi ya da bebeği görmedim gerçi ama benimde 11.gün 49 13.gün 172 15.gün 517 çıktı yani şu an sağlıklı devam ediyo gibi görünüyo kanama olmadı bende ama seninkide önemsenecek bişey değildir bence çoğu kişide lekelenme oluyo inşallah gebeliklerimiz sağlıklı devam eder seni anlıyorum çünkü bende çok korkuyorum bebeği göremzsem kalbini duyamazsam sürekli korkular allah bebeklerimize sağlık versin hayat versin can versin inşallah
iyidir tatlım ne olsun bebeğimizi heyecanla bekliyoruz.çok çabuk geçsin günlerrrr miniğimize kavuşalım dimi hepimiz
sürekli bakınıp duruyorum vücudumda bi değişiklik var mı diye :))) ayyhh ayhhh bugünler de geçicek inşallah. aldığımızda kucamıza miniklerimizi, duyduğumuzda o eşşiz kokularını, hepsini unutucaz...
canım maalesef değerim düşük çıktı...çok ümitliydim ama 57 den 69 a yükselmiş...11.gün 57,4 13.gün 69,8 çarşamba günü tekrar test yapılacak ama çok yükselmez gibime geliyor...çok üzgünüm çokkkk
canım ben bir çılgınlık yapıp kalktım gittim merkeze bugün rabbime binlerce şükür bebeğimide gördüm kalbinin attığınıda usgye göre 5+4 müşüm çok rahatladım ya allahım sen ne büyüksün 3mm bebeğim ve kalbi pıt pıt atıyo darısı sana ve bekleyen herkese inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?