2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

umut nasılsın canım senin herhangi bir sıkıntın olmuşmuydu kanama ağrı giibi filan ne zaman gideceksin yeniden doktora ??

11.gün testimde 57 çıktı değerim bugün 2.testi tekrarlayacağım 13.gün ama kahverengi lekem gelmiş sizde böyle bişi oldumu panik oldum

canım ben daha keseyi ya da bebeği görmedim gerçi ama benimde 11.gün 49 13.gün 172 15.gün 517 çıktı yani şu an sağlıklı devam ediyo gibi görünüyo kanama olmadı bende ama seninkide önemsenecek bişey değildir bence çoğu kişide lekelenme oluyo inşallah gebeliklerimiz sağlıklı devam eder seni anlıyorum çünkü bende çok korkuyorum bebeği göremzsem kalbini duyamazsam sürekli korkular allah bebeklerimize sağlık versin hayat versin can versin inşallah

evet canım yolk kesesi var ama işte bebek gözükmüyor tabi dedigin gibi ultrason aletide çok önemli zaten doktorun bakması 1 dakka bile sürmedi inşallah bebegim beni bırakmaz zaten bidaha o doktora gitmeyi düşünmüyorum bende diyorum kanamam kullandıgım ilaçlardanmı olmuyor dedim ama bilmiyorum ilaçlara devam etsemmi etmesemmi kafam o kadar karışıkki anlatamam sana

şizofren ev kedisi sen nasılsın nasıl gidiyo? ya beni acayip bir korku sardı 2gündür içimde müthiş bir korku var bebeği göremezsem diye deli olucam az kaldı..........

umut nasılsın canım senin herhangi bir sıkıntın olmuşmuydu kanama ağrı giibi filan ne zaman gideceksin yeniden doktora ??

canım iyi olmaya çalışıyarum canım şimdiye kadar hiç kanamam olmadı agrılarım oldu kasık agrılarım transferden sonra ama onlara normal dedi doktor bidaha ne zaman gidecegimide bilmiyorum gene aynı şeyleri duymaktan korkuyorum

şizofren ev kedisi sen nasılsın nasıl gidiyo? ya beni acayip bir korku sardı 2gündür içimde müthiş bir korku var bebeği göremezsem diye deli olucam az kaldı..........

ah tatlım nasıl olsun işte, gün sayıyorum doktora gitmek için. o korkuyu hiç sorma zaten. öyle tedirginim ki. sürekli aklımda ya ters giderse, yolunda gitmezse diye düşünceler dolanıp duruyo...
ne bi belirti var ben de ne de başka bişiy zaten. sadece deli gibi acıkıyorum. ama öyle iştahlı da değilim ama, yemediğimde elim ayağım kesiliyo hemen...
amaan ne biliiim... inşallah herşey hepimizin yolunda gider ya... dua edelim birbirimizee

önümüzdeki cumaya filan git bence biraz bebeğe zaman tanımış olursun fazlada uzatma böyle hergün üzülmektense iyi kötü ne varsa öğren inşallah bebeğin seninledir

aynen canım bende çok alıştım inşallah bebegim benimledir bilmiyorum sadece korkuyorum yolk kesesi var ama bebek nerde anlamadım millet 6 haftalıkken kalp atışını duyuyar biz daha bebegi göremedk nasıl iş anlamadım sen ne zaman gitcen doktora bende o zaman gideyim bari sele benim adet tarihlerimiz aynıydı

dua edelim tabiki bende öle hiç belirti yok bulantı yok akıntı yok göğsüm acıyo arada ama bir artıyo bir azalıyo bende sık acıkıyorum geçen hafta acıktımmı ellerim titremeye başlıyodu oda geçti allahım yardım etsin bebeklerimize sağlık versin inşallah bize de sabır sükunet versin

önümüzdeki cumaya filan git bence biraz bebeğe zaman tanımış olursun fazlada uzatma böyle hergün üzülmektense iyi kötü ne varsa öğren inşallah bebeğin seninledir

inşallah canım bende biraz bekliyeyim dedim büyümesi için inşallah büyür eskiden ne güzelmiş hamile olduklarını ögrenirlermiş bidaha doktora gitmezlermiş bizlerde adım başı doktordayız herşeyi biliyoz şimdi sorsam hamile kadına yolk kesesini bilmez demin teyzeminkızıyla konuştum yolk kesesi var diyom oda neymiş diyor ki kendisi 1 çoçuk annesi bendedi öğrendikten 3 ay sonra gittim diyo cinsiyetini falan hepsini bir ögrenirim diye en güzeli aslında doktorların kafa karıştırmaktan başka işleri yok

Aybennnnn kuzum gözün aydın Rabbim bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş.tüm 2012 il anneleri tebrik ediyorum hepimizin bebekleri sağlıklı sıhhatli hayırlı olması dileğiyle....

Aybennnnn kuzum gözün aydın Rabbim bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş.tüm 2012 il anneleri tebrik ediyorum hepimizin bebekleri sağlıklı sıhhatli hayırlı olması dileğiyle....

canım benim çok teşekkür ederim allah razı olsun cümlemize inşallah sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasi etsin sen nasılsın canım

canım benim çok teşekkür ederim allah razı olsun cümlemize inşallah sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasi etsin sen nasılsın canım

iyidir tatlım ne olsun bebeğimizi heyecanla bekliyoruz.çok çabuk geçsin günlerrrr miniğimize kavuşalım dimi hepimiz

seninledir inşallah güzelim. fazla düşünmemeye çalış. olumlu düşün ki olumlu olsun inşallah... herkesin bir değil malum. ben de gittim 6 haftalıkken biliyosun. sadece keseyi gördük ve 2 hafta sonraya çağırdı...
ben inşallah cuma günü gidicem. perşembe bitiyor sat göre 8 hafta. bakalım, hayırlısıyla sen de ben de görürüz inşallah meleklerimizi...

sürekli bakınıp duruyorum vücudumda bi değişiklik var mı diye :))) ayyhh ayhhh bugünler de geçicek inşallah. aldığımızda kucamıza miniklerimizi, duyduğumuzda o eşşiz kokularını, hepsini unutucaz...

canım maalesef değerim düşük çıktı...çok ümitliydim ama 57 den 69 a yükselmiş...11.gün 57,4 13.gün 69,8 çarşamba günü tekrar test yapılacak ama çok yükselmez gibime geliyor...çok üzgünüm çokkkk

canım ben bir çılgınlık yapıp kalktım gittim merkeze bugün rabbime binlerce şükür bebeğimide gördüm kalbinin attığınıda usgye göre 5+4 müşüm çok rahatladım ya allahım sen ne büyüksün 3mm bebeğim ve kalbi pıt pıt atıyo darısı sana ve bekleyen herkese inşallah

üzülme demek boş biliyorum ama elimdende bişey gelmiyo canım düzenli katlanmamış hayırlısı olsun her işte vardır bir hayır çarşamba yükselmezse bir dahakine olur sağlığımız olduktan sonra ümit herzaman var üzme kendini

ayyy ne güzeeeel... benimki de erken görülmüştü ama sesini ctesi duydum gerçekten tarifsiz bir duygu.. Allah tamamına erdirsin inşallah...
proluton depot iğne verdi doktor haftada bir on hafta olursun dedi demin yaptırdım ufff totom acıdııııı.... çok yakıyomuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…