2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

ay çok güzell tamamına erdirsin allahım..ben de umarım yarın mutlu dönerim merkezden,yarın kontrolüm var benim de çok gerginim..ay çok güzel çok güzell..

amin canım cümlemizinkini inşallah bebeğimi görünce anne olduğumu anladım rabbim isteyen eli yüreğinde bekleyen herkese nasip etsin bizede inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin . iğne neden ayşecim bana iğne filan verilmedi ama estrofem ve progestana devam ediyorum

Son düzenleme:
İstanbul anadolu yakasında rısklı gebelık takıbı yapan doktor bılen varmı arkadaşlar tavsıye ıstıyorum kendımde arastırıyorum ama genelde avrupada tarafında bu doktorlar

amiiin Rabbim bu uğurda kimseleri uğraştırmasın, evlat hasretiyle sınamasın..
iğne progestanın yerine verdi günde 3 kere progestan yerine haftada bir bu iğneyi olursun dedi..

ne güzel ya, maşallah... darısı bize :) nasıl heycanlı ve gerginim bilemezsin. geçmiyor günler. cuma günü gelmiyor...
inşallah tamamına erer tatlım

proluton depotu ben taa transferden beri kullanıyorum ya... dediğin gibi çok pis yakıyor. oturup yatamıyorum totomun üstüne ayrıyeten progestana da devam ediyorum ben ya... fazla ilaç alıyorum sanki dimi?

ne güzel ya, maşallah... darısı bize :) nasıl heycanlı ve gerginim bilemezsin. geçmiyor günler. cuma günü gelmiyor...

benimde kontrolüm cuma günü. şu pıhtı noldu çok merak ediyorum. kalp atışı duyacakmıyım merak ediyorum. doktor ne diycek merak ediyorum kısacası meraktan ölüyorum bugün salı ama günler geçmiyor resmen. ya kızlar bu arda ben bu sıralar çok gerginim :95: . önüme gelene kızıyorum, bağrıyorum. gece yarısı kalkıp ağlıyorum. tuhaf bişiy oldum çıktım. tedaviye başladığımdan beri, yani 2,5 aydır sürekli birileriyle birlikte yaşıyorum. evimde yanlız kalmaya hasret kaldım resmen. sağolsun etrafımdaki herkes bana pozitif şeyler söylüyor, destek olmaya çalışıyor ama ben kimseden nasihat almak birşey duymak istemiyorum. acayip gerginim inşallah zamanla buda geçer . bide açlıktan ölüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. bu bulantı bitsin artık

ahh ahh, şu cuma bi gelseydii zaten :))) inşallah yolunda gittiğini öğreniriz herşeyin. valla bu süreç çok yıpratıcı. ben de 2 hafta kadar öncesinde yaşadıklarının aynını yaşıyordum. ama geince evime, ohhh bee dedim. (çaktırma :) sağolsun bizim iyiliğimiz için bişiyler söylüyolar yapıyolar ama, zaman geliyor sıkılıyor insan. bıkıyor daha doğrusu. hani sanki biz düşünemiyoruz sanki diye değil mi?
sakin olmaya çalış ve etrafında insanlar varken bunun tadını çıkarmaya bak bence. bak şimdi ben gün içinde yapayalnızım. ah hele de o kahvaltılar yok muuuu? mahvediyor beni. diyorum yaa annemlerden biri yakınımda olaydı nolurdu Allam? kıymetini bil derim yaniiiii...
bulantılarda evet ama, zor bulduk diye hiç sesimi çıkarmıyorum. bulanıyo bulanıyo geçer. en azından bi belirti diye mutlu olmaya çalışıyorum valla

canım sen kontrole ilk gitiginde kaç haftalıktı yolk sacı gözüküyormuydu

canım sen kontrole ilk gitiginde kaç haftalıktı yolk sacı gözüküyormuydu

6 haftalıkken gitmiştim canım. normal, karından ultrasonla baktı ve sadece gebelik kesesini görmüştük. açıkcası ne doktor bana dedi yolk kesesi ne de ben sordum...
tedavi gördüğüm doktorum değil. farklı bi doktor. alışmam zaman alıcak tabi. herşeyi pat pat soramıyorum ve zaten o da tüp bebekle hamile kaldığımı bilmiyo... ayyy ne sır doluyum yahu :) kimse bilmiyo...

proluton depotu ben taa transferden beri kullanıyorum ya... dediğin gibi çok pis yakıyor. oturup yatamıyorum totomun üstüne ayrıyeten progestana da devam ediyorum ben ya... fazla ilaç alıyorum sanki dimi?
yok ya normal bence benimkisi normal gebelik olduğu için daha az ilaç kullanmam da normaldir yani..
böyle hissetmen çok normalmiş canım doktorumun dediğine göre ilk üç ay yükselen progesteron seviyesi adet öncesi gibi keyifsiz gergin hissetmemize sebep olabilirmiş..
benim de bugün eğer hamile kalmasaydım 2. adetim olacaktı çok gergin ve sinirliyim.. bir arkadaşım böyle ilk aylarda beklenen adet tarihlerimde gerginlik yaşayacağımı söyledi siz hiç böyle bişey duydunuz mu:26:

ay kız valla biz ne kadar çok şey ögrendik 1 ay önce sorsalar yolk sacı ne diye bilmem bile aynen bende sen gibi doktorun karşısında herşeyi unutuyorum kız bende diyom ki kendi kendim başka bi doktora gideyim normal günüm geçti falan diyeyim gireyim bi ultrasona bakalım ne dicek

kızlar bebişimin kesesini gördümmmiçinde beyaz ışık gibi bebişte..kalbide başlamış yavaş yavaş atmaya,haftya yine gidicez tam görebilmek için kalp atışını,ben göremedim çünkü,doktor sen farkedemessin ama ben görüyorum dedi..çok şükür ALLAHIMA..:43

kaç haftalık oldun canım sen Allahım kucagınada almayı nasip etsin

inşallah canım ya valla ben sabredemedim cumaydı aslında benimde randevum sen sabretmeye çalış elini karnına koy dualar oku sana sabır bebeğine sıhhat olur inşallah

hadi gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallah seninkiyle beraber hepimizinkini

ahh ahh hiç sorma canım... doktorum öyle demişti. ne hastalarım var adet tarihlerinden haberleri bile yok demişti... ben de soru sormadan, direk şöyle dimi böyle dimi diyodum :) yani sadece onaylatıyodum. okuya okuya olduk birer kadın doğum asistanıı.. Allah sonumuzu hayr etsin :)

ah bacım yazdıklarına cok guldum hakikaten kadın dogum asistanı olduk benm kardeşlerim felan artık tıbbi soru olunca gulerek bana bakıp doktor sen soyle diyorlar gercektende şu yavrularımızı kucagımıza alana kadar ogrenmedik şey kalmıycak sayelerinde bilimimiz arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…