2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

hadi bakalım cok şukur gozunaydın rabbim bekleyenlerede nasip etsin

kesinlikle öyle valla :) doktorum sürekli takılıyodu. bak kızdırmayın beni bunu alırım yanıma asistan olarak diyodu ahh ahh... buna da şükür tabi. cahil birer anne olmaktansa...

hadi gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallah seninkiyle beraber hepimizinkini

sağol arkadaşım ALLAH sanada kısmet etsin, kimsenin evlatlarının ardından hasretle baktırmasın...sen erken görmüşşün kalp atışını maşaallah..böyle güzel devam etsin ayben.esas stres bundan sonra başlıyormuşş..

o mide ilacının adı da cytotec.. rahim ağzını genişletip düşük yaptıran bir ilaç.. ben de myom ameliyatından önce kullanmıştım kolay olsun diye..

Aklına kötüsünü getirmemeye çalış.. duyacaksın o sesi ve gerçekten dünyan değişecek.. çok tarifsiz bir duygu.. Rabbim her isteyene yaşatsın..

Aklına kötüsünü getirmemeye çalış.. duyacaksın o sesi ve gerçekten dünyan değişecek.. çok tarifsiz bir duygu.. Rabbim her isteyene yaşatsın..

inşallah canım inşallah. son muayenemde doktor kesenin çok güzel geliştiğini söylemişti. 2 gün daha sabretmem gerekiyor. şu kalp atışını bir duysam inancam hamile olduğuma. ben hala kabul edemiyorum hamile olduğumu. bu kadar bekleyince insan inanamıyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…