inşallah canım inşallah. son muayenemde doktor kesenin çok güzel geliştiğini söylemişti. 2 gün daha sabretmem gerekiyor. şu kalp atışını bir duysam inancam hamile olduğuma. ben hala kabul edemiyorum hamile olduğumu. bu kadar bekleyince insan inanamıyor tabi
Aman Allam yaa, yok yok böyle bişiy... Nasıl da atıyo minicik kalpleri bebeklerimin. Allah herkese nasip etsin bu güzelliği... Ne kadar şükretsem az Allahım!
Biri 1 cm olmuş. öbürü de 1cm 3mm :)))
Dua edin nolur. Mevlam tamamına erdirsin...
canım gözün aydın kaç haftalıksın sen şimdi. sesini dinletti mi doktorun ben sadece monitörde kıpırtıları görmüştüm bir daha ki gidişimde inşallah duyarım sesini de. rabbim tamamına erdirsin inşallah senle beraber hepimizinkini
çok sağol canıııım... 8 haftalık oldular. seslerini de duydum, hareketlerni de gördüm çok şükür. Allah hepimizinkileri tamamına erdirir inşallah...
gözün aydın canım Allahım kucagına almayıda nasip etsin
çok sağol canıııım... 8 haftalık oldular. seslerini de duydum, hareketlerni de gördüm çok şükür. Allah hepimizinkileri tamamına erdirir inşallah...
Herkese merhaba topigi açan arkadaşında ellerine saglık
Hepimiz acı şeyler yaşıyoruz çocuk uğruna umudumuzu inancımızı yitirmemeliyiz yinede bende çok acılar yaşadım bu yolda şuan hamileyim kese göründü kalp atışı için beklemedeyim inşallah hepimiz için herşey güzel gelişirde 2012 yılı annelik kervanına bizde gireriz sevgiyle kalın..
canım kesenin boyu kaç mm miş söyledimii doktorun
Aman Allam yaa, yok yok böyle bişiy... Nasıl da atıyo minicik kalpleri bebeklerimin. Allah herkese nasip etsin bu güzelliği... Ne kadar şükretsem az Allahım!
çoook güzel çok,ALLAHIM yüzünü görmeyi de nasip etsin,iki taneler bi de ayyy çok güzel bi duygu senin mutluluğun iki kat daha fazla arkadaşım..
gözün aydııın.. inşallah biran önce duyarsın kalp atışını hayatımda duyduğum en güzel sesti.. şimdi canım hergün gidip duymak istiyor :)))
Canım çok sagol güzel dileklerin için beklemekte sıkıyor insanı ne olup bittigini bilmeden sen ne aşamadasın seninde bebişini allah kucagına almayı nasip etsin..
kızlar neler yiyyip içiyorsunuz???bana sanki ne yersem az geliyor,sanki yeterli beslenemiyıroum,aslında sürekli atıştıryorum özellikle meyve,böyle gidersem yuvarlanma kıvamına gelirim..aslında bebek neye ihtiyacı varsa bizden alıyormuş,biz kendimiz için yiyiyoruz,depolar boşalmasın..annem merak etme o büyütür kendini diyor ama ben hep eksik yiyorum sanki,,biri beni durdursun..:84:
Hayırlısı olsun Arkadaşım. İyi dileklerin için sağol. İnşallah sende kalp atışlarını duyar ve rahatlarsın.Herkese merhaba topigi açan arkadaşında ellerine saglık
Hepimiz acı şeyler yaşıyoruz çocuk uğruna umudumuzu inancımızı yitirmemeliyiz yinede bende çok acılar yaşadım bu yolda şuan hamileyim kese göründü kalp atışı için beklemedeyim inşallah hepimiz için herşey güzel gelişirde 2012 yılı annelik kervanına bizde gireriz sevgiyle kalın..
Tebrik ederim canım. Sanırım senin haftamız aynı benim 8+1 bugün. İki olduğunu bilmiyodum ama hayırlısı olsun. Ben geçen sefer ikiz gebelik yaşadım çok güzel ama senin daha fazla dikkat etmen gerekiyor. Ben ilk zamanlar çok kilo almamıştım hatta 3 ay verdim daha sonra almaya başladım. Bir kerede iki çocuk sahibi olmak çok güzel bir duygu dilerim sorunsuz bir gebelik yaşar sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.Aman Allam yaa, yok yok böyle bişiy... Nasıl da atıyo minicik kalpleri bebeklerimin. Allah herkese nasip etsin bu güzelliği... Ne kadar şükretsem az Allahım!
valla canım insan sorumluluk sahibi olunca başka oluyo dimi :) hele bi de ikiz olunca var ya... Allam diyorum acaba yeterli miyim meleklerimize... ama yeterliymiş esasında. hani öyle iki canlıyım olaylarına gerek yokmuş:) az ve sık ve faydalı olan şeylerden tüketmeliymişiz.
ben kahvaltıda; 1 tane yumurta 1 bardak süt zeytin, peynir bal ve pekmez domates yiyorum.
aralarda meyve ve ayran...
ama hem öğlen hem de akşam yiyemiyorum ya. öğlen yediysem çatlıycak gibi oluyorum ve akşam sadece 1 bardak süt içip yatıyorum. tabi sabaha deli gibi acıkmış uyanıyorum :) hala tam bi düzene oturtamadım malesef. her akşam yarın düzene sokucam diyorum ama olmuyoooo!
valla siz yine iyisinizdir de, ben fena yuvarlanıcam gibi... kimbilir ikizlerim bana kaç kilo hediye edicekler :)))
kızlar neler yiyyip içiyorsunuz???bana sanki ne yersem az geliyor,sanki yeterli beslenemiyıroum,aslında sürekli atıştıryorum özellikle meyve,böyle gidersem yuvarlanma kıvamına gelirim..aslında bebek neye ihtiyacı varsa bizden alıyormuş,biz kendimiz için yiyiyoruz,depolar boşalmasın..annem merak etme o büyütür kendini diyor ama ben hep eksik yiyorum sanki,,biri beni durdursun..:84:
seni düşünemiyorum ikizlere çok iyi bakman lazım arkadaşım,ay sabahları açlık hali var ya hışımla yataktan kalkıyorum,ölmüşüm açlıktan midem kasılıyor resmen.ben hiç bir öğünü kaçırmıyorum elimde olmadanama gece yemekten sonra geriliyorum.. 1kase yoğurt 1 bardak ayran 1 bardak süt hergün içiyorum,erik olmassa olamazım öğlene doğru,komposto kaynattım onu içiyorum arada,yumurta haftada 5 gün olucak şekilde yiyorum.hormon ilaçlarındanda çok karnım oldu benim,gören şaşırıyor tabi diyemiyorum ki tüp bebek..sen kaç kilo aldın tedaviden itibaren?ben 2,5 kilo almışım daha 7.haftadayım ama annemle kayınvalidemin bir hoşuna gidiyor ki anlatamam,tombulseverlerden kendileri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?