valla ben hiçbirşey yiyemeyenlerdenim. sabah kahvaltı bile edemedim. 1 dilim domates 2 dilim salatalık yedim sadece. 2 haftadır açım, açtatlı hiç yiyemiyorum. meyve yemeye çalışıyorum, domates, salatalık, peynir ve nasıl oluyor bilmiyorum ama patates kızartması. birde yağsız ekşili çorba. işte yiyebildiklerim bir elin parmakları kadarlar. ama doktorum problem değil dedi. 'sen kendini ayakta tutacak kadar beslen yeter, bebekler çok bencil olur, kendi başının çaresine bakar onlar' dedi. bu bulantı daha ne kadar sürecek böyle yaw yemek yemek istiyorum artık yemekteyizi bile seyredemiyorum, midem bulanıyor hiç böyle şeylerin başıma geleceğini düşünmezdim. psikolojik bunlar falan diyodum. ama Allahın sopası yok işte, al sana dedi
Hayırlısı olsun Arkadaşım. İyi dileklerin için sağol. İnşallah sende kalp atışlarını duyar ve rahatlarsın.
Tebrik ederim canım. Sanırım senin haftamız aynı benim 8+1 bugün. İki olduğunu bilmiyodum ama hayırlısı olsun. Ben geçen sefer ikiz gebelik yaşadım çok güzel ama senin daha fazla dikkat etmen gerekiyor. Ben ilk zamanlar çok kilo almamıştım hatta 3 ay verdim daha sonra almaya başladım. Bir kerede iki çocuk sahibi olmak çok güzel bir duygu dilerim sorunsuz bir gebelik yaşar sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
Teşekkürler canım, çok sağol. sorumluluğum iki kat evet. inşallah başarabilirim. 8+1 benim de ve 1 kilo aldım şimdiden. bakalıım sonuna dooğru nolucaam :) amaaan sağlıkla olsun da, hiç takmıyorum kafama. elbet verilir kilolar
Ahh ahh başarılı olurum inşallah:) o açlık hali yok mu.... ya bi insan nasıl acıkabilir o kadarcık bi sürede anlam veremiyorum. eşim diyo küçük canavarlar :) ben tedavi sürecinde hiç şişmedim şükürler olsun. sadece 1 kilo aldım şimdiye dek. tüp bebek olduğunu zaten kimsecikler bilmiyor. amaaan ne gerek var zaten. kime neymiş
valla ben hiçbirşey yiyemeyenlerdenim. sabah kahvaltı bile edemedim. 1 dilim domates 2 dilim salatalık yedim sadece. 2 haftadır açım, açtatlı hiç yiyemiyorum. meyve yemeye çalışıyorum, domates, salatalık, peynir ve nasıl oluyor bilmiyorum ama patates kızartması. birde yağsız ekşili çorba. işte yiyebildiklerim bir elin parmakları kadarlar. ama doktorum problem değil dedi. 'sen kendini ayakta tutacak kadar beslen yeter, bebekler çok bencil olur, kendi başının çaresine bakar onlar' dedi. bu bulantı daha ne kadar sürecek böyle yaw yemek yemek istiyorum artık yemekteyizi bile seyredemiyorum, midem bulanıyor hiç böyle şeylerin başıma geleceğini düşünmezdim. psikolojik bunlar falan diyodum. ama Allahın sopası yok işte, al sana dedi
ya kızlar konuyla hiç ilgisi yok ama ben çok sıkıldım sürekli birileri geliyor bana,durumu bildiği halde insanlar sanki hasta ziyareti gibi,gelip koca gün oturuyorlar,üstü kapalı söylüyorum gerçekten anlamıyor bu insanlar,tayinimiz kendi memleketime çıktı sevimndim ama bin pişmanım,ne kadar anlayışsız insanlarmış çevremdekiler kızanını kapan bana geliyor,kocamla haftasonları birlikte geçirirz,gündüz telefon sana gelelim,ya niye kocalarıyla oturmayı bilmmez bu insanlar,arkadan komşum kocası yokmuş bana gelebilrimiymiş akşama kızıyla,ben kaçmak ,ist,yorum burdan artık..hamileliğimi bilemedim yalnız kalmak istiyorum....
selam kızlar
son adete göre haftanızla ultrason arasındaki haftanız arasında
ne kadar fark var?
benim ultrasona göre 8+5
SAT a göre 9+3
maşallah ikizciklerin olucak bence sen yemeyi içmeyi bırakda bol bol yattdogurunca biz tek olanlar yine uyuruz iyi kotu sen birini al birini indir bence sen bacım bu donemi iyi atlat yeğencikler sana uyku muyku uyutmaz bu arada canım şaka bi yana beslenme korkunuz olmasın ben onu cok iyi araştırdım biz azıcıkda yesek o ona cok bile geliyormuş bebek kendini besliyormuş için rahat olsun bu arada 8+1 desin doktor şimdi ne zamn cagırdı ben 8+1 ken doktor 1 ay sonra ikili test için gel demişti seni oncesinde cagırdımı
yaw valla bravo sana. nasıl söylemedin kimseye tüp bebek yaptırdığını. benim çevremdeki herkes biliyor. tüm akrabalar, arkadaşlar, konu komşu..... ama varya bi daha hamile kalayım kocama bile söylemiycemay her kafadan bir ses. herkes aklı sıra örnekler veriyor. 'bizim eltimin görümcesinin gelinin kardeşide tüp bebek yaptırdı 9 ay yattı' , 'benim arkaşın kızı koydurdu su bile kalkıp almadı' falan diye gereksiz örnekler veriyorlar işte. acayip gerildim buyüzden. tekrar söylüyorum BRAVO...... ama sendin galiba dimi doktoruna bile söylememiştin. bence mutlaka doktoruna söylemelisin, buda benden sana gereksiz bir tavsiye olarak gelsin
ya kızlar konuyla hiç ilgisi yok ama ben çok sıkıldım sürekli birileri geliyor bana,durumu bildiği halde insanlar sanki hasta ziyareti gibi,gelip koca gün oturuyorlar,üstü kapalı söylüyorum gerçekten anlamıyor bu insanlar,tayinimiz kendi memleketime çıktı sevimndim ama bin pişmanım,ne kadar anlayışsız insanlarmış çevremdekiler kızanını kapan bana geliyor,kocamla haftasonları birlikte geçirirz,gündüz telefon sana gelelim,ya niye kocalarıyla oturmayı bilmmez bu insanlar,arkadan komşum kocası yokmuş bana gelebilrimiymiş akşama kızıyla,ben kaçmak ,ist,yorum burdan artık..hamileliğimi bilemedim yalnız kalmak istiyorum....
tatlım rahat ol ya. bırak insanlar bunu derler, arkamdan şöyle düşünrler diye yaşamayı ve de müsait değilim, dinlenmem lazım bulantım var v.s... boşver. önemli olan sen ve meleğin şimdi. gerisi teferruat inan. yoksa insanlar her zaman hep bana hep bana der. kimseyi mutlu edemezsin ki. uğraşma bence ve koy ver gitsin
ikili testime 7 gun var gunler hiç gecmiyor bebişimi ozledim
Sevgıcım ben pazartesı gıdıyorum sen ayda bır galıba senın ustune benım 2.olacak
Canım benımde ıkız ya bazen karnıma sığarlarmı dıe duşunuyorum boyun kılon kaç senın saçma sapan herşey gelıo aklıma
ah güzelim hiç sorma. napıcaz son zamanlarda bilmem artık
benim boyum 167 kilom da 67.
senin kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?