2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

Ahhhh canııım yaa, kıyamam sana... çok zordur sahi. nasıl dayanabiliyosuun. Allah yardımcın olsun. inşallah en kısa zamanda geçer...
ben yemeden hafif bulantı hissediyorum. yedikten sonra iyiyim. ama yarım saat geçmeden yine başlıyor. ama çok şükür hiç öyle kusucak kadar değil. hafif hafif:) onu da takmıyorum zaten. hamile olduğumuz belli olsun ıcık yahuuuu

Teşekkürler canım, çok sağol. sorumluluğum iki kat evet. inşallah başarabilirim. 8+1 benim de ve 1 kilo aldım şimdiden. bakalıım sonuna dooğru nolucaam :) amaaan sağlıkla olsun da, hiç takmıyorum kafama. elbet verilir kilolar

maşallah ikizciklerin olucak bence sen yemeyi içmeyi bırakda bol bol yatt dogurunca biz tek olanlar yine uyuruz iyi kotu sen birini al birini indir bence sen bacım bu donemi iyi atlat yeğencikler sana uyku muyku uyutmaz bu arada canım şaka bi yana beslenme korkunuz olmasın ben onu cok iyi araştırdım biz azıcıkda yesek o ona cok bile geliyormuş bebek kendini besliyormuş için rahat olsun bu arada 8+1 desin doktor şimdi ne zamn cagırdı ben 8+1 ken doktor 1 ay sonra ikili test için gel demişti seni oncesinde cagırdımı

yaw valla bravo sana. nasıl söylemedin kimseye tüp bebek yaptırdığını. benim çevremdeki herkes biliyor. tüm akrabalar, arkadaşlar, konu komşu..... ama varya bi daha hamile kalayım kocama bile söylemiycem ay her kafadan bir ses. herkes aklı sıra örnekler veriyor. 'bizim eltimin görümcesinin gelinin kardeşide tüp bebek yaptırdı 9 ay yattı' , 'benim arkaşın kızı koydurdu su bile kalkıp almadı' falan diye gereksiz örnekler veriyorlar işte. acayip gerildim buyüzden. tekrar söylüyorum BRAVO...... ama sendin galiba dimi doktoruna bile söylememiştin. bence mutlaka doktoruna söylemelisin, buda benden sana gereksiz bir tavsiye olarak gelsin

selam kızlar
son adete göre haftanızla ultrason arasındaki haftanız arasında
ne kadar fark var?
benim ultrasona göre 8+5
SAT a göre 9+3

ah canım en kısa zamanda geçer bulantılar inşallah,bende tam tersi bulantıdan ölürüm zannediyodum ama hiçbirşeyim yok.dediğin doğru bebişler alıyormuş bizden alacağını..bende hamile gibi hissetmiyorum kendimi,olsun yine de şikayeet etmeyim,yemeğimi falan herşeyimi yapıyorum...

ya kızlar konuyla hiç ilgisi yok ama ben çok sıkıldım sürekli birileri geliyor bana,durumu bildiği halde insanlar sanki hasta ziyareti gibi,gelip koca gün oturuyorlar,üstü kapalı söylüyorum gerçekten anlamıyor bu insanlar,tayinimiz kendi memleketime çıktı sevimndim ama bin pişmanım,ne kadar anlayışsız insanlarmış çevremdekiler kızanını kapan bana geliyor,kocamla haftasonları birlikte geçirirz,gündüz telefon sana gelelim,ya niye kocalarıyla oturmayı bilmmez bu insanlar,arkadan komşum kocası yokmuş bana gelebilrimiymiş akşama kızıyla,ben kaçmak ,ist,yorum burdan artık..hamileliğimi bilemedim yalnız kalmak istiyorum....

ay ezgicim allah yardım etsin vallaha benm kafam okadr rahatki anneler dışında bizde kimse bilmiyo tup bebegi hiç soylemedim cunku insanlar cok gereksiz gereksiz şeyler yapıyo tıpkı senn şuan yaşadıgın gibi kimseyi kabul etme rahatsızım midem bulanıyo başım agrıyo uykum var de geçiştir çektiklerimiz yetmezmiş gibi bide milletlemi ugraşıcaz

selam kızlar
son adete göre haftanızla ultrason arasındaki haftanız arasında
ne kadar fark var?
benim ultrasona göre 8+5
SAT a göre 9+3

benimkinde 3 gun hata payı var ultrasona gore 3 gun fazla bebek ama sanırım bu yerleşmeyle ilgili ya kiminin erken yerleşiyo bebek kiminin gec

Zaten istersen yatma varya, nasıl yorgunum sürekli yatma ihtiyacı duyuyorum :) şimdi uyudum dinlendim zaten. sonrasında halim harap. ama gerçi çok şükür. olsun da, onlar için uğraşalım sağlıkla...
doktor bana 1 ay sonra gel dedi. ama görmek istersen arada gel bakarım dedi :)

sonrasında insanların gereksiz muhabbetlerini dinlemek istemedim açıkcası. zaman zaman keşke diyosunuzdur eminim. insan paylaşınca ister istemez anlattıklarını da dinlemek zorunda kalıyo ve bu çok can sıkıcı olabiliyor. Allah kolaylık versin tatlım. vallla kafam rahat
doktoruma evet. söylemedim ama, tüp bebek yaptığım doktorumla irtibatı koparmıyorum. buradaki doktor ne derse eve gelip onu arayıp anlatıyorum ve o da beni yönlendiriyo sağolsun.
ya bide bulunduğumuz yer küçük ve ben doktora desem herkes duyar. lüzum görmedim açıkcası. zaten bu gittiğim doktor da sadece 1 ay daha burda...

tatlım rahat ol ya. bırak insanlar bunu derler, arkamdan şöyle düşünrler diye yaşamayı ve de müsait değilim, dinlenmem lazım bulantım var v.s... boşver. önemli olan sen ve meleğin şimdi. gerisi teferruat inan. yoksa insanlar her zaman hep bana hep bana der. kimseyi mutlu edemezsin ki. uğraşma bence ve koy ver gitsin

Canım benımde ıkız ya bazen karnıma sığarlarmı dıe duşunuyorum boyun kılon kaç senın saçma sapan herşey gelıo aklıma

doktora gittim nihayet kızlar. ama neyazıkki kalp atışı duyamadım gene sata göre 8. haftadayım, lakin doktor 1 hafta geride olduğumu söylüyor. perşembe günü gel tekrar dedi, ozaman kalp atışı duyarız dedi. kısmet bakalım inşallah duyarız. biraz gecikti sanki yaw, sinir oluyorum artık.

kontrolüm aslında haftaya ctesi ama dayanamıyorum başka bir doktordan randevu aldım birazdan gidicez.. ultrason bağımlısı oldum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…