2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

günaydın kızlar dün gittim diğer doktora iyi de oldu osman hocanın önemsemediği ufak detaylarla ilgili bilgiler verdi.. ama asıl kusma mevzusu başıma iş açtı... çok kustuğumu söyledim o zaman idrar tahlili yapalım dedi yaptık.. tahlilde keton diye bişey pozitif çıktı.. demek ki gerçekten vücudun aç bebek beslenemez bu durumda dedi serum takmak lazımmış.. yok dedim gidip yemek yiyeyim.. tamam dedi hem kusacakmısın görelim dedi..yedim geldim test tekrarlandı test sonucu çıkmadan yine kustum.. hoop serumu taktılar.. gece 11 buçuğa kadar kaldık hastenede.. sonra düzeldi eve geldik.. hiç bir zaman oturup bir öğün yeme dedi.. devamlı bişeyler ye dedi..kusarsan da hemen gel dedi.. çarşamba gecesi nöbetçiymiş gel o gece yine bakalım dedi.. şansıma dün de nöbetçiydi çıkana kadar vardı doktor..

ayy çok geçmiş olsun canım az az sık sık yiyeceksin demekki bebeği gördün mü peki bebek nasıl??

kızlar yarın tekrar gitcez doktora inşallah bu sefer görürüm ama bilmiyorum pekte ümidim kalmadı sanki çünkü hiç bi belirtim yok gene gözükmezse kürtaj olcam

kızlar yarın tekrar gitcez doktora inşallah bu sefer görürüm ama bilmiyorum pekte ümidim kalmadı sanki çünkü hiç bi belirtim yok gene gözükmezse kürtaj olcam

inşallah görürsün, inşallah bebeğin seninledir.. hakkında hayırlısı neyse o olsun..

inşallah cok guzel haberlerle donersin arkadaşım rabbim yardımcın olsun inşallah bebegin seninledir ve cok saglıklıdır

Günaydın arkadaşlar bu sabah bir feryat apartmanda kadının biri yardım edin diye çıldırıyor benimde elim ayağıma dolaştı ne olduğunuda bilmiyosun tabi. güvenliği aradım bizim blokta bişey oluyor kadın yardım istiyor lütfen gelin dedim bana ben şimdi karışamam kötü olamam dedi ben şok. belki ambulansa ihtiyaç vardır dedim siz gidn bakın dedi ben zaten hamileyim elim ayağıma dolaştı dedim bana boşver sonra nasılsa duyulur dedi ne diyeceğimi bilemedim tabi insanlık kalmamış ne kadar acı. neyse ben indim kadının çocuğu kapıya parmaklarını sıkıştırmış parmakları ezilmiş. hastaneye götürdüler. İçim çok kötü oldu hala kendime gelemedim. Geçmiş olsun Ayşecim. Umarım bidaha yaşamazsın. benimde midemde bulanıyor ama henüz kusmadım çok zor şu üç ayı bir atlatsak.

Umutcum inşallah bugün görürsün bebeğini.

insanlar ne kadar duyarsız gözlerinin önünde adam kesseler kafalarını çevirip gidiyorlar.. geçmiş olsun çok üzme kendini çocuktur çabuk iyileşir..
dünden beri tutuyorum kendimi çıkartmamak için ama demin yine olanlar oldu :))

kızlar ya beklemek ne kadar zor önce tarnsfer sonrası 12 gün arkasından kalp atışı için 7. haftayı beklemek 5+5 oldum bugün. daha 8 günüm var 7. haftaya.
Herkeze sağlıklı gebelikler dliyorum.

Son düzenleme:
slm kızlar bende temmuzda tatile gidicem ağustosta da tüp bebeğe başlıyorum ilk denemem olucak tüp ebebk öncesi yapmamız gereken bişeyler varmı folbiole başlamamı söyledi doktor günde 2 içiyodum arkadaşım 1 dedi 1 e indirdim başka neler yapmak lazım sigara içiyorum ama tedavi başlarken bırakıcam bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

canım doktorun kactane iç dediyse o kadar iç dışardan soylenenleri boşver ama tedavi oncesi banada sadece folik asit verilmşti başka bişey verilmiyor tatile gitmende iyi olur stres atarsın surec guzel işler şimdiden hayırlı olsun ilk denemende tutsun inşallah sigaraya gelnce bende içiyordum başlayınca bıraktım

kızlar ya beklemek ne kadar zor önce tarnsfer sonrası 12 gün arkasından kalp atışı için 7. haftayı beklemek 5+5 oldum bugün. daha 8 günüm var 7. haftaya.
Herkeze sağlıklı gebelikler dliyorum.

canım benim o beklemk hiç bitmiyo şimdiden soyleyim kalbi duyuyorsun bu defa sonrasında acaba bebegim iyimi bi gorsem hareket ettigini diyosun sonra zeka testi geliyo onu dert ediyosun iyi cıkarmı diyosun yani o beklemek dogurana kadar bitmiycek sanırım

benim doktorum nerdeyse 2 ay öncesinden folik asit 1 tane coraspine 100 lk içmeye başla demişti.bende sigara içiyodum iğnelere başlamadan 1 hafta önce sanırım tamamen bıraktım olduğumuz iğnelere cevap vermesinde azalma olur dediler.
inşallah pozitiflenirsin sende. hiç stres yapma rahat ol en önemlisi bu sanırım..

Canlar durumlarınız nasıl umarım herşey yolundadır bende durumlar iyi degil feci mide bulantım var halsizlik vs perşembe dr gidiyorum kalp atışı için dua edelim birbirimize bütün belritilerim var umarım herşey yolundadır...Minoset içiyorum içmek istemesemde işte olunda dayanamıyor insan

Canım sağlıklı beslenmeye çalış bu çok önemli yumurta kalitesi için mesela arı sütü bal polen ye yatmadan incir tüket günde 2 tane ceviz tüket Safran yağı al günde 1 tane folbiola başla ben 4 yıldır folbiol içiyorum coraspirinin zaten zararı yok sigarayıda şimdiden hayatından çıkarsan iyi olur folbiol günde 1 tane iç sevgiler

Aynen canım hayatımız beklemekle geçiyor:)) senin kaç haftalık oldu 2012 yılı bizim yılımız olur inşallah...

merhaba arkadaşlar, öncelikle hepinizi tebrik ederim. umarım gebelikleriniz sağlıkla devam eder. ben 2 kere dondurulmuş embriyo transferinin ikisinde de gebe kalıp düşük yaptım.çok yıpratıcı ve üzücü oldu. umarım kimse yaşamaz. şimdi 2. tedaviye başlıyoruz. elinizde kalan ilaç varsa satın almak isterim. 2 kutu 450 lik gonal f e ihtiyacım var, ayrıca 2 adet cetrotide'a. teşekkür ederim. sağlıklı günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…