günaydın kızlar dün gittim diğer doktora iyi de oldu osman hocanın önemsemediği ufak detaylarla ilgili bilgiler verdi.. ama asıl kusma mevzusu başıma iş açtı... çok kustuğumu söyledim o zaman idrar tahlili yapalım dedi yaptık.. tahlilde keton diye bişey pozitif çıktı.. demek ki gerçekten vücudun aç bebek beslenemez bu durumda dedi serum takmak lazımmış.. yok dedim gidip yemek yiyeyim.. tamam dedi hem kusacakmısın görelim dedi..yedim geldim test tekrarlandı test sonucu çıkmadan yine kustum.. hoop serumu taktılar.. gece 11 buçuğa kadar kaldık hastenede.. sonra düzeldi eve geldik.. hiç bir zaman oturup bir öğün yeme dedi.. devamlı bişeyler ye dedi..kusarsan da hemen gel dedi.. çarşamba gecesi nöbetçiymiş gel o gece yine bakalım dedi.. şansıma dün de nöbetçiydi çıkana kadar vardı doktor..
Benımde 1.65 kılo 62 hayırlısı artık
kızlar yarın tekrar gitcez doktora inşallah bu sefer görürüm ama bilmiyorum pekte ümidim kalmadı sanki çünkü hiç bi belirtim yok gene gözükmezse kürtaj olcam
ayy çok geçmiş olsun canım az az sık sık yiyeceksin demekki bebeği gördün mü peki bebek nasıl??
kızlar yarın tekrar gitcez doktora inşallah bu sefer görürüm ama bilmiyorum pekte ümidim kalmadı sanki çünkü hiç bi belirtim yok gene gözükmezse kürtaj olcam
Geçmiş olsun Ayşecim. Umarım bidaha yaşamazsın. benimde midemde bulanıyor ama henüz kusmadım çok zor şu üç ayı bir atlatsak.günaydın kızlar dün gittim diğer doktora iyi de oldu osman hocanın önemsemediği ufak detaylarla ilgili bilgiler verdi.. ama asıl kusma mevzusu başıma iş açtı... çok kustuğumu söyledim o zaman idrar tahlili yapalım dedi yaptık.. tahlilde keton diye bişey pozitif çıktı.. demek ki gerçekten vücudun aç bebek beslenemez bu durumda dedi serum takmak lazımmış.. yok dedim gidip yemek yiyeyim.. tamam dedi hem kusacakmısın görelim dedi..yedim geldim test tekrarlandı test sonucu çıkmadan yine kustum.. hoop serumu taktılar.. gece 11 buçuğa kadar kaldık hastenede.. sonra düzeldi eve geldik.. hiç bir zaman oturup bir öğün yeme dedi.. devamlı bişeyler ye dedi..kusarsan da hemen gel dedi.. çarşamba gecesi nöbetçiymiş gel o gece yine bakalım dedi.. şansıma dün de nöbetçiydi çıkana kadar vardı doktor..
Umutcum inşallah bugün görürsün bebeğini.kızlar yarın tekrar gitcez doktora inşallah bu sefer görürüm ama bilmiyorum pekte ümidim kalmadı sanki çünkü hiç bi belirtim yok gene gözükmezse kürtaj olcam
Günaydın arkadaşlar bu sabah bir feryat apartmanda kadının biri yardım edin diye çıldırıyor benimde elim ayağıma dolaştı ne olduğunuda bilmiyosun tabi. güvenliği aradım bizim blokta bişey oluyor kadın yardım istiyor lütfen gelin dedim bana ben şimdi karışamam kötü olamam dedi ben şok. belki ambulansa ihtiyaç vardır dedim siz gidn bakın dedi ben zaten hamileyim elim ayağıma dolaştı dedim bana boşver sonra nasılsa duyulur dedi ne diyeceğimi bilemedim tabi insanlık kalmamış ne kadar acı. neyse ben indim kadının çocuğu kapıya parmaklarını sıkıştırmış parmakları ezilmiş. hastaneye götürdüler. İçim çok kötü oldu hala kendime gelemedim.
Geçmiş olsun Ayşecim. Umarım bidaha yaşamazsın. benimde midemde bulanıyor ama henüz kusmadım çok zor şu üç ayı bir atlatsak.
Umutcum inşallah bugün görürsün bebeğini.
slm kızlar bende temmuzda tatile gidicem ağustosta da tüp bebeğe başlıyorum ilk denemem olucak tüp ebebk öncesi yapmamız gereken bişeyler varmı folbiole başlamamı söyledi doktor günde 2 içiyodum arkadaşım 1 dedi 1 e indirdim başka neler yapmak lazım sigara içiyorum ama tedavi başlarken bırakıcam bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
kızlar ya beklemek ne kadar zor önce tarnsfer sonrası 12 gün arkasından kalp atışı için 7. haftayı beklemek 5+5 oldum bugün. daha 8 günüm var 7. haftaya.
Herkeze sağlıklı gebelikler dliyorum.
slm kızlar bende temmuzda tatile gidicem ağustosta da tüp bebeğe başlıyorum ilk denemem olucak tüp ebebk öncesi yapmamız gereken bişeyler varmı folbiole başlamamı söyledi doktor günde 2 içiyodum arkadaşım 1 dedi 1 e indirdim başka neler yapmak lazım sigara içiyorum ama tedavi başlarken bırakıcam bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
canım benim o beklemk hiç bitmiyo şimdiden soyleyim kalbi duyuyorsun bu defa sonrasında acaba bebegim iyimi bi gorsem hareket ettigini diyosun sonra zeka testi geliyo onu dert ediyosun iyi cıkarmı diyosun yani o beklemek dogurana kadar bitmiycek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?