valla benim halim daha beter 1.73 boyum var 78 kiloyum diyetisyene mi gitsek
kızlarr bugün bana büyük bir sürpriz oldu..İKİ TANE KALP ATIYOR İÇİMDE,EMBRİYO BÖLÜNMÜŞ TEK YUMURTA İKİZİ,NASIL ATIYOR KALPLERİ ANLATAMAM,ÇOK ŞAŞKINIM,MUTLUYUM,KORKUOYORUM Bİ TUHAFIM..
kızlarr bugün bana büyük bir sürpriz oldu..İKİ TANE KALP ATIYOR İÇİMDE,EMBRİYO BÖLÜNMÜŞ TEK YUMURTA İKİZİ,NASIL ATIYOR KALPLERİ ANLATAMAM,ÇOK ŞAŞKINIM,MUTLUYUM,KORKUOYORUM Bİ TUHAFIM..
Sonunda bende gebeyim.Test sonucum 210 çıktı .
Doktorum çok güzel olduğunu söyledi.Bana dua eden herkese teşekkürler
15 gün sonra keseyi görecekmişim.Çok mutluyum.
Amaaaan Allllam :) hayırlı olsuuun tatlıım. Allah tamamına erdirsin inşallah. ayyy sen ne şaşırdın şimdi değil miii? ben de aynı öyle olmuştum. doktora diyorum ciddi misin :) Hadi hayırlısı yaa. tecrübelerini paylaşabilecek bi arkadaşım daha olduu! hoşgeldin aramıza ikiz annesiiii
merhaba arkadaşlar, öncelikle hepinizi tebrik ederim. umarım gebelikleriniz sağlıkla devam eder. ben 2 kere dondurulmuş embriyo transferinin ikisinde de gebe kalıp düşük yaptım.çok yıpratıcı ve üzücü oldu. umarım kimse yaşamaz. şimdi 2. tedaviye başlıyoruz. elinizde kalan ilaç varsa satın almak isterim. 2 kutu 450 lik gonal f e ihtiyacım var, ayrıca 2 adet cetrotide'a. teşekkür ederim. sağlıklı günler dilerim.
selam kızlar,
bende ilk ultrasona bu perşembe gireceğim, ne göreceğimi bilmiyorum, 26 mayısta transfer olmustu, son adette 9 mayıstaydı,
sızde bana dua edın nolurrrr :)
Aynen canım hayatımız beklemekle geçiyor:)) senin kaç haftalık oldu 2012 yılı bizim yılımız olur inşallah...
maşallahhhhhhhhezgi0312
hoşbuldummmmm..ben öylece çakıldım kaldım,doktor odadan çıktı ben put gibi kaldım yattığım yerde,hala ağzımı toplayamıyorum,inanamıyorum,korkuyorumda biraz,bebekler için riskli ikizlik bizim içinde,offf düşüncelerim kaygılarım mutluluğum ikiye katlandı salak gibiyim.sen benden öndesin bereket sen yol göstericen arkadaşım.seninde tek yumurta ikizimiydi cnm?
canım benim bebiş bugun tam 12 haftalık oldu teyzesi senin ne kadarlık allahım bebeklerimize saglık sıhhat versin inşallahhhhhhhhhh (aminnnnn)
maşallahhhhhhhhhadi bakalım ikiz anası allah sanada bebeklerinede saglık versin işin zor bol bol uyu
hoşbuldummmmm..ben öylece çakıldım kaldım,doktor odadan çıktı ben put gibi kaldım yattığım yerde,hala ağzımı toplayamıyorum,inanamıyorum,korkuyorumda biraz,bebekler için riskli ikizlik bizim içinde,offf düşüncelerim kaygılarım mutluluğum ikiye katlandı salak gibiyim.sen benden öndesin bereket sen yol göstericen arkadaşım.seninde tek yumurta ikizimiydi cnm?
kesinlikle öyle. insan büyük şaşkınlık yaşıyor ve tabi ikizlerin tedirginliği de ayrı... ama inşallah herşey yolunda gider ya. kötüsünü düşünüp üzmenin bi yararı yok kendimize. en iyisi rahat olmak :)
canım benim şu sıralar gittiğim doktor, tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığımı bilmediğinden, iki keseyi görünce ayrı ayrı direk dedi çift yumurta ikizi :) ama ben eminim ki, o süreçte eşimle beraber olmadım ve bana sadece 1 tanecik embriyo transfer edildi. yani tek yumurta :)
senin nasıl, keseleri göbek bağları ayrı mı?
kesinlikle öyle. insan büyük şaşkınlık yaşıyor ve tabi ikizlerin tedirginliği de ayrı... ama inşallah herşey yolunda gider ya. kötüsünü düşünüp üzmenin bi yararı yok kendimize. en iyisi rahat olmak :)
canım benim şu sıralar gittiğim doktor, tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığımı bilmediğinden, iki keseyi görünce ayrı ayrı direk dedi çift yumurta ikizi :) ama ben eminim ki, o süreçte eşimle beraber olmadım ve bana sadece 1 tanecik embriyo transfer edildi. yani tek yumurta :)
senin nasıl, keseleri göbek bağları ayrı mı?
Canım maşallah olsun 12 hafta olmuşsun benim daha 7 haftanın içindeyim korkuyorum saglıklı ilerleyelimde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?