2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

Sonunda bende gebeyim.Test sonucum 210 çıktı .
Doktorum çok güzel olduğunu söyledi.Bana dua eden herkese teşekkürler
15 gün sonra keseyi görecekmişim.Çok mutluyum.

selam kızlar,
bende ilk ultrasona bu perşembe gireceğim, ne göreceğimi bilmiyorum, 26 mayısta transfer olmustu, son adette 9 mayıstaydı,
sızde bana dua edın nolurrrr :)

kızlarr bugün bana büyük bir sürpriz oldu..İKİ TANE KALP ATIYOR İÇİMDE,EMBRİYO BÖLÜNMÜŞ TEK YUMURTA İKİZİ,NASIL ATIYOR KALPLERİ ANLATAMAM,ÇOK ŞAŞKINIM,MUTLUYUM,KORKUOYORUM Bİ TUHAFIM..

tebrikler ne güzel ikiz, sağlıklı güzel gebelikler olsun inşallah sana

Amaaaan Allllam :) hayırlı olsuuun tatlıım. Allah tamamına erdirsin inşallah. ayyy sen ne şaşırdın şimdi değil miii? ben de aynı öyle olmuştum. doktora diyorum ciddi misin :) Hadi hayırlısı yaa. tecrübelerini paylaşabilecek bi arkadaşım daha olduu! hoşgeldin aramıza ikiz annesiiii

hoşbuldummmmm..ben öylece çakıldım kaldım,doktor odadan çıktı ben put gibi kaldım yattığım yerde,hala ağzımı toplayamıyorum,inanamıyorum,korkuyorumda biraz,bebekler için riskli ikizlik bizim içinde,offf düşüncelerim kaygılarım mutluluğum ikiye katlandı salak gibiyim.sen benden öndesin bereket sen yol göstericen arkadaşım.seninde tek yumurta ikizimiydi cnm?

malesef canım benim dondurulmuş olduğu için hiç ilacım yok artanlarımı merkeze vermiştim ilk denememde

tebrik ederim allah tamamına erdirsin valla böyle haberler alınca bende çok mutlu oluyorum inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın

selam kızlar,
bende ilk ultrasona bu perşembe gireceğim, ne göreceğimi bilmiyorum, 26 mayısta transfer olmustu, son adette 9 mayıstaydı,
sızde bana dua edın nolurrrr :)

ne göreceksin biliyomusun bebişinin kesesini göreceksiiiiiin hatta belkide kalp atışlarını göreceksin pıt pıt allah nasip ederse ben 5+4 ken görmüştüm rabbim inşallah sanada hepimizede sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin

ayyyyyyy canım ne kadar güzel inşallah sorunsuz kavuşursun bebişlerine işte bu da ayrı bir mucize rabbim ne büyük tebrik ederim allah sorunsuz bir şekilde tamamına ermeyi nasip etsin senle birlikte hepimize

bende bugün 7+1 oldum teyzeleri ama hala korkularım geçmiyo bugün eşime diyorum ki anne baba olması ne zormuş daha şimdiden kaygılar korkular benimde mide bulantılarım çoğaldı sucuk ve tereyağdan tiksinmeye başladım dün akşam çıkardım hatta benim neden midem bulanmıyo diye mızmızlanırken beni zorlamaya bile başladı ama olsun bebeğim iyi olsunda ben razıyım bulantılara uykulara

Aynen canım hayatımız beklemekle geçiyor:)) senin kaç haftalık oldu 2012 yılı bizim yılımız olur inşallah...

canım benim bebiş bugun tam 12 haftalık oldu teyzesi senin ne kadarlık allahım bebeklerimize saglık sıhhat versin inşallahhhhhhhhhh (aminnnnn)
maşallahhhhhhhh hadi bakalım ikiz anası allah sanada bebeklerinede saglık versin işin zor bol bol uyu

gozunaydın canım benim rabbim tamamına erdirsin inşallah allahın izniyle keseyi kalp atısınıda gormen nasip olsun mercimegine iyi bak

Canım tebrikler allah sanuna kadar daimi etsin saglıklı bir şekilde kucagımıza alırız inşallah

Canım maşallah olsun 12 hafta olmuşsun benim daha 7 haftanın içindeyim korkuyorum saglıklı ilerleyelimde..

kesinlikle öyle. insan büyük şaşkınlık yaşıyor ve tabi ikizlerin tedirginliği de ayrı... ama inşallah herşey yolunda gider ya. kötüsünü düşünüp üzmenin bi yararı yok kendimize. en iyisi rahat olmak :)
canım benim şu sıralar gittiğim doktor, tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığımı bilmediğinden, iki keseyi görünce ayrı ayrı direk dedi çift yumurta ikizi :) ama ben eminim ki, o süreçte eşimle beraber olmadım ve bana sadece 1 tanecik embriyo transfer edildi. yani tek yumurta :)
senin nasıl, keseleri göbek bağları ayrı mı?

Canım sana çaktırmadan 2 tane koymuşlar daha öncede sormuştum tek yumurta olunca 2 kese olmuyo dıe okumuştum

canım cok tebrik ederım super birsey allah taamına erdırsın,
birsey sorucam, bende ilk ultrasondan sonra normal bir kadın doğumcuya gideceğim çünkü artık şehir den şehire gitmek istemiyorum,
bende yeni dr a soylemek istemiyorum tup bebek diye , ancak ilaçları nasıl organize ediyorsun eski dr una göre mi? mesela estrofem yada progesteron için jel yada iğne vermediler mi sana ? onları kullandıgını soylemedın mı yeni dr una ? bende senin gibi yapmak istiyorum , birde burası küçük yer duyulsun istemiyorum zaten ama nasıl halletcem bilemedim,:)

tekrar hayırlı olsun canım , banada dua edın bende ılk yarın gidicem dr uma bakalım hayırlısı olsun, :)

kızlarrr yarın ılk ultrasona gircem ve cok korkuyorum nedeni daha evvel ikikez kalp atımını duyamamaktan kurtaj,bu sefer blast verdiler 2 adet bir tane tutunmus görünüyor çok şükür,
ama yarın için şimdiden elim ayagım dolaşmaya başladı, sakin olmaya calısıyorum ama yapamıyorum, tekrar o tatsız lafları duymak istemiyorum, nolur dua edin,
birde hiç belirtim yok bulantı felan gibi , sadece karnım fecı sıs tas gıbı gaz oluyor, beyaz akıntı oluyor hafif, ama progesteron ignesi oluorum belki ondandır, tanrım bana yardımcı olun nasıl sakın olabilirim acaba? dualara sığındım okuyorum okuyorum , allahım nasıp etsin busefer inşallah nolurr,

sizi de uzmemk istemem ama durum bu işte valla şaşırdım ,kimse bilmiyor daha çevremden sadece eşim kardeşim, kimseye tup yaptık demedim, geçen sefer cok erken soylemıstım sonra cok husran oldu bu sefer biraz netleşsin bende gönül rahatlığı ile söyleyim dedim, paylaşcak kimsem yok valla ,

teskin etcek kimse yok, eşim iş geziisnde benim yanımda olamıycak yarın da offf, tek basıma gidicem yaaa,

Canım maşallah olsun 12 hafta olmuşsun benim daha 7 haftanın içindeyim korkuyorum saglıklı ilerleyelimde..

maşallah canım seninde 7 hafta olmuş allahım bebeklerimizin saglıklı sıhhatli ilerlemesini nasip etsin benim cuma gunu ikili testim var bende ondan korkuyorum inşallah bi sorun cıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…