kızlarrr yarın ılk ultrasona gircem ve cok korkuyorum nedeni daha evvel ikikez kalp atımını duyamamaktan kurtaj,bu sefer blast verdiler 2 adet bir tane tutunmus görünüyor çok şükür,
ama yarın için şimdiden elim ayagım dolaşmaya başladı, sakin olmaya calısıyorum ama yapamıyorum, tekrar o tatsız lafları duymak istemiyorum, nolur dua edin,
birde hiç belirtim yok bulantı felan gibi , sadece karnım fecı sıs tas gıbı gaz oluyor, beyaz akıntı oluyor hafif, ama progesteron ignesi oluorum belki ondandır, tanrım bana yardımcı olun nasıl sakın olabilirim acaba? dualara sığındım okuyorum okuyorum , allahım nasıp etsin busefer inşallah nolurr,
sizi de uzmemk istemem ama durum bu işte valla şaşırdım ,kimse bilmiyor daha çevremden sadece eşim kardeşim, kimseye tup yaptık demedim, geçen sefer cok erken soylemıstım sonra cok husran oldu bu sefer biraz netleşsin bende gönül rahatlığı ile söyleyim dedim, paylaşcak kimsem yok valla ,
teskin etcek kimse yok, eşim iş geziisnde benim yanımda olamıycak yarın da offf, tek basıma gidicem yaaa,
Canım sana çaktırmadan 2 tane koymuşlar daha öncede sormuştum tek yumurta olunca 2 kese olmuyo dıe okumuştum
canım cok tebrik ederım super birsey allah taamına erdırsın,
birsey sorucam, bende ilk ultrasondan sonra normal bir kadın doğumcuya gideceğim çünkü artık şehir den şehire gitmek istemiyorum,
bende yeni dr a soylemek istemiyorum tup bebek diye , ancak ilaçları nasıl organize ediyorsun eski dr una göre mi? mesela estrofem yada progesteron için jel yada iğne vermediler mi sana ? onları kullandıgını soylemedın mı yeni dr una ? bende senin gibi yapmak istiyorum , birde burası küçük yer duyulsun istemiyorum zaten ama nasıl halletcem bilemedim,:)
tekrar hayırlı olsun canım , banada dua edın bende ılk yarın gidicem dr uma bakalım hayırlısı olsun, :)
kızlarrr yarın ılk ultrasona gircem ve cok korkuyorum nedeni daha evvel ikikez kalp atımını duyamamaktan kurtaj,bu sefer blast verdiler 2 adet bir tane tutunmus görünüyor çok şükür,
ama yarın için şimdiden elim ayagım dolaşmaya başladı, sakin olmaya calısıyorum ama yapamıyorum, tekrar o tatsız lafları duymak istemiyorum, nolur dua edin,
birde hiç belirtim yok bulantı felan gibi , sadece karnım fecı sıs tas gıbı gaz oluyor, beyaz akıntı oluyor hafif, ama progesteron ignesi oluorum belki ondandır, tanrım bana yardımcı olun nasıl sakın olabilirim acaba? dualara sığındım okuyorum okuyorum , allahım nasıp etsin busefer inşallah nolurr,
sizi de uzmemk istemem ama durum bu işte valla şaşırdım ,kimse bilmiyor daha çevremden sadece eşim kardeşim, kimseye tup yaptık demedim, geçen sefer cok erken soylemıstım sonra cok husran oldu bu sefer biraz netleşsin bende gönül rahatlığı ile söyleyim dedim, paylaşcak kimsem yok valla ,
teskin etcek kimse yok, eşim iş geziisnde benim yanımda olamıycak yarın da offf, tek basıma gidicem yaaa,
yok tatlım bi taneydi. ben de gördüm yerleştirirlerken:) ve zaten yasak ki. bana iki tane konulamazdı. yaşım itibariyle. hem şöyle de bişiy var. tek yumurtada da iki kese olabiliyor. bunu çok yerde okudum ve gerçekten çok iyi araştırdım.
Yasağı pek takmıyolar onun da kılıfını bulan yer buluyo benım yaşım ıtıbarı ıle tek olması gerekıyo ama çıft sen transfer aşamasındada bılemessın canım ama embrıyo sayını bılıyosan anlarsın ben bıle transfer esnasında tek mı çıftmı koydunuz dıe sordum da bılıyorum yoksa sen yatıyosun ığne gıbı bışeyle verıyolar sana onu nerden bılceksınkı ama soylemedılerse bence çok yanlış ama neyse ne sonuçta 2 tane ya önemli olan sağlıkla doğmaları gerısı boş
yasağı nasıl takmıyolar ya. sağlık bakanlığı müthiş takipte. benim bi ikametgahımda bişiy eksik diye hastane sorun yaşarız nolur biran önce edinin doğrusunu dedi. herşeyi gözlemliyolar. sürekli teftiş var. yani en azından benim gittiğim hastanede... sanmıyorum yasağı takmıycaklarını...
embriyo sayısını evet biliyodum. sadece bi tanesi 5. güne kadar sağlıkla geldi ve o da nakledildi. nasıl yatıyosun nerden anlıycaksın. öyle değil işte. ultrasonda anı anına gösterdiler bana. ve zaten eşim de doktor. sürekli o da embriyologla olsun, doktorumla olsun irtibat halindaydi. öyle bişiy olabiliceğini sanmıyorum. ki tek yumurtada da iki kese olurmuş. eşim de öyle söylüyor...
tabi ki en önemlisi sağlıklı sağ salim doğmaları. inşallah hayırlısıyla kavuşuruz meleklerimize. ama bu yazdıklarımızı bilgi amaçlı okuyan da insanlar var. onlara yanlış bilgi vermekte olmaz...[/QUOT
yasaya sonuna kadar uyuyorlar evet benim gittiğim merkezde öyleydi,kağıtta zaten herşeyi gösteriyorlar imza atıyorsun kalan embriyolar için kaç tranfer edildi, hepsini verdiler bizide.benim hepsi 5.güne gitti ama sadece 1 tanesini verdiler 2.denmem olduğu için,kaç kere sordum 2 tane koyamazmısınız diye yüzsüz bi şekilde mümkün değil dediler.yine 2 tane oldular iştebana bişey demedi doktorum ayrı kesedeler falan diye,ama iki, ayrı uçta gbiler sanki,inşalllah plesantaları ayrıdır.en risksiz tek yumurta gebeliğiymiş..bilmiyorum ama hep aklım onlarda..rahatım şimdilik bi sıkıntım yok ama ilerisi beni korkutuyor.
Sonunda bende gebeyim.Test sonucum 210 çıktı .
Doktorum çok güzel olduğunu söyledi.Bana dua eden herkese teşekkürler
15 gün sonra keseyi görecekmişim.Çok mutluyum.
tebrikler ne güzel ikiz, sağlıklı güzel gebelikler olsun inşallah sana
çok sağol arkadaşım,biraz korkuyorum ama çok mutlu başlıyorum her günüde,ALLAHIM herkese versin..bir iki, kız erkek hiç farketmez..sağlıklı olsun yeter
Hayırlı olsun topıgımızın 3. ıkızlerı oldun haydı artıran yokmu
amin nurşin seninde ikizdi sanırım ayyy çok heecan verici bi durum,,sağlıkla kavuşuruz inşallah,sen öndesin tabi şizofren ev kedisiyle seni sıkı takip edicem
yasağı nasıl takmıyolar ya. sağlık bakanlığı müthiş takipte. benim bi ikametgahımda bişiy eksik diye hastane sorun yaşarız nolur biran önce edinin doğrusunu dedi. herşeyi gözlemliyolar. sürekli teftiş var. yani en azından benim gittiğim hastanede... sanmıyorum yasağı takmıycaklarını...
embriyo sayısını evet biliyodum. sadece bi tanesi 5. güne kadar sağlıkla geldi ve o da nakledildi. nasıl yatıyosun nerden anlıycaksın. öyle değil işte. ultrasonda anı anına gösterdiler bana. ve zaten eşim de doktor. sürekli o da embriyologla olsun, doktorumla olsun irtibat halindaydi. öyle bişiy olabiliceğini sanmıyorum. ki tek yumurtada da iki kese olurmuş. eşim de öyle söylüyor...
tabi ki en önemlisi sağlıklı sağ salim doğmaları. inşallah hayırlısıyla kavuşuruz meleklerimize. ama bu yazdıklarımızı bilgi amaçlı okuyan da insanlar var. onlara yanlış bilgi vermekte olmaz...[/QUOT
yasaya sonuna kadar uyuyorlar evet benim gittiğim merkezde öyleydi,kağıtta zaten herşeyi gösteriyorlar imza atıyorsun kalan embriyolar için kaç tranfer edildi, hepsini verdiler bizide.benim hepsi 5.güne gitti ama sadece 1 tanesini verdiler 2.denmem olduğu için,kaç kere sordum 2 tane koyamazmısınız diye yüzsüz bi şekilde mümkün değil dediler.yine 2 tane oldular iştebana bişey demedi doktorum ayrı kesedeler falan diye,ama iki, ayrı uçta gbiler sanki,inşalllah plesantaları ayrıdır.en risksiz tek yumurta gebeliğiymiş..bilmiyorum ama hep aklım onlarda..rahatım şimdilik bi sıkıntım yok ama ilerisi beni korkutuyor.
Ulun bey mı senın doktorun bende o merkezdeydım
canım benim bebiş bugun tam 12 haftalık oldu teyzesi senin ne kadarlık allahım bebeklerimize saglık sıhhat versin inşallahhhhhhhhhh (aminnnnn)
maşallahhhhhhhhhadi bakalım ikiz anası allah sanada bebeklerinede saglık versin işin zor bol bol uyu
bu gece iştahım patladı 1 kilo erik yedim daha da olsa yerim
inşallah canım, bende meraktan ölücem 6+1 oldum bugün bu cumartesi gidiyorum doktoro benim de içime son zamalarda ikiz doğuyor her nedense tek embiriyo yerleştirildi ama öyle hissediyorum anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?