2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

canım benim korkman dogal daha once uzucu durumlar yaşamassın ama allahın izniyle bence bu defa sag saglim gorursun kalp etışlarını blast embriyolar gelişim acısından cok iyi oluyorlarmış için rahat olsun yarın buraya guzel haberlerle gelecegine inanıyorum.

Canım sana çaktırmadan 2 tane koymuşlar daha öncede sormuştum tek yumurta olunca 2 kese olmuyo dıe okumuştum

yok tatlım bi taneydi. ben de gördüm yerleştirirlerken:) ve zaten yasak ki. bana iki tane konulamazdı. yaşım itibariyle. hem şöyle de bişiy var. tek yumurtada da iki kese olabiliyor. bunu çok yerde okudum ve gerçekten çok iyi araştırdım.

çok sağol güzelim. benim de bulunduğum yer küçük ve ben de kimse duysun istemedim tüp bebek olduğunu. ne gerek var ki...
tüp bebek yaptırdığım doktorumla irtibatı kesmedim. hala ilaçlarıma devam ediyorum ve burda doktora gittikten hemen sonra onu arayıp haberdar ediyorum. o da beni yönlendiriyor sağolsun. hiç problem yaşamadım şükür. buradaki doktor, sadece folik asit kullandığımı biliyor...
merak etme rahat ol. hiç bi problem yaşamazsın. ama diğer doktorunla da görüş. ben sizinle irtibatı koparmak istemiyorum de.
inşallah herşey yolunda gider senin de. dualar müşterek tatlım. biz de dua bekliyoruz...

görürsün meleğinin kalp atışlarını da feraha erersin inşallah. ben de ilk tüp bebek denememde hüsrana uğramıştım. kimyasal gebelik oluşmuştu ve çok zordu. aynı dediğin gibi ben de çok gergindim doktora giderken. ama bu kez çok şükür duyunca oh be dedim. çok şükür. sen de duyarsın rahat ol. olumlu düşün ki olumlu olsun.
benim de blast embriyo canım. rahat ol. görüceksin inşallah... herşey yolunda gidicek...

Yasağı pek takmıyolar onun da kılıfını bulan yer buluyo benım yaşım ıtıbarı ıle tek olması gerekıyo ama çıft sen transfer aşamasındada bılemessın canım ama embrıyo sayını bılıyosan anlarsın ben bıle transfer esnasında tek mı çıftmı koydunuz dıe sordum da bılıyorum yoksa sen yatıyosun ığne gıbı bışeyle verıyolar sana onu nerden bılceksınkı ama soylemedılerse bence çok yanlış ama neyse ne sonuçta 2 tane ya önemli olan sağlıkla doğmaları gerısı boş

yasağı nasıl takmıyolar ya. sağlık bakanlığı müthiş takipte. benim bi ikametgahımda bişiy eksik diye hastane sorun yaşarız nolur biran önce edinin doğrusunu dedi. herşeyi gözlemliyolar. sürekli teftiş var. yani en azından benim gittiğim hastanede... sanmıyorum yasağı takmıycaklarını...
embriyo sayısını evet biliyodum. sadece bi tanesi 5. güne kadar sağlıkla geldi ve o da nakledildi. nasıl yatıyosun nerden anlıycaksın. öyle değil işte. ultrasonda anı anına gösterdiler bana. ve zaten eşim de doktor. sürekli o da embriyologla olsun, doktorumla olsun irtibat halindaydi. öyle bişiy olabiliceğini sanmıyorum. ki tek yumurtada da iki kese olurmuş. eşim de öyle söylüyor...
tabi ki en önemlisi sağlıklı sağ salim doğmaları. inşallah hayırlısıyla kavuşuruz meleklerimize. ama bu yazdıklarımızı bilgi amaçlı okuyan da insanlar var. onlara yanlış bilgi vermekte olmaz...

lavanta71 bugün usg ye giricektin hadi nerdesin merak ettim transferimiz aynı gün bende cumartesi gideceğim.

çok sağol arkadaşım,biraz korkuyorum ama çok mutlu başlıyorum her günüde,ALLAHIM herkese versin..bir iki, kız erkek hiç farketmez..sağlıklı olsun yeter

inşallah canım, bende meraktan ölücem 6+1 oldum bugün bu cumartesi gidiyorum doktoro benim de içime son zamalarda ikiz doğuyor her nedense tek embiriyo yerleştirildi ama öyle hissediyorum anlamadım.

ayyyyyyy canım ne kadar güzel inşallah sorunsuz kavuşursun bebişlerine işte bu da ayrı bir mucize rabbim ne büyük tebrik ederim allah sorunsuz bir şekilde tamamına ermeyi nasip etsin senle birlikte hepimize[/QUOTE]

çok büyük mucize arkadaşım,inanamıyor insan,nasıl bişey ki ikiye ayrılıyor bir tane embriyo,aklım almıyor,RABBİMİN büyüklüğüne akıl sır ermez işte,,binlerce şükürler olsun,şimdi dualarım sağlıkla kucaklarımızda görmeyi kısmet etsin hepimize,bide olmayanlara tez saatte tez günde versin ALLAHIM..

hiç sorma sevgi,nasıl bir sürpriz oldu bize anlatamam,tek keseydi.. ben gördüm kalplerini doktor daha ikiz olduğunu söylememişti,diyorum ki kendi kendime ne kadar hareketlenmiş bebek 1 haftada,meğersem ikii tane kalpmiş,hayırlısı olsun ezgi ikizler dedi...oyyy oyyyy bak yazarken bile sırıtıyorumm yahuu

bu gece iştahım patladı 1 kilo erik yedim daha da olsa yerim

erik yemek ne demek, çantamda taşıyorum ben ihtiyaç listesinde en başta.. bakalım ye ekşiyi al ayşeyi olacak mı erkek olursa bebeişler bu tezi çürütücez arkadaşımbide nar ekşisi aldım azıcık salataya koyarım ucundan...

inşallah canım, bende meraktan ölücem 6+1 oldum bugün bu cumartesi gidiyorum doktoro benim de içime son zamalarda ikiz doğuyor her nedense tek embiriyo yerleştirildi ama öyle hissediyorum anlamadım.

1 hafta var aramızda canım,benim hiç aklıma gelmedi ikiz olur diye kayınvalidem rüyasında görmiş ikiz,bize söyledi tersledik kadını olmaz diye,hakkikaten çıktı kız görmüş,o da tutarsa kayınvalideme bişey dersem dilim ensemden çıkar herhaldehayırlısı sağlıklı olsun yeter bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…