2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

Ben bugun öğrendım çift kese tek plesenta varmış herseyın hayırlısı tabı

kaçıncı haftandıydın nurşin,benim tam 7 haftaydı öğrendiğim gün sanırım erken bişey demedi süleyman bey bu konuyla ilgili çünkü,ben çok merak ediyorum,önemli bir konu,benimkiler tek yumurta ikizi bide arada kalın bir zar oluyormuş internet okuduğum kadarıyla plasentalarıda yarı oluyormuş bazılarının onlar en risksiz tek yumurta gebeliğiymiş,ALLAH YARDIM ETSİN,sevincimiz 2ye katlandı ama üzüntümüzde aynı şekilde..

kızlar bende erik manyağı oldum resmen aynen bende işe giderken bile yanımda erik ile çıkıyorum ve daha önceden hiç yiyemezdim.

Selam kızlaar!
Ay valla bugünleri de gördük ya, çok şükür Allah'a... ne güzel belirtilerden falan bahsediyoruz birbirimize. bu harika bişiy! Hala bana şaka gibi geliyor valla. Elimde olsa bi ultrason, beş vakit yoklarım galiba bebekleri. napıyolar diye :)))
Hele bi de ikiz olunca tedirginliği de sevinci de iki kat oluyo yahu. inşalllah hepimizin bebekleri, sağlıkla sorunsuzca gelirler yuvalarına...

ben de hiç öyle bişiye düşkünlük bişiyden tiksinme falan yok ya.. sadece çok çabuk acıkıyorum ben. şimdiye dek bi kilo almıştım. ama bu sabah tartıldım o da gitmiş... korkarken kilo almaktan, vermişim. ben de şaşırdım. gerçi daha çok erken kilo alımı için...
sizlerden naber? nasıl gidiyo kızlar?

Doktorlarımızda aynıymış benım zaten 2 emrıyo transfer edildiği için ben tahmın edıyordumıkız olacağını benım yarın 10 bıtıyo tek yumurtada farkılılıklar var rıskler var benımkıde bıdeğişik işte 2 kese tek plesenta benımkısıde rısklı allah yardımcımız olsun doğacakları varsa sebep ne olursa olsun doğarlar

canım benim inşallah allahın izniyle kucagına alırsın bebeklerini sıkıntı etme rabbim onları doyurur allahın izniyle sen yemene içmene dikkat et ceviz yemeye ozen goster bide sut

teyzeleri bu gece uyuyamam yarın saat 1 de randevum var ikili test yaptırıcaz bebegimi tam 1 aydır gormuyorum o yuzden bu kez cooooookkkk heyecanlıyım inşallah saglıklıdır yavrum tabi bide cinsiyet merakı var yarın belki ogrenebilirim şu bebek magazalarına hep giripte gozlerim dolu dolu cıkmakdan yoruldu bi ogrensem kuzumun cinsiyetini ogrendigim gunu hemmmenn bi kıyafet alıp rahatlıycam

kızlar bende erik manyağı oldum resmen aynen bende işe giderken bile yanımda erik ile çıkıyorum ve daha önceden hiç yiyemezdim.
bakalım erikler bize minik prensler mi getircek yoksa prensesler mi??? ben katır kutur turşu da yiyorum
ben de hala inanamıyorum tam delirdim her hafta doktordayım :))) eşim alalım ikinci el us bağlayalım televizyon ekranına bütün akşam bak rahatlarsın diye dalga geçiyor
ben de tiksinme de var balığın adını duyunca fena oluyorum yemem mümkün değil.. evladım proteinsizlikten hamur kafa olacak :)))
bugün akşam 7de yine kontrolüm var umarım herşey yolundadır..

ayy hadi hayırlısı inşallah iyi çıkar sonuçların..bir ay iyi dayanmışsın benim param olsa hergün giderim doktora :))) e cinsiyet için çok erken değil mi daha 14. haftadan sonra belli olmuyor mu?? sen al yine de pembe mavi alma da yeşil al turuncu al hem kıza olur hem erkeğe :))))

Kızlar nasılsınız bebişler nasıl hayırlı cumalar diliyorum bende bugun kalp atışını uydum allahıma şükürler olsun
ara ara bulantılar var ama hayatımı etkileyecek durumda degil 2 günde bir dr gitmek istiyorum bana bilgi versin keşke evlerimizde ultrason olsa kızlar ya:)))

merhaba kızlar, bir süredir burda değildim annemdeydim. mağlum benim doktor hep yat diyor . bugün saat 5 te randavum var. sata göre 9. haftadayım ve artık kalp atışı duymam lazım. umarım bir aksilik çıkmaz. eşimde burda değil şehirdışında, tek başıma gidicem ilk defa. biraz gerginim bu yüzden, umarım güzel haberlerle dönerim geri

teyzeleri %70 kızımmmmmmmmm oluyorrrrrrrr
kızlar bebegim cok saglıklıymış rabbime cok şukur ayyy ellerini kafasının altına koymuş ayaklarıda uzatmış ulun bey senin bebek guneşleniyor dedi ayyyyyyy muhteşem bişey yaaaaaaa allahım herkese nasip etsin rabbim sag saglım kucagımıza almak nasip etsin

merhabaaa:) beni kimse merak etmedi mi? ben internetten dolayı yazamadım ama çok mutlu sonuçla döndüm,
allahıma bin şükür ilk defa güzel sözler duydum dr dan, 5 haftalıkmışım ama derinden kalp atımı başlamış sesini bile duydum,
kese düzgün hersey yolunda görünüyormus, hatta cok güzel bir yere yerleşmiş miyomdan uzaktaymış:),

ya nasıl bir sinir boşalması olduysa dr anlattı ben ağladım , 40 kere sordum gerçek mi söylüyorsunuz diye, ne muhteşem bir duygu anlatılamazzzz birşeyy,
allahım dualarımı kabul etti diyorum bu sefer olcak herhalde,

dr kasma kendini rahat ol ki bebekte rahatlasın dedi, artık ılk zamanki gibi korkum yok çok şükür, bundan sonrası artık yavaş yavaş ilerleyecek olan bir süreç inşallah bu süreci başarı ile tamamlarım ve bebeğime kavuşurum sağlıkla ,2 hafta sonra tekrar kontrol var, bir tatsız taraf iğnlere 2 hafta daha devam edecekmişim ondan sonra jele geçeriz dedi, sanırım 7 hafta olunca tam görünce herseyi dr kesecek iğneyi, napalım 2 hafta daha katlanıcam , herseye değer valla ayy süper birşeydi :)

allah hepimize nasip etsin, sağlıkla kavuşmamızı sağlasın hayırlısı ile kızlar,

çok güzel birşey :))),

bu arada erik gaz yapar bilginiz olsun, :))

kızlar ne yazıkki ben güzel haberlerle gelmedim. benim bebeğim gelişmemiş, kalp atışı yok . pazartesi günü kürtaj olucam. çok üzgünüm. umarım sizler bebeklerinizi kucağınıza alabilirsiniz

ben merak ettim canım hemde transferimiz aynı gün olmuş 26 mayıs o yüzden dikkatimi çekmiştin bende yarın gideceğim doktoro inşallah bende senin gibi güzel haberler alırım.

Kızlar yaaaa, Çok sevindim vallaaa!

Ay ne güzel bi kızımız var he:) Ayhhh bu şahane bi haber:) İnşallah üzerinde pembelerle kucağına da almak nasip olur tatlıım

Kalp atışını duymuş olman çok güzel canım. çok sevindim inan. inşallah tamamına erer... maşallah daha çok erken olmasına rağmen duymuşunuz kalp atışlarını. ayyy Allam nolur, daim eyle hepimizin mutluluğunu... :97:

kızlar ne yazıkki ben güzel haberlerle gelmedim. benim bebeğim gelişmemiş, kalp atışı yok . pazartesi günü kürtaj olucam. çok üzgünüm. umarım sizler bebeklerinizi kucağınıza alabilirsiniz

Of yaaa... çok üzüldüm canıım... Ama hayırlısı bu değilmiş demek ki. İnşallah en yakın zamanda, kendiiliğinden oluverir kimbilir. Nolur üzme kendini. Emin ol, şükredecek öyle çok şeyimiz var ki... Bu çok büyük bi yıkım. Bilirim... ben de öncesinde yaşadım. ama bak Rabbim zamanı gelince yine veriyor. İnşallah en kısa zamanda senin de yüzün güler. dualarımızdasın inan bana

Çok sevindim arkadaşım ya. Allah tamamına erdirsin inşallah. İçin bi rahat etmiştir tabi. insan kalp atışlarını duyana dek çok fazla tedirgin oluyo. bundan sonra da var tedirgin olacağımız şeyler elbette ama, buna da şükür varlıklarını biliyoruz ya...

ninya canımmm, seni görünce kendimin güzel haberini yazdığıma utandım inan, çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum ben bunu ıkı kez yaşadım neyazıkkı çok üzücü oluyor kelimeler yetmiyor,
zaman en iyi ilaç oluyor ama inanki vaz geçme beni örnek al bak 7 seneden sonra onca tatsız şeyden sonra şu anda iyi bir sonuc aldım ama daha cok uzun bir yolumuz vaz ve cok zor streslı bir yol ,
allahım inşallah senide görüyor bunu unutma, zamanı değilmiş demekki, yada genetık problemlı embrıo imiş demekki , olsun gene olur unutma bunu canımmm, nolur fazla üzülme canımmm,

ben merak ettim canım hemde transferimiz aynı gün olmuş 26 mayıs o yüzden dikkatimi çekmiştin bende yarın gideceğim doktoro inşallah bende senin gibi güzel haberler alırım.

aaaa süper hadi bakalım seninki kaç haftalık çıkıcak :) ay negüzel ikimiz takıp edelim bakalım inşallah güzel haberle geleceksin , yeterki kasma , tabi demesi kolay , ben dun oldum oldum dırıldım:))), canım haber et kesin ,

şizofren, sevgi, panadol, ay cok güzel hepimzi aşağı yukarı yakınız birbirimize, allahım inşallah sorunsuz , sağlıkla sevgiyle kucagımıza almayı nasıp etsin :) kızlar cok güzel bir duygu bu tarifi yok ya vallaha:) manyak birşey oldum, eşim bile bir anda inanılmaz değişti bir müşvik bir düşkün , bir ilgiliki :))))),
eh hadi bakalım:)))) hak ettik demi biz bunu :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…