2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

çoook teşekkur ederim canım benim inşallah sizinkilerinide ogreniriz en kısa zamanda çok guzel bi duygu rabbim herkese yaşatsın

amin canım inşallah rabbim once saglıklarını sonra ne olduklarını ogrenmeni nasip etsin kızım kollarını ensesine koymuş guneşleniyordu cok gulduk harika bişeyya rabbim kucaklarımıza almak nasip etsin inşallah

ayyben;
gözün aydın sevgi maşallah, cinsiyet için erken değilmi kaç hafta oldu senin 13 haftayı geçti mi? sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallah canım

CANIM BENİM HAYIR TAM 12 HAFTAYDI PİPİ GORMUYORUM KIZA BENZİYOR %70 KIZ DEDİ AMAN ZATEN BİLER İÇİN NE OLDUGU ONEMLİ DE DEGİL ZATEN SAGLIKLI OLSUNDA ERKEKDE OLABİLİR YETERKİ RABBİM SAGLIKLI EVLATLAR VERSİN YANİ BACIM SONRADAN BİŞY CIKMAZSA KIZ DEDİ

hayırlı olsun kızlar Allah hepimize kazasız belasız kolay bir gebelik ve en önemlisi sonunda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Panik yapma canım ya seninki korkulcak bir kanama değil rahat ol biraz. ecopirinde yapıyor onu dinlen stres yapma.

Bende cuma günü bebeğimi görmeye gittim. 2,5 cm olmuş. 9+1 di. Ufak bir pıhtı gördü koyu renk bir kanama olabilir işe gitme dinlen dedi. 3 hafta sonra tekrar gidicez bakalım.

amin canım inşallah, değerlerin güzel canım korkma

tabiki sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlarda cinsiyeti önemli değil

canım sagolasın saglıklı bir şekilde ilerleyelim her dua ediyorum hamile kalmaklada iş bitmiyor her aşaması stres heycen benımde bulantım sabahları çok yogun gun içinde var ama yaşantımı çok etkilemiyor yogun baş agırlarım oluyor kabızlık sorunum var ilaçlardan sanırım bir kurtulsaydım şişirdi resmen

kızlar iyi pazarlar
coraspirini ne zaman bıraktınız hem fragmin hem aspirin dr. zararı olmaz diyor. ikiside kan sulandırıcı sonuçta

kızlar iyi pazarlar
coraspirini ne zaman bıraktınız hem fragmin hem aspirin dr. zararı olmaz diyor. ikiside kan sulandırıcı sonuçta

canım ben coasprin kullanmıyorum bebe aspirini içiyorum doğuma kadara da kullanıcam zararı olacağını zannetmiyorum çünkü kan sulandırıcılar kılcal damarları bile açarak bebeğin daha iyi beslenmesini sağlarmış

benim doktorum neden hiç bi ilaç vermiyor acaba??:26::26:

cevabın için teşekkür ederim sağlıklı birşekilde kucagımıza alalımda sen bebe aspirinini neden doguma kadar kullanacaksın kanla ilgili sorunmu iyi gelsinde kullan doktorların mutlaka bir bildiği vardır
sevgiler

kızlarrrrrr, ben 3 gun yatıım sadece wc ye kalktımmm cok korktum sormayın, regl agrıs gıbı agrılar cektımm, allahıma her dakıka nerdeyse dualar ettım,
bugun sabah gıttık kendı jınekologuma eşimin arkadaşı, gerçi tup bebek oldugunu soylemek ıstemıyordum ama mecburen soyledık,çünkü tup bebek dr um ıstanbulda artık ona gıdemıycektım, böyle oldu napalım,
bebegım cok ıyı maşallah, kalbı kesesı herseyı super, bu kanama turu sey, ecoprine farxıparin den de olabilir veya yorulduysan ondan da olabilir dedi, diğer seyler cok normal ve yolunda dedi,
bu haftada direk yatıyorsun sadece wc ye ve yemege kalkıyorsun dedi, ve 6,5 haftalık olarak ölçtü :))),
çok şükür allahıma valla, bu güzel gunde yeniden mutlu oldum:),

sena cım saol merak ettiğin için, bende sblnt yi merak ediyorum aynıydık onunla, umarım ounkıde boyle bırseydır,
bendekı lekelenme rengı hep açık kahve oldu zaten ama ınsan cok korkuyor ya oldum oldum dırıldım valla,

eşim sağolsun çok yardımcı oldu o da cok korktu , neysekı atlattık sanırım inşallah bunla geçmiş olsun,

işte böyleeeeee, hepinizi cok seviyorummm:)))

hoşgeldin canım çok sevindim iyi olmanıza ben de iyiyim canım pembe akıntım dün bitti yatıyorum izin aldım bu hafta işten cuma günü görücek bizimde doktorumuz ama iyi olduğumuzu düşünüyorum bende. Benimde büyük bir olasılıkla yorgunluktan oldu o gün çok ayakta kaldım yürüdüm bence benimkide onda oldu amamn kızlar dikkat edin kendinize bu korku çok fena birşey

merhaba. bende aranıza yeni katıldım. Allah izin verirse bende şubat annelerinden olacağım. 3 gün önce yani transferimin 12. günü hamile olduğumu öğrendim. değerim 494.1 çıktı. ilk tüp bebek denememdi. 5. gün 1 embriyo transferi oldu...4-5 gündür kahverengi lekelenmem var. doktorum adet kanaması gibi gelmediği sürece telaş yapmayın bunları normal olarak kabul ediyoruz dedi. O yüzden içim biraz daha rahat.. Allah hepimizin kucağına almaya nasip etsin inşallah. Allah kimselere aratmasın.

sonucun çok güzel maşallah hayırlı olsun sana, değerin baya yüksek çıkmış ikiz olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…