kızlar yaaaa, çok sevindim vallaaa!
Ay ne güzel bi kızımız var he:) ayhhh bu şahane bi haber:) inşallah üzerinde pembelerle kucağına da almak nasip olur tatlıım
Kalp atışını duymuş olman çok güzel canım. çok sevindim inan. Inşallah tamamına erer... Maşallah daha çok erken olmasına rağmen duymuşunuz kalp atışlarını. Ayyy allam nolur, daim eyle hepimizin mutluluğunu...:97:
ayyyy ayyy çok güzel sevgi,çok mutlu oldum,ne güzel kıyamam bu nasıl bir mucize 1 ay içinde bak neler yapıyor edepsizleer,benide 13 haftada çağırdı benimde 1 ayım var bebişleerimi görmeye,umarım senin gibi güzel haberler verirler bana bebişlerim..allahım hepsini korusun..
Çok sevindim sevgi allah kucağına almayı nasip etsin. Ne güzel bir duygu gözlerim doldu okurken....
COK SAGOL TATLIM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM HERKESE NASİP ETSİN TEK DUAM HEP BU
mrb kızlar bende 5 gün önce güzel haberi aldım hamileyim binlerce şükür ikinci denememdi..çok sıkıntılı dönemler geçirdim ama değdi inşallah sonuna kadar devam eder...fikirlerinize deneyimlerinize o kadar ihtiyacım var ki...kızlar bugün 15.günüm transferden sonra..şimdi ben progesteron ve clanaxa devam ediyorum..progesteronu bırakmak istiyorum ama doktorum bir hafta daha kullan diyor..kullanan varsa progesteron ve clenax ı ne zamana kadar kullandınız..ben öğrendikten sonra bırakacağım diye düşünüyordum..şimdi ben 4 haftalık hamile sayılıyorum değil mi?birde en erken ne zman kese görünür?kafam çok karışık hala rüyada gibiyim
selam kızlar bende aranıza katıldım. 6+3 de keseyi ve kalp atışını duyduk.daha 2 gün oluyor ama ben hala inanamıyorum.İnşallah hamleliğimiz boyunca herşey yolunda gider.Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayıda nasip etsin.
Panik yapma canım ya seninki korkulcak bir kanama değil rahat ol biraz. ecopirinde yapıyor onu dinlen stres yapma.allahım bende bılmıyorum az evvel tuv kagıdına açık pembe renk geldı agladım hemen dr u aradım hem fragmını he ecoprını kes ıkı gun hıc kalkma pazartesı ultrasona bakalım dedı, ama kasıklarım agrıyo regl gıbı cokk korkuyorumm allahım bırgunlukmuydu sevıncım allahımmm
teşekkür ederim canım..sana da hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağımıza alırız inşallah..claxane kan sulandırıcı...estrofemi doktorum bırakmamı söyledi bana..11.gün kan değerim 73 çıktı 13.gün 122 15 gün ise 370 çıktı..dün aldım zaten bu son değeri nasıl değerler iyi mi çok korkuyorum
ayyben;
gözün aydın sevgi maşallah, cinsiyet için erken değilmi kaç hafta oldu senin 13 haftayı geçti mi? sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallah canım
CANIM BENİM HAYIR TAM 12 HAFTAYDI PİPİ GORMUYORUM KIZA BENZİYOR %70 KIZ DEDİ AMAN ZATEN BİLER İÇİN NE OLDUGU ONEMLİ DE DEGİL ZATEN SAGLIKLI OLSUNDA ERKEKDE OLABİLİR YETERKİ RABBİM SAGLIKLI EVLATLAR VERSİN YANİ BACIM SONRADAN BİŞY CIKMAZSA KIZ DEDİ
Çok sevindim arkadaşım ya. Allah tamamına erdirsin inşallah. İçin bi rahat etmiştir tabi. insan kalp atışlarını duyana dek çok fazla tedirgin oluyo. bundan sonra da var tedirgin olacağımız şeyler elbette ama, buna da şükürvarlıklarını biliyoruz ya...
kızlar iyi pazarlar
coraspirini ne zaman bıraktınız hem fragmin hem aspirin dr. zararı olmaz diyor. ikiside kan sulandırıcı sonuçta
canım ben coasprin kullanmıyorum bebe aspirini içiyorum doğuma kadara da kullanıcam zararı olacağını zannetmiyorum çünkü kan sulandırıcılar kılcal damarları bile açarak bebeğin daha iyi beslenmesini sağlarmış
benim doktorum neden hiç bi ilaç vermiyor acaba??:26::26:
sen normal yolla hamile kaldın ya heralde ondandır asprin verebilirdi ama benim görümcemde normal yolla kalmıştı oda kullanıyodu aspirin
canım ben coasprin kullanmıyorum bebe aspirini içiyorum doğuma kadara da kullanıcam zararı olacağını zannetmiyorum çünkü kan sulandırıcılar kılcal damarları bile açarak bebeğin daha iyi beslenmesini sağlarmış
kızlarrrrrr, ben 3 gun yatıım sadece wc ye kalktımmm cok korktum sormayın, regl agrıs gıbı agrılar cektımm, allahıma her dakıka nerdeyse dualar ettım,
bugun sabah gıttık kendı jınekologuma eşimin arkadaşı, gerçi tup bebek oldugunu soylemek ıstemıyordum ama mecburen soyledık,çünkü tup bebek dr um ıstanbulda artık ona gıdemıycektım, böyle oldu napalım,
bebegım cok ıyı maşallah, kalbı kesesı herseyı super, bu kanama turu sey, ecoprine farxıparin den de olabilir veya yorulduysan ondan da olabilir dedi, diğer seyler cok normal ve yolunda dedi,
bu haftada direk yatıyorsun sadece wc ye ve yemege kalkıyorsun dedi, ve 6,5 haftalık olarak ölçtü :))),
çok şükür allahıma valla, bu güzel gunde yeniden mutlu oldum:),
sena cım saol merak ettiğin için, bende sblnt yi merak ediyorum aynıydık onunla, umarım ounkıde boyle bırseydır,
bendekı lekelenme rengı hep açık kahve oldu zaten ama ınsan cok korkuyor ya oldum oldum dırıldım valla,
eşim sağolsun çok yardımcı oldu o da cok korktu , neysekı atlattık sanırım inşallah bunla geçmiş olsun,
işte böyleeeeee, hepinizi cok seviyorummm:)))
merhaba. bende aranıza yeni katıldım. Allah izin verirse bende şubat annelerinden olacağım. 3 gün önce yani transferimin 12. günü hamile olduğumu öğrendim. değerim 494.1 çıktı. ilk tüp bebek denememdi. 5. gün 1 embriyo transferi oldu...4-5 gündür kahverengi lekelenmem var. doktorum adet kanaması gibi gelmediği sürece telaş yapmayın bunları normal olarak kabul ediyoruz dedi. O yüzden içim biraz daha rahat.. Allah hepimizin kucağına almaya nasip etsin inşallah. Allah kimselere aratmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?