2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

kızlar ne yazıkki ben güzel haberlerle gelmedim. benim bebeğim gelişmemiş, kalp atışı yok . pazartesi günü kürtaj olucam. çok üzgünüm. umarım sizler bebeklerinizi kucağınıza alabilirsiniz

geçmiş olsun canım,üzüldüm peki kalp atışını öncesinde duymuş muydun?yani kalp atışı kesilmiş mi yoksa hiç mi duyamamıştın?
vardır bir hayrı mutlaka ama biz üzüntümüzden hayırı ilk başta anlayamıyoruz çoğu zaman.üzülme diyemem,yüzüm olmaz.ama allah sana ve eşine sağlık versin inşallah ve tabi bundan sonraki bebeklerinize...

ayyyy ayyy çok güzel sevgi,çok mutlu oldum,ne güzel kıyamam bu nasıl bir mucize 1 ay içinde bak neler yapıyor edepsizleer,benide 13 haftada çağırdı benimde 1 ayım var bebişleerimi görmeye,umarım senin gibi güzel haberler verirler bana bebişlerim..ALLAHIM hepsini korusun..

kızlar ne yazıkki ben güzel haberlerle gelmedim. benim bebeğim gelişmemiş, kalp atışı yok . pazartesi günü kürtaj olucam. çok üzgünüm. umarım sizler bebeklerinizi kucağınıza alabilirsiniz

canım benim üzme kendini nolur,ALLAHIMın bildiği bişey vardır,olucak inşallah bak hamile kalabiliyorsun en azından bu bile bir umut,,çok geömiş olsunn..

umut tüp bebek forumundan takip ediyordum senide,bende çok korkuyorum 3 çeşitmiş tek yumurta ikizleri,umarım en düşük riskli gruptayızdır,sana kaçıncı haftanda bilgi verdi süleyman bey bu konuyla ilgili bana bişey dememedi çünkü acaba aksi bir durum mu vardıda telaşlanmayayım diye yorum yapmadı,13 haftada çağırdı ama direk,bişey olsa daha erken gel derdi,bilmiyorum aklım çok karışık ve korkuyorum..

kötü bir haber alınca ne yazacağımı bilemiyorum teselli için söz bulamıyorum.. ninyacım sadece sabır diliyorum ve yeniden ümit diliyorum...

gerçi yazacak halim kalmadı ama güzel haberlerle geldim ben herşey gayet iyi yolunda dedi doktorum.. bulantılarım içim evet zor ama yolunda gittiğini gösterir üzme kendini dedi.. kuru şeyler ye tuzlu şeyler at ağzına dedi.. 2 hafta sonra tarama için çağırdı..

Çok sevindim sevgi allah kucağına almayı nasip etsin. Ne güzel bir duygu gözlerim doldu okurken....

Tebrik ederim canım. Artık korku endişe azaldı. Bebeğinle güzel vakit geçirirsin.

Ne söylenir ki üzücü bir durum. Dilerim bundan sonrakinde bebeğine kavuşursun. Ümitsizliğe kapılma ben yüzlerini gördüm kaybettim üzülüyosun kim ne teselli verirse versin ama vazgeçmedimde tekrar hamileyim. kendini toparlayınca tekrar dene.

kızlarrr dun cok sevındım mutlu oldum ya, bugun su an co panıkdeyım nolur yardım edın,
dun vagınal ultrasonda bakarkn dr cok guzel aa hemde hıc kanama bırsey yok cok temız masallah demıstı,

ancak bugun wc de bı baktım iç çamasırım koyu sarı turuncumu yoksa çook acık sutlu kahve gıbı bır akıntı olmus rengı tam tarıf de edemıyorum, hemen aradım dr u, ecoprine alıyordum onu kes ve dınlen dedı asıstanına soylemıs işte,

ama tam ben yanı nasıl sakın durcam allahım yardım et off, fecı panık yaptım, bu sekıl dusuk baslangıcı olurmu? boyle olup da sorunsuz devam eden varmı?benım hıcc boyle olmazdı cunku ,
çok korkuyorum, ayaklarımı uzattım yuksege yatıyorum sımdı ama offf allahım nolur bebegıme bırsey olmasınn, nedıyorsunuz??
sonra korkarak wcye gıttım tuvalet kagıdına cok acık sutlu kahve gıbı bı ız geldı okadar napim ben ölücem valla yaaaa,
nolur yardımm edınn ,

sakiiiiin sakin oool.. doktorum bana ısrarla khaverengi yada pembe akıntın olabilir sakın korkma diyor her gittiğimde.. saedece kırmızı adet kanaması gibi taze kan gelirse hemen ara dedi diğerleri için aramana bile gerek yok dinlen geçer geçmezse ararsın dedi..
bak dün gördüm kalciğini bişey olmaz bundan sonra kolay kolay rahatla ayaklarını kaldır yat dinlen..

off ayşee varya azcık rahatladım senı okuyunca ama cok zor sakın olmak regl olcakmısımgıbı hıssettım bı an nebılım karnım sankı oylede aktı akıcak gıbı gelıyor allahım olmaz demı bırsey yaaa, yatıyorum zaten wc ye gıtmeyım dıye su ıcmıyorum dusun

canım aynı kaderi paylaşıyoruz sanki bende bebeğimin kalbini gördüm 1 saat önce 5+4 günlük dedi doktor ama eve eldim az önce negöreyim kahverengi lekeli kanamam olmuş dr aradım yat dinlen dedi progestana devam dedi ne yaşıyorum bilmiyorum yalnız dr karnıma çok bastırdı görebilmek için

allahım bende bılmıyorum az evvel tuv kagıdına açık pembe renk geldı agladım hemen dr u aradım hem fragmını he ecoprını kes ıkı gun hıc kalkma pazartesı ultrasona bakalım dedı, ama kasıklarım agrıyo regl gıbı cokk korkuyorumm allahım bırgunlukmuydu sevıncım allahımmm

gözün aydın sevgi maşallah, cinsiyet için erken değilmi kaç hafta oldu senin 13 haftayı geçti mi? sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallah canım

canım senin içinde çok üzüldüm geçmiş olsun ama kendini fazla üzüpte yıpratma herzaman ümit var unutma inşallah tekrar olur

ya ayşe benim de bulantılarım giderek artıyo sabahlarıı felaket oluyorum kusma olmuyodu hatta bugün boş mideyle kustum bile hiç bulantım yok diye telaşlanıyodum şimdi de çok bulantım var diye şikayetleniyorum insanoğlu işte

kızlar sizde panik yapmayın inşallah bir sorun yoktur bana transferden sonra hemşireler demişti kahverengi lekelenmeler olabilir progestan lekelenme yapabilir çok olmadıkça telaşlanma demişlerdi belki sizinde progestan yüzünden olmuştur telaşlanmayın bol bol dua edin dinlenin rabbim korusun bebeklerinizi bizimkileri de tabi

doktor bulantılar için 8ve 10.haftalarda oik yapacak 11. haftadan itibaren azalacaktır dedi.. zaten aniden kesilirse endişelen bulnatının devam etmesi hatta artması normal olanı dedi... şükür bunlar gebeliğimizn yolunda gittiğine dair belirtiler katlanıcaz artık..

mrb kızlar bende 5 gün önce güzel haberi aldım hamileyim binlerce şükür ikinci denememdi..çok sıkıntılı dönemler geçirdim ama değdi inşallah sonuna kadar devam eder...fikirlerinize deneyimlerinize o kadar ihtiyacım var ki...kızlar bugün 15.günüm transferden sonra..şimdi ben progesteron ve clanaxa devam ediyorum..progesteronu bırakmak istiyorum ama doktorum bir hafta daha kullan diyor..kullanan varsa progesteron ve clenax ı ne zamana kadar kullandınız..ben öğrendikten sonra bırakacağım diye düşünüyordum..şimdi ben 4 haftalık hamile sayılıyorum değil mi?birde en erken ne zman kese görünür?kafam çok karışık hala rüyada gibiyim

tebrikler canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin claxana nedir bilmiyorum öströjen mi ? ben progestanı hala kullanıyorum onu 12.haftaya kadar kullanıcaz dedi doktor birde estrofem var östrojen ilacı oda onuda bu hafta daha yeni bıraktım bu arada 8 haftanın içindeyim son adet tarihine göre hesapla oda zaten 4haftaya denk gelir canım ben keseyide bebeğin kalp atışınıda 6.haftanın içinde görmüştüm canım doktorun sana zaten 2 hafta sonra gel filan demiştir heralde kan değerin kaç çıktı bugün mü öğrendin?

selam kızlar bende aranıza katıldım. 6+3 de keseyi ve kalp atışını duyduk.daha 2 gün oluyor ama ben hala inanamıyorum.İnşallah hamleliğimiz boyunca herşey yolunda gider.Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayıda nasip etsin.

lütfen kendini sıkıp üzme.rahatlamaya çalış inşallah bu akıntıda kesilir.rahatlamaya çalış bebeğine birşey olmayacak.burdan bize güzel haberler vericeksin.

teşekkür ederim canım..sana da hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağımıza alırız inşallah..claxane kan sulandırıcı...estrofemi doktorum bırakmamı söyledi bana..11.gün kan değerim 73 çıktı 13.gün 122 15 gün ise 370 çıktı..dün aldım zaten bu son değeri nasıl değerler iyi mi çok korkuyorum

[/quote]
kızlar ne yazıkki ben güzel haberlerle gelmedim. Benim bebeğim gelişmemiş, kalp atışı yok . Pazartesi günü kürtaj olucam. çok üzgünüm. Umarım sizler bebeklerinizi kucağınıza alabilirsiniz

canım benim cok gecmiş olsun rabbim sabır versin fazlada diyecek bişey bulamıyor insan ne desek boş allaha emanet ol ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…