kızlar ne yazıkki ben güzel haberlerle gelmedim. benim bebeğim gelişmemiş, kalp atışı yok . pazartesi günü kürtaj olucam. çok üzgünüm. umarım sizler bebeklerinizi kucağınıza alabilirsiniz
teyzeleri %70 kızımmmmmmmmm oluyorrrrrrrr
kızlar bebegim cok saglıklıymış rabbime cok şukur ayyy ellerini kafasının altına koymuş ayaklarıda uzatmış ulun bey senin bebek guneşleniyor dedi ayyyyyyy muhteşem bişey yaaaaaaa allahım herkese nasip etsin rabbim sag saglım kucagımıza almak nasip etsin
kızlar ne yazıkki ben güzel haberlerle gelmedim. benim bebeğim gelişmemiş, kalp atışı yok . pazartesi günü kürtaj olucam. çok üzgünüm. umarım sizler bebeklerinizi kucağınıza alabilirsiniz
Doktorlarımızda aynıymış benım zaten 2 emrıyo transfer edildiği için ben tahmın edıyordumıkız olacağını benım yarın 10 bıtıyo tek yumurtada farkılılıklar var rıskler var benımkıde bıdeğişik işte 2 kese tek plesenta benımkısıde rısklı allah yardımcımız olsun doğacakları varsa sebep ne olursa olsun doğarlar
Çok sevindim sevgi allah kucağına almayı nasip etsin. Ne güzel bir duygu gözlerim doldu okurken....teyzeleri %70 kızımmmmmmmmm oluyorrrrrrrr
kızlar bebegim cok saglıklıymış rabbime cok şukur ayyy ellerini kafasının altına koymuş ayaklarıda uzatmış ulun bey senin bebek guneşleniyor dedi ayyyyyyy muhteşem bişey yaaaaaaa allahım herkese nasip etsin rabbim sag saglım kucagımıza almak nasip etsin
Tebrik ederim canım. Artık korku endişe azaldı. Bebeğinle güzel vakit geçirirsin.merhabaaa:) beni kimse merak etmedi mi? ben internetten dolayı yazamadım ama çok mutlu sonuçla döndüm,
allahıma bin şükür ilk defa güzel sözler duydum dr dan, 5 haftalıkmışım ama derinden kalp atımı başlamış sesini bile duydum,
kese düzgün hersey yolunda görünüyormus, hatta cok güzel bir yere yerleşmiş miyomdan uzaktaymış:),
ya nasıl bir sinir boşalması olduysa dr anlattı ben ağladım , 40 kere sordum gerçek mi söylüyorsunuz diye, ne muhteşem bir duygu anlatılamazzzz birşeyy,
allahım dualarımı kabul etti diyorum bu sefer olcak herhalde,
dr kasma kendini rahat ol ki bebekte rahatlasın dedi, artık ılk zamanki gibi korkum yok çok şükür, bundan sonrası artık yavaş yavaş ilerleyecek olan bir süreç inşallah bu süreci başarı ile tamamlarım ve bebeğime kavuşurum sağlıkla ,2 hafta sonra tekrar kontrol var, bir tatsız taraf iğnlere 2 hafta daha devam edecekmişim ondan sonra jele geçeriz dedi, sanırım 7 hafta olunca tam görünce herseyi dr kesecek iğneyi, napalım 2 hafta daha katlanıcam , herseye değer valla ayy süper birşeydi :)
allah hepimize nasip etsin, sağlıkla kavuşmamızı sağlasın hayırlısı ile kızlar,
çok güzel birşey :))),
bu arada erik gaz yapar bilginiz olsun, :))
Ne söylenir ki üzücü bir durum. Dilerim bundan sonrakinde bebeğine kavuşursun. Ümitsizliğe kapılma ben yüzlerini gördüm kaybettim üzülüyosun kim ne teselli verirse versin ama vazgeçmedimde tekrar hamileyim. kendini toparlayınca tekrar dene.kızlar ne yazıkki ben güzel haberlerle gelmedim. benim bebeğim gelişmemiş, kalp atışı yok . pazartesi günü kürtaj olucam. çok üzgünüm. umarım sizler bebeklerinizi kucağınıza alabilirsiniz
kızlarrr dun cok sevındım mutlu oldum ya, bugun su an co panıkdeyım nolur yardım edın,
dun vagınal ultrasonda bakarkn dr cok guzel aa hemde hıc kanama bırsey yok cok temız masallah demıstı,
ancak bugun wc de bı baktım iç çamasırım koyu sarı turuncumu yoksa çook acık sutlu kahve gıbı bır akıntı olmus rengı tam tarıf de edemıyorum, hemen aradım dr u, ecoprine alıyordum onu kes ve dınlen dedı asıstanına soylemıs işte,
ama tam ben yanı nasıl sakın durcam allahım yardım et off, fecı panık yaptım, bu sekıl dusuk baslangıcı olurmu? boyle olup da sorunsuz devam eden varmı?benım hıcc boyle olmazdı cunku ,
çok korkuyorum, ayaklarımı uzattım yuksege yatıyorum sımdı ama offf allahım nolur bebegıme bırsey olmasınn, nedıyorsunuz??
sonra korkarak wcye gıttım tuvalet kagıdına cok acık sutlu kahve gıbı bı ız geldı okadar napim ben ölücem valla yaaaa,
nolur yardımm edınn ,
sakiiiiin sakin oool.. doktorum bana ısrarla khaverengi yada pembe akıntın olabilir sakın korkma diyor her gittiğimde.. saedece kırmızı adet kanaması gibi taze kan gelirse hemen ara dedi diğerleri için aramana bile gerek yok dinlen geçer geçmezse ararsın dedi..
bak dün gördüm kalciğini bişey olmaz bundan sonra kolay kolay rahatla ayaklarını kaldır yat dinlen..
kızlarrr dun cok sevındım mutlu oldum ya, bugun su an co panıkdeyım nolur yardım edın,
dun vagınal ultrasonda bakarkn dr cok guzel aa hemde hıc kanama bırsey yok cok temız masallah demıstı,
ancak bugun wc de bı baktım iç çamasırım koyu sarı turuncumu yoksa çook acık sutlu kahve gıbı bır akıntı olmus rengı tam tarıf de edemıyorum, hemen aradım dr u, ecoprine alıyordum onu kes ve dınlen dedı asıstanına soylemıs işte,
ama tam ben yanı nasıl sakın durcam allahım yardım et off, fecı panık yaptım, bu sekıl dusuk baslangıcı olurmu? boyle olup da sorunsuz devam eden varmı?benım hıcc boyle olmazdı cunku ,
çok korkuyorum, ayaklarımı uzattım yuksege yatıyorum sımdı ama offf allahım nolur bebegıme bırsey olmasınn, nedıyorsunuz??
sonra korkarak wcye gıttım tuvalet kagıdına cok acık sutlu kahve gıbı bı ız geldı okadar napim ben ölücem valla yaaaa,
nolur yardımm edınn ,
canım aynı kaderi paylaşıyoruz sanki bende bebeğimin kalbini gördüm 1 saat önce 5+4 günlük dedi doktor ama eve eldim az önce negöreyim kahverengi lekeli kanamam olmuş dr aradım yat dinlen dedi progestana devam dedi ne yaşıyorum bilmiyorum yalnız dr karnıma çok bastırdı görebilmek için
teyzeleri %70 kızımmmmmmmmm oluyorrrrrrrr
gerçi yazacak halim kalmadı ama güzel haberlerle geldim ben herşey gayet iyi yolunda dedi doktorum.. bulantılarım içim evet zor ama yolunda gittiğini gösterir üzme kendini dedi.. kuru şeyler ye tuzlu şeyler at ağzına dedi.. 2 hafta sonra tarama için çağırdı..
nolur yardımm edınn ,
canım aynı kaderi paylaşıyoruz sanki bende bebeğimin kalbini gördüm 1 saat önce 5+4 günlük dedi doktor ama eve eldim az önce negöreyim kahverengi lekeli kanamam olmuş dr aradım yat dinlen dedi progestana devam dedi ne yaşıyorum bilmiyorum yalnız dr karnıma çok bastırdı görebilmek için
gözün aydın sevgi maşallah, cinsiyet için erken değilmi kaç hafta oldu senin 13 haftayı geçti mi? sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallah canım
canım senin içinde çok üzüldüm geçmiş olsun ama kendini fazla üzüpte yıpratma herzaman ümit var unutma inşallah tekrar olur
ya ayşe benim de bulantılarım giderek artıyo sabahlarıı felaket oluyorum kusma olmuyodu hatta bugün boş mideyle kustum bile hiç bulantım yok diye telaşlanıyodum şimdi de çok bulantım var diye şikayetleniyorum insanoğlu işte
kızlar sizde panik yapmayın inşallah bir sorun yoktur bana transferden sonra hemşireler demişti kahverengi lekelenmeler olabilir progestan lekelenme yapabilir çok olmadıkça telaşlanma demişlerdi belki sizinde progestan yüzünden olmuştur telaşlanmayın bol bol dua edin dinlenin rabbim korusun bebeklerinizi bizimkileri de tabi
mrb kızlar bende 5 gün önce güzel haberi aldım hamileyim binlerce şükür ikinci denememdi..çok sıkıntılı dönemler geçirdim ama değdi inşallah sonuna kadar devam eder...fikirlerinize deneyimlerinize o kadar ihtiyacım var ki...kızlar bugün 15.günüm transferden sonra..şimdi ben progesteron ve clanaxa devam ediyorum..progesteronu bırakmak istiyorum ama doktorum bir hafta daha kullan diyor..kullanan varsa progesteron ve clenax ı ne zamana kadar kullandınız..ben öğrendikten sonra bırakacağım diye düşünüyordum..şimdi ben 4 haftalık hamile sayılıyorum değil mi?birde en erken ne zman kese görünür?kafam çok karışık hala rüyada gibiyim
nolur yardımm edınn ,
tebrikler canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin claxana nedir bilmiyorum öströjen mi ? ben progestanı hala kullanıyorum onu 12.haftaya kadar kullanıcaz dedi doktor birde estrofem var östrojen ilacı oda onuda bu hafta daha yeni bıraktım bu arada 8 haftanın içindeyim son adet tarihine göre hesapla oda zaten 4haftaya denk gelir canım ben keseyide bebeğin kalp atışınıda 6.haftanın içinde görmüştüm canım doktorun sana zaten 2 hafta sonra gel filan demiştir heralde kan değerin kaç çıktı bugün mü öğrendin?
kızlar ne yazıkki ben güzel haberlerle gelmedim. Benim bebeğim gelişmemiş, kalp atışı yok . Pazartesi günü kürtaj olucam. çok üzgünüm. Umarım sizler bebeklerinizi kucağınıza alabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?