lütfen ama lütfen artık endişelerini bir kenara bırkıp içindeki mucizenin tadına varmaya başla olur mu?? herşey çook güzel olacak merak etme Allaha emanet..kızlarrrrrr, ben 3 gun yatıım sadece wc ye kalktımmm cok korktum sormayın, regl agrıs gıbı agrılar cektımm, allahıma her dakıka nerdeyse dualar ettım,
bugun sabah gıttık kendı jınekologuma eşimin arkadaşı, gerçi tup bebek oldugunu soylemek ıstemıyordum ama mecburen soyledık,çünkü tup bebek dr um ıstanbulda artık ona gıdemıycektım, böyle oldu napalım,
bebegım cok ıyı maşallah, kalbı kesesı herseyı super, bu kanama turu sey, ecoprine farxıparin den de olabilir veya yorulduysan ondan da olabilir dedi, diğer seyler cok normal ve yolunda dedi,
bu haftada direk yatıyorsun sadece wc ye ve yemege kalkıyorsun dedi, ve 6,5 haftalık olarak ölçtü :))),
çok şükür allahıma valla, bu güzel gunde yeniden mutlu oldum:),
sena cım saol merak ettiğin için, bende sblnt yi merak ediyorum aynıydık onunla, umarım ounkıde boyle bırseydır,
bendekı lekelenme rengı hep açık kahve oldu zaten ama ınsan cok korkuyor ya oldum oldum dırıldım valla,
eşim sağolsun çok yardımcı oldu o da cok korktu , neysekı atlattık sanırım inşallah bunla geçmiş olsun,
işte böyleeeeee, hepinizi cok seviyorummm:)))
merhaba. bende aranıza yeni katıldım. Allah izin verirse bende şubat annelerinden olacağım. 3 gün önce yani transferimin 12. günü hamile olduğumu öğrendim. değerim 494.1 çıktı. ilk tüp bebek denememdi. 5. gün 1 embriyo transferi oldu...4-5 gündür kahverengi lekelenmem var. doktorum adet kanaması gibi gelmediği sürece telaş yapmayın bunları normal olarak kabul ediyoruz dedi. O yüzden içim biraz daha rahat.. Allah hepimizin kucağına almaya nasip etsin inşallah. Allah kimselere aratmasın.
merhaba. bende aranıza yeni katıldım. Allah izin verirse bende şubat annelerinden olacağım. 3 gün önce yani transferimin 12. günü hamile olduğumu öğrendim. değerim 494.1 çıktı. ilk tüp bebek denememdi. 5. gün 1 embriyo transferi oldu...4-5 gündür kahverengi lekelenmem var. doktorum adet kanaması gibi gelmediği sürece telaş yapmayın bunları normal olarak kabul ediyoruz dedi. O yüzden içim biraz daha rahat.. Allah hepimizin kucağına almaya nasip etsin inşallah. Allah kimselere aratmasın.
kızlarrrrrr, ben 3 gun yatıım sadece wc ye kalktımmm cok korktum sormayın, regl agrıs gıbı agrılar cektımm, allahıma her dakıka nerdeyse dualar ettım,
bugun sabah gıttık kendı jınekologuma eşimin arkadaşı, gerçi tup bebek oldugunu soylemek ıstemıyordum ama mecburen soyledık,çünkü tup bebek dr um ıstanbulda artık ona gıdemıycektım, böyle oldu napalım,
bebegım cok ıyı maşallah, kalbı kesesı herseyı super, bu kanama turu sey, ecoprine farxıparin den de olabilir veya yorulduysan ondan da olabilir dedi, diğer seyler cok normal ve yolunda dedi,
bu haftada direk yatıyorsun sadece wc ye ve yemege kalkıyorsun dedi, ve 6,5 haftalık olarak ölçtü :))),
sena cım saol merak ettiğin için, bende sblnt yi merak ediyorum aynıydık onunla, umarım ounkıde boyle bırseydır,
bendekı lekelenme rengı hep açık kahve oldu zaten ama ınsan cok korkuyor ya oldum oldum dırıldım valla,
eşim sağolsun çok yardımcı oldu o da cok korktu , neysekı atlattık sanırım inşallah bunla geçmiş olsun,
kızlarrrrrr, ben 3 gun yatıım sadece wc ye kalktımmm cok korktum sormayın, regl agrıs gıbı agrılar cektımm, allahıma her dakıka nerdeyse dualar ettım,
bu arada ben bugün gidip bağlı olduğum sağlık ocağına gidip gebeliğimi bildirdim.. sanırım bildirmek zorunluymuş.. aşı takibi falan yapıyorlar 5. ayda tetanoz aşısı olmamız gerekliymiş.. fırsat bulursanız bir gidin derim..
ben de yaptırdım çok ciddiye alıyor sağlık olcağı bu işi,sağlık bakanlığı takip ediyormuş hamileleri,çok şaşırdım neredeyse kayıt yaptırdığım günden beri her hafta arıyor hemşire hanım,doktor falan araştırdı bana bulunduğum civarda o derece yani,bir ilgi anlatamam..memnunum yani..
canım çok sevindim inan ben hiçbirşey yokken tedirginim.birde bende belirti falan yok.ne midem bulanıyo ne bişey birdahaki ulturasonu iple çekiyorum.3 aylık olduktan sonra biraz daha rahatlarız herhalde.kendine iyi bak moralini yüksek tut.
sonucun çok güzel maşallah hayırlı olsun sana, değerin baya yüksek çıkmış ikiz olabilir
Hoşgeldin aramıza tatlım. Değerin çok güzel çıkmış. benim de 5. gün embriyosuydu ve 1 tane transfer edildi. 11. gün değerim 458 çıkmıştı. ve ikiz olduğunu öğrendik :) valla senin de öyle olabilir. değerin baya yüksek
hoşgeldin bihter..hayırlı uğurlu olsun bebeşin..benim 12. gün 250 çıktı betahcg ve ikiz olduğunu öğrendim 1 hafta önce,seninde öyle olabilir,hakkında hayırlısı..lekelenme konusunda bi bilgim yok ama olan arkadaşlar normal olduğunu söylemiş,benim hiç kanaamam olmadı,öyle bişey yaşasam şu an herhalde panikten ne yapacağımı şaşırrıım..
bebişimin ikili test kan sonucuda cok guzel çıktı çok şukur rabbime darısı aynı şekilde sizlerin başına inşallahhhhhhhhhhhhh
hoşgeldin canım çok sevindim iyi olmanıza ben de iyiyim canım pembe akıntım dün bitti yatıyorum izin aldım bu hafta işten cuma günü görücek bizimde doktorumuz ama iyi olduğumuzu düşünüyorum bende. Benimde büyük bir olasılıkla yorgunluktan oldu o gün çok ayakta kaldım yürüdüm bence benimkide onda oldu amamn kızlar dikkat edin kendinize bu korku çok fena birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?