2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

arkadaşlar herkesin kandili mubarek olsun rabbim bizlere ve bebeklerimize saglık sıhhat nasip etsin kucagımıza aldıgımız gunleri gostersin inşallah

kandiliniz mübarek olsun arkadaslar,tüm dualarımızı kabul etsin ALLAHIM bu mübarek gecede,bebeklermizi ve bizi korusun rabbim melekler yanımızda olsun..evlat hasreti çekip ellerini açıp dua edenlerin dualırını KAbul etsin yüce AALLAHIMM.. bize bu güzel mucizeleri veren RABBİME BİNLERCE ŞÜKÜRLER olsun.

lütfen ama lütfen artık endişelerini bir kenara bırkıp içindeki mucizenin tadına varmaya başla olur mu?? herşey çook güzel olacak merak etme Allaha emanet..

gözün aydın canım inşallah hepberaber sağlıklı sorunsuz bir gebelik geçirir sonunda da sağlıklı hayırlı meleklerimiz alırız kucaklarımıza..

merhaba arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun allah bu gecenin hürmetine hepimize evlatlarımızı bağışlasın ve bu uğurda açılan elleri boş çevirmesin inşallah..

bu arada ben bugün gidip bağlı olduğum sağlık ocağına gidip gebeliğimi bildirdim.. sanırım bildirmek zorunluymuş.. aşı takibi falan yapıyorlar 5. ayda tetanoz aşısı olmamız gerekliymiş.. fırsat bulursanız bir gidin derim..

Hoşgeldin aramıza tatlım. Değerin çok güzel çıkmış. benim de 5. gün embriyosuydu ve 1 tane transfer edildi. 11. gün değerim 458 çıkmıştı. ve ikiz olduğunu öğrendik :) valla senin de öyle olabilir. değerin baya yüksek

Canım çok tebrik ederim saglıklı bir şekilde allah kucagına almayı nasip etsin canım kanamalar oluyormuş hamilelikte çok olmadıkça dert etmeyin diyor doktorlar

Canım çok geçmiş olsun sorma o korkuları resmen ömrümüzden ömür gidiyor allah kucagımıza almayı nasip etsin

Canım çok tebrik ederim saglıklı bir şekilde allah kucagına almayı nasip etsin canım kanamalar oluyormuş hamilelikte çok olmadıkça dert etmeyin diyor doktorlar

canım çok sevindim inan ben hiçbirşey yokken tedirginim.birde bende belirti falan yok.ne midem bulanıyo ne bişey birdahaki ulturasonu iple çekiyorum.3 aylık olduktan sonra biraz daha rahatlarız herhalde.kendine iyi bak moralini yüksek tut.

ben de yaptırdım çok ciddiye alıyor sağlık olcağı bu işi,sağlık bakanlığı takip ediyormuş hamileleri,çok şaşırdım neredeyse kayıt yaptırdığım günden beri her hafta arıyor hemşire hanım,doktor falan araştırdı bana bulunduğum civarda o derece yani,bir ilgi anlatamam..memnunum yani..

hoşgeldin bihter..hayırlı uğurlu olsun bebeşin..benim 12. gün 250 çıktı betahcg ve ikiz olduğunu öğrendim 1 hafta önce,seninde öyle olabilir,hakkında hayırlısı..lekelenme konusunda bi bilgim yok ama olan arkadaşlar normal olduğunu söylemiş,benim hiç kanaamam olmadı,öyle bişey yaşasam şu an herhalde panikten ne yapacağımı şaşırrıım..

benden de imza aldılar çalıştığım için takiplere gelemiyeceğim takiplerimi özel doktorum yapacaktır diye.. telefonla haber verecekmişim.. ben de bu kadar ilgilenmelerini beklemiyordum..

canını sıkma sena bendede olmadı belirti.şu güne kadar deli gibi yedim..9 haftaya girdik bugün ve 2 gündür hafif bir bulantım var,çok rahatsız etmiyor ama iştahımı azalttı.hep sıvı gida içmek istiyorum.yada çubuk kraker.

Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok umutlandım umarım benimde senin gibi olur.. :))

hoşbulduk. teşekkür ederim. seninde bebişlerin hayırlı uğurlu olsun Sağlıklı bi şekilde allah kucağımıza almayı nasip etsin. lekelenmelerim halen son sürat devam ediyor. her lavaboya gittiğimde görmekten sıkıldım . doktor normal diyor ama ister istemez korkuyorum bebişime bişey olacak diye..

bebişimin ikili test kan sonucuda cok guzel çıktı çok şukur rabbime darısı aynı şekilde sizlerin başına inşallahhhhhhhhhhhhh

ay cok sevındım bende senı merak etmıstım, valla fecı bır korku ınsallah bu son olur canım, bende bıraz yordum kendımı sımdı dusunuyorumda aslında,
neyse bunla gecmıs olsun ınsallah:)) ben bu haftada yatıyorum ve onumuzdekı hafta tekrar gıdıcem, ancak progenıx lerden kalçam fena halde artık 1.5 ay oldu yaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…