2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

kızlar merhaba,
ben 2 ay yattım lekelenme oldugu için, çok şükür geçti şu an hersey yolunda, ancak bugun kafam çok karıştı ve cok agladım, eşim bana çok kızıyor artık ,
şimdi bakın, geçen hafta bursada beni takıp eden dr um, ultrasonda herseyi normal gördü burun kökünü bile, bugunde ıkılı test için radyolaga gittik ultrasona girdik, adam bi garip zaten, bebek zor pozisyon veriyor bana zor gebesin diyor, neyse 20 dk dan sonra en kalın yerı2.5 mm ölçtü,
şimdi nt de sınır 3mm imiş, ancak ben tabi kafayı taktım, burdaki takip eden yüksek diyor, istanbuldaki tup bebek drum ise 3 un altındaya sorun değil biz blast embrio verdik diyor, ancak geçen hafta burun kökü varken bugun kemiği seçemedi radyalog, ben su an 12 haftadayım,

erkenmi daha oluşurmu yoksa ciddi bir problemmi var ? yani güzel güzel geldik sımdı bu nerden çıktı anlamıyorum vallaha,
bu test 11- 14 hafta arasıya hani belki net göremedi mi acaba diyorum,
yarın kan sonuclarını direk ıstanbula hocaya fakslıycam ve olmadı birde ona gidicem, ya allahım inşallah bu bebeği sağlıklı bana bağışlar ne diyim kader artık yaaa valla elimden geleni yaptım, 110 adet iğne olmuşum, estrofemi, progeston hapı, jeli, yat dedilr yattım 2 ay,
ne diyimki artık, ağlayıncada eşim kızıyor sen çok irdeliyorsun diyor, herşey yolunda diyor, adım adım gidiyoruz işte diyor o da bunaldı tabi, ne diyorsunuz, yorumlarınıza ihtiyacım varrr,
sevgiler,

Sanada geçmiş olsun canım bu sertlık zamnla gecer öğrenirsın yakında cinsiyetınıde ıniinş

Nasıl kanamaydı canım benım kara kahveydı çok korktum ama gıtmesı ıyıymış o kanın gebelıkte hematom dıolar bu pıhtılara benım var yıne olabılırmış

bbenimde 13 haftalık.ağrılarım var birde gün içinde sağ tarafım şişiyor.sonra iniyor özellikle idrara sıkışıkken.
benim her hafta kontrolüm var.sana doktor ne dedi nezaman çıkarmış.

Aynıyız seninle haftalarımız benimde şişmelerim oluyor ayaklarım düşün şimdiden şişmeye başladı kendimi tanıyamaz oldum:)))plesenta içinde doktorum çıkabılır dedi yukarı ama çevremde yaşayan arfkadaşalrım var bazen çıkmayabiliyorda çıkmayında çok zorluk çekenler var erken doğum yaptı bir arkadaşım birisinin zamanında geldi bebek 2 test sonucum iyi çıktı doktorum 3 testide yaptıralım dedi 35 yaş ustu oldugum için

Kızlar bacaka ağrısına ve uyuşmasına önerileirnzi varmıdır?

kızlar biraz sonra kontrolüm var muayenehaneye gidecem dr ense kalınlığına bakacak çok korkuyorum ne olur dualarınızı benden esirgemeyin her gidişimde kötü bir şey olacak diye çok korkuyorum
canım olumlu düşün herşey güzel olsun lütfen herşey yolunda gidecek dualarımız senle telaş etme emiii
Nasıl kanamaydı canım benım kara kahveydı çok korktum ama gıtmesı ıyıymış o kanın gebelıkte hematom dıolar bu pıhtılara benım var yıne olabılırmış
canım bildiğin adet kanaması gibi ama çok sıvıydı 1 pet batacak kadar geldi bir kaç tane daha gördü kan hücresi dedi dr. ama kesenin altında korkulacak birşey olmadıgınıda söyledi çok şükür kalp atışlarınıda duydum bebişlerimin öyle rahatladım Allahım kimseye yaşatmasın bunu çok zor valla....

canım çok çok geçmiş olsunnn insan herşeyi yaşaya yaşaya öğreniyor şunu anladım hamilelik boyunca bol bol sabretmen gerekiyormuş.. ben daha o haftalara gelmedim neden dr. öyle birşey dedi bilemiyorum ama tek bildiğim her dr. güvenme bence kendi dr. kimse ona gitt ona görün o senin içini rahatlatacaktır emin oll inş. herşey yolunda gider Allahım sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip eder ...

Senın farklı galıba canım plesenta prevıa mı acaba benım kı gebelıkte hematom dıe bışeymiş bu kırlı kanın çıkması ıyı dedı doktorum kırmızı aktıf kan olmadıkça korkma dedı bılmıyorumkı herseye ınanıyoruz

uhdecimmm canım, haklısın, sabah kendi dr um ile konustum hocayla, sakın canını sıkma olmaz oyle şey, bukadar farklı çıkmaz sonuc dedi, pazartesi 6 da uzman ultrasona gidicem prenatal gebelik uzmanı dr yani radyalog değil, sonrada hocaya aynı gun yani pazartesi akşamına artık ne oldugu belli olur, offff yani okadar güzel gidiyorduki yani daha keyfini bile çıkaramadım valla inşallah yolunda gider hersey, nolur dualarınız benimle olsun pazartesi için ,
cok sevgiler,

kızlar 2li taramada serbest betahcg kaç olması gerekiyor.yardımcı olursanız sevinirim.

senacım bende bılmıyorum ama benım testımı hoca tekrar edecek kendı yerınde , ancak ozaman emın olurmuş, ben bursada yapılanı henuz görmedım, yarın detaylı ultrasona gırıcem ertesı sabahda hocaya gıdıcez, yanı yarın ıstanbula gıdıyorum hayırlısı olur ınsallah,
sende sıkma canını ama ıyı bır uzman ıle görus yorum al olurmu ,
hakkımızda hayırlısını nasıp etsın yuce tanrım ondan baska sıgınacak kımsemız yok :),

haftada bir balık yeterli. et ye canım. bide yumurta çok önemli. ceviz badem iyi. süt yoğurtta yiyormuşsun. kavun ye birazda. folikasit yüksek. yeşil renkli bitkilerdende folik asit alırsın. bol su iç. yeterli bence. zaten vitamin gerekli olursa bilgi veriyor doktorlar. ama folbiol iç bence.

valla hakllısın canım bizlerde dr. güvenmekten başka çaremiz yokki Allahım hepimizin bebişini sağlıklı sıhhatli kavuştursun bizlere inş.

canım inş. güzel sonuçlarla gelirsin için rahatlar bundan sonra güzel bir hamilelik geçirirsin inş...

Günaydın minişlerin annelerine. Ne kadar güzel ilerliyordu bu topic ne güzel sohbetler oluyordu ne oldu ALLAH aşkına nazarmı değdi ne gelen var nede giden

Günaydın minişlerin annelerine. Ne kadar güzel ilerliyordu bu topic ne güzel sohbetler oluyordu ne oldu ALLAH aşkına nazarmı değdi ne gelen var nede giden

hemmeeen duydum sesini geldim.. sana da günaydın canım.. 3lü test yaptıranınız var mı? galiba bana yarın yapacak 3lü ama duydum hata payı çok oluyormuş kötü çıkarsa diye şimdiden korkuyorum..:18:

hemmeeen duydum sesini geldim.. sana da günaydın canım.. 3lü test yaptıranınız var mı? galiba bana yarın yapacak 3lü ama duydum hata payı çok oluyormuş kötü çıkarsa diye şimdiden korkuyorum..:18:

Ben yaptırdım canım çok şükür temiz çıktı İNŞALLAH seninde temiz çıkar ama 2'li test temizse iyi çıkmışsa 3'lüde iyi çıkıyor ve çoğu doktor 2'li test temizse 3'lüyü yaptırmıyormuş bile evet yanılma payıda bayağı yüksekmiş 3'lüde ama ALLAH'ın izni ile temiz gelecek ben inanıyorum korkmana gerek yok birde güzel düşününce güzel oluyor :)

ay hadi inşallah amniyosentez falan demesin de aklımızı bulandırmasın bari.. sen kaçıncı haftada yaptırmıştın?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…