2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

Benim de son adet tarihim; 21 nisan.
15. gün değerim; 2200. Allah hepimizin hamileliğini tamamına erdirir inşallah:97:

mrb canım seninle son adet tarihlerimiz aynı canım tüp bebektete son adet tarihindenmi hesaplanıyor benim degerim birazdaha düşük senden ama doktor normal dedi benim 19, gün değerim 1926 belkide geç tutunmuştur doktor beni çarşamba günü çagırdı inşallah iyidir bebişlerimiz

Benim de son adet tarihim; 21 nisan.
15. gün değerim; 2200. Allah hepimizin hamileliğini tamamına erdirir inşallah:97:

ayyy gözün aydııın çok sevindim... benimki kendiliğinden oldu süpriz yaptı bize :))) 2 saat sonra randevumuz var görmeye çalışıcaz bakalım inşallah görürüz..
senin değerin ne kadar yüksek acaba ikiz mi:26:

canım, transferin uygulandığı tarih 14. gün oluyomuş ve embriyon kaç günlükse o kadar üzerine ekleyip geri sayıyosun. çıkan tarih, son adet tarihin oluyor. mesela benim transferim 9 mayıstı 5. gün embriyosuydu. 14+5=19 geri saydığıda; 21 nisan çıkıyor...

Ben de bilmiyorum ki canım. 11. gün, 458 çıktı. 15. gün tekrar edildiğinde, 2200 çıktı. doktorum iyi dedi, hayırlısı...

Doktora bu hafta değil, sonraki hafta gidicem ben. inşallah hayırlı sonuçlar alırsın tatlım. duyarsın o sıcacık tıp tıplarını meleğinin...

çok sağol tatlım, hepimizin aydın olsun inşallah görürsün ya meleğini. ne heycanlısındır şimdii ikiz miiii! aman allam. hiç öyle düşünmedim. tek embriyo verildi ki. hem de 5. gün embriyosu. ayyy ben de şaşırdım şimdi muayeneye de haftaya gidicez. ne çok var daha...

canım benim transferim 7 mayısta oldu 3 gün embriyosu belkide seninki 5 gün embriyosu oldugu için degerin yüksektir canım inşallah görürüm ya okadar çok merak ediyorumki kendini annecigine gösterir inşallah

benim deeee benim de son adetim 17 nisan :))) bugün çağırdı doktorum görmeye çalışalım dedi çooook heyecanlıyım..

Doktorun ne dedi canım görebildinmi bebişini. Bende cok heyacanlıyım benımde yarın ilk kontrol. 7. haftaya girdim ama daha hic görmediğim için gösümü gere gere hamileyim diyemiyorum.

Pulpy ...

Senin kontrol nasıl gecti. Doktorun neler söyledi. ilaclara devammı tamammı. Bana özelden msj atmışşın ama cevap veremiyorum 100ü gecmemişim. Kalp atışını duydunmu. Bir daha ne zaman gel dedi. Benım yarın heyecanlıyım.

Doktorun ne dedi canım görebildinmi bebişini. Bende cok heyacanlıyım benımde yarın ilk kontrol. 7. haftaya girdim ama daha hic görmediğim için gösümü gere gere hamileyim diyemiyorum.

meraba canım bende çarşamba günü gitcem kontrole ama bende aynen senin gibi çok rahat hamileyim diyemiyorum nedense ama ailemhemen herkese söyledi bile bende daha görelim bi ondan sonra söylerriz diyom daha neyi görcen sonuçlara göre hamilesin işte diyorlar bende illaki görmeden kimseye söylemek istemiyorum ama napcan ögrendi artık herkes bende bıraktım artık ucunu benimde 5+4 günlük oldu

Hayırlı olsun ama böyle bı hesaplama ılk defaa duyuyorum herkesınkı gıbı son adet tarıhındn hesaplanıyor bı farkı yok tup bebeğin hesaplamsında da

gördüm cücüğümüüüüü ben 6 haftalık sanıyordum ama doktorum geç yumurtlamışsın en fazla 5 haftalık dedi ultrason cihazının ölçüp tam haftasını hesaplayabilmesi için 1cm.den büyük olması lazımmış haftaya ptesi bir daha bakalım dedi.. ondan bir hafta sonra da kalbinin atması lazımmış.. şimdilik herşey yolundaymış..
Rabbim sen mucizelerimizi koru, bize bağışla...

ayhh ya, çok sevindim canım! maşallah... inşallah herşey yolunda gider. darısı bize :97:

Merhaba kızlaar!
Ben de çok feci halsizlik ve iştahsızlık var. her yediğimi zorla yiyorum ve en ufak bi harekette bitap düşüyorum hiç halim yok... böyle olanınız var mı?

Merhaba kızlaar!
Ben de çok feci halsizlik ve iştahsızlık var. her yediğimi zorla yiyorum ve en ufak bi harekette bitap düşüyorum hiç halim yok... böyle olanınız var mı?

geçmiş olsun canım bendede var halsizlik en ufak bi harekette karnıma agrılar giriyor benim mide bulantılarım yok senin varmı canım sadece sabahları iştahsızlık var

knotrolüm güzel geçti, keseyi gördük içindeki bebeği de ve doktor kapl atışı var dedi
ben bişey görmedim ama
ilaçlara aynen devam 10 gün sonra tekrar kontrol
benim doktorum sormadan hiçbirşey söylemiyor,
şuna dikkat et buna dikkat veya şunları ye bunları yeme gibisinden
sen herşeyi sor sonra da gel burda anlat

geçmiş olsun canım bendede var halsizlik en ufak bi harekette karnıma agrılar giriyor benim mide bulantılarım yok senin varmı canım sadece sabahları iştahsızlık var

sağol canım. mide bulantısı da var ama aşırı diil. yesemde oluyo yemesemde. bi tuhafım ya... doktor kontrolüne de önümüzdeki hafta gidicez. şimdilik tek yaptığım istirahat

Merhaba kızlaar!

canım bendede iştahsızlık yok ama aşırı derecede halsizlik var yerimden kalkmak istemiyorum cok zor bi durummuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…