2012'nin Ocak Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

ayy yeni eklenen cicilerin hepsine bayıldımmmmmmmmm iyi günlerde giysin bebişleriniz inş.

serem oğluşunun kostümü çok şeker ben de kostüm istiyorum bayılıyorum mothercaredeki kostümlere zaten
bakıcam ptesi bu aldığın da çok güzelmiş
kaç aylık için aldın peki?

Çok ciciler cnm güle güle giysin yakışıklı oğlun

Kostümü ben de mothercarede görüp bayılmıştım, bir de susam sokağı karakterlerinin olduğu tulumlara hasta oldum, bu hafta sonu alıcam

çok teşekkürler tatlımamin...evet canım ya o tulumlarda süperdi,onlardan da alıcaktım ama gözüm dönmüştü eşim birdahakine alırsın dedi ama aklımda onlarda
çok güzelmiş güle güle giysin inşallah

çok sağol canım

çok sağol tatlım...canım 3-6 ay arası aldım zaten biraz kalın gibi,iyice yaza gelince zor giyer diye nisan mayısta giydiririm dedim "oğluma" (ay bu lafa da bayılıyorum)

seremcimm hepsi çok güzeller canım güle güle giysin bebüüşşş..

çok teşekkür canım...senin eklediklerinde süpper senin kızında güle güle giysin hepsini

kız ıslak mendile nolmuşki her kostume göre ayrı yemeni yapmışsın sen

ıslak mendillemi siliceksin minnoşunun azını kızz yazıkk agızları sürekli su akıtır küçük çocukların komşumda geçen geldi şu mutfakta temizlik yapıyoruz ya sarı pembe mavi bezler oluyo o var elinde şoka girdim bu ne dedim yaa diş çıkarıyo azını siliyorum dedi yuhh dedim yaa olurmu öle şey

leloş hakıkaten okadar bendili ne yapacaksın çok güzel şeyler almışşın yaa

Anca yeter cnm onlar yelekte öriyi diyorum ama annem daha güzel örnekli yapıyo cinsiyeti belli olsada örsem diyodu halaa tık yok gidiyorum geliyorum çaktırmadan bakıyorum ama yok ortada bi şey saklıyomu napıyo

yuhhh mutfak beziyle mi bebeğin ağzını siliyomuş

Son düzenleme:
bi foto yükleyemedim yaaa

Son düzenleme:
yuhhh mutfak beziyle mi bebeğin ağzını siliyomuş

Aynen öyle güzelim elinden alıp bezi atasım geldi valla kendimi zor tuttum . Tuhaf biri 2,5 - 3 aylık çocuk akşam bi yatıyo sabaha kadar uyuyo büyük insan gibi buda dışarda oturuyo gece çocuk kalkmıyo diye uyandırıp emzirmiyo bile acıksa kalkar ne var diyo bide eşi söyleniyomuş hiçmi üzüntü duymuyosun uyandırda bi emzir diyomuş bide marifet gibi anlatıyo çocuda gör topaç gibi maşşallah bi bez bi çıt çıtlı badi tüm gün kucanda dışarda kafasına güneşte geçmiyo masumun

bunlar da yeni cicilerimiz hepsini çok beğenerek aldım, bornoz takımı çok canlı bir fıstık yeşili ancak flashlı ve flashsız da denedim gerçek rengini yakalayamadım

Son düzenleme:
bunlar da devamı mama önlüklerimiz ve büyük yaz indirimlerinden yaza giymesi için aldıklarım

sulfat süper oğlunun cicileri canım çook beğendim,allah üstüne giydiği günleri göstersin inşallah,üstteki uzun kollu zıbınını (çizgili olan) ve mickey mouse önlüğüne bayıldım...wenice'den mi canım onlar?

amiiiin canım çok teşekkür ederim. erkek için güzel şeyler yok sanıyordum kız heveslisi olduğumdan ama aslında çok güzel şeyler bulunabiliyomuş
kırmızılı olana mı diyosun hani papyonlu onu bizim evin burdaki pamidor bebek mağazasından aldım
mickeyli önlüğü de dün balçova kipadan aldım % 50 indirim vardı 6.5 liraya

valla canım hepsini çook beğendim... erkeklere de güzel şeyler var,tabi kız cicileri kadar çeşitli değil sadece,kırmızılı olanın yanındaki canım,kırmızılı da süper papyonu varmış evet dikkatli bakınca gördüm çok cici benim evin 100m ilersinde de pamidor var ama hiç girmedim bir ara uğrayım demek güzel şeyler varmış... önlük de çok hoşuma gitti değişik, baya uygunmuş fiyatı ben de bakayım bari

beğenmene sevindim canım, sağol grili lacivertiliyi diyosun lc waikikiden aldım gaziemir outletden dün geçerken uğradım baktım o da % 50 indirimli 10 liraydı pamidorda arada güzel şeyler oluyor canım bi bak mutlaka bi de fiyatları daha uygun oluyor. örneğin bornoz setini hello baybden baktım önce pamidordan 15 lira daha ucuza aldım kipaya da bi uğra çok güzel şeyler vardı, önlüğün kollu olması avantaj tişört gibi çıkarmak isteyince çıkaramaz bebiş

bende bunları ördüm...örerken çook zor anlar geçiridm..söktüm söktüm ördüm yani..ama başardımm..hayatımda yaptığım en marifetli ürünlerim diyebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…