kızlar oğluma aldığım ciciler....kostümüne bayılıyorumEki Görüntüle 231530 Eki Görüntüle 231529 Eki Görüntüle 231531 Eki Görüntüle 231532
çok güzelmiş güle güle giysin inşallahkızlar oğluma aldığım ciciler....kostümüne bayılıyorumEki Görüntüle 231530 Eki Görüntüle 231529 Eki Görüntüle 231531 Eki Görüntüle 231532
Çok ciciler cnm güle güle giysin yakışıklı oğlun
Kostümü ben de mothercarede görüp bayılmıştım, bir de susam sokağı karakterlerinin olduğu tulumlara hasta oldum, bu hafta sonu alıcam
çok güzelmiş güle güle giysin inşallah
ayy yeni eklenen cicilerin hepsine bayıldımmmmmmmmmiyi günlerde giysin bebişleriniz inş.
serem oğluşunun kostümü çok şeker ben de kostüm istiyorum bayılıyorum mothercaredeki kostümlere zaten
bakıcam ptesi bu aldığın da çok güzelmiş
kaç aylık için aldın peki?
seremcimm hepsi çok güzeller canım güle güle giysin bebüüşşş..
kız ıslak mendile nolmuşki her kostume göre ayrı yemeni yapmışsın sen
leloş hakıkaten okadar bendili ne yapacaksınçok güzel şeyler almışşın yaa
yuhhh mutfak beziyle mi bebeğin ağzını siliyomuş
bi foto yükleyemedim yaaa
sulfat süper oğlunun cicileri canım çook beğendim,allah üstüne giydiği günleri göstersin inşallah,üstteki uzun kollu zıbınını (çizgili olan) ve mickey mouse önlüğüne bayıldım...wenice'den mi canım onlar?
amiiiin canım çok teşekkür ederim. erkek için güzel şeyler yok sanıyordum kız heveslisi olduğumdan ama aslında çok güzel şeyler bulunabiliyomuş
kırmızılı olana mı diyosun hani papyonluonu bizim evin burdaki pamidor bebek mağazasından aldım
mickeyli önlüğü de dün balçova kipadan aldım % 50 indirim vardı 6.5 liraya
valla canım hepsini çook beğendim...erkeklere de güzel şeyler var,tabi kız cicileri kadar çeşitli değil sadece,kırmızılı olanın yanındaki canım,kırmızılı da süper papyonu varmış evet dikkatli bakınca gördüm çok cici benim evin 100m ilersinde de pamidor var ama hiç girmedim bir ara uğrayım demek güzel şeyler varmış... önlük de çok hoşuma gitti değişik, baya uygunmuş fiyatı ben de bakayım bari
Eki Görüntüle 232106 Eki Görüntüle 232105 Eki Görüntüle 232109 Eki Görüntüle 232107 Eki Görüntüle 232108
bende bunları ördüm...örerken çook zor anlar geçiridm..söktüm söktüm ördüm yani..ama başardımm..hayatımda yaptığım en marifetli ürünlerim diyebilirim..
Eki Görüntüle 232106 Eki Görüntüle 232105 Eki Görüntüle 232109 Eki Görüntüle 232107 Eki Görüntüle 232108
bende bunları ördüm...örerken çook zor anlar geçiridm..söktüm söktüm ördüm yani..ama başardımm..hayatımda yaptığım en marifetli ürünlerim diyebilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?