2012'nin Ocak Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

hepsi çokk güzel defalarca baktım tam bi prenses hayal ettim içlerinde güzel günlerde giysin yavrun cicilerini cnm

çok saol canımmbende bakmaya doyamıyorum nolcak bu halimiz yaww..ileriyi düşünemiyorum valla..tokaları da vardı çekmeyi unuttum..çok süslü olcaz inşallahh..

.................

bu oğluşumun tulumu
buda onun sweeti bayılarak aldım içinde oğluşumu hayal edeiyorum aldığımdan beri Allahım giymeyi nasip etsin
buda diğer tulumu
bundanda 3 tane aldım.. hepsi %50 indirimdeydi..
güzeller hepsi çok güzell güle güle giysin kuzularınız maşallah

bana da senin kız bebişin olcak gibi geliyo... :)

Hepsi çok güzel güle güle, güzel günlerde giysin prensesin, çorabına da ayrıca bayıldım

bana da senin kız bebişin olcak gibi geliyo... :)

Ay sen de mi kız diyorsun, içten içe seviniyorum böyle kız diyen çıkınca, bakalım hayırlısı olsun

Haydut
parhisa

cicileriniz çok güzel...huzurla giysin bebişler

Teyzeleri şimdilik bizimkiler için bunları aldım, tulumlar aslında hastane çıkışı ama tüm setin olduğu fotolarını bulamadım :) Bir de mothercare den 7 li set aldım çıtçıtlı body.

Henüz hediyemiz yok, altın böyle yükselmeye devam eserse ; bu pahalılıkta zaten sadece kıyafet gelir bize , 3 çeyrek nerdeyse 1 asgari ücrete değer olcak :)

Eşim alma diyor ama dayanamıyorum, hepsi çok güzeller ve moral oluyor. Umarım hepsi bebeklerimizin üzerinde eskir.

Son düzenleme:

çok güzellermiş canım güle güle giydir inşallahh..

çok çok ciciler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…