Kız mıkız olduğunu düşünen 2. kişisin, herkes erkek diyor, halbuki sivilceler, göbek yapısı falan hep kız gibi geliyor bana da, hadi bakalım, cumartesi öğrenicem inşallah, hemen yazarım buraya da face e de :)
Kaç haftalık oldu bebişin ?
Eki Görüntüle 230514
bu oğluşumun tulumu
Eki Görüntüle 230515
buda onun sweeti bayılarak aldım içinde oğluşumu hayal edeiyorum aldığımdan beri Allahım giymeyi nasip etsin
Eki Görüntüle 230516
buda diğer tulumu
Eki Görüntüle 230517
bundanda 3 tane aldım.. hepsi %50 indirimdeydi..
hepsi çok güzeller canım zaten cimcimelere herşey güzell ayya görünce içim gitti güle güle giydir inşallah
hepsi çokk güzel defalarca baktımtam bi prenses hayal ettim içlerinde güzel günlerde giysin yavrun cicilerini cnm
.................
güzeller hepsi çok güzell güle güle giysin kuzularınız maşallahbu oğluşumun tulumu
buda onun sweeti bayılarak aldım içinde oğluşumu hayal edeiyorum aldığımdan beri Allahım giymeyi nasip etsin
buda diğer tulumu
bundanda 3 tane aldım.. hepsi %50 indirimdeydi..
Kız mıkız olduğunu düşünen 2. kişisin, herkes erkek diyor, halbuki sivilceler, göbek yapısı falan hep kız gibi geliyor bana da, hadi bakalım, cumartesi öğrenicem inşallah, hemen yazarım buraya da face e de :)
güzeller hepsi çok güzell güle güle giysin kuzularınız maşallah
bana da senin kız bebişin olcak gibi geliyo... :)
evet çok hoşuma gidiyor ilk aldığımız eşyası diyebilirim..küçük parmağım kadar valla..beyaz ayakkabısını yesinler onun..
bana da senin kız bebişin olcak gibi geliyo... :)
çok güzeller..çok güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah..
Hepsi çok güzel güle güle, güzel günlerde giysin prensesin, çorabına da ayrıca bayıldım
Ay sen de mi kız diyorsun, içten içe seviniyorum böyle kız diyen çıkınca, bakalım hayırlısı olsun
çok güzeller..çok güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah..
saolun kızlar..
Haydut
parhisa
cicileriniz çok güzel...huzurla giysin bebişler
Haydut
parhisa
cicileriniz çok güzel...huzurla giysin bebişler
Teyzeleri şimdilik bizimkiler için bunları aldım, tulumlar aslında hastane çıkışı ama tüm setin olduğu fotolarını bulamadım :) Bir de mothercare den 7 li set aldım çıtçıtlı body.
Henüz hediyemiz yok, altın böyle yükselmeye devam eserse ; bu pahalılıkta zaten sadece kıyafet gelir bize , 3 çeyrek nerdeyse 1 asgari ücrete değer olcak :)
Eşim alma diyor ama dayanamıyorum, hepsi çok güzeller ve moral oluyor. Umarım hepsi bebeklerimizin üzerinde eskir.
Eki Görüntüle 230885
Eki Görüntüle 230886
Eki Görüntüle 230887
Eki Görüntüle 230888
Eki Görüntüle 230889
Teyzeleri şimdilik bizimkiler için bunları aldım, tulumlar aslında hastane çıkışı ama tüm setin olduğu fotolarını bulamadım :) Bir de mothercare den 7 li set aldım çıtçıtlı body.
Henüz hediyemiz yok, altın böyle yükselmeye devam eserse ; bu pahalılıkta zaten sadece kıyafet gelir bize , 3 çeyrek nerdeyse 1 asgari ücrete değer olcak :)
Eşim alma diyor ama dayanamıyorum, hepsi çok güzeller ve moral oluyor. Umarım hepsi bebeklerimizin üzerinde eskir.
Eki Görüntüle 230885
Eki Görüntüle 230886
Eki Görüntüle 230887
Eki Görüntüle 230888
Eki Görüntüle 230889
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?