2012'nin Ocak Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

aaaayyy cnm bayıldım kelebekleri hazrmı aldn ayyy harika ellerine sağlık...

selammm
bugunku doktorumda cinsiyetimize kızz deyince hemen gittiğim
o çok beğenip alamadığım pembişlerden bikaç şey aldım kuzuma...

alt açma seti 3 lü, battaniyesi de var, bi de teyzemizin aldığı elmalı dişlikk:82:

bu da kuzumunn tulumuuuu...

çok güzeller canım allah güle güle giydirmeyi nasip etsin

pulpyy hepsi çok güzel canım..ne şanslısın teyzoşu alıyor..bizde kimse almaz..hepsi kıskançtır..abimler bile fesatlıklarından almazlar..aramadılar bile...keşke bizimde teyzoşumuz olsaydııı..allah güle güle giymeyi nasip etsin canımmm..

ben alıyım tatlişkoma, bende teyzesi sayırlırım
tşkler cnm huzurla giyer inşallh yavrum

çok kaliteli gözüküyor cnm.. fiyatı ne kadar bunun?

çok güzeller canım
henüz erken diye düşünüyordum ben bebek arabası için
yurtdışında yaşıyorsun orda fiyatlar nasıl?

470 euro türk parasiyla 1100 tl

evet birazcik erken teyzeleri ama siparis verdik bir ay sonra gelecek, dayanamadim almak istedim

Almanyada türkiyede de oldugu gibi bir cok marka var, ama burda en cok tutulan Maxi cosi ve Birtax Römer. Bende Britax Römere karar verdim.

allah kimseye muhtac etmesin üzülme.

sırayla fiyatları :
5 tl aldım kazak 3-6 ay kalın sıcacık tutucak minnoşumu c&a den aldım

pembe takım 16 tl evde giymek için ideal önden pırttırıveriliyor ,bu tarz tavsiye ederim tulumdan daha çok bu da 3-6 ay

bu pantol 6-9 ay için robot yazan evde giydirmek için ideal orta serin tutucu bir kumaşı var
2 pembe pantol ise 3-6 ay için c&a den aldım ikisi 19 tl kalın özellikle evde giydirmek için ideal
ç0raplarda 14 tl tuttu külotlu çorap aldım elbise alacağım kızcağıza ,

ve bu has deri ayakkabımız ilk 6 ay iin oğlumun kullandığı bir ayakkabı 4 sene önce next magazasından 30 tl almıştım indirimli haliydi ,keşke magaza kapanmasaydı manyak şeyler vardı
işte böyle dünkü kaçamaklarım bunlar kızlar.
hastane çıkışı almıcam zıbın takımına karar verdim battaniyeyinde tek almaya karar verdim .yavaş yavaş eklerim aldıklaırmı

kızlar bere alırken yada ilk kıyafetleri alırken çok almayın çok hızlı büyüyorlar emin olun .
minnoş ayaklar giidyo 3. ayda kocaman ayakcıklar oluveriyolar maşallah

çok güzeller cnm sağlıkla giysin hepsini inşallah

canım çok şekerler .. bu altlı üstlü takımlar kullanışlı oluyormu? yada hangi aydan sonra tulumda bunlara geçiyorsun?

canım çok şekerler .. bu altlı üstlü takımlar kullanışlı oluyormu? yada hangi aydan sonra tulumda bunlara geçiyorsun?

1 aylıkken başlayabilirsin canım giydirmeye .
çok daha rahat mesela tuluma kussa direk çıkartıyorsun ama buna kussa sadece üst kısmı çıkartıyorsun alt pantolu kalıyor yani tulumlar çok kullanışlı ama ufalıyor hemen .
bir kaç tane resim koyucam enes ufakken giydirdiklerim fikir olsun sizlerede.

canım çok güzeller güle güle giysin prenses ben de biraz daha çıksın kışlıklar diye bekliyorum ama ne yapsam ki ayy çok acemi hissediyorum kendimi :44:

ayyıldızım maşallah oğluşun çok tatlıymış.. bu arada giydirirsin tabi nolcakki. kızlar mavi giymiyor mu sanki. hadi erkek olsa pembe giydirmek tuhaf olurdu ama kız da birşeycik olmaz ki zaten evde kim görecek..

19 aralık doğumluydı canım ,3-6 ay al sen emin ol 0-3 ler çok çabuk elde kalır ,2-3 den fazla giydiremezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…