- 24 Mayıs 2011
- 742
- 139
- 123
Eki Görüntüle 230050
kızlar bende bugün aldım bunu oğluşuma ama yanlış almışım fenerbahçe sanmıştım sıcaktan gözlerim şaşmış artık ya değiştirecem yeniden fenerbahçeli alıcam bi tane sultancım senınkilere bayıldım canım çok hoş oğluşun güle güle giysin hepsini
Eki Görüntüle 230052
Eki Görüntüle 230053
bunlarda loğusa şerbeti bardak süslerim biraz erken oldu ama dayanamayıp aldım ve eşimle yaptık akşam görüntüler net değil ama çok şeker oldular daha tepsi örtüsünü de yapıcam ilerleyen aylarda
pulpyy hepsi çok güzel canım..ne şanslısın teyzoşu alıyor..bizde kimse almaz..hepsi kıskançtır..abimler bile fesatlıklarından almazlar..aramadılar bile...keşke bizimde teyzoşumuz olsaydııı. .allah güle güle giymeyi nasip etsin canımmm..
çok kaliteli gözüküyor cnm.. fiyatı ne kadar bunun?
çok güzeller canım
henüz erken diye düşünüyordum ben bebek arabası için
yurtdışında yaşıyorsun orda fiyatlar nasıl?
pulpyy hepsi çok güzel canım..ne şanslısın teyzoşu alıyor..bizde kimse almaz..hepsi kıskançtır..abimler bile fesatlıklarından almazlar..aramadılar bile...keşke bizimde teyzoşumuz olsaydııı. .allah güle güle giymeyi nasip etsin canımmm..
Eki Görüntüle 232106 Eki Görüntüle 232105 Eki Görüntüle 232109 Eki Görüntüle 232107 Eki Görüntüle 232108
bende bunları ördüm...örerken çook zor anlar geçiridm..söktüm söktüm ördüm yani..ama başardımm..hayatımda yaptığım en marifetli ürünlerim diyebilirim..
aaaayyy cnm bayıldım kelebekleri hazrmı aldn ayyy harika ellerine sağlık...
Eki Görüntüle 237086 Eki Görüntüle 237087 Eki Görüntüle 237088 Eki Görüntüle 237089 Eki Görüntüle 237090 Eki Görüntüle 237091 Eki Görüntüle 237092
sırayla fiyatları :
5 tl aldım kazak 3-6 ay kalın sıcacık tutucak minnoşumu c&a den aldım
pembe takım 16 tl evde giymek için ideal önden pırttırıveriliyor ,bu tarz tavsiye ederim tulumdan daha çok bu da 3-6 ay
bu pantol 6-9 ay için robot yazan evde giydirmek için ideal orta serin tutucu bir kumaşı var
2 pembe pantol ise 3-6 ay için c&a den aldım ikisi 19 tl kalın özellikle evde giydirmek için ideal
ç0raplarda 14 tl tuttu külotlu çorap aldım elbise alacağım kızcağıza ,
ve bu has deri ayakkabımız ilk 6 ay iin oğlumun kullandığı bir ayakkabı 4 sene önce next magazasından 30 tl almıştım indirimli haliydi ,keşke magaza kapanmasaydı manyak şeyler vardı
işte böyle dünkü kaçamaklarım bunlar kızlar.
hastane çıkışı almıcam zıbın takımına karar verdim battaniyeyinde tek almaya karar verdim .yavaş yavaş eklerim aldıklaırmı
Eki Görüntüle 237086 Eki Görüntüle 237087 Eki Görüntüle 237088 Eki Görüntüle 237089 Eki Görüntüle 237090 Eki Görüntüle 237091 Eki Görüntüle 237092
sırayla fiyatları :
pembe takım 16 tl evde giymek için ideal önden pırttırıveriliyor ,bu tarz tavsiye ederim tulumdan daha çok bu da 3-6 ay
bu pantol 6-9 ay için robot yazan evde giydirmek için ideal orta serin tutucu bir kumaşı var
2 pembe pantol ise 3-6 ay için c&a den aldım ikisi 19 tl kalın özellikle evde giydirmek için ideal
ve bu has deri ayakkabımız ilk 6 ay iin oğlumun kullandığı bir ayakkabı 4 sene önce next magazasından 30 tl almıştım indirimli haliydi ,keşke magaza kapanmasaydı manyak şeyler vardı
hastane çıkışı almıcam zıbın takımına karar verdim battaniyeyinde tek almaya karar verdim .yavaş yavaş eklerim aldıklaırmı
canım çok şekerler .. bu altlı üstlü takımlar kullanışlı oluyormu? yada hangi aydan sonra tulumda bunlara geçiyorsun?
sırayla fiyatları :
19 aralık doğumluydı canım ,3-6 ay al sen emin ol 0-3 ler çok çabuk elde kalır ,2-3 den fazla giydiremezsinmaşallah kuzuma yaasanırım erkek çocukları daha çabuk gelışıyo. anlaşıldı ben bi hastane çıkışı ve bi tulum takımı dışında 0-3 aylık almayayım hiç. sağol tatlım. bu arada enes hangi ay doğmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?