2012'nin Ocak Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

bende ekleyeyim dedim birkaç cici. bunlar geleli baya oldu ama üşengeçlikten foto çekip ekleyemedim. sevi bebeden aldığım tulum kışlık, diğerleri bebetto nun.. bir de 16 lı hastane çıkışı aldım.. onu fotoçekmesi zor geldi..

ayyıldızım maşallah oğluna çok güzelmiş bebekken şimdi ise tam karizma olmuş
uyurken büpçünü tutmuş kaçmasın der gibi o resme bittim kızz

hepsi çok güzel ii günlerde giysin bebişin cnm hastane çıkışını kaça aldın bide keşki parça parça çekseydin onu tam göre bilseydik bizde dün baktık bir türlü begenemedim sonra alırız dedim eşimde hiç bi şey begenmiyosun dedi bende senle bakanda hata zaten dedim aceleye getiriyo baktık açtırdık ya sanki almaya mecbur muşuz gibi yapıyo ayıp olurmuş

bak bu şekkilde almakla iyi etmişsin ,banyo için bornozuda battaniyeside içinde badileride çok var hem .güle güle giysin .tek tek parça daha pahalı oluyor ,bir de sevi bebede çok güzel beğeniyorum ben .

ayyıldızım maşallah oğluna çok güzelmiş bebekken şimdi ise tam karizma olmuş
uyurken büpçünü tutmuş kaçmasın der gibi o resme bittim kızz
en sevdiğim hallelri

canım benim ya hastane çıkışını kutudan tekrar çıkarıp resmini çekmek zor geldi. o resmi netten yükledim. bebettonun 16 lı hastane çıkışı dışarıda 104 ya da 114 civarı birşeydi sanırım. ben markafoniden 84 liraya aldım... malı güzel ama kalınlık olarak çok kalın değil tabi. bebettonun ürünleri kaliteli diye bi tane bulunsun dedim. bir tane daha alıcam hastane çıkışı. bu takımı babamız beğenmişti biraz sade. ikinciyi daha renkli birşey almayı düşünüyorum.. ben en çok geyikli takımı beğendim, şapkası çok tatlı..

bu arada ayyıldızım senin tosun tam abi kıvamına gelmiş artık. zamanlama güzel olmuş ikinci bebek için.. Allah iki yavrunu da sağlıkla büyütmek nasip etsin canım..

hastane çıkışı almana gerek yok gülüm zıbın takımı var onlardan alsana ,battaniyeleri belli bir süre sonra hiç kullanmazsın ,markafoniyi ve limangoyu takip edicem bende eğer orda olursa ordan alırım ,yoksa gezip bakmak lazım cinsine falan .ama gayet uygun .
bebettonun dün 10 zıbın takımına baktım organik olana 75 tl indirimli olur dedi diğer organik olmayana 50 tl yaparım dedi .fiyatlara bakılırsa heryerde indirimi beklersek istenilen alınır gibi geliyor.
tintini vardı marka olarak enes zamanında ondan almıştım şimdilerde yok .

enes abi oldu teyzesi ,cici alırken bende alıcam diyor ,eşyalarını direk istemiyoruz oğlum kardeşin nerde yatıcak ,yerdemi yatıcak diyoruz heyecanla hayır beşikte yatıcak diyor ,peki markete giderken yürüyemezki napıcaz diyoruz bebek arabam var ona biner diyor ,biz desek hayır diye cek ama hep böyle devam eder inşallah .

aslında haklısın hastane çıkışı dediğinin içine iki ıvır zıvır daha koyuyorlar sonra fiyatı aşırı derecede yükseltiyorlar. 5 li zıbın takımlarından alınabilir.. ilk zamanlar hele ilk doğduğunda organik giydirmek gerek dimi?? o organiklerede tam güvenemiyorum ama..acaba sadece organik yazısına mı para veriyoruz diye düşünmeden edemiyorum..

cnm ben tam takım hastane çıkışını 1 takım alıcam 5 li zıbın takımından annem aldı bi takımda kız kardeşim alıcam diyo ilk aylar giyiliyo zaten bunlar başkada almayı düşünmüyorum . Kışlık tulum takım tarzı şeyler daha çok kullanışlı oluyo kadife yada polar tarzı malum kış bebesi olucak bizimkiler bol bolda çıt çıtlı badi pijama takımı alınması lazım .

ebru maternity de bebettonun ürünleri var çılgın cuma diye birşey oluyor o zaman bebek ürünleri indirimli oluyor.. ayyıldızım senin organik takım var 35 tl belki cumaya girer indirime.. bu ara ben bebişe birşey almayı bıraktım kendime yoğunlaştım..

bu iki buluzu alıcam bugün..

canım organik olmayandan kullanmışım enese ben zıbın takımı almıştım hastane çıkışı almamıştım .antibakteriyel özellikte organik dediler ama ben naptım bugün dışarı çıktım akşam gezmeye ,öyle gezinirken bir magazaya girdim tintini mağazasına kızıma bir hastene çıkışı aldım sırf fırfırlı pembe pijaması yüzünden birde 40 tl yaptılar ,resmini çekip göstereyim,bebecix markası 10 parça ,battaniye istemiyordum ama sırf resmi ve fırfırı hoşuma gitti diye aldım bu fiyata kalitesi çok güzeldi aynı bebetto gibi karşılaştırdım orada .bir de zıbın takımı aldım ,bir de poposunda resim olan 5tl pantol aldım .2 de mendil hediye etti ordaki kızcağız.eve geldim enesin kıyafetlerini alayım dedim bazayı kaldırdım 3 poşet kıyafet çıktı seçtim güzelce yıkayacağım ,daha ihtiyacım kalmadı kıyafete.
dışarı için bir tane de elbise alacağım kızıma o kadar kış pek çok çıkmayız alışveriş merkezine falan giderken 2 dışarı kıyafeti olsa yeter ne idareliyimdir he enese çeşit çeşit almıştım kızımda deneyim - olarak iş görüyor

Cnm melisinin cicileri çok güzel güle güle giysin inşallah
Beyaz hırkaya bittim çok zarif

Son düzenleme:

bu benim kızımın giysi askısı..çok severek aldımm..kipada vardıı..

buda kızımın çantası olur ama oyuncakta olabiliyor..

bu zürafa şeklinde bez askısı açmadım..

Cnm melisinin cicileri çok güzel güle güle giysin inşallah
Beyaz hırkaya bittim çok zarif
çook saol canım daha güzelleri senin olsun inşaallahh..ben alış verişi bitirdim sanırım..aslında ben ilçede olduğum için bu gidişte biraz toplayım dedimm..

parhissia kızının cicileri çok tatlı . Allah içinde görmeyi nasip etsin.
battayelerimizde aynı bizimkide mavisi..

çook saol canım daha güzelleri senin olsun inşaallahh..ben alış verişi bitirdim sanırım..aslında ben ilçede olduğum için bu gidişte biraz toplayım dedimm..

hepsi çok tatlı melisin cicilerinin bayıldım.Bzm battaniyemiz de sennkinin kredmi.Bu arada tulum alırken kendinden eldivenli olanlar var onlardan görürsen al tavsiye ederim.Başlarda eldiven takmak gerekio ve kendinden olunca çok kullanışlı oluyo

çok saol canımmmdediğin tulumlardan hiç görmedim ama görürsem alabilirim..

canım melisin cicilerine bayıldım sen bitirmişşin alışverişi. benım yağızımın daha bişeyı yok. şu çıtçıtlı zıbınları biraz abartmışşın gibi geldi ama amannnn abart abartabildiğin kadar bidaha ne zaman anne olacaz demi hepsi çok çok çok güzel güle güle giysin melis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…