Teyzeleri şimdilik bizimkiler için bunları aldım, tulumlar aslında hastane çıkışı ama tüm setin olduğu fotolarını bulamadım :) Bir de mothercare den 7 li set aldım çıtçıtlı body.
Henüz hediyemiz yok, altın böyle yükselmeye devam eserse ; bu pahalılıkta zaten sadece kıyafet gelir bize , 3 çeyrek nerdeyse 1 asgari ücrete değer olcak :)
Eşim alma diyor ama dayanamıyorum, hepsi çok güzeller ve moral oluyor. Umarım hepsi bebeklerimizin üzerinde eskir.
Eki Görüntüle 230885
Eki Görüntüle 230886
Eki Görüntüle 230887
Eki Görüntüle 230888
Eki Görüntüle 230889
çok güzel canım hepsii güle güle giydir...
rabbim giydirmeyi nasip etsinn cnmm cook guzellerr
canım yaaa cahilliğimi bağışla da bu yemeniler ne için??
ayy çok beğendim donuşlarını..güle güle giydir canımm..
olsun canım çöpe gitcek değil ya nasılsa büyüycekkk..evet bende çok begenerek aldım ama büyüklüğüne bakarmısın küçük çocuk görmeyeli epey oldugu belli dimigören güzelde niye büyük aldın diye soruyo ufanıda alıcam bunları biraz büyüyünce giysin napim
kızlar oğluma aldığım ciciler....kostümüne bayılıyorumEki Görüntüle 231530 Eki Görüntüle 231529 Eki Görüntüle 231531 Eki Görüntüle 231532
serem dediğin gibi inşallah üstünde de görürsün, ben de bayıldım kostume, ayıp olmazsa fiyatını öğrenebilir miyim?
bu arada ben de 2 küçük parça bişi aldım, pembe pembe ama dün gittiğim evde bebişe 6 aylığa kadar erkek demişler, ama bebiş kız, yani ben bi süre bişi almayı düşünemiyorum, benzer bi olayı da arkadasım anlattı, o da 5 aylıkken kız oldugunu öğrenmiş,önce erkek denmiş, yani haberiniz olsun arkadaşlarben bir kere daha başka doktordan duymayı beklicem
serem dediğin gibi inşallah üstünde de görürsün, ben de bayıldım kostume, ayıp olmazsa fiyatını öğrenebilir miyim?
bu arada ben de 2 küçük parça bişi aldım, pembe pembe ama dün gittiğim evde bebişe 6 aylığa kadar erkek demişler, ama bebiş kız, yani ben bi süre bişi almayı düşünemiyorum, benzer bi olayı da arkadasım anlattı, o da 5 aylıkken kız oldugunu öğrenmiş,önce erkek denmiş, yani haberiniz olsun arkadaşlarben bir kere daha başka doktordan duymayı beklicem
kızlar oğluma aldığım ciciler....kostümüne bayılıyorumEki Görüntüle 231530 Eki Görüntüle 231529 Eki Görüntüle 231531 Eki Görüntüle 231532
yemeni degil kızz onlar agız silme mendillerimiz kıyafetinin rengine göre kullanıcaz kızçemle
serem ben o uğur böceğini yerim bayıldım aldıklarına.
leloş hakıkaten okadar bendili ne yapacaksınçok güzel şeyler almışşın yaa
canım ben zaten herşeyını de pembe almayacam ya. ortak renkler kırmızı mesela yada beyaz . prensesin bütün dolabının pembe olması da şart değil yani. bence ufak ufak başla. sonra sıkışırsın. gelın çeyızı gibi bunlarda al al bitmez kı eksik
harika bunlar serem hanım güle güle giysin oğluşunuz, benimde inşallah oğlumolucak bende geçen kırk mevlidi için falan bi kostüm bakayım dedim netten ama bulamamıştım , hep kızlar için vardı ciciş ciciş üzülmüştüm.
Teyzeleri şimdilik bizimkiler için bunları aldım, tulumlar aslında hastane çıkışı ama tüm setin olduğu fotolarını bulamadım :) Bir de mothercare den 7 li set aldım çıtçıtlı body.
Henüz hediyemiz yok, altın böyle yükselmeye devam eserse ; bu pahalılıkta zaten sadece kıyafet gelir bize , 3 çeyrek nerdeyse 1 asgari ücrete değer olcak :)
Eşim alma diyor ama dayanamıyorum, hepsi çok güzeller ve moral oluyor. Umarım hepsi bebeklerimizin üzerinde eskir.
Eki Görüntüle 230885
Eki Görüntüle 230886
Eki Görüntüle 230887
Eki Görüntüle 230888
Eki Görüntüle 230889
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?