2012'nin Ocak Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

Ay çok ciciler bunlar, güle güle giysin bebeişleriniz, Allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin

ayy çok beğendim donuşlarını..güle güle giydir canımm..

evet bende çok begenerek aldım ama büyüklüğüne bakarmısın küçük çocuk görmeyeli epey oldugu belli dimi gören güzelde niye büyük aldın diye soruyo ufanıda alıcam bunları biraz büyüyünce giysin napim

olsun canım çöpe gitcek değil ya nasılsa büyüycekkk..miniklerini de alırsın..

serem dediğin gibi inşallah üstünde de görürsün, ben de bayıldım kostume, ayıp olmazsa fiyatını öğrenebilir miyim?
bu arada ben de 2 küçük parça bişi aldım, pembe pembe ama dün gittiğim evde bebişe 6 aylığa kadar erkek demişler, ama bebiş kız, yani ben bi süre bişi almayı düşünemiyorum, benzer bi olayı da arkadasım anlattı, o da 5 aylıkken kız oldugunu öğrenmiş,önce erkek denmiş, yani haberiniz olsun arkadaşlar ben bir kere daha başka doktordan duymayı beklicem

canım öteki forumada yazdım sanırım 38tl ye almıştım...ya aslınsa öyle güvenemiyor ama doktorum prof. ve pipisi o kadar belli ki artık inanıyorum,umarım yanılmaz...ama yanılsa da o kadar yıkılmam..allah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize

serem ben o uğur böceğini yerim bayıldım aldıklarına.

leloş hakıkaten okadar bendili ne yapacaksın çok güzel şeyler almışşın yaa

canım ben zaten herşeyını de pembe almayacam ya. ortak renkler kırmızı mesela yada beyaz . prensesin bütün dolabının pembe olması da şart değil yani. bence ufak ufak başla. sonra sıkışırsın. gelın çeyızı gibi bunlarda al al bitmez kı eksik

canım çok teşekkürler...sen de uğur böceğine mi benzettin,ben hala ejderhaya benzetiyorum kostümü

çok teşekkürler canım allah bağışlasın canım seninkini de...var canım süper şeyler var erkeklere de eğer bulunduğun yerde mothercare varsa git,kostümler mükemmel...

Son düzenleme:

heeeeepsi çooooook şekeeer güle güle giysinlerr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…