canım çook saol..dediğin gibi bitti sayılır bizim cicişler..ama yine alırım sadece bady almıycam artık..cıtcıtlılar abartı gibi gelmiştir canım ama hepsi aynı değil bir yaşına kadar giyebileceği de var..canım melisin cicilerine bayıldım sen bitirmişşin alışverişi. benım yağızımın daha bişeyı yok. şu çıtçıtlı zıbınları biraz abartmışşın gibi geldi ama amannnn abart abartabildiğin kadar bidaha ne zaman anne olacaz demihepsi çok çok çok güzel güle güle giysin melis
en son aldığımız cicişler..
Eki Görüntüle 238732 Eki Görüntüle 238733 Eki Görüntüle 238734
bunlarda arkadaşımın miniğime aldığı hediyeler..
Eki Görüntüle 238735 Eki Görüntüle 238736 Eki Görüntüle 238737
rabbim giydirmeyi nasip etsin..
parrhisia gerçekten çok güzel aldıkların canım bebeğin inşallah hayırlısı ile gelsinde rabbim kullanmakta nasip etsin bu avent biberon sanırım onun yanında o boylarda bir kutu daha var chiconun o nedir canım dikkatimi çekti:)
canım çok güzeller cicileriniz gerçekten güle güle kullansın bebişin inşallah..ya bide koltukların ve halıların dikkatimi çekti abimlerinkinin aynısıyengemde hamiş hafta uysa o sanıcaktım valla
hepsi çok güzel arkadaşlar, allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin güle güle giysinler bebeklerimiz cicilerini.
benim bebeğimin ananesinin aldığı 2-3 çıtçıtlı bodysi atlet külotu eldiveni ve benim aldığım çıngırağı ve sulu dişliği var. babası daha bişi almadı. hadi başlayalım yavaştan diyom dur daha alırız diyor, e 7 aylık doğarsa napacaz dedim, 7 aylık doğurmayıver dedi çıktı işin içinden yaban domuzu bu adam yaaaaaaaaaaaaaaaaa..
anneme diyorum anne bişiler alalım yelek falan örmüyormusun, kızım dur hele deyip duruyo. gıcık ediyolar beni ..
ay ben yerim o converseleri bizde bunun kırmızısını aldık ama markası başka bişeydi fırst star mı ne yazıyo ama çok şekerralt açmana bayıldım bende istıyorum nerden aldın? can bebenin alt açmalarından alın dıyorlar ama bunlardan çoközenıyorum alacam bitane
markası bebessi cnm.. çok beğendim arkadaşım hediye aldı sağolsun..
battaniyesi ile birlikte 60 tl..
daha ucuzları vardı ama bu daha kalın daha pufidikti..
bencede bunlardan bitane lazım pufidik pufidik değiştirelim altlarını dimi?
daha sonra kafa kısmını destek yastığı gibi bile kullanabiliriz :)
bebegini ayagında sallıyacagın zaman altına da yaya bilirsin çok kullanışlı oluyo bunlar güle güle kullan cnm
gayet güzel bence oğlan turuncuya ondan istemiyordur hı daha mavimsi falan istiyordur genç delikanlı oluyor annesi
gayet güzel bence oğlan turuncuya ondan istemiyordur hı daha mavimsi falan istiyordur genç delikanlı oluyor annesi
bizimkinin odası bundan ama odaya araba ve gardırop ancak sığdı
Eki Görüntüle 239590 daha net olarak 5 kere yattı ve kardeşi doğunca yatıcakmış inanmıyorum ama bakalım gündüz artık alıştırmaya başlıyacağım sen kaç yaşından sonra yatırdın canım bu yatakta.
cnm 3 yaşındaydı anca onun odasına sıra geldi aldık ama ben akşam yatagına yatırıyodum gece kalkıp çişini yapıp gelip ortamıza yatıyodu. 2 kişi yatıyoduk 3 kişi uyanıyoduk bi gece daha uyumadık bu gene aynı şekilde önce tuvalete ordan bizim odaya uyanık yani öle uyku sersemi falanda degil bizim dalmamızı bekliyo yani eşimde bi bagırdı utanmıyomusun kocaman adam oldun anneyle babanın odasına öle gelinmez dedi . Hıkk demedi tırs gitti odasına yattı yatış o yatış bir dahada gelmedi.
Renginide o zaman kendi begenmişti ama büyüdü ya fikri degişiyo demekki anasına çekmiş bende lila rengi koltukları aldım tam 1 ay sonra ayy niye bunu aldım ki demeye başladım
oğlununda odası güzelmiş cnm aralarında çok fark olmucak senin yerinde olsam şimdilik odama beşik alır ileridede oğlunun odasına ranza alırsın kardeş kardeş yatarlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?