2012'nin Ocak Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

canım çook saol..dediğin gibi bitti sayılır bizim cicişler..ama yine alırım sadece bady almıycam artık..cıtcıtlılar abartı gibi gelmiştir canım ama hepsi aynı değil bir yaşına kadar giyebileceği de var..
alalım tabisi ilk olucak dimii..:13:

en son aldığımız cicişler..

bunlarda arkadaşımın miniğime aldığı hediyeler..

rabbim giydirmeyi nasip etsin..

parrhisia gerçekten çok güzel aldıkların canım bebeğin inşallah hayırlısı ile gelsinde rabbim kullanmakta nasip etsin bu avent biberon sanırım onun yanında o boylarda bir kutu daha var chiconun o nedir canım dikkatimi çekti:)

canım çok güzeller cicileriniz gerçekten güle güle kullansın bebişin inşallah..ya bide koltukların ve halıların dikkatimi çekti abimlerinkinin aynısı yengemde hamiş hafta uysa o sanıcaktım valla

çok saol canım daha güzelleri sizin olsun..canım iki tane avent biberon var biri küçük hemde suluk oluyor..birisi büyük biberon..diğeri chicco olan da doğal lif..

ayy çok şekerler yaa.converse ayakkabıya bittimm...bende nike yada adidas patik arıyorum..bulunduğum yerde bulamam heralde..hayırlısıyla giydirmek nasip olsun canım

canım çok güzeller cicileriniz gerçekten güle güle kullansın bebişin inşallah..ya bide koltukların ve halıların dikkatimi çekti abimlerinkinin aynısı yengemde hamiş hafta uysa o sanıcaktım valla

teşekkür ederim cnm..
burası bizim çalışma odamız..

hımm doğal lif onu merak etmiştim ne diye.. bende aldım aventin o biberonundan ilk ve aldığım tek şey yarın inşallah cinsiyetini öğrenicem bende yavaş yavaş başlarım:)ama çok hoşuma gidiyor sizin aldıklarınıza bu şekilde bakmak hepsi mini mini çok sevimli:)

hepsi çok güzel arkadaşlar, allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin güle güle giysinler bebeklerimiz cicilerini.
benim bebeğimin ananesinin aldığı 2-3 çıtçıtlı bodysi atlet külotu eldiveni ve benim aldığım çıngırağı ve sulu dişliği var. babası daha bişi almadı. hadi başlayalım yavaştan diyom dur daha alırız diyor, e 7 aylık doğarsa napacaz dedim, 7 aylık doğurmayıver dedi çıktı işin içinden yaban domuzu bu adam yaaaaaaaaaaaaaaaaa..
anneme diyorum anne bişiler alalım yelek falan örmüyormusun, kızım dur hele deyip duruyo. gıcık ediyolar beni ..

Son düzenleme:

ay ben yerim o converseleri bizde bunun kırmızısını aldık ama markası başka bişeydi fırst star mı ne yazıyo ama çok şekerr alt açmana bayıldım bende istıyorum nerden aldın? can bebenin alt açmalarından alın dıyorlar ama bunlardan çoközenıyorum alacam bitane

annem başladı örgülere 3 ay bitince. hepsini beyaz ördü çok ciciler. erkek olduğunu öğrenınce de eşimin isteğiyle mavi ip aldırdı bize yelek ve patik örecek. özellikle büyük yaptı ama ilk doğduğnda giyemez seneye kışa giydirirsin dedi. onlara bakmak ayrı bi zevk. bı makıne ayarlayabilirsem bende çekip eklemek istıyorum ya

markası bebessi cnm.. çok beğendim arkadaşım hediye aldı sağolsun..
battaniyesi ile birlikte 60 tl..
daha ucuzları vardı ama bu daha kalın daha pufidikti..
bencede bunlardan bitane lazım pufidik pufidik değiştirelim altlarını dimi?
daha sonra kafa kısmını destek yastığı gibi bile kullanabiliriz :)

bebegini ayagında sallıyacagın zaman altına da yaya bilirsin çok kullanışlı oluyo bunlar güle güle kullan cnm

:) cnm cok tatlıymış rengide cok şeker buda hem erkeğe hem kıza olurmuş senin oğlanda bir tuhaf:))):90:

gayet güzel bence oğlan turuncuya ondan istemiyordur hı daha mavimsi falan istiyordur genç delikanlı oluyor annesi
bizimkinin odası bundan ama odaya araba ve gardırop ancak sığdı
daha net olarak 5 kere yattı ve kardeşi doğunca yatıcakmış inanmıyorum ama bakalım gündüz artık alıştırmaya başlıyacağım sen kaç yaşından sonra yatırdın canım bu yatakta.

cnm 3 yaşındaydı anca onun odasına sıra geldi aldık ama ben akşam yatagına yatırıyodum gece kalkıp çişini yapıp gelip ortamıza yatıyodu. 2 kişi yatıyoduk 3 kişi uyanıyoduk bi gece daha uyumadık bu gene aynı şekilde önce tuvalete ordan bizim odaya uyanık yani öle uyku sersemi falanda degil bizim dalmamızı bekliyo yani eşimde bi bagırdı utanmıyomusun kocaman adam oldun anneyle babanın odasına öle gelinmez dedi . Hıkk demedi tırs gitti odasına yattı yatış o yatış bir dahada gelmedi.
Renginide o zaman kendi begenmişti ama büyüdü ya fikri degişiyo demekki anasına çekmiş bende lila rengi koltukları aldım tam 1 ay sonra ayy niye bunu aldım ki demeye başladım
oğlununda odası güzelmiş cnm aralarında çok fark olmucak senin yerinde olsam şimdilik odama beşik alır ileridede oğlunun odasına ranza alırsın kardeş kardeş yatarlar .

maşallah ama bak babasından korkuyo demekki ben henüz geceye geçmedim şimdi yatıyor bakalım uyucak mı ,benim yatağın yanında beşik var gece orada yatıyor bu kış soğuktu gece kıyamadım onun odası daha soğuktu kendi bulunduğum yeri full yaktım yinede bana mısın demedi ama işte alışıcak bebek doğana kadar sonra bebek beşikte yatacak tosuncuk bazen vermem falan diyo ama bakalım.
bu araba odanın yarısından çok yer kaplıyo gülüm birde ben 3 sene kızıda kendim yanımda yatırıcam enes gibi ,ondan sonra onada ayrı oda almam gerekicek enes ilk okul çağında olacak ayrı odasında dersine falan çalışsın ,kız abisine çekerse bağırıp çağırır benimde 3-4 sene sonra 4+1 ev ihtiyacım doğacak düzenimi kurmak istiyorum bakalım inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…