maşallah ama bak babasından korkuyo demekki ben henüz geceye geçmedim şimdi yatıyor bakalım uyucak mı ,benim yatağın yanında beşik var gece orada yatıyor bu kış soğuktu gece kıyamadım onun odası daha soğuktu kendi bulunduğum yeri full yaktım yinede bana mısın demedi ama işte alışıcak bebek doğana kadar sonra bebek beşikte yatacak tosuncuk bazen vermem falan diyo ama bakalım.
bu araba odanın yarısından çok yer kaplıyo gülüm birde ben 3 sene kızıda kendim yanımda yatırıcam enes gibi ,ondan sonra onada ayrı oda almam gerekicek enes ilk okul çağında olacak ayrı odasında dersine falan çalışsın ,kız abisine çekerse bağırıp çağırırbenimde 3-4 sene sonra 4+1 ev ihtiyacım doğacak düzenimi kurmak istiyorum bakalım inşallah .
evvvvet oğlumun yeni cicileri....Eki Görüntüle 239847 Eki Görüntüle 239848 Eki Görüntüle 239849 Eki Görüntüle 239850 Eki Görüntüle 239851
çok beğendim ayakkabı hariç diğerleri ne kadara geldi şimdi ben de yarın çıkayımda alayım aynından oğlum geri kalmasın...:))
çok beğendim ayakkabı hariç diğerleri ne kadara geldi şimdi ben de yarın çıkayımda alayım aynından oğlum geri kalmasın...:))
evvvvet oğlumun yeni cicileri....Eki Görüntüle 239847 Eki Görüntüle 239848 Eki Görüntüle 239849 Eki Görüntüle 239850 Eki Görüntüle 239851
cook guzeller cnm rabbim hayirlisiyla giydirmeyi nasip etsin
tamam ben de kısmetse yarın alır ve eklerim buraya sabırsızlıktan öldüm yarın ben de gitmeliyim hemen...:)) hem daha önce aldıklarımı da eklerim...
ayyy çok güzeller canım özelliklede bir winnie hayranı olarak ondan bende istiyorum :)))))))))))
canım seninkinin cinsiyeti neydi,gerçi unisex o kızda giyer erkek de sen de al....
çokk güzeller cnm Rabbim güzel güzel oynamayıda bebişine nasip etsin
evvvvet oğlumun yeni cicileri....Eki Görüntüle 239847
elimi uzatıp alasım geldi..çok güzel..allah üzerinde görmeyi sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin..hepimize :))
Eki Görüntüle 240203 Eki Görüntüle 240202 Eki Görüntüle 240201 Eki Görüntüle 240200 Eki Görüntüle 240204 kızlar buda anne kokusu için bezli bebek kuzenim fransadan hediye getirmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?