2012'nin Ocak Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

Allah gönlüne göre versin cnm tabi ayrı oda olsa daha ii ama imkana göre tabii
Benimde babamın ev yeri mutahite veriliyo bu sene oradan bi daire kalıcak kısmetse 2+1 3+1 4+1 gibi yapıcakmış mutahit eşimde bi anlaşsınlar vericegini sölesin mutahit gerekirse arabayı satar farkını veririz herkezin bi odası olur diyo bakalım hayırlısı

çok beğendim ayakkabı hariç diğerleri ne kadara geldi şimdi ben de yarın çıkayımda alayım aynından oğlum geri kalmasın...:))

canım ayakkabı ve onun yanındaki arabalı tulumu daha önce almıştım ben bugün winnie the pooh kostümünü,yanındaki kırmızı tulumu,önlüğü, birde ayaklı sadece alt aldım onu eklemedim hepsi 57 tl tuttu canım...al sende ekle buraya görelim

çok beğendim ayakkabı hariç diğerleri ne kadara geldi şimdi ben de yarın çıkayımda alayım aynından oğlum geri kalmasın...:))

canım ayakkabı ve onun yanındaki arabalı tulumu daha önce almıştım ben bugün winnie the pooh kostümünü,yanındaki kırmızı tulumu,önlüğü, birde ayaklı sadece alt aldım onu eklemedim hepsi 57 tl tuttu canım...al sende ekle buraya görelim

tamam ben de kısmetse yarın alır ve eklerim buraya sabırsızlıktan öldüm yarın ben de gitmeliyim hemen...:)) hem daha önce aldıklarımı da eklerim...

oyuncak denince aklıma hemen eşim geliyor oğluma ilk dogum gününde şu kurulan kendi kendine dönen trenlerden almıştı . Ayol çocuk anlamıyo daha öle kurup onlarla çocugu oynatma bahanesine oynuyodu. seneler öncede gitti bi koca bisiklet aldı boyu yetişmiyodu ki çocun binsin anca anca biniyo işte

ekleyemedim...yardım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…