canım ankarada nerde alıyorusn bunları, ben de başlıycam da yavaştan.
tşk ederirm canım özellikle aldım onu fırfırlı diye begendiğine sevindim.Ayyıldızım hepsi çok güzel prensesin güle güle giysin
hastane çıkışı degişik bir modelmiş tam kızçe işi
canım ben ankamall ve antaresten alışveriş yapıyorum .orda mothercare,c&a ,bir sürü magaza var isimlerini tam bilmiyorum ama şu resimde gördügün kırmızılı tulum 9 tl nrmalde 20 tl fiyatı ve kışlık ben 1 yaş aldım ancak seneye giyer, yazlık olan kolu yarım tulumda 9 tl ondada indirim vardı c&a tavsiye ederim.canım ankarada nerde alıyorusn bunları, ben de başlıycam da yavaştan.
tşk ederirm canım özellikle aldım onu fırfırlı diye begendiğine sevindim.
canım ben ankamall ve antaresten alışveriş yapıyorum .orda mothercare,c&a ,bir sürü magaza var isimlerini tam bilmiyorum ama şu resimde gördügün kırmızılı tulum 9 tl nrmalde 20 tl fiyatı ve kışlık ben 1 yaş aldım ancak seneye giyer, yazlık olan kolu yarım tulumda 9 tl ondada indirim vardı c&a tavsiye ederim.
alt üst yazlık saç bantlı olan 12 tl ,pembe yazlık elbise 10 tlben indirimde oldukça alıyorum çoğunlukla .
bir de çıtçıtlı badi üstüne pembe elbise o da kadife 29 tl c&a den aldım yine .
mothercarede indirim var ama 50+25 indirimlerde birşey bulamadım ,çıtçıtlı badi vardı yine kollu tulumlar vardı 3 lü 48 tl falan onlarda güzeldi ama ayları kalmamış
canım bu dötünde ayucuk olan 13 tl limango.com dan almıştım .hastane çıkışını ben bizim burdan keçiörenden 40 tl aldım ama limango.com da 46tl +7tl kargo ücretiyle geçen hafta satıldı takip edebilirsin lilasıda var orda gerçek fiyatı 90 diyorlar ama benim aldıımda etiket fiyatı 50 idi ben 40 a almıştım .fiyatını bilmediğim şeyde kolay kolay internetten almıyorum .hepsin birbirindn güzel,sağlıkla giysin inşallah kızın. hastane çıkışını beğendim ben özellikle, bide dötüşünde hayvancıklar olan pantolonları. hastane çıkışını kaça aldın canım?
canım bu dötünde ayucuk olan 13 tl limango.com dan almıştım .hastane çıkışını ben bizim burdan keçiörenden 40 tl aldım ama limango.com da 46tl +7tl kargo ücretiyle geçen hafta satıldı takip edebilirsin lilasıda var orda gerçek fiyatı 90 diyorlar ama benim aldıımda etiket fiyatı 50 idi ben 40 a almıştım .fiyatını bilmediğim şeyde kolay kolay internetten almıyorum .
canım bu dötünde ayucuk olan 13 tl limango.com dan almıştım .hastane çıkışını ben bizim burdan keçiörenden 40 tl aldım ama limango.com da 46tl +7tl kargo ücretiyle geçen hafta satıldı takip edebilirsin lilasıda var orda gerçek fiyatı 90 diyorlar ama benim aldıımda etiket fiyatı 50 idi ben 40 a almıştım .fiyatını bilmediğim şeyde kolay kolay internetten almıyorum .
cnm sen keçiörendemi oturuyosun??
ben orada doğdum büyüdüm evlenince ayrıldım
çok özlüyorum ankarayı
benim ailem keçiörende cnaım, ben de orada doğdum büyüdüm. hangi okullara gittin? şimdi nerdesin?
evet canım keçiörendeyiz ,kızlarpınarı caddesinde evcil hayvan parkına yakın bir yerdeyizcnm sen keçiörendemi oturuyosun??
ben orada doğdum büyüdüm evlenince ayrıldım
çok özlüyorum ankarayı
simrancım ben o magazanın adını sana yarın msj atayım canım .şimdi odaya giremiyorum .keçiörende nerde gülüm. ctesi ablama iftara keçiörene gidicem, bakayım bende o mağazaya.
Eki Görüntüle 241579 Eki Görüntüle 241580 Eki Görüntüle 241583 Eki Görüntüle 241587
Bunlar da benim kızımın cicişleri
Zıbın takımı chicco
Tavşan kostümü ve ayılı tulum civil, ayılı olan %100 organikmiş
Elbisesi de bücürükten, seneye yaza giydiricem tatlişkoma
Resimler telefonla çektiğim için kötü oldu aslında renkler falan daha canlı, artık kızım üstünde çekip eklerim foto makinesiyle, orada görürsünüz inşallah
Eki Görüntüle 241579 Eki Görüntüle 241580 Eki Görüntüle 241583 Eki Görüntüle 241587
Zıbın takımı chicco
Resimler telefonla çektiğim için kötü oldu aslında renkler falan daha canlı, artık kızım üstünde çekip eklerim foto makinesiyle, orada görürsünüz inşallah
Zıbın takımı chicco
Zıbın takımı chicco
güle güle giysin kızın ..cok tatlı hepsi hayırlı olsn cnm..
hepsi çok güze canım güle güle giysın kızın :) zıbın takımını kaça aldın cihicco dan?
çok güzeller canım inşallah üzerinde çekersin fotolarıdabenım beğendiğim tavşan kotümünden almışsın bayıldım canım onun fiyatı nedir erkek versiyonunuda ben alayım diyorum :82:
hepsi çok güzel iyi günlerde giysin prensesin cnm
tavşan kostümüne bende bayıldım hemen akşam civile bakıyorum
Zıbın takımı chicco
Zıbın takımı chicco
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?