hayırlı olsun canım hepsi çok güzeller güle güle giysin minik prensesin
hepsi birbirinden güzel ama elbisesini bir ayrı beğendim :) bizim burdaki bücürüktede varmıdır ki çıkıp bi baksam:)Rabbim güzel günlerde kullanmak nasip etsin canım..
meserret kızının cicileri süper bayıldım...hele tavşanlı olan mikemmelfiyatları da uygunmuş civil diye bir yerden bahsetmişsiniz...ya izmirde yok galiba ben hiç duymadım...olsaydı bende bakabilirdim öyle kulaklı falan şapkalara bayılıyorum
cnm. internet satışı da var, ordan alabilirsin, izmirde de mağazası var sanırım bir bak istersen http://www.........com/urun/216-hoppidik-penye-kapsonlu-tavsan-tulum-0-6-ay.aspx
meserretcim kumaş kalitesi nasıl peki bu ürünlerin. ben illa ki bi elleyecem yani ellemeden alamıyorum
melisciğimin yeni cicileri...allahım giydirmek nasip etsin inşallahh...
Eki Görüntüle 238191 Eki Görüntüle 238184 Eki Görüntüle 238186 Eki Görüntüle 238187 Eki Görüntüle 238188 Eki Görüntüle 238189 Eki Görüntüle 238190
daha ekleyeceğim kızlar...
en son aldığımız cicişler..
Eki Görüntüle 238732 Eki Görüntüle 238733 Eki Görüntüle 238734
bunlarda arkadaşımın miniğime aldığı hediyeler..
Eki Görüntüle 238735 Eki Görüntüle 238736 Eki Görüntüle 238737
rabbim giydirmeyi nasip etsin..
Eki Görüntüle 241579 Eki Görüntüle 241580 Eki Görüntüle 241583 Eki Görüntüle 241587
Bunlar da benim kızımın cicişleri
Zıbın takımı chicco
Tavşan kostümü ve ayılı tulum civil, ayılı olan %100 organikmiş
Elbisesi de bücürükten, seneye yaza giydiricem tatlişkoma
Resimler telefonla çektiğim için kötü oldu aslında renkler falan daha canlı, artık kızım üstünde çekip eklerim foto makinesiyle, orada görürsünüz inşallah
evvvvet oğlumun yeni cicileri....Eki Görüntüle 239847 Eki Görüntüle 239848 Eki Görüntüle 239849 Eki Görüntüle 239850 Eki Görüntüle 239851
winnie kostümleri aynı oğluşlarımızın üstündeki hallerini de eklemek nasip olur inş.tulumlar da çok şekermiş gerçekten
çok beğendim güle güle giysin
çooook güzeller yaa hele disney markalı ürünlere bayıldım, tulumlar çok güzel yaa çiçekli olan filan
allah güle güle giydirmeyi nasip etsin
çok saol teyzesii..seninkileride bekliyoruz en kısa zamanda..
duruma bakılırsa alışverişi en abartan ben olucam galiba..millet tek tek alıyor ben dayanamıyorum alıyorum..zaten battıkk kocişte gık demiyor zavallım..
meserretcim çok güzeller canımmm..güle güle giysin bebişiinnn..
seremcim çok tatlı maşşallah oğlanı kostümlere boğcaksın sen belli:)) bende istiyorum kostüm ama kadifeleri bekliyorum..çıkınca hemen alıcamm..
çok saol teyzesii..seninkileride bekliyoruz en kısa zamanda..
duruma bakılırsa alışverişi en abartan ben olucam galiba..millet tek tek alıyor ben dayanamıyorum alıyorum..zaten battıkk kocişte gık demiyor zavallım..
meserretcim çok güzeller canımmm..güle güle giysin bebişiinnn..
seremcim çok tatlı maşşallah oğlanı kostümlere boğcaksın sen belli:)) bende istiyorum kostüm ama kadifeleri bekliyorum..çıkınca hemen alıcamm..
ben de kart okuyucumu değiştireyim eklicem hemen
valla bizim de bi sürü cicimiz oldu abartanlardan biri de benim :) gerçi benimkilerin çoğu hediye kendi aldıklarım henüz çok az
eylülü bekliyorum yeni sezon gelsin de kışlık şeyler bakayım diye
ben de kadife kostümlerden istiyorum yaa arı maya çok şekerdi ama indirime girmeden almıcam
az önce siparis verdiklerim..
[/URL][/IMG]
emzikleri 2ser tane siparis verdim iki delikli, 3 delikli ve 4 delikli...
[/URL][/IMG]
bunda benim icingögüs peti
[/URL][/IMG]
çok iyi marka canım bende aldım..iki delikli olan sulukta oluyordu benim..bide tek delikli vardı galiba ama az gelirse ben açarım ona deliği
sulfatcım hepsi çok şeker oğluşunun üstünde de eminim çok güzel duracaktır...
bunlar da çok sevdiğim arkadaşlarımdan gelen hediyelerimiz
Eki Görüntüle 243945 Eki Görüntüle 243946 Eki Görüntüle 243952
Eki Görüntüle 243955 Eki Görüntüle 243951 Eki Görüntüle 243950
Eki Görüntüle 243949 Eki Görüntüle 243948 Eki Görüntüle 243947 Eki Görüntüle 243957
hepsi çok şeker..güzel günlerde giysin inş
severim ben onun tulumlarini kot pantolonlarini yakaliklarini. Allahim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin. Cok da güzeller annesi. Bende bebek camasirlarini yikadim kurutuyorum suan. sonra onlari boy boy ayirmam gerekiyor aman cok karman corman. Ama bi ikitane en güzelinden tulum daha alma niyetindeydim.. hii bide pantolonlarimiz az. üc ay olduktan sonra tulum güzel durmaz herhalde. kot ve tshirt gidirim herhalde. Hava sartlarina göre.
Yaa emin de degilim 0-2 ay bitemsine kadar tulumlar cok tatli oluyor 3 aylikken de gidirilir herhalde dimi sonra alti üstlü kiyafetler
çok teşekkür ederim amiiin
teşekkür ederim canım, yaa neden 3 aydan sonra giydirilir tabiki ben tulum hastası biri olduğum için :) havalar ısınıncaya dek 4-5 ay giydiririm
zaten 3-6 aylık tulumlarımız da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?