2012'nin Ocak Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

hayırlı olsun canım hepsi çok güzeller güle güle giysin minik prensesin

hepsi birbirinden güzel ama elbisesini bir ayrı beğendim :) bizim burdaki bücürüktede varmıdır ki çıkıp bi baksam:)Rabbim güzel günlerde kullanmak nasip etsin canım..

Çok sağolun, güzel günlerde giysin bebişlerimiz.
Elbiseyi ben de çok beğenerek aldım, zaten kırmızıyı çok severim, kızıma pembeden çok kırmızı giydireceğim kesin

meserret kızının cicileri süper bayıldım...hele tavşanlı olan mikemmel fiyatları da uygunmuş civil diye bir yerden bahsetmişsiniz...ya izmirde yok galiba ben hiç duymadım...olsaydı bende bakabilirdim öyle kulaklı falan şapkalara bayılıyorum

Son düzenleme:
meserretcim kumaş kalitesi nasıl peki bu ürünlerin. ben illa ki bi elleyecem yani ellemeden alamıyorum

Cnm. açıkcası tavşanlının penyesi çok da iyi değil, yani chicco dan ya da mothercare den aldıklarımla kıyasladığımda onlar kadar yumuşak olduğunu söyleyemem ama yine de piyasadaki birçok üründen çok daha iyi. Dikişleri falan gayet güzel. 0-3 ay değil de 3-6 ya da 6-9 ay alırsan için daha rahat eder. Ben yenidoğanları hep organik sertifikalı alıyorum.

çooook güzeller yaa hele disney markalı ürünlere bayıldım, tulumlar çok güzel yaa çiçekli olan filan
allah güle güle giydirmeyi nasip etsin

ayy çok güzeller oğluşunun cicileri canım, converseler hele
güle güle giysin inş.

ayy chicconun zıbın setine bayıldım özellikle canım çıtı pıtı deseni var çok tatlıymış
giydiği günleri de görürüz inş. prensesin

Son düzenleme:
winnie kostümleri aynı oğluşlarımızın üstündeki hallerini de eklemek nasip olur inş. tulumlar da çok şekermiş gerçekten
çok beğendim güle güle giysin

çok sağol canım sevindim beğenmene inşallah allah o günleri de gösterir bize

Son düzenleme:

az önce siparis verdiklerim..

[/URL][/IMG]

emzikleri 2ser tane siparis verdim iki delikli, 3 delikli ve 4 delikli...
[/URL][/IMG]

bunda benim icin gögüs peti
[/URL][/IMG]

az önce siparis verdiklerim..

[/URL][/IMG]

emzikleri 2ser tane siparis verdim iki delikli, 3 delikli ve 4 delikli...
[/URL][/IMG]

bunda benim icin gögüs peti
[/URL][/IMG]

çok iyi marka canım bende aldım..iki delikli olan sulukta oluyordu benim..bide tek delikli vardı galiba ama az gelirse ben açarım ona deliği

çok iyi marka canım bende aldım..iki delikli olan sulukta oluyordu benim..bide tek delikli vardı galiba ama az gelirse ben açarım ona deliği

ne yalan söyiyeyim bende ayni seyi düsündüm. Tek delikli almadim iki delikli de 0 - 3 ay arsi yaziyordu. Bebegimin ceanenesi bosuna yorulmasin :)

yeni dogan seti olarak da satiliyor bu avent biberonlari icinde 6 tane 125 ml. Ben buna gerek duymadim iki tane 250 ml siparis verdim biri cay diyeri mama icin. Niye 6 tane ufacik biberona gerek duyuyluyor ki? Ablama sordum verdigi cevap " bugüne kadar bende alamis degilm" oldu.

severim ben onun tulumlarini kot pantolonlarini yakaliklarini. Allahim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin. Cok da güzeller annesi. Bende bebek camasirlarini yikadim kurutuyorum suan. sonra onlari boy boy ayirmam gerekiyor aman cok karman corman. Ama bi ikitane en güzelinden tulum daha alma niyetindeydim.. hii bide pantolonlarimiz az. üc ay olduktan sonra tulum güzel durmaz herhalde. kot ve tshirt gidirim herhalde. Hava sartlarina göre.

Yaa emin de degilim 0-2 ay bitemsine kadar tulumlar cok tatli oluyor 3 aylikken de gidirilir herhalde dimi sonra alti üstlü kiyafetler

hepsi çok şeker..güzel günlerde giysin inş

çok teşekkür ederim amiiin

teşekkür ederim canım, yaa neden 3 aydan sonra giydirilir tabiki ben tulum hastası biri olduğum için :) havalar ısınıncaya dek 4-5 ay giydiririm
zaten 3-6 aylık tulumlarımız da var

bende emin degildim.. kac aylik olduktan sonra tulum güzel durmaz diye. yoksa büyük beden tulumlar bende de var. Aslina bakarsan tutlum rahat oluyor beli acilmiyor pantolonlarin lastikleri cocugun belini acitmiyor vs. madem öyle rahat gidirilir diyorsun ozaman problem yok, bende girdirim allahin izniyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…