bunlar da çok sevdiğim arkadaşlarımdan gelen hediyelerimiz
Çok ciciler cnm. güle güle giysin bebişin
Ay şimdi senin aldıklarını da gördüm, bayıldım, bir de erkek kıyafetlerinde çeşit az diyorlar, bak istenince ne güzel şeyler bulunuyor.
bunlar da çok sevdiğim arkadaşlarımdan gelen hediyelerimiz
Eki Görüntüle 243945 Eki Görüntüle 243946 Eki Görüntüle 243952
Eki Görüntüle 243955 Eki Görüntüle 243951 Eki Görüntüle 243950
Eki Görüntüle 243949 Eki Görüntüle 243948 Eki Görüntüle 243947 Eki Görüntüle 243957
sulfatcımm çok ciciler maşşallah yaa..ama kışlıklarıda almayı canım..
sulfatcım hepsi çok güzel, kadife tulumu C&A den almışsın sanırım. geçen gün bende aynı modeli beğenmiştim ama almadım. almayı düşünüyorum indirim olacak diyorlardı facebookta olmuşmu canım. ne kadara aldın tulumu??
sulfatcım bu kundak battanıyeler çok kullnışlı oluyormuş bende almak istıyorum ondan hepsi çok güzel oğullarımızın köpekli önluklerı de aynı :)
güle güle kullansın
Eki Görüntüle 244350 Eki Görüntüle 244352 Eki Görüntüle 244353
ayyıldızım istemiştin bende ekledim..
tarifi:
şişe 25 ilmek atıyoruz..30 sıra haroşa örüyoruz..sonra 10 sıra kestiyoruz..kalan kısmı dört sıra pembe renk düz..dört sıra beyaz renk ters örüyoruz..bu işlem 7 pembe 6 beyaz (istersen sayısını çoğaltırsın) olana kadar örüyoruz..sonra kesiyoruz karşı tarafa dikiyoruz..büzerek şekil veriyoruz..bilek kısmını da tığlayıp katlıyoruz..
tam anlatabildim mi bilmiyorum..anlamadığınız yerde sorun..nette de var model tarifi ayrıca karpuz bebek ptiği modeli..
eline sağlık canım ne marifetlisin kıskandım heeçok şeker şu ilk olan ,ben de alsam tıg falan yapabilir miyim ki du bakim bir araştırayım .bu iplikler ne canım bebek için desek alırmıyız
ayy çok güzel olmuş ayrıca çok da kolaymış, kaç numara şişle ördün canım..
Eki Görüntüle 244350 Eki Görüntüle 244352 Eki Görüntüle 244353
ayyıldızım istemiştin bende ekledim..
tarifi:
şişe 25 ilmek atıyoruz..30 sıra haroşa örüyoruz..sonra 10 sıra kestiyoruz..kalan kısmı dört sıra pembe renk düz..dört sıra beyaz renk ters örüyoruz..bu işlem 7 pembe 6 beyaz (istersen sayısını çoğaltırsın) olana kadar örüyoruz..sonra kesiyoruz karşı tarafa dikiyoruz..büzerek şekil veriyoruz..bilek kısmını da tığlayıp katlıyoruz..
tam anlatabildim mi bilmiyorum..anlamadığınız yerde sorun..nette de var model tarifi ayrıca karpuz bebek ptiği modeli..
çok güzel olmuş canım. hatanın neden kaynaklandığını anladıysan bize de söyle biz de düşmeyelim aynı hataya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?