2012'nin Ocak Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

bunlar da benim aldıklarım yaz sezonu için bi sürü eşyamız oldu ama henüz ilk 3-4 ay giyecekleri pek yok
onlar için de eylül ekim ayında yeni sezon kıyafetlerin gelmesini bekliyorum

7 li badileri de tersten yüklemişim idare edin :)))

Son düzenleme:
bunlar da çok sevdiğim arkadaşlarımdan gelen hediyelerimiz

Çok ciciler cnm. güle güle giysin bebişin
Ay şimdi senin aldıklarını da gördüm, bayıldım, bir de erkek kıyafetlerinde çeşit az diyorlar, bak istenince ne güzel şeyler bulunuyor.

Son düzenleme:
Çok ciciler cnm. güle güle giysin bebişin
Ay şimdi senin aldıklarını da gördüm, bayıldım, bir de erkek kıyafetlerinde çeşit az diyorlar, bak istenince ne güzel şeyler bulunuyor.

çok teşekkürler tatlım amiiin inş.
kızlara göre evet daha az çeşit var ama benim gibi gezenti annesi olduğu için her yerden bişey bulup çıkartıyorum

iyi akşamlar 2012 nin ilk anneleri.topiğinizi çok beğendim kıyafetlere bayıldım.kısmetse ben de eylül de oğluma kavuşacağım.
kış annesi olacağımız için(brn de kısa sürede kışlıklara gececeğim) tulumlar daha fazla gerekecektir ancak hepsini ayaklı almayın bazıları ayaksız olursa daha uzun süre kullanılır kadife tulumlar kışın çok tatlı oluyor.uyku tulumu ama poşet tarzda olanlar çok kullanılıyormuş.sezon açılmasını beklemeden internetten bakın derim.bugün yeni sezon fiyatlarını görmüş biri olarak nacizane tavsiyem.internette suan kışlık kampanyalar var unnado da gördümkargo da bedavaydı.
etraftan sunu alma bunu alma zaten çok gelecek sözlerini duyuyorsunuzdur benim gibi.ama bence gönlünüzden geçeni alın içinizde kalmasın benim bazı şeyler içimde kaldı tekrar bulup da alamadım.
en çok alttan çıtçıtlı body gerekiyormuş sayıca fazla alın ve 0-3 ay kolsuz yerine yarım kollu yada tam kollu tercih edin.bodylerde mothercare i tek geçerim kesinlikle.toplu olarak pahalı gibi gözükse de uzun vadede daha ucuza geliyor ben bebek eşyalarını yıkadım mothercare ler açık ara fark attı hiç bozulmadı yumuşaklığı bile değişmedi.maalesef her marka aynı olmadı.
bana en çok battaniye almamı tavsiye etmişlerdi.sayıca fazla değil ama kullanışlı şeyler tercih ettim ama ilk başta aldıklarım çok büyük.ileri de evet ama başta kullanmak için daha ufak kareler daha iyi.penye battaniye alınıyor genelde ama ben kışın onunla çok üşüyeceğini düşünerek üstü top top olan kadifemsi olanlardan tercih ettim ince battaniye olarak.
daha çatlamamamışsınızdır muhtemelen.ben neler kullandım 32.haftada bir gecede haritaya döndüm sabah şok oldum.çok takılmayın olacağı varsa oluyor.
bebeğinize bakım seti alacaksanız pudra almamanızı tavsiye ederim solunum yolu problemlerini tetikliyor maalesef.ben set olarak çantalı nivea aldım ayrıca çantası çok kullanışlı ama etiketkeri tek tek söktüm afiş gibi gezmeyelim diye.
bu biberon konusunda ben aventin yeni doğan setini aldım 2 tane 125 ml 2 tane 260 ml var iberon uçları da var bence yeterli.ağızlık alır uzun süre kullanırsınız akış ayarlı biberon başlığı var ayrıca.çevirdikçe akış hızı değişiyor onu tercih edebilirsiniz.
bu akşam böyle içimden geldi yazmak istedim sizlere...hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum...yardımcı olabileceğim bir şey olursa özelden mesaj atabilirsiniz

çok güzel yazmışsın arkadaşım benzer yerlerden alışveriş yapmışız yaniş benzer markalardan...bende de aventin 20 kadar biberonu var bakalım kullanacakmıyız görümcem verdi hepsini kutusunda ne ne işe yarar bilmiyorum tek tek incelemem lazım uçları nasıl onlara bile bakmadım...

sulfatcım hepsi çok güzel, kadife tulumu C&A den almışsın sanırım. geçen gün bende aynı modeli beğenmiştim ama almadım. almayı düşünüyorum indirim olacak diyorlardı facebookta olmuşmu canım. ne kadara aldın tulumu??

sulfatcımm çok ciciler maşşallah yaa..ama kışlıklarıda almayı canım..

canım teşekkür ederim

çok teşekkürler canım, tulum arkadaşımın hediyesi fiyatı konusunda bilgim yok tatlım, zaten o mağaza izmirde yok. istanbul ziyaretinde arkadaşım almış bizim ocak annelerindeki esmy aldı

sulfatcım bu kundak battanıyeler çok kullnışlı oluyormuş bende almak istıyorum ondan hepsi çok güzel oğullarımızın köpekli önluklerı de aynı :)
güle güle kullansın

sulfatcım bu kundak battanıyeler çok kullnışlı oluyormuş bende almak istıyorum ondan hepsi çok güzel oğullarımızın köpekli önluklerı de aynı :)
güle güle kullansın

evet canım ilk aylar için taşıma açısından da çok kullanışlıymış zaten kış bebişleri. ayy önlüklerimiz aynı demek üzerlerinde de görmek nasip olur bizlere inş. teşekkür ederim

ayyıldızım istemiştin bende ekledim..

tarifi:
şişe 25 ilmek atıyoruz..30 sıra haroşa örüyoruz..sonra 10 sıra kestiyoruz..kalan kısmı dört sıra pembe renk düz..dört sıra beyaz renk ters örüyoruz..bu işlem 7 pembe 6 beyaz (istersen sayısını çoğaltırsın) olana kadar örüyoruz..sonra kesiyoruz karşı tarafa dikiyoruz..büzerek şekil veriyoruz..bilek kısmını da tığlayıp katlıyoruz..

tam anlatabildim mi bilmiyorum..anlamadığınız yerde sorun..nette de var model tarifi ayrıca karpuz bebek ptiği modeli..

eline sağlık canım ne marifetlisin kıskandım hee çok şeker şu ilk olan ,ben de alsam tıg falan yapabilir miyim ki du bakim bir araştırayım .bu iplikler ne canım bebek için desek alırmıyız

eline sağlık canım ne marifetlisin kıskandım hee çok şeker şu ilk olan ,ben de alsam tıg falan yapabilir miyim ki du bakim bir araştırayım .bu iplikler ne canım bebek için desek alırmıyız

canım artan iplerden yapsan yeter çok az ip gidiyor aldığın ipe yazık olur..alırsanda gerisinden yelek falan örülür tabi..
ben tığla örmedim şişle ördüm..ören arkadaşın falan varsa gösteriver hemen yapılıyor..
ben ipleri kaynanamdan aldım bebeğe bu renklerde yelek ördü onlarda çok güzel olmuşlar inşallah onlarıda eklerim bigün..

3 saat önce falan gördüm tarifini patiğin hemen yapasım geldi:))ip falanda vardı

bir tekini bitirdim ama sanırım burun kısmını dikerken hata yaptım benimki sivri oldu azcuk

diğer çiftinide yapayımda en son düzeltirim ama çok ta sağlam dikmiştim nasıl olcak bilemem

ama çok şeker buna benzer bide yelek örücem üstüne:)

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzel olmuş canım. hatanın neden kaynaklandığını anladıysan bize de söyle biz de düşmeyelim aynı hataya

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzel olmuş canım. hatanın neden kaynaklandığını anladıysan bize de söyle biz de düşmeyelim aynı hataya

canım ben tarife baktım pc yi kapattım daha sonra bitirince baktım dikmeden baksaymışım yanlışlık olmazdı belki bide öndeki renklerin her ikisinden birer eksik aklımda kalmış ben 5 e 6 yaptım dikerken burun kısmını belki biraz yuvarlatarak dikmem gerekirdi tekrar bakmayınca orasınıda dikkate almamışım:)))birde sırf beyazdan örmeyi düşünüyorum bu böyle kalsa bile beyazı öle denemeye çalışıcam:))

ya bende şu patiği beğendim. şişle yapılmış ama ben bakarak asla örnek çıkaramam. çıkarabilen varsa yazarsa çok sevinirim..

uryhn canım olmuş valla çok güZell..alttanda büzdürmek gerekiyor ben de aynı hatayı yaptım önce düz dikmiştim..modeli dik ters çevir düzgün olan yerden birz arkaya doğru büzdür canım ozaman yuvarlanıyor...sökmene gerek yok..bu şekilde alttan dikiver..

Lady garagara canım o model benimde hoşuma gitti ama üç şişle falan yapılmıştır ben anlamadım..yada düz örülmüş dikilmişte olabilir..bunu tığlada yapabilirsin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…