2012'nin Ocak Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

Kızımın son cicişleri, fotolar çok kötü kusura bakmayın, telefondan ve alelacele çektim, eşim ortalığı toparlamaya çalışıyordu

wenice'den elbisemiz:

Mothercare şortlarımız:

Mothercare tulumlarımız 3lü paketti, diğeri çizgili mor, eşim elimden aldığı için onu çekemedim

Son olarak mothercare 7 li badilerimiz, daha önce de almıştım bir paket, 3 paketimiz oldu

ayyy çok ciciler annesi yaa elbisesine bayıldım özellikle o 7 li badilerden bende de 2 paket oldu 3-6 ay bi de 6-9 ay
ama benimkiler kolsuz, 0-3 aylarını da lcw den uzun kollu aldım
güle güle kullansın bebişin inş.

meserret kızının cicileri çok şeker maşallah ya ben uzun kollu badilerden almadım benimkiler kolsuz...bir de pahalıydı sanki mothercarede 69 liraydı,(3lüler) biraz insin öyle alırım dedim...

meserret kızının cicileri çok şeker maşallah ya ben uzun kollu badilerden almadım benimkiler kolsuz...bir de pahalıydı sanki mothercarede 69 liraydı,(3lüler) biraz insin öyle alırım dedim...

Teşekkürler canlarım, şimdilik durduruyorum kendimi 1-2 ay içinde yeni sezon da indirime girer, o zaman başlarım alışveriş çıldınlığına
Serem cnm. o uzun kollu ayaklı 3 lü tulumları 42 ya da öyle bişeye aldım yalan olmasın ama 40 küsürdü, indirimliydi yani ama beden kalmamıştı hep büyük bedenler vardı, 3-6 ay bulmak için baya uğraştım, bu da arkalarda kalmış gözden kaçmıştı, bulur bulmaz aldım, daha olsa alacaktım ama yoktu...

hadi ya baya uygunmuş tatlım...güle güle giysin kızın...ben 69 tlye görmüştüm 3 lülerini bana pahalı geldi ondan almadım...ama üzerinde "yeni sezon" yazıyordu ondan pahalıydı sanırım...iyi sen şanslıymışın arkalarda falan bulmuşun... iyice aramak lazım zaten bende 1-2 tane öyle badi bulup almıştım hep büyükleri kalıyor orda...

Son düzenleme:
senin dediklerin yeni ürünler canım onlar daha dikkat çekici çok beğendim ama fiyatı 69 du galiba ama meserretciğimin aldığı 48 tl olanlardan ben baktım içinde 3 lü tulumlar vardı aslında güzeldi ama bana ince geldi o yüzden almadım .çıtlıtlı badi 2 paket oldu bizimde ,kıza sordum uzun kollular indirime girmicekmi dedim abla kışlıklar yeni yeni geliyor sen yazlıklardan al stokla biticek yakında kampanya falan kalmıcak dedi sonraki kışlık indirimler kasımı aralığı bulur dedi e tamam o zaman ben beklerim acelem yok dedim
çok güzel badiler ama kıyafet konusunda aynı şeyi söyleyemiyorum çok kısıtlı ürünleri var elbise,etek gibi çeşitleri çok şık gelmedi bana .chiccoya da kışlıklar artık girmeye başladı kızıma şapka aldım bugün tuzlucaydı ama botlarıyla uygun olsun diye alıverdim 20 tl ödedim ,eşim diyor sen bu kızı görücüye çıkarır gibi süslüyorsun nazar olacak diyor allah korusun diyorum ben ona duasını okurum diyorum

ya ben bu şapkayı 44 cm olandan aldım .acaba değiştirsem mi 40 ve 42 si var dedi kız .4-5 ay giyicek dedim kız bu rahat olur yıkarsanız toplar dedi tüylü birşey resmin çekimde fikir verin yarın .
oğlumun kafası 3 aylıkken 38.8 cm miş büyükmü aldım nedir yoksa 60 dereceye mi atsam hı ne dersiniz ki ..şimdi oğlanın ayısına giydirdim 30cm kafası var ama abes kocaman olmadı gayet normal oldu ,bir yıkarsam iyi olur sanki

Son düzenleme:

sen deneyimli annesin valla ama oğlanlar daha iri olur kızlara göre..istersen değiştir..yada baktın kıza büyük geldi at makineye çeksin biraz
resmini koy ama..
bende waikiki bekliyorum..malum burda chicco falan yok olsada ürünler kısıtlı oluyor..

işte kızlar bunlar son hafta aldıklarım .bu ayakkabıdan sonrakiler limango,markafoni den aldıklarım onlar elime ulaşmadı ama resimlerini ekledim bu hafta içinde elimde olurlar.unnado dan birtulum bir de 4lü takım almıştım onların resimleri yok kargoya verilmiş çünkü onlarıda paylaşırım .
ilk eklediklerim model olarak aynı olduğ için tek tel alıp takım yaptım chicco marka,badiler mothercare,şapka chicco,bot panço,en alttak yazlıklar wenice marka

Hepsi harika sağlıklı günlerde giydirirsin inşallah
kız şeyleri ayrı bi güzel yaa

ayyıldızım hepsi çok güzel canımmmm..güle güle giydir..botlar çok hoşuma gittii..kışın kesin böle bişey bulurum bende..

ayyıldızım hepsi çok güzel canımmmm..güle güle giydir..botlar çok hoşuma gittii..kışın kesin böle bişey bulurum bende..
evet gülüm botlar çok datlı oluyo elbise altına tutuyorum çok minnoş olcak ben 3-6 ay arası aldım külotlu çorap ile giydiririm minnoş ayakları kücük olur 2 ay ama olsun martta ve nisandada giyilir sıkmasın diye kücük almadım koca ayaklı olur belki

ya bende şu patiği beğendim. şişle yapılmış ama ben bakarak asla örnek çıkaramam. çıkarabilen varsa yazarsa çok sevinirim..Eki Görüntüle 244581

canım ben bunu büyük ihtimalle çözdüm ama anlatmam için önce yapmam gerek:)bayram üstü yapamayabilirim ama bayramdan sonra söz deneyip eklicem:)

parrhisia saol canım anladım sadece burnunda ufak bir oynama yapıcam:)bende birincisini ilk hevesle ördüm hemencecik ama ikinciye elime almaya fırsatım olmadı bi :))bayram geçsin inşallah çok ciciler örücem:)

AYYILDIZIM,FMK,MESERRET

aldıklarınızın hepsi gerçekten birbirinden güzel arkadaşlar paşalarınız ve prensesleriniz inşallah sağlıklı sıhatli güzel günlerde giyer cicilerini:)bende bugün gezdim biraz ama nedense beğenemedim bir türlü bu gidişle bişeycik alamıcam ben Allahtan ablasındadanda kalanlar var:))

ayy çok sevinirim valla canım..

kızlar trabzonda mothercare şubesi yok.ama ben sizin aldığınız 7li paketlerden almak istiyorum.
internet satışı var mı?ben nette baktım ama türkçe bir site bulamadım,fiyatlarıda yazmıyordu orada.
bilen bana link verebilir mi ?

canım bildiğim kadarıyla internet satışı yok. çok istiyorsan ne istediğini tarif et ben alıp sana kargoyla yollayım.

ayyy kızlar çok hoş şeyler var manyak oldum iyice alışveriş çılgınlığındayım sanırım kızıma bunu aldım unnadodan

4 lü takım 30 tl ya bu kız doğana kadar sanırım ben çeyizinide düzerim gibi gelio hepsinden canım istiyor :26:

cok sirin güle güle giysin kizin. Bende deli oluyorum kiz cocuklar icin olan kiyafetleri görünce :)

Bide ben aslinda sadece gerekli ve eksik olan seyleri almak istiyorum ama korkarim burdaki alisveris cilginlari görtükce benide cilginliga itecektsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…