ayyy çok ciciler annesi yaa elbisesine bayıldım özellikleo 7 li badilerden bende de 2 paket oldu 3-6 ay bi de 6-9 ay
ama benimkiler kolsuz, 0-3 aylarını da lcw den uzun kollu aldım
güle güle kullansın bebişin inş.
meserret kızının cicileri çok şeker maşallahya ben uzun kollu badilerden almadım benimkiler kolsuz...bir de pahalıydı sanki mothercarede 69 liraydı,(3lüler) biraz insin öyle alırım dedim...
Teşekkürler canlarım, şimdilik durduruyorum kendimi 1-2 ay içinde yeni sezon da indirime girer, o zaman başlarım alışveriş çıldınlığına
Serem cnm. o uzun kollu ayaklı 3 lü tulumları 42 ya da öyle bişeye aldım yalan olmasın ama 40 küsürdü, indirimliydi yani ama beden kalmamıştı hep büyük bedenler vardı, 3-6 ay bulmak için baya uğraştım, bu da arkalarda kalmış gözden kaçmıştı, bulur bulmaz aldım, daha olsa alacaktım ama yoktu...
senin dediklerin yeni ürünler canım onlar daha dikkat çekici çok beğendim ama fiyatı 69 du galiba ama meserretciğimin aldığı 48 tl olanlardan ben baktım içinde 3 lü tulumlar vardı aslında güzeldi ama bana ince geldi o yüzden almadım .çıtlıtlı badi 2 paket oldu bizimde ,kıza sordum uzun kollular indirime girmicekmi dedim abla kışlıklar yeni yeni geliyor sen yazlıklardan al stokla biticek yakında kampanya falan kalmıcak dedi sonraki kışlık indirimler kasımı aralığı bulur dedi e tamam o zaman ben beklerim acelem yok dedimmeserret kızının cicileri çok şeker maşallahya ben uzun kollu badilerden almadım benimkiler kolsuz...bir de pahalıydı sanki mothercarede 69 liraydı,(3lüler) biraz insin öyle alırım dedim...
ya ben bu şapkayı 44 cm olandan aldım .acaba değiştirsem mi 40 ve 42 si var dedi kız .4-5 ay giyicek dedim kız bu rahat olur yıkarsanız toplar dedi tüylü birşey resmin çekimde fikir verin yarın .
oğlumun kafası 3 aylıkken 38.8 cm mişbüyükmü aldım nedir yoksa 60 dereceye mi atsam hı ne dersiniz ki ..şimdi oğlanın ayısına giydirdim 30cm kafası var ama abes kocaman olmadı gayet normal oldu ,bir yıkarsam iyi olur sanki
Eki Görüntüle 245340 Eki Görüntüle 245341 Eki Görüntüle 245344 Eki Görüntüle 245347 Eki Görüntüle 245353 Eki Görüntüle 245348 Eki Görüntüle 245349
Eki Görüntüle 245359 Eki Görüntüle 245360 Eki Görüntüle 245361 Eki Görüntüle 245362 Eki Görüntüle 245363 Eki Görüntüle 245369 Eki Görüntüle 245370 Eki Görüntüle 245371 Eki Görüntüle 245372 Eki Görüntüle 245373 Eki Görüntüle 245374 Eki Görüntüle 245375 Eki Görüntüle 245376 Eki Görüntüle 245377
işte kızlar bunlar son hafta aldıklarım .bu ayakkabıdan sonrakiler limango,markafoni den aldıklarım onlar elime ulaşmadı ama resimlerini ekledim bu hafta içinde elimde olurlar.unnado dan birtulum bir de 4lü takım almıştım onların resimleri yok kargoya verilmiş çünküonlarıda paylaşırım .
ilk eklediklerim model olarak aynı olduğ için tek tel alıp takım yaptım chicco marka,badiler mothercare,şapka chicco,bot panço,en alttak yazlıklar wenice marka
evet gülüm botlar çok datlı oluyo elbise altına tutuyorum çok minnoş olcakayyıldızım hepsi çok güzel canımmmm..güle güle giydir..botlar çok hoşuma gittii..kışın kesin böle bişey bulurum bende..
ya bende şu patiği beğendim. şişle yapılmış ama ben bakarak asla örnek çıkaramam. çıkarabilen varsa yazarsa çok sevinirim..Eki Görüntüle 244581
uryhn canım olmuş valla çok güZell..alttanda büzdürmek gerekiyor ben de aynı hatayı yaptım önce düz dikmiştim..modeli dik ters çevir düzgün olan yerden birz arkaya doğru büzdür canım ozaman yuvarlanıyor...sökmene gerek yok..bu şekilde alttan dikiver..
Lady garagara canım o model benimde hoşuma gitti ama üç şişle falan yapılmıştır ben anlamadım..yada düz örülmüş dikilmişte olabilir..bunu tığlada yapabilirsin..
Eki Görüntüle 245340 Eki Görüntüle 245341 Eki Görüntüle 245344 Eki Görüntüle 245347 Eki Görüntüle 245353 Eki Görüntüle 245348 Eki Görüntüle 245349
Eki Görüntüle 245359 Eki Görüntüle 245360 Eki Görüntüle 245361 Eki Görüntüle 245362 Eki Görüntüle 245363 Eki Görüntüle 245369 Eki Görüntüle 245370 Eki Görüntüle 245371 Eki Görüntüle 245372 Eki Görüntüle 245373 Eki Görüntüle 245374 Eki Görüntüle 245375 Eki Görüntüle 245376 Eki Görüntüle 245377
işte kızlar bunlar son hafta aldıklarım .bu ayakkabıdan sonrakiler limango,markafoni den aldıklarım onlar elime ulaşmadı ama resimlerini ekledim bu hafta içinde elimde olurlar.unnado dan birtulum bir de 4lü takım almıştım onların resimleri yok kargoya verilmiş çünküonlarıda paylaşırım .
ilk eklediklerim model olarak aynı olduğ için tek tel alıp takım yaptım chicco marka,badiler mothercare,şapka chicco,bot panço,en alttak yazlıklar wenice marka
Indirimden aldiklarim. yazin giysin diye oglusum :)
ilk siradaki Mayo TeyzeleriT-shirtler farkli farkli bedenlerde aldim
[/URL][/IMG]
bunlar da pantolonlarimiz mavisi kargo pacasi kivrilip sort oluyor.
[/URL][/IMG]
1 - 1,5 yas arasi atlet.
[/URL][/IMG]
Kızımın son cicişleri, fotolar çok kötü kusura bakmayın, telefondan ve alelacele çektim, eşim ortalığı toparlamaya çalışıyordu
wenice'den elbisemiz:
Eki Görüntüle 244727
Mothercare şortlarımız:
Eki Görüntüle 244728
Mothercare tulumlarımız 3lü paketti, diğeri çizgili mor, eşim elimden aldığı için onu çekemedim
Eki Görüntüle 244729 Eki Görüntüle 244730
Son olarak mothercare 7 li badilerimiz, daha önce de almıştım bir paket, 3 paketimiz oldu
Eki Görüntüle 244740
canım ben bunu büyük ihtimalle çözdüm ama anlatmam için önce yapmam gerek:)bayram üstü yapamayabilirim ama bayramdan sonra söz deneyip eklicem:)
parrhisia saol canım anladım sadece burnunda ufak bir oynama yapıcam:)bende birincisini ilk hevesle ördüm hemencecik ama ikinciye elime almaya fırsatım olmadı bi :))bayram geçsin inşallah çok ciciler örücem:)
kızlar trabzonda mothercare şubesi yok.ama ben sizin aldığınız 7li paketlerden almak istiyorum.
internet satışı var mı?ben nette baktım ama türkçe bir site bulamadım,fiyatlarıda yazmıyordu orada.
bilen bana link verebilir mi ?
ayyy kızlar çok hoş şeyler var manyak oldum iyice alışveriş çılgınlığındayım sanırım kızıma bunu aldım unnadodan
Eki Görüntüle 245908
4 lü takım 30 tlya bu kız doğana kadar sanırım ben çeyizinide düzerim gibi gelio hepsinden canım istiyor :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?