2012'nin Ocak Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

Leloşcum hepsi çok güzeller cnm sen ve Eylülümüz güle güle kullanın inşallah..

saol cnm dün epey yoruldum ama degdi hepsi çok içime sindi heyecanım bunlara baktıkça dahada artıyo

bende aldım ama senin kuvet daha güzelmiş..ben beyaz aldım..onun için gezmedim valla..ağırlaştıkça insan gezemiyor..
çekmeye de üşendim:)) eve gelince bende hepsini döktüm teker teker baktım şölleeee...sonra geri yerleştirdim..ama insan hep bakmak istiyor..

lelos cnm hayirli olsun hepsi cok guzelll...

Leyloş, cicilerinin hepsi birbirinden güzeller, güle güle kullansın, güzel günlerde giysin bebişin

ayy hiç sorma küvetin aynı böle olsun ama sarı yerleri pembe olsun dedim dolaştık dolaştık eşimde yapma nolur mahfolduk gece rahatsızlanıcaksın alalım şu sarılı olanı gidelim dedi olur dedim aldık geldik. Bende oğlumun odasında koltugun üstüne koydum hepsini kız kardeşim fikir vermeye gelmedi belki görmek için gelir diye akşamda baktım gelen giden yok hurca yerleştirdim aldıklarımı . Güzel günlerde cıbı cıbı yapar bebişlerimiz inşallah

Leyloş, cicilerinin hepsi birbirinden güzeller, güle güle kullansın, güzel günlerde giysin bebişin

Aminn inşallah cnm saol şu hastane çıkışıydı kendi pijama takımlarımdı yok bebegin havlusuydu falandı halletttim ya inan üstümden büyük bi yük kalktı . Çarşıda öle kalabalıktı kii eşim bile erkenden halletmemiz ii oldu dedi . Çogunu havuzlu handan aldım merdivenlerden inip çıkarken zorlanıyosun göbegin bi hamişe çarpıyo eşim baktı baktı hiç hayatımda bu kadar hamileyi bir arada görmemiştim dedi.

Son düzenleme:
leyla güleee gülee kullanın herşeyi almışsınızz maşallah eksik kalmamış nerdeyse :)))

lelos çok güzel hepsi, güle güle kullanın.

saol cnm inşallah o günleride görücez az kaldı

inşallah lelosscum. bu arada seninkilere bakarken eksiklerimi de not aldım çok faydalı oldu, teşekkür ederim. banyo termometresi, göğüs pedi vs.

bu arada alt açmamız benziyor, benimkide mavi ayı, karnı pufidik sneinki gibi, pufidik battaniyeden bende aldım, ekru aldım, sneinkide ya ekru ya beyaz galiba, tam seçemedim. :)

emzik almalımıyız karar veremiyorum lelos. drlar öneriyormu?

lelos maşallah nerdeyse herşeyi tamamlamışsın
çok güzeller hepsi, kendi eksiklerini de almışsın
iyi günlerde kullanın ana-kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…