bebişimeeee bugun yeni ciciler geldi,
ananesi tatilden hediye getirmiş, ilk fırsatta ekliycemm :78:
Girls Mouse Sleeveless Bodysuit -7pk : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
burda net değil artık fotodan çekip koyacağım kızlar.aldığım takımıda sitede bulamadım
takımımız
patik takım pembeli grili bu da grili biraz koyu gibi ama yakalarıyla aynı tonda
oğluşun beğendiği badiler
Oğluşun kızcağızımıza aldığı oyuncakkendisi ayısını çok sever onada bunu aldı .
takımımız
patik takım pembeli grili bu da grili biraz koyu gibi ama yakalarıyla aynı tonda
Oğluşun kızcağızımıza aldığı oyuncak kendisi ayısını çok sever onada bunu aldı .
takımımız
Oğluşun kızcağızımıza aldığı oyuncak kendisi ayısını çok sever onada bunu aldı .
sağol gülüm hele az dahaçok şeker bunlaar, prenses güle güle giysinn
sağol gülüm hele az daha
zaman geçsin neler alıcam prensese içim gidiyo ama sabırlı olmalıyım .şimdilik göze çarpanları alırsam yeter .
miragecim kışlık olanı c&a magazasından aldım .bir de bu tarz kumaşı olan tulumlar var sıcacık ve yumşacık tutuyor tulum değil dış kıyafet indirime girer bizler doğum yaparken alırız .bundan kalmıştı seri sonuymuş sanrım ama indirimlimi bilmiyorum 39 tl aldım mothercarede heryerde baktım kışlık yok hep mevsimlik var chicco da bir bolero gördüm bayıldım ama 1 yaşta ancak olur .2-3 ay sonra çıkar bu kışlık tarzlar epey pahalı olur şimdiden bakıp kışlık almak lazım .
badi alırken 0-3 ay almayın 3-6 ay alın cünkü ilk 3 hafta falan zaten zıbın takımı giydiririz boşa para harcamayın hemen büyüyorlar çıtçıtlı 3-6 ay alırsanız ancak 2,3,4 aylarda rahatlıkla giydirirsiniz hemen kücük kalıyor .bornoz yerine de şapkalı olan battaniye tarzı bornoz tercih edin.şimdilik bunlar aklımda
istanbula gittiğinde uğrayacağın yerleri şimdiden not al canım.bebekler doğduğunda bir zıbını 2-3 kere giyiyor daha olmuyor canım.3.400 kg doğra bir ayda 4 bucuğa yakın oluyor haliyle 3. ayında 6 kg geçmiş oluyor yani ikiye katlıyor kilosunu o yüzden hep elinde kalır.çok alma.bir hastane çıkışı 1 tane zıbın takımı 0-3 aylık bir de tulum al ,alt pantol ve üst tek al ama 3,6 olsun onları bile ilk ay giydirirsin rahatlıkla emin ol .ilk birinci ay giydirdiklerini 3 den fazla giydiremezsin bebişler lopucuk lopucuk olur annesi .canım bahsettiğin mağazalar bizim burada yok c&a da hamile giyim falan da varmış 2 gündür pantolon arıyorum bulamadım bir ara ist gitmeyi diye düşünüyorum indirimli günleri takip edebilirsem ama çok gezemiyorum işte korkudan bakalım nasıl olacak ayrıca tşk... ben hep 0-3 almayı düşünüyordum.
bebisime iki tane battaniye aldım biri penye biri kadife
ekliyorum hemenn
Eki Görüntüle 226933 ( yalnız benim aldığım lacivert -beyaz )
Eki Görüntüle 226935
istanbula gittiğinde uğrayacağın yerleri şimdiden not al canım.bebekler doğduğunda bir zıbını 2-3 kere giyiyor daha olmuyor canım.3.400 kg doğra bir ayda 4 bucuğa yakın oluyor haliyle 3. ayında 6 kg geçmiş oluyor yani ikiye katlıyor kilosunu o yüzden hep elinde kalır.çok alma.bir hastane çıkışı 1 tane zıbın takımı 0-3 aylık bir de tulum al ,alt pantol ve üst tek al ama 3,6 olsun onları bile ilk ay giydirirsin rahatlıkla emin ol .ilk birinci ay giydirdiklerini 3 den fazla giydiremezsin bebişler lopucuk lopucuk olur annesi .
çok hoş canım güle güle kullan .erkek bebekti seninki değil mi hadi bakalım akşam bekliyoruz cicişleri görelim
pulpy hepsi çok güzel saglıklı güzel günlerde giyinir inşallah bebeşin cnm
çok tşk ederim cnm
benim zevkim değil hediye olduğu için bişey diyemiyorum
ama içlerinde çok beğendiklerim de var
hele kıçında sincap olan pijamalara bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?