2012'nin Ocak Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

Önlük olayını söylediğiniz iyi oldu..Benimde Allaım nasip ederse ikiz meleklerim olacak.. İşimiz bizimde zor ... öyle tecrübeler iyiii:))))))))))))

şimdi işyerinden çıkmam lazım
eve gidince akşam başka ciciler de ekliycem :) beni bekleyinnn annecikler

merhaba arkadaşlar ben de bebeğime aldığım cicileri sizlerle paylaşmak istedim :))

Eki Görüntüle 227918

Eki Görüntüle 227919

Eki Görüntüle 227920

Eki Görüntüle 227921

ayyy hepsi çok güzel kızlar..allah gülle güle giydirmek nasip etsin...

bendeeeeeeeeeeee istiyorum artık yaaa..yarın alıcam işte...ooohhhhhhhhhh..beni bekleyin anacaımmmmm..

markafoni de bebettonun ürünleri indirimdeydi. aldıklarımdan bir tanesini(alt açma) ekleyeyim dedim. diğerlerini de inşallah geldiğinde kendim çekip eklerim..

her biri harika kızlar valla bayıldım güle güle giysinler inşalah :) hiçbirşey almamış biri olarak kendimden utanıyorum en kısa zamanda başlıycam inşallah... bide sözüm ona alışveriş merkezinde çalışıyorum lcw çocuk mağazasıyla birlikte toplamda 5 çocuk mağazası var bulunduğum yerde... daha erken daha erken diye diye erteledim... ama artık bende başlıycam inşallah :)

markafoni de bebettonun ürünleri indirimdeydi. aldıklarımdan bir tanesini(alt açma) ekleyeyim dedim. diğerlerini de inşallah geldiğinde kendim çekip eklerim..Eki Görüntüle 227959
çok güzel canım ,çok işini görecek bu senin,bende markafoniye baktım gördüm bu cicişi ,limangoyu takip ediyorum şu popişinde resim olandan alıcam bir tane uğurböcekli.
bir de limangoda çok güzel çizme tarzı patikler oluyor ondanda almayı istiyorum ,yakalayabilirsem tabi.erken saatte olmak gerekiyor bir de isimlerini bilmiyorum ,gün öncesinden bilsem hazırlıklı beklerdim

bunlar da oğluşumun ilk cicileri. ekoseli olan ayakkabıyı eşime hamile olduğum haberini verirken almıştım
bi de smokin şeklinde olan çıtçıtlı badiyi de erkek olduğunu öğrenince doktordan sonra günün anısına aldık eşimle beraber
geri kalanlar ise hep hediye

maşallah kuzuna,
güle güle giysin ,çok zevkli şeyler almışsınız
hele ekoseli ayakkabıya bittim

Ay çok ciciler bunlar, kırmızılı olana bayıldım, zaten erkeklere kırmızı-lacivert ve turuncu-yeşil i çok yakıştırıyorum kimbilir nasıl yakışır yavruya annesi

kızlar bende bugün aldım bunu oğluşuma ama yanlış almışım fenerbahçe sanmıştım sıcaktan gözlerim şaşmış artık ya değiştirecem yeniden fenerbahçeli alıcam bi tane sultancım senınkilere bayıldım canım çok hoş oğluşun güle güle giysin hepsini

bunlarda loğusa şerbeti bardak süslerim biraz erken oldu ama dayanamayıp aldım ve eşimle yaptık akşam görüntüler net değil ama çok şeker oldular daha tepsi örtüsünü de yapıcam ilerleyen aylarda

Hayırlı olsun cnm. güle güle giysin bebişin
Lohusa şerbeti bardak süslerin de çok şeker. Böyle detaylar benim hiç aklıma gelmez, çok anlamam da o işlerden, sizden kopya çekicem artık

maşallah kuzuna,
güle güle giysin ,çok zevkli şeyler almışsınız
hele ekoseli ayakkabıya bittim

teşekkür ederim canım beğendiğine sevindim.
inş. zaman geçtikçe daha cici şeyler paylaşırız

Ay çok ciciler bunlar, kırmızılı olana bayıldım, zaten erkeklere kırmızı-lacivert ve turuncu-yeşil i çok yakıştırıyorum kimbilir nasıl yakışır yavruya annesi

aynen canım yaa çok seviyorum ben de kırmızıları ve laciverti erkeklerde, o takımı çok yakın bir arkadaşım cinsiyetini öğrenmeden bikaç gün önce almış.
ben de hayal ediyorum nasıl olcak kuzum bunları giyince teşekkür ederiz teyzesi

ayy maşallah canım yaaa şimdiden bardakları da hazır çok güzel olmuşlar emeğine sağlık
teşekkür ederim canım seninki de çok cici güle güle giysin
bizde ben fenerbahçeliyim eşim beliktaşlı ikisini de alıcaz artık bebiş kendi rengini seçebilecek yaşa gelinceye kadar giydircez öyle anlaştık

bu oğluşumun tulumu

buda onun sweeti bayılarak aldım içinde oğluşumu hayal edeiyorum aldığımdan beri Allahım giymeyi nasip etsin

buda diğer tulumu

bundanda 3 tane aldım.. hepsi %50 indirimdeydi..

amin canım.. seninkide belli olsunda sende ekle bana kızmış gibi gelio senin bebiş..

Kız mı kız olduğunu düşünen 2. kişisin, herkes erkek diyor, halbuki sivilceler, göbek yapısı falan hep kız gibi geliyor bana da, hadi bakalım, cumartesi öğrenicem inşallah, hemen yazarım buraya da face e de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…