hem bebişleriniz hemde cicileri hayırlı olsun,güle güle giysinler.
adilemire katılıyorum 0-3 ay fazla almayın çok fazla bez stoğu yapmayın.
bebişlerinizi ilk zamanlardan itibaren önlüğe alıştırın.ben oğlumu alıştırmadım şimdi mümkün değil durdurmuyor önlüğü.günde 3-4 kez kıyafet değiştiriyoruz sürekli ıslatıyor.
güle güle kullansın kuzucuk, çok güzellmerhaba arkadaşlar ben de bebeğime aldığım cicileri sizlerle paylaşmak istedim :))
güle güle kullansın kuzucuk, çok güzell
İşte ananemizin tatilden getirdiği cicişler,
bi de yengemin aldıkları var , hepsini ekliyorum bugün topic hareketlensin biraz
Eki Görüntüle 226956 Eki Görüntüle 226957 Eki Görüntüle 226959 Eki Görüntüle 226960
şimdi işyerinden çıkmam lazım
eve gidince akşam başka ciciler de ekliycem :) beni bekleyinnn annecikler
merhaba arkadaşlar ben de bebeğime aldığım cicileri sizlerle paylaşmak istedim :))
Eki Görüntüle 227918
Eki Görüntüle 227919
Eki Görüntüle 227920
Eki Görüntüle 227921
çok güzel canım ,çok işini görecek bu senin,bende markafoniye baktım gördüm bu cicişi ,limangoyu takip ediyorum şu popişinde resim olandan alıcam bir tane uğurböcekli.markafoni de bebettonun ürünleri indirimdeydi. aldıklarımdan bir tanesini(alt açma) ekleyeyim dedim. diğerlerini de inşallah geldiğinde kendim çekip eklerim..Eki Görüntüle 227959
bunlar da oğluşumun ilk cicileri. ekoseli olan ayakkabıyı eşime hamile olduğum haberini verirken almıştım
bi de smokin şeklinde olan çıtçıtlı badiyi de erkek olduğunu öğrenince doktordan sonra günün anısına aldık eşimle beraber
geri kalanlar ise hep hediye
Eki Görüntüle 229868 Eki Görüntüle 229869 Eki Görüntüle 229870 Eki Görüntüle 229871 Eki Görüntüle 229872 Eki Görüntüle 229874
bunlar da oğluşumun ilk cicileri. ekoseli olan ayakkabıyı eşime hamile olduğum haberini verirken almıştım
bi de smokin şeklinde olan çıtçıtlı badiyi de erkek olduğunu öğrenince doktordan sonra günün anısına aldık eşimle beraber
geri kalanlar ise hep hediye
Eki Görüntüle 229868 Eki Görüntüle 229869 Eki Görüntüle 229870 Eki Görüntüle 229871 Eki Görüntüle 229872 Eki Görüntüle 229874
Eki Görüntüle 230050
kızlar bende bugün aldım bunu oğluşuma ama yanlış almışım fenerbahçe sanmıştım sıcaktan gözlerim şaşmış artık ya değiştirecem yeniden fenerbahçeli alıcam bi tane sultancım senınkilere bayıldım canım çok hoş oğluşun güle güle giysin hepsini
Eki Görüntüle 230052
Eki Görüntüle 230053
bunlarda loğusa şerbeti bardak süslerim biraz erken oldu ama dayanamayıp aldım ve eşimle yaptık akşam görüntüler net değil ama çok şeker oldular daha tepsi örtüsünü de yapıcam ilerleyen aylarda
maşallah kuzuna,
güle güle giysin ,çok zevkli şeyler almışsınız
hele ekoseli ayakkabıya bittim
Ay çok ciciler bunlar, kırmızılı olana bayıldım, zaten erkeklere kırmızı-lacivert ve turuncu-yeşil i çok yakıştırıyorumkimbilir nasıl yakışır yavruya annesi
Eki Görüntüle 230050
kızlar bende bugün aldım bunu oğluşuma ama yanlış almışım fenerbahçe sanmıştım sıcaktan gözlerim şaşmış artık ya değiştirecem yeniden fenerbahçeli alıcam bi tane sultancım senınkilere bayıldım canım çok hoş oğluşun güle güle giysin hepsini
Eki Görüntüle 230052
Eki Görüntüle 230053
bunlarda loğusa şerbeti bardak süslerim biraz erken oldu ama dayanamayıp aldım ve eşimle yaptık akşam görüntüler net değil ama çok şeker oldular daha tepsi örtüsünü de yapıcam ilerleyen aylarda
Eki Görüntüle 230514
bu oğluşumun tulumu
Eki Görüntüle 230515
buda onun sweeti bayılarak aldım içinde oğluşumu hayal edeiyorum aldığımdan beri Allahım giymeyi nasip etsin
Eki Görüntüle 230516
buda diğer tulumu
Eki Görüntüle 230517
bundanda 3 tane aldım.. hepsi %50 indirimdeydi..
Çok şirinler hepsi, güle güle giysin bebişin :)
amin canım.. seninkide belli olsunda sende ekle bana kızmış gibi gelio senin bebiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?