2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

selam kızlar hayırlı haftalar,kolay gelsin öncelikle..

yoğunluktan ancak başımı kaldırıyorum..:26: yine bir kısım işlerim var uğramaya çalışırım..

merhaba canım
sanırım bugün herkes ara ara uğrayıp, yazıp kaçacak bende, web sitesi hazırlatacağız, siteye koyacağımız bilgilerle ilgili bi araştırma yapıyorum, bazende buraya bakınıyorum

İlkay annemde katı meyve sıkıcagı vardı, sıkınca cok güzel oluyor da, temizlemesi de pek bi zahmetli. göze alıyorsan, değer diyorsan, bence faydalı bişi.

temizlemesi çok zahmetliyse bana gelmez
en iyisi düzene koyup her akşam meyve yemek

ooo kolay gelsin ilkaycım..bizi de haberdar edersin sanırım site bitince..
yazı mı yazıyorsun sen orada?

merhaba canım
bende öyle, temizlik, misafir sonra tekrar temizlik

anam yok benimdee..:26: eve gidip yemek yapacağım iyi mi..
sonra çamaşır neyim bakacağım..ahh anacım...

dün apar topar samsun a yolcu ettik..teyzem kaza geçirdi bashetmiştim..onun yanına gitti ve daha iyi çok şükür..

ben de çeyize almayı düşünüyorum ama emin değilim..hani çok gerekli midir değil midir hususunda..

Çok daha öncelikli olan şeyleriniz varsa, bunu erteleyebilirsiniz.

Haa ne kadar gereklidire gelince, imkanlarınız ölçüsünde almanızı tavsiye ederim.

Evet temizliği problem gibi görünüyor olabilir, fakat sonuçta yemek yediğimizde, mesela özellikle çok yağlı şeyler veya balık mesela, tüm kullanılan şeylerde epey de koku bırakıyor ama sırf bu yüzden onu yemekten vazgeçmiyoruz değil mi?

Yani yediğimiz içtiğimiz şeyler için mutlaka zaten fırın tepsileri vb şeyleri de temizliyoruz ve yıkıyoruz ya, aynen öyle düşünmek lazım aslında.

Evlendiğinizde kendinize ve sevgili eşlerinize sabah şöyle rengarenk güzel bir sunumla sağlıklı bir meyve ve sebze suyu hazırlayarak, beraber keyifle içmeye hayır diyemeyeceksinizdir gibime geliyor.

Ayrıca önünde sonunda almak isteyeceksiniz zaten, çünkü ileride hem kendiniz için , hem de ailenize katılacak yeni minik vatandaşlar için de buna ihtiyaç duyacaksınız.

Şimdi öncelikli olanları alın, acelesi yok yani. Evlendikten sonra böyle sonraya bırakılmış birkaç şeyi, daha bir keyifle ve kendinizi sıkıştırmadan iyice özelliklerini araşırarak alma avantajını da kullanabileceğiniz bir çeyizlik diye düşünüyorum ve o zamana da sarkıtılabilir.

Ay böyle kimbilir sanki dünyayı kurtaracak bir meseleye cevap verir gibi yazmışım

Hepiniz tüm çeyizlerinizi en iyi günlerde, sağlıkla ve mutlulukla kullanırsınız inşallah.

merhaba canım
bende öyle, temizlik, misafir sonra tekrar temizlik

bende cumartesi akşam misafirlikteydik pazar akşamda ama
gündüzleri hiç oturamadım hep temizlik mutfak perdelerimi yıkadım astım ütülerimi bitirdim

çok hafif hissediyorum şuan kendimi

akşama annemlerdeyiz yemek derdimde yok

yarına Allah kerim

ben canndannnn ablamı sık sık buradda görmek isterim kızlar...

öyle güzel düşünceli biridir ki o..hem tecrübeleri hem ileri görüşlülüğü ile gerçekten örnek alınacak biri benim için..

dediklerine katılmakla bilrikte ablacım, meyve yemenin sadece daha iyi olduğunu söylüyor bazı dr lar...bir kaç meyveden oluşan bir bardak m.suyunun
hem kalorisinin hem de şeker miktarının fazla olmasından ötürü..

ah canım yaaa, kıyamam sana.

Eylül cüğüm yakın olsak geçerken bana uğrar, tencereleri alır öyle gidersin eve diyeceğim ama mümkün değil ne yazık ki.

(Ayrıca sen benden daha hamaratsındır kesin, ben öyle biraz uyduruktan birşeyler yapacağım birazdan ofise de gitmem gerekiyor çünkü, bu da bahanesi oluyor )

Teyzenin durumuna çok sevindim, önemli olan o.
Eminim sen hemencecik halledersin işleri akşama bir de güzel sofra kurarsın sevgili babacığın kızının ellerinden o güzel yemekleri afiyetle ve keyifle yer.

Bir diğer bilgiye göre, misal bir elmayı ısırarak yediğin zaman aldığın vitamin ile suyunu çıkartarak aldığın vitamin arasında %50 fark var, yani elma yemek yerine suyunu içtiğinde alabileceğin vitaminin sadece %50sini almış oluyorsun...

hoşbuldum canım...

özlemişim sizi...yok zorunlu bir içeri girme durumu vardı..
ilk kez sitede ceza aldım bu arada haklı bir sebepten ötürü..

Evet canım, fark edince baya bir şaşırdık.
Son yazdıklarına da bakmıştım, ama sanırım yorumsal bir durum değil?
Neyse anlatmak istersen anlatırsın canım, geçmiş olsun... Neyseki döndün aramıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…