Ahanda bende aynı şekilde, tüm cumartesi evimi temizledim pakladım...
Dip temizlik yaptım valla... Kısmetse bu cumartesi temizlikçi kadın gelecek
ben canndannnn ablamı sık sık buradda görmek isterim kızlar...
öyle güzel düşünceli biridir ki o..hem tecrübeleri hem ileri görüşlülüğü ile gerçekten örnek alınacak biri benim için..
dediklerine katılmakla bilrikte ablacım, meyve yemenin sadece daha iyi olduğunu söylüyor bazı dr lar...bir kaç meyveden oluşan bir bardak m.suyunun
hem kalorisinin hem de şeker miktarının fazla olmasından ötürü..
Bir diğer bilgiye göre, misal bir elmayı ısırarak yediğin zaman aldığın vitamin ile suyunu çıkartarak aldığın vitamin arasında %50 fark var, yani elma yemek yerine suyunu içtiğinde alabileceğin vitaminin sadece %50sini almış oluyorsun...
haftasonunu temizlikle geçiren bu bayandan
selamlaaaar
nasılsınız taze gelinler
bende cumartesi akşam misafirlikteydik pazar akşamda ama
gündüzleri hiç oturamadım hep temizlik mutfak perdelerimi yıkadım astım ütülerimi bitirdim
çok hafif hissediyorum şuan kendimi
akşama annemlerdeyiz yemek derdimde yok
yarına Allah kerim
ooo kolay gelsin ilkaycım..bizi de haberdar edersin sanırım site bitince..
yazı mı yazıyorsun sen orada?
yok tatlım şimdilik yazı yazmıyorum .. aile danışma merkezimiz için web sitesi hazırlanacak .. burada bu işi benden başka yapacak yok çünkü sadece ben tam zamanlı çalışıyorum .. sitenin içeriğindeki yazıları, fotoğrafları falan ben ayarlayacağım .. bakalım site oturursa ileride haftalık aylık yazılar yazarım
Ben de tam bir ay sonra aynı tempoda olacağım ya çok düşünüyorum inşallah kolay atlatırım... Annem çalışıyor ben normalde de tempo içerisindeyim ama eksik yaptığımda arkamı toplayan olduğu için rahattım bu sefer o kadar rahat olamayacağım(( Umarım çok zorlanmam.....
Bu arada bende katı meyve sıkacağı almadım alan arkadaşlarım vazgeçirdi. Gerek yok iki kere heveslenip kullanıyosun sonra bakmıyorsun bile diye...
kızlar ben katı meyve sıkacağı,fritöz,ekmek kızarma makinesi..gibi aletleri aslında gereksiz buluyorum..var mı sizinde alıp kullanmadıklarınız,gereksiz gördükleriniz?
kızlar ben katı meyve sıkacağı,fritöz,ekmek kızarma makinesi..gibi aletleri aslında gereksiz buluyorum..var mı sizinde alıp kullanmadıklarınız,gereksiz gördükleriniz?
kızlar ben katı meyve sıkacağı,fritöz,ekmek kızarma makinesi..gibi aletleri aslında gereksiz buluyorum..var mı sizinde alıp kullanmadıklarınız,gereksiz gördükleriniz?[/QUOTE
Olmasa büyük eksiklik hissedilmeyecek şeyler.
Kızartmayı öyle çok sık yapmamak gerekiyor zaten. Ben bir iki kez kullanıp kaldırdığım fritözümü bir arkadaşım çok istiyor diye ona hediye ettim.
Ekmek kızartma makinesinde çok fazla dilim ekmek kızartılamıyor, tost makinesinde çok daha pratik kolay ve çabuk oluyor aynı işlem.
Bir postada üç kişilik aile olan bize yetecek kadar ekmek kızartabiliyorum. Isındığında çok kısa sürüyor üstelik.
Katı meyve için de aynı şey geçerli.
Oğlum için çok kullandım hakkını yiyemem o cihazın. Ama benim oğlum iştahlı bir çocuktu ve her gün zaten yediği meyveler dışında mutlaka bir biberon meyve ve sebze suyunu karışık olarak tüketiyordu diye benim açımdan o dönemde önemliydi.
Sanırım on yıldır mutfak dolabının en üst katındaki yerinden sadece kutusu ve dolap silindiği zaman iniyor ve tekrar hemen yerine kaldırılıyor.
ben zaten pek az meyveyi kabuksuz yiyorum...kabuklu daha çok seviyorum..aam erkek arkadaşım da katı meyve presi alayım diyip duruyordu oradan geldi aklıma
çeyize koymak..
Canım katı meyve sıkacağı bizde almak istiyoruz eşimle.
Çünkü malum kış ayları geliyor, dışardan Taksim'e falan gittiğimizde mutlaka bir nar portakal suyu alırız.
Zaten meyve suyu içilecekse sıkıldığı an hemen tüketilmesi gerekir.
Kış aylarında bence gerekli birşey, fakat yaz meyvelerini doyasıya yiyerek tüketmekte fayda var.
Eğer erkek arkadaşın düşünüyorsa, benden sana tavsiye bırak o alsın, sen fazla masrafa girme gerek yok.
Zaten ıvır zıvır bir sürü oluyor kızın çeyizi... Onuda istiyorsa o alsın bence...
Ben çeyizime almamıştım...
Fritöz bana da anlamsız geliyor. Zaten kızartma yararlı birşey değil.
Eskiden annemde vardı, kısa zamanda bozuldu. Bi daha da almadık zaten.
Bir de ne ben ne de eşim kızartma delisi değilizdir, 1 sene yemesek aklımıza gelmez.
Onun yerine közlenmiş şeyleri daha çok seviyoruz.
Ekmek kızartma makinası bence gerekli.
Ben çeyizime Korkmaz'ın kahvaltı setini aldım.
Randımanlı kulanıyorum...
Sonrada eşim ekmek kızartmayı sevdiği için, Korkmaz'ın yine (hepsi aynı olsun diye) ekmek kızartmasını aldım.
Hepsinden çok memnunum. Özellikle cumartesi pazar günleri güzel ve detaylı kahvaltı yapmak için birebir.
Mesela tost makinasında hellim peyniri yapmak çok pratik oluyor.
Arada eşim "benim canım tost istedi" diyerek kendisine tost yapabiliyor.
Tavsiye ederim ben faydasını gördüm
kızlar ben katı meyve sıkacağı,fritöz,ekmek kızarma makinesi..gibi aletleri aslında gereksiz buluyorum..var mı sizinde alıp kullanmadıklarınız,gereksiz gördükleriniz?[/QUOTE
Olmasa büyük eksiklik hissedilmeyecek şeyler.
Kızartmayı öyle çok sık yapmamak gerekiyor zaten. Ben bir iki kez kullanıp kaldırdığım fritözümü bir arkadaşım çok istiyor diye ona hediye ettim.
Ekmek kızartma makinesinde çok fazla dilim ekmek kızartılamıyor, tost makinesinde çok daha pratik kolay ve çabuk oluyor aynı işlem.
Bir postada üç kişilik aile olan bize yetecek kadar ekmek kızartabiliyorum. Isındığında çok kısa sürüyor üstelik.
Katı meyve için de aynı şey geçerli.
Oğlum için çok kullandım hakkını yiyemem o cihazın. Ama benim oğlum iştahlı bir çocuktu ve her gün zaten yediği meyveler dışında mutlaka bir biberon meyve ve sebze suyunu karışık olarak tüketiyordu diye benim açımdan o dönemde önemliydi.
Sanırım on yıldır mutfak dolabının en üst katındaki yerinden sadece kutusu ve dolap silindiği zaman iniyor ve tekrar hemen yerine kaldırılıyor.
maşallah ablacım zaten oğluşunu görünce ne denli özenli bir evlat yetiştirdiğini görmek mümkün..
çok fazla şeye gerek yok diye düşünüyorum ama zamanla belirginleşir...
ben bayat ekmekleri kızlar yaptığım sosa bulayıp fırına atıyorum..
çok güzel oluyor.isteyenlere duyrulur..
bunların hiç biri yok bende
maşallah ablacım zaten oğluşunu görünce ne denli özenli bir evlat yetiştirdiğini görmek mümkün..
çok fazla şeye gerek yok diye düşünüyorum ama zamanla belirginleşir...
ben bayat ekmekleri kızlar yaptığım sosa bulayıp fırına atıyorum..
çok güzel oluyor.isteyenlere duyrulur..
Eeee hani soslarının tarifi???
Yumurtalı, kaşarlı falan mı? Sebzeli mi??? Üzerine mi sürüyorsun, hepsini buluyorsun sosa???
Bari bunları da alalım da biz de deneyelim bir an evvel
yeni gelincikler merhaba,
sizlere birşey sormak istiyorum. kışın evleneniz var mı?
ve üstüne ne aldı?
ben 1 aralıkta evleniyorum da, kararsız kaldım, annem örme etoller çok hoş durur diyor, ben kürk düşünmüştüm
sizlerden fikir edinmek istedim.
ay ben kıyamıyor muyum nedir, hiç bu işlerden anlamıyorum..
tamam canım ona bırakayım bu konuyu ben, birr çaresine baksın bakalım..
bu kahvaltı seti dikkatimi çekti ama ben tost makinasının "tostkolik" olanını beğendim..eğer memnun isen diyorum
set halinde almak da mantıklı..senin anladığım tüm mutfak bu gümüş rengi görünümünde..
pazar günü nevresim takımı aldım bir de..tek kişilik de aldım,sen geldin aklıma..english home da çok güzel şeyler var,
kampanyalıydı hem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?