2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Ahanda bende aynı şekilde, tüm cumartesi evimi temizledim pakladım...
Dip temizlik yaptım valla... Kısmetse bu cumartesi temizlikçi kadın gelecek

oda iyiymiş .. benimde halılarımı vermem yıkamaya sadece salon halısı ve girişteki uzun yolluğumu

hep temiz olsun istiyoruz ev ama işte bi hafta sürüyo en fazla

Evet kesinlikle haklısın. (Yani bunu son cümle için söyledim, sanki kendime yamışım gibi oldu) mümkünse bu ihtiyacı dediğin gibi gidermek en doğrusu, çünkü sindirim ağızdan başlıyor ve çiğneme hareketiyle sinyal alıp devreye giriyor.

Ayrıca; hiç beklemediğim bu yorumunla da çok mahçup hissettim . Yani burada böyle yazmandan ötürü beklemiyordum, sağolasın her zaman bu düşüncelerini bana yansıtıyorsun ama böyle çok kişi arasında olunca mutlu bir utangaçlık oldu bende.

Çok teşekkür ediyorum güzel görüşlerine, ve eminim ki o senin güzelliğindendir, sen öyle düşündüğün içindir.

Bu vesileyle ben bu başlıktaki tüm yeni gelinlerimize de sevgiyle bir merhaba demek istiyorum.

İnşallah öyle çok sık sık olmasa da, mümkün olduğunca sizleri ziyaret edip paylaşımlarınızdan ben de faydalanmak, sizleri daha yakından tanımak isterim ve bundan büyük mutluluk duyarım.

Hepinize bir ömür boyu imza attığınız anlardaki kadar heyecan ve mutluluk dolu, huzur dolu bir hayat arkadaşlığını olsun diyorum ve bu yolculuğa hazırlananların da bir an önce aynı şekilde güzel beraberliklere imza atmalarını diliyorum.

ben zaten pek az meyveyi kabuksuz yiyorum...kabuklu daha çok seviyorum..aam erkek arkadaşım da katı meyve presi alayım diyip duruyordu oradan geldi aklıma
çeyize koymak..

haftasonunu temizlikle geçiren bu bayandan

selamlaaaar

nasılsınız taze gelinler

selamlar balkabaa, sana kocaman bir hepimiz yorgunuz
ctesi sokak kedisi, pazar da misafir ağırlayan biri olarak temizlikten eser yok..
pazar annemler gelmeden eşim ortalığı süpürdü ben lavaboları fırçaladım... başka bir aksiyona imza atmadık

böyle bir sürü iiş halleden insanlara bayılıyorum yaa

Ben de tam bir ay sonra aynı tempoda olacağım ya çok düşünüyorum inşallah kolay atlatırım... Annem çalışıyor ben normalde de tempo içerisindeyim ama eksik yaptığımda arkamı toplayan olduğu için rahattım bu sefer o kadar rahat olamayacağım (( Umarım çok zorlanmam.....

Bu arada bende katı meyve sıkacağı almadım alan arkadaşlarım vazgeçirdi. Gerek yok iki kere heveslenip kullanıyosun sonra bakmıyorsun bile diye...

ooo kolay gelsin ilkaycım..bizi de haberdar edersin sanırım site bitince..
yazı mı yazıyorsun sen orada?

yok tatlım şimdilik yazı yazmıyorum .. aile danışma merkezimiz için web sitesi hazırlanacak .. burada bu işi benden başka yapacak yok çünkü sadece ben tam zamanlı çalışıyorum .. sitenin içeriğindeki yazıları, fotoğrafları falan ben ayarlayacağım .. bakalım site oturursa ileride haftalık aylık yazılar yazarım

merakla bekliyorum canım.. aile,çocuk,çocuk gelişimi ..vs hakkında ki her konu
ilgi mi çekiyor ..

kızlar ben katı meyve sıkacağı,fritöz,ekmek kızarma makinesi..gibi aletleri aslında gereksiz buluyorum..var mı sizinde alıp kullanmadıklarınız,gereksiz gördükleriniz?

kızlar ben katı meyve sıkacağı,fritöz,ekmek kızarma makinesi..gibi aletleri aslında gereksiz buluyorum..var mı sizinde alıp kullanmadıklarınız,gereksiz gördükleriniz?

Canım ben sadece Fritöz aldım onuda nişanlım ve ben patates kızartması hastasıyız ve burger'de falan yapılan patatesleri çok seviyoruz o yüzden aldım evde kendim de aynı şekilde yaparım diye ama ekmek kızartma makinası almadım o işlemi tost makinasında da yapabiliyor muşuz bir arkadaşım anlatmıştı çok da güzel oluyormuş canımız çekerse bende öyle yapabilirm.

ben zaten pek az meyveyi kabuksuz yiyorum...kabuklu daha çok seviyorum..aam erkek arkadaşım da katı meyve presi alayım diyip duruyordu oradan geldi aklıma
çeyize koymak..

Canım katı meyve sıkacağı bizde almak istiyoruz eşimle.
Çünkü malum kış ayları geliyor, dışardan Taksim'e falan gittiğimizde mutlaka bir nar portakal suyu alırız.
Zaten meyve suyu içilecekse sıkıldığı an hemen tüketilmesi gerekir.
Kış aylarında bence gerekli birşey, fakat yaz meyvelerini doyasıya yiyerek tüketmekte fayda var.
Eğer erkek arkadaşın düşünüyorsa, benden sana tavsiye bırak o alsın, sen fazla masrafa girme gerek yok.
Zaten ıvır zıvır bir sürü oluyor kızın çeyizi... Onuda istiyorsa o alsın bence...
Ben çeyizime almamıştım...

Fritöz bana da anlamsız geliyor. Zaten kızartma yararlı birşey değil.
Eskiden annemde vardı, kısa zamanda bozuldu. Bi daha da almadık zaten.
Bir de ne ben ne de eşim kızartma delisi değilizdir, 1 sene yemesek aklımıza gelmez.
Onun yerine közlenmiş şeyleri daha çok seviyoruz.

Ekmek kızartma makinası bence gerekli.
Ben çeyizime Korkmaz'ın kahvaltı setini aldım.
Randımanlı kulanıyorum...
Sonrada eşim ekmek kızartmayı sevdiği için, Korkmaz'ın yine (hepsi aynı olsun diye) ekmek kızartmasını aldım.

Hepsinden çok memnunum. Özellikle cumartesi pazar günleri güzel ve detaylı kahvaltı yapmak için birebir.
Mesela tost makinasında hellim peyniri yapmak çok pratik oluyor.
Arada eşim "benim canım tost istedi" diyerek kendisine tost yapabiliyor.
Tavsiye ederim ben faydasını gördüm

ay ben kıyamıyor muyum nedir, hiç bu işlerden anlamıyorum..

tamam canım ona bırakayım bu konuyu ben, birr çaresine baksın bakalım..

bu kahvaltı seti dikkatimi çekti ama ben tost makinasının "tostkolik" olanını beğendim..eğer memnun isen diyorum
set halinde almak da mantıklı..senin anladığım tüm mutfak bu gümüş rengi görünümünde..

pazar günü nevresim takımı aldım bir de..tek kişilik de aldım,sen geldin aklıma.. english home da çok güzel şeyler var,
kampanyalıydı hem..

bunların hiç biri yok bende

aynen bende de yok bunlardan hiçbiri..
tencere takımımın fritöz teli var zaten, tost makinası ekmek kızartmaya birebir.. meyve sıkacağı da olsa güzel olur da çok uğraştırıcı diye şimdilik istemiyorum bakalım

yeni gelincikler merhaba,
sizlere birşey sormak istiyorum. kışın evleneniz var mı?
ve üstüne ne aldı?
ben 1 aralıkta evleniyorum da, kararsız kaldım, annem örme etoller çok hoş durur diyor, ben kürk düşünmüştüm
sizlerden fikir edinmek istedim.

sayfada gördüm yazını bodozlama daldım

çok şık beyaz hafif kürkler var şal gibi

bu arada merhaba 2012 gelinleri

İyi yapmışsın canım, kesene bereket...

Ben setten memnunum, fakat iş yerinden hediye gelmişti o bana.
Yani doğum günü hediyesi olarak hediye çeki vermişlerdi, bende onunla bu seti almıştım.
İyi ki almışım, ben beğeniyorum ve severek kullanıyorum. Fakat şöyle bir durum var, en iyisi bu set midir bilemem.
Bir çok markanın da setleri mevcut, veya sen kendin parça parça alarakta set oluşturabilirsin.
Korkmaz bilindik bir marka diye almıştım ben bunları, şimdilik memnunum
Sen benim evin fotoğraflarını gördün değil mi? eklemiştim albüme...
Hala tek kişilik nevresim alıcam biliyor musun? Bir türlü elim varmadı.
Her evlenen arkadaş aynı durumda mı bilmiyorum, fakat çeyiz zamanı şöyle bir durum vardı "ay şundan da alayım, bu da eksik kalmasın, şu da güzelmiş" aldıkça alasım geliyordu. Şimdi evlendim birşey alıcam "neyse sonra bakarım şimdi ne gerek var masrafa, var zaten acil durumda başka alternatif"... Alacağım varsa da almaktan cayıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…