İyi yapmışsın canım, kesene bereket...
Ben setten memnunum, fakat iş yerinden hediye gelmişti o bana.
Yani doğum günü hediyesi olarak hediye çeki vermişlerdi, bende onunla bu seti almıştım.
İyi ki almışım, ben beğeniyorum ve severek kullanıyorum. Fakat şöyle bir durum var, en iyisi bu set midir bilemem.
Bir çok markanın da setleri mevcut, veya sen kendin parça parça alarakta set oluşturabilirsin.
Korkmaz bilindik bir marka diye almıştım ben bunları, şimdilik memnunum
Sen benim evin fotoğraflarını gördün değil mi? eklemiştim albüme...
Hala tek kişilik nevresim alıcam biliyor musun? Bir türlü elim varmadı.
Her evlenen arkadaş aynı durumda mı bilmiyorum, fakat çeyiz zamanı şöyle bir durum vardı "ay şundan da alayım, bu da eksik kalmasın, şu da güzelmiş" aldıkça alasım geliyordu. Şimdi evlendim birşey alıcam "neyse sonra bakarım şimdi ne gerek var masrafa, var zaten acil durumda başka alternatif"... Alacağım varsa da almaktan cayıyorum...
yeni gelincikler merhaba,
sizlere birşey sormak istiyorum. kışın evleneniz var mı?
ve üstüne ne aldı?
ben 1 aralıkta evleniyorum da, kararsız kaldım, annem örme etoller çok hoş durur diyor, ben kürk düşünmüştüm
sizlerden fikir edinmek istedim.
sayfada gördüm yazını bodozlama daldım
çok şık beyaz hafif kürkler var şal gibi
bu arada merhaba 2012 gelinleri
ve üstüne ne aldı?
ben 1 aralıkta evleniyorum da, kararsız kaldım, annem örme etoller çok hoş durur diyor, ben kürk düşünmüştüm
evet şekil 1-a ben
ve üstüne ne aldı?
İyi yapmışsın canım, kesene bereket...
Ben setten memnunum, fakat iş yerinden hediye gelmişti o bana.
Yani doğum günü hediyesi olarak hediye çeki vermişlerdi, bende onunla bu seti almıştım.
İyi ki almışım, ben beğeniyorum ve severek kullanıyorum. Fakat şöyle bir durum var, en iyisi bu set midir bilemem.
Bir çok markanın da setleri mevcut, veya sen kendin parça parça alarakta set oluşturabilirsin.
Korkmaz bilindik bir marka diye almıştım ben bunları, şimdilik memnunum
Sen benim evin fotoğraflarını gördün değil mi? eklemiştim albüme...
Hala tek kişilik nevresim alıcam biliyor musun? Bir türlü elim varmadı.
Her evlenen arkadaş aynı durumda mı bilmiyorum, fakat çeyiz zamanı şöyle bir durum vardı "ay şundan da alayım, bu da eksik kalmasın, şu da güzelmiş" aldıkça alasım geliyordu. Şimdi evlendim birşey alıcam "neyse sonra bakarım şimdi ne gerek var masrafa, var zaten acil durumda başka alternatif"... Alacağım varsa da almaktan cayıyorum...
evet bende sürekli erteliyorum alınacaklarıbi süre masraf çıkarmak istemiyorum .. kendi ihtiyaçlarımı da öteliyorum evlenmeden önce istediğim an istediğim sayıda ayakkabı, kıyafet alırdım
evlenmek, ev kadını olmak,iktisadı öğrenmek böyle birşey sanırım..
ben de alışveriş sitelerinden çıkmazdım,şimdi bakasım gelmiyor..hep bi frenleme ihtiyacı hissediyor insan..
evlenmek, ev kadını olmak,iktisadı öğrenmek böyle birşey sanırım..
ben de alışveriş sitelerinden çıkmazdım,şimdi bakasım gelmiyor..hep bi frenleme ihtiyacı hissediyor insan..
bende hiç bakmıyorum artık sitelere .. hatta bakmaya çalışsam içim sıkılıyor ne garip :26:
ben de artık almıyorum pek bişi kızlarrr, çok da sıkmadım kendimi; ama yine de eskisi gibi değilimm
bende hiç bakmıyorum artık sitelere .. hatta bakmaya çalışsam içim sıkılıyor ne garip :26:
ben de artık almıyorum pek bişi kızlarrr, çok da sıkmadım kendimi; ama yine de eskisi gibi değilimm
Aynen kızlar, bende kısıtlamıyorum kendimi açıkçası...
Almamalıyım demiyorum, sadece almak istemiyorum.
İlkay'ın da dediği gibi, psikolojik midir nedir, sitelere bi bakayım dedim.
Hiç birşey almaya elim varmıyor, tam tersine canım sıkılıyor çıkıyorum siteden :) :)
İyi iyi böyle giderse kenarımıza paralarımızı toplarız Allah'ın izniyle...
yakında buradaki "Kirli Çıkılar" topiğine katılabiliriz kızlar
Hiç o topiğe bakmadım ama valla olabilir, neden olmasın
Kızlar işleri bugün iyice serdim.
Toparlamam gereken birkaç şey var
Onları halledeyim şimdi, öpüyorum sizleri...
Kısmetse yarın görüşürüz şimdilik bye bye
iyi akşamlar canım kolay gelsin...ben de koşturmacadır gidiyorum bugünden beri..yarın görüşmek üzere..Kızlar işleri bugün iyice serdim.
Toparlamam gereken birkaç şey var
Onları halledeyim şimdi, öpüyorum sizleri...
Kısmetse yarın görüşürüz şimdilik bye bye
Koala mesaj kutunu temizlemelisin bebeğimm mesajlarım gitmiyormuş bu sebeple
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?