2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Cümlemi yarım bırakmışım Eylül'cüm, kafa başka bir yerde olunca...

Eğer nevresim aldıysan süper olmuş, lafın özü ben hala birşeye elimi atamadığım için alamadım tek kişilik nevresimi.
Artık ev hediyesi olarakta nevresim vs. getirirler diye de almak istemedim.
Ama tavsiyem çeyiz alacaklara mutlaka 1 adet tek kişilik nevresim bulundurun...

evet şekil 1-a ben

kürk bence de güzel ama abartılı olmazsa pudranında dediği gibi hafif bişey olabilir

sayfada gördüm yazını bodozlama daldım

çok şık beyaz hafif kürkler var şal gibi

bu arada merhaba 2012 gelinleri

merhaba pudra

Kuzenim kış geliniydi, evlendiğinde etol kullandı.
Şuna benzer birşeydi ve şık duruyordu

Ama benim beğendiğim tarz ise kürk olanlar.
Abartılı olmayan sade kürk modelleri de güzel.
Mesela şunun gibi:

Canım bende 8 Aralıkta evleniyorum ve şal ördürüyorum şu anda motifli ve simli haftaya gelecek fotosunu çekip paylaşırım...

evet bende sürekli erteliyorum alınacakları bi süre masraf çıkarmak istemiyorum .. kendi ihtiyaçlarımı da öteliyorum evlenmeden önce istediğim an istediğim sayıda ayakkabı, kıyafet alırdım

evlenmek, ev kadını olmak,iktisadı öğrenmek böyle birşey sanırım..
ben de alışveriş sitelerinden çıkmazdım,şimdi bakasım gelmiyor..hep bi frenleme ihtiyacı hissediyor insan..

evlenmek, ev kadını olmak,iktisadı öğrenmek böyle birşey sanırım..
ben de alışveriş sitelerinden çıkmazdım,şimdi bakasım gelmiyor..hep bi frenleme ihtiyacı hissediyor insan..

bende hiç bakmıyorum artık sitelere .. hatta bakmaya çalışsam içim sıkılıyor ne garip :26:

ben de artık almıyorum pek bişi kızlarrr, çok da sıkmadım kendimi; ama yine de eskisi gibi değilimm

Aynen kızlar, bende kısıtlamıyorum kendimi açıkçası...
Almamalıyım demiyorum, sadece almak istemiyorum.
İlkay'ın da dediği gibi, psikolojik midir nedir, sitelere bi bakayım dedim.
Hiç birşey almaya elim varmıyor, tam tersine canım sıkılıyor çıkıyorum siteden :) :)
İyi iyi böyle giderse kenarımıza paralarımızı toplarız Allah'ın izniyle...

bende hiç bakmıyorum artık sitelere .. hatta bakmaya çalışsam içim sıkılıyor ne garip :26:

ben de artık almıyorum pek bişi kızlarrr, çok da sıkmadım kendimi; ama yine de eskisi gibi değilimm

aynen, canım sıkılıyor bakınca..
almaktan çok kenara koymak istiyorum... insan evim olsun,şunu yapayım bunu yapayım diye düşündükçe bilinçaltında geri çekiyo sanırım o tür şeylerden kendisini... rahatsız da değilim bu durumdan,keşke biriktirebilsek

yakında buradaki "Kirli Çıkılar" topiğine katılabiliriz kızlar

Kızlar işleri bugün iyice serdim.
Toparlamam gereken birkaç şey var
Onları halledeyim şimdi, öpüyorum sizleri...
Kısmetse yarın görüşürüz şimdilik bye bye

Kızlar işleri bugün iyice serdim.
Toparlamam gereken birkaç şey var
Onları halledeyim şimdi, öpüyorum sizleri...
Kısmetse yarın görüşürüz şimdilik bye bye
iyi akşamlar canım kolay gelsin...ben de koşturmacadır gidiyorum bugünden beri..yarın görüşmek üzere..

hem sos tarifi var hem de sana döneceğim tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…