2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Günaydın kızlarrrr umarım çok şey kaçırmadım .. bugün üzerimde hafif bi kırgınlık var zencefil limon çayı içiyorum..keyifler nasıl???

Çok geçmiş olsun canım, zencefil limon çayı çok iyi gelir, birazda bal at içine... (mümkünse tabii)
Bir de akşam eve gidince, yatacağın zaman ayağının altına vicks sür, çoraplarını giy yat.
Sabaha bişeyin kalmaz...

ayak altına mı..

anamm bir yaşıma daha girdimm...

Kızlar bugün sayfa deli akıyor, o yüzden ben izninizle çıkıyorum...
Çok fazla takip edemiyorum, gözlerim şaşı olacak valla...
Sonra sohbet ederiz, size güzel neşeli sohbetlerrrr....

Eki Görüntüle 547224

Eki Görüntüle 547225

işte burdalarr daha da yüklicem da hata vermese iyi.

Datlum gıymatluuum süper olmuş bunlar bayıldım...
evdeki bayat kek parçalarını değerlendireyim de sonra bi deneyim ben de kıyak olur kek delisi benim kociş

şekerler canlar bebişlerr, çok teşekkür ederimm. gelin bana bi gün çaya, size de yapayım

ne güzel olurdu walla yaaa..

Günaydın kızlarrrr umarım çok şey kaçırmadım .. bugün üzerimde hafif bi kırgınlık var zencefil limon çayı içiyorum..keyifler nasıl???

geçmiş olsun canım,resmen salgın var sanki...

çok güldüm yaaa

bu akşam bunu muhakkak deneyeceğim cnm süper fikir.

Kızlar bugün sayfa deli akıyor, o yüzden ben izninizle çıkıyorum...
Çok fazla takip edemiyorum, gözlerim şaşı olacak valla...
Sonra sohbet ederiz, size güzel neşeli sohbetlerrrr....

aynen ben de yavaştan yavaştan işlerin başına döneyim..

iyi sohbetler size..arada bir tıklatırız..

ayşe kek yenmezmi yaaa bana bir tepsi ver yiyeremmmmm

ay ne biliyim her çeşidini yemiyorum, pek de tükettiğim bişi değil. dün kocişime yaaptım, bir de yapması çok eğlenceli göründü. tadına baktım birazcıkk bi parmak ucu kadar. kocam resmen canını cıkardı 2 dakkada kekin

Geçmiş olsun canım ben de aynı durumdayım dünden beri ve ben öyle zencefil falan hayatta sevmem... Bol bol ıhlamur içiyorum limonlu ve meyve yiyorum...

Ayşe cim kekin harika görünüyor ben çikolatalı herşeye bayılırım eline sağlık tarifini aldım mutlaka deneyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…