Günaydın kızlarrrr umarım çok şey kaçırmadım .. bugün üzerimde hafif bi kırgınlık var zencefil limon çayı içiyorum..keyifler nasıl???
Çok geçmiş olsun canım, zencefil limon çayı çok iyi gelir, birazda bal at içine... (mümkünse tabii)
Bir de akşam eve gidince, yatacağın zaman ayağının altına vicks sür, çoraplarını giy yat.
Sabaha bişeyin kalmaz...
şekerler canlar bebişlerr, çok teşekkür ederimm. gelin bana bi gün çaya, size de yapayım
Günaydın kızlarrrr umarım çok şey kaçırmadım .. bugün üzerimde hafif bi kırgınlık var zencefil limon çayı içiyorum..keyifler nasıl???
Sağol tatlımmm.. Ay kekler harika görünüyor.. dün de burda kek muhabbetini bırakıp çıktım aniden . Sonra gece 10.30 da canım bi browni çekti ki sormayın neyse eşim çıktı almaya o da browninin çikolatasından almış. bi söylendim bi söylendim sonra değiştirmeye gitti. garibim bakkala demiş karım hamile kusura bakmayın bunları değiştirebilir miyiz..halbuki hamile fln değilim :))) çok güldüm gece gece :))
ayak altına mı..
anamm bir yaşıma daha girdimm...
kızlarr ben bu keklerden hiiç yemedimmkek sevmem ki ben hem de rejimdeyim
Çok geçmiş olsun canım, zencefil limon çayı çok iyi gelir, birazda bal at içine... (mümkünse tabii)
Bir de akşam eve gidince, yatacağın zaman ayağının altına vicks sür, çoraplarını giy yat.
Sabaha bişeyin kalmaz...
ayak altına mı..
anamm bir yaşıma daha girdimm...
aldım tarifi tatlım, evdeki doğum günü pastamız bitince deneyeceğim
Evet canım, gribe ve vücut kırgınlığına çok iyi geliyor.
Aklında bulunsun...
evet geçenlerde okudum ben de, ayağın altında sürülen viksin öksürüğe fln iyi geldiğini...:82:
hayırdır ne kaçırdım ben yine..:26:
Kızlar bugün sayfa deli akıyor, o yüzden ben izninizle çıkıyorum...
Çok fazla takip edemiyorum, gözlerim şaşı olacak valla...
Sonra sohbet ederiz, size güzel neşeli sohbetlerrrr....
sanırım ayşenurun fincan kek tarifini tatlım :26:
ayşe kek yenmezmi yaaa bana bir tepsi ver yiyeremmmmm
yok yok onu gördüm senle ilgili durum...kim doğdu kim doğurdu kimin doğum günü...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
yok yok onu gördüm senle ilgili durum...kim doğdu kim doğurdu kimin doğum günü...[/COLOR][/FONT]
Geçmiş olsun canım ben de aynı durumdayım dünden beri ve ben öyle zencefil falan hayatta sevmem... Bol bol ıhlamur içiyorum limonlu ve meyve yiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?