- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
kızlar dünkü sohbetimizde uzun süredir istediğim bir şeyi yapmadığımı hatırladım ve dün akşam bununla ilgilendim
eski bir ayakkabı kutusu; Öncesi
Eki Görüntüle 547240
buda sonrası
Eki Görüntüle 547241
çok acemice oldu ama ben çok güzel vakit geçirdim, sizlerle de paylaşmak istedim
bence cok harika olmuşş. değerlenmiş süpper olmuş bebeyim
hemen öz eleştirimi yapayımkurdelam saten olsaydı daha güzel olurdu birde biraz daha güzel kaplayabilseydim bu yapışkanlı kağıdı aldığım yerde pek güzel desen bulamamıştım ama farklı yerlere gidip araştırma fırsatımda yoktu .. olsun zebrada güzel
bence cok muntazam kaplamışsın. ben yapamazdımevet, kurdela konusunda aynı fikirdeyiz; ama ben zebra ve leopar desenlerini de pek severeim
kızlar dünkü sohbetimizde uzun süredir istediğim bir şeyi yapmadığımı hatırladım ve dün akşam bununla ilgilendim
eski bir ayakkabı kutusu; Öncesi
Eki Görüntüle 547240
buda sonrası
Eki Görüntüle 547241
çok acemice oldu ama ben çok güzel vakit geçirdim, sizlerle de paylaşmak istedim
ellerine sağlık bence çok acemice görünmüyo. ben de böyle birşeyi eski bir dolaba yapmıştım ablamın evinde sabit bulunan bence çok iyi değerlenmiş ayakkabı kutusu.
ayy bence harika olmuş canım yaaa..
kenarlarını kaplarken ince ince mi kestin yoksa tamamen kaplayıp içe mi kıvırdın.? çok muntazam çok şık.. nerde kullanmayı düşünüyorsun
Ne güzel uğraşların var ilkaycım, seni tebrik ederim bu konuda.
Bu arada bende de bir sürü ayakkabı kutusu var ve onları atacağım muhtemelen.
En iyisi atmayayımda böyle birşey yapayım, değerlensin...
Güzel fikir oldu bana da, teşekkürler canım
ben genellikle ahşap boyama yapardım ama böyle kaplamayı ilk kez yaptımhepsini atma bir kaç tanesini bırak bence de süsleme işini de; kına gecem için kına taçları yaptık biz annemle 100 tane kadar o zamandan kalan bir silikon tabancam var onu kullanarak yaparım bundan sonra pek sevdim tabancayı
ben genellikle ahşap boyama yapardım ama böyle kaplamayı ilk kez yaptımhepsini atma bir kaç tanesini bırak bence de süsleme işini de; kına gecem için kına taçları yaptık biz annemle 100 tane kadar o zamandan kalan bir silikon tabancam var onu kullanarak yaparım bundan sonra pek sevdim tabancayı
İlkay'cım birşey sorucam, yapışkanlı kağıdı nereden alıyorsun? :44:
Benim teyzemde var aynı tabancadan, o da boncuklardan çiçek yapıyordu.
Yani bu tarz şeyler. Onun için kullanıyordu hatırladığım kadarıyla.
Teyzemler falan çok yatkındır böyle şeylere, benim hiç çalışmaktan vs. fırsatım olamadı.
Ama ne zamandır eve kutu alıcam, sepet olanlardan falan, şimdi senin bu yaptıklarını görünce, ne gerek var masrafa dedim.
Kendim oturup evdeki kutuları değerlendireyim daha mantıklı geldi...
İlkay kına taclarını nasıl yaptın anlatır mısın resim varsada eklersen sevinirim ben de kınam için yapmak isterim..
dün kocişim elinde bir kutuyla geldii, bana bot almış tatlışımben de onun kutusunu değerlendirebilirim o zaman
aayy kocişe bak senbenimki bot alsa bırak zevkimi tutturmayı ayakkabı numaramı bile tutturamaz seninkini tebrik ederim
zevki tam olarak beni yansıtmasa da çok sevindim, kış geliyor tatlım dedi, yirim onubugün de giydim ayağımda şu an. iş yerinde giyeyim diye biraz klasik almış, biraz da topuklu. aslında topuk hiiççç sevmez ama, sen seviyorsun, bu da cok değil zaten, kısıtlamak istemiyorum seni dedi mutlu olduk öyle işte ilkaycımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?