2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kızlar dünkü sohbetimizde uzun süredir istediğim bir şeyi yapmadığımı hatırladım ve dün akşam bununla ilgilendim

eski bir ayakkabı kutusu; Öncesi

buda sonrası

çok acemice oldu ama ben çok güzel vakit geçirdim, sizlerle de paylaşmak istedim

bence cok harika olmuşş. değerlenmiş süpper olmuş bebeyim

hemen öz eleştirimi yapayım kurdelam saten olsaydı daha güzel olurdu birde biraz daha güzel kaplayabilseydim bu yapışkanlı kağıdı aldığım yerde pek güzel desen bulamamıştım ama farklı yerlere gidip araştırma fırsatımda yoktu .. olsun zebrada güzel

bence cok muntazam kaplamışsın. ben yapamazdım evet, kurdela konusunda aynı fikirdeyiz; ama ben zebra ve leopar desenlerini de pek severeim

ellerine sağlık bence çok acemice görünmüyo. ben de böyle birşeyi eski bir dolaba yapmıştım ablamın evinde sabit bulunan bence çok iyi değerlenmiş ayakkabı kutusu.

Son düzenleme:
bence cok muntazam kaplamışsın. ben yapamazdım evet, kurdela konusunda aynı fikirdeyiz; ama ben zebra ve leopar desenlerini de pek severeim

elimde tül kurdela vardı almayı bekleyemedim bir an önce yapayım diye ama yaptıktan sonra gördüm ki saten olmalıymış ben bazı şeyleri atmıyorum toka, yapay çiçek vs. gibi şeyleri .. süsleme yapacak olursam kullanırım diye .. başlangıç için iyi oldu bu kutu

ayy bence harika olmuş canım yaaa..
kenarlarını kaplarken ince ince mi kestin yoksa tamamen kaplayıp içe mi kıvırdın.? çok muntazam çok şık.. nerde kullanmayı düşünüyorsun

ellerine sağlık bence çok acemice görünmüyo. ben de böyle birşeyi eski bir dolaba yapmıştım ablamın evinde sabit bulunan bence çok iyi değerlenmiş ayakkabı kutusu.

bende böyle değerlendirmeler yapan bloglara bakıyorum bazen, şuan evimde eski birşeyim olsa hemen dönüşüm yapardım benim şimdi gözüm kv'nin eski sehpasında yenisini aldı ama bir türlü eskisini de bırakamıyor bir gün ondan vazgeçerse renginde değişiklik yaparak evimde değerlendirme planım var

ayy bence harika olmuş canım yaaa..
kenarlarını kaplarken ince ince mi kestin yoksa tamamen kaplayıp içe mi kıvırdın.? çok muntazam çok şık.. nerde kullanmayı düşünüyorsun

kapağını boydan kapladım ama alt kısmı için bunu yapamadım kenar kenar ölçtüm kestim ve öyle kapladım birazda pay bıraktım keserken, içine kıvırdım yapıştırdım içine eşimle gittiğimiz bazı sinema biletleri (hepsini saklamamışım ), eşimin bana yaptığı bir resim (resim dersinde kalmıştı lisede o yüzden anlamı büyük ), bana yazdığı notlar, aldığı küçük hediyeler gibi hatırası olan şeyleri koydum; onlar başka sıradan bir kutudaydı buna aktardım

Ne güzel uğraşların var ilkaycım, seni tebrik ederim bu konuda.
Bu arada bende de bir sürü ayakkabı kutusu var ve onları atacağım muhtemelen.
En iyisi atmayayımda böyle birşey yapayım, değerlensin...
Güzel fikir oldu bana da, teşekkürler canım

ben genellikle ahşap boyama yapardım ama böyle kaplamayı ilk kez yaptım hepsini atma bir kaç tanesini bırak bence de süsleme işini de; kına gecem için kına taçları yaptık biz annemle 100 tane kadar o zamandan kalan bir silikon tabancam var onu kullanarak yaparım bundan sonra pek sevdim tabancayı

Benim teyzemde var aynı tabancadan, o da boncuklardan çiçek yapıyordu.

Yani bu tarz şeyler. Onun için kullanıyordu hatırladığım kadarıyla.
Teyzemler falan çok yatkındır böyle şeylere, benim hiç çalışmaktan vs. fırsatım olamadı.
Ama ne zamandır eve kutu alıcam, sepet olanlardan falan, şimdi senin bu yaptıklarını görünce, ne gerek var masrafa dedim.
Kendim oturup evdeki kutuları değerlendireyim daha mantıklı geldi...

İlkay kına taclarını nasıl yaptın anlatır mısın resim varsada eklersen sevinirim ben de kınam için yapmak isterim..

İlkay'cım birşey sorucam, yapışkanlı kağıdı nereden alıyorsun? :44:

ben çarşıda tabak, bardak, plastik kaplar satan bir dükkandan aldım canım .. bu yapışkanlı kağıtlar mutfakta dolapların içine yapıştırılabiliyor çizilmesin dolaplar diye .. o yüzden mutfak gereçleri satanlarda oluyor genellikle

yapabilirsin canım çok kolay oluyor .. süsleyerekte hatalar kamufle edilebilir benim yaptığım gibi kurdelayı köşelerdeki hataları kapatmak için yaptım onuda gerdirerek aralara silikon sıkıp yapıştırdım böylece sabitlendi

dün kocişim elinde bir kutuyla geldii, bana bot almış tatlışım ben de onun kutusunu değerlendirebilirim o zaman

İlkay kına taclarını nasıl yaptın anlatır mısın resim varsada eklersen sevinirim ben de kınam için yapmak isterim..

canım fotoğraf yok ama anlatıyım toptancıdan siyah taçlar aldım .. kırmızı tül (kaç kişilik yapacaksan hesaplarsın) aldım ve lateks güllerden aldım şunlar gibi :

ben tülleri yaklaşık bir taç için 30*50 gibi bir ölçüde kestim .. annem kenarında 2 cm kıvırıp makineyle dikti; biz taçları geçirivermesi rahat olur diye diktik ama dikilmeden de yapılabilir .. tülü yelpaze yapar gibi katlarsın sonrada kenarlarındaki o büzüşmeyi bozmadan tacın üzerine yapıştırabilirsin

en sonda bu latek gülleri yapıştırdım .. ben beyaz ve nar çiçeği almıştım güllerin rengini .. bir beyaz bir nar çiçeği şeklinde yapıştırdım toplamda bir taçta 6 gül vardı ..

karışık mı anlattım bilemedim :26:

aayy kocişe bak sen benimki bot alsa bırak zevkimi tutturmayı ayakkabı numaramı bile tutturamaz seninkini tebrik ederim

zevki tam olarak beni yansıtmasa da çok sevindim, kış geliyor tatlım dedi, yirim onu bugün de giydim ayağımda şu an. iş yerinde giyeyim diye biraz klasik almış, biraz da topuklu. aslında topuk hiiççç sevmez ama, sen seviyorsun, bu da cok değil zaten, kısıtlamak istemiyorum seni dedi mutlu olduk öyle işte ilkaycımm

maşallah ince fikirli tıpkı sen gibi birbiriniz bulmuşsunuz siz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…