Koçtaş'ta varmıdır acaba?
Cevahire mi gitsem diyorum öğlen :)
maşallahince fikirli tıpkı sen gibi birbiriniz bulmuşsunuz siz tatlım
ya biz koyu ceviz istiyoruz, ikeadakiler cok siyaha yakındı.. aslında abes durmayacağını düşündüm ben, eşim de alsak da üzerine kaplama mı yapsak ki fln dedi.. gitttik kaplama yapacak yapışkanlı kağıttan bulduk, kitaplığı almaya vakit kalmadı.
eve gelince internetten baktık da o siyaha yakın venge rengi dedikleri de çok abes durmayacak gibi geldi bize.. bakalım muhtemelen bugün gidip alıcaz, kaplama kağıtlarını da verir başka bişeey alırız yerine, bakalım kararsız çiftiz biz
inş canım, hemen etki etmez de inş yarına geçer..
zevki tam olarak beni yansıtmasa da çok sevindim, kış geliyor tatlım dedi, yirim onubugün de giydim ayağımda şu an. iş yerinde giyeyim diye biraz klasik almış, biraz da topuklu. aslında topuk hiiççç sevmez ama, sen seviyorsun, bu da cok değil zaten, kısıtlamak istemiyorum seni dedi mutlu olduk öyle işte ilkaycımm
Günaydın arkadaşlar....
İlkay kutun cok güzel olmuş ellerine sağlık...
koala...kitapık alıcaksan sana decortie'yi tavsiye edebilirim ben kitaplığımı tv ünitemi ve çalışma masamı ordan temin ettim hem cok spor hemde şıklar tavsiye edebilirim..
canım fotoğraf yokama anlatıyım toptancıdan siyah taçlar aldım .. kırmızı tül (kaç kişilik yapacaksan hesaplarsın) aldım ve lateks güllerden aldım şunlar gibi :
Eki Görüntüle 547285
ben tülleri yaklaşık bir taç için 30*50 gibi bir ölçüde kestim .. annem kenarında 2 cm kıvırıp makineyle dikti; biz taçları geçirivermesi rahat olur diye diktik ama dikilmeden de yapılabilir .. tülü yelpaze yapar gibi katlarsın sonrada kenarlarındaki o büzüşmeyi bozmadan tacın üzerine yapıştırabilirsin
en sonda bu latek gülleri yapıştırdım .. ben beyaz ve nar çiçeği almıştım güllerin rengini .. bir beyaz bir nar çiçeği şeklinde yapıştırdım toplamda bir taçta 6 gül vardı ..
karışık mı anlattım bilemedim :26:
ilkaya katılıyorum kesinliklemaşallah...
insan hediyeyi zamansız almaktan hoşlanıyor sanırım,düşünülmek ne güzel...
tavsiyen için teşekkürler, bi bakayım orayada canım cok sağol..
ilkaya katılıyorum kesinliklemaşallah...
insan hediyeyi zamansız almaktan hoşlanıyor sanırım,düşünülmek ne güzel...
evet canım benim, süpriz oldu benim için de. eşim de hep der, ben sana çok şeyler almak istiyorum; ama her zaman beceremiyorum diyeicraata her zaman dökemiyormuş
Yok canım karışık olmadı anladım ben hafta sonu malzemeleri alıp yapmayı planlıyorum bakalım....
souvvenir yapışkan kağıttan bahsediyorsan eğer kırtasiyeler de bulabilirsin. Ya da bir milyoncu diye adlandırdığımız ve içinde 1 TL ye bir şey olmayan dükkanlar vayra oradada var. Sen istanbuldasın diye biliyorum o yüzden bulman çok basit....
Koçtaş'tan aldım geldim kızlar, bakalım bende ilk fırsatta kutularım için yapıcam bişiler...
Sağolasın fikir için İlkay'cım...
kızlarrr, sıkıldım
Hayırdır canım neden noldu? Niçin sıkıldın bakalım??
Vallahi sorma canım, aldıklarım da bunlar, 3 farklı renk aldım.
Bu arada Koçtaşa yolu düşen olursa, tealight mumlar vardı, 24'lü ve kokulu.
Ben citrus kokulusunu aldım, tavsiye ederim...
Eki Görüntüle 547387
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?