2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Günaydın arkadaşlar....

İlkay kutun cok güzel olmuş ellerine sağlık...
koala...kitapık alıcaksan sana decortie'yi tavsiye edebilirim ben kitaplığımı tv ünitemi ve çalışma masamı ordan temin ettim hem cok spor hemde şıklar tavsiye edebilirim..

ilkaya katılıyorum kesinlikle maşallah...
insan hediyeyi zamansız almaktan hoşlanıyor sanırım,düşünülmek ne güzel...

tavsiyen için teşekkürler, bi bakayım orayada canım cok sağol..

Yok canım karışık olmadı anladım ben hafta sonu malzemeleri alıp yapmayı planlıyorum bakalım....

souvvenir yapışkan kağıttan bahsediyorsan eğer kırtasiyeler de bulabilirsin. Ya da bir milyoncu diye adlandırdığımız ve içinde 1 TL ye bir şey olmayan dükkanlar vayra oradada var. Sen istanbuldasın diye biliyorum o yüzden bulman çok basit....

ilkaya katılıyorum kesinlikle maşallah...
insan hediyeyi zamansız almaktan hoşlanıyor sanırım,düşünülmek ne güzel...

tavsiyen için teşekkürler, bi bakayım orayada canım cok sağol..

rica ederim canım eğer nasıl durduğunu merak edersen resim yüklerim umarım gönlüne göre bulursun bende cok aramıstım

Kızlar çok hızlısınız

Ben çok takip edemiyorum

İlkay kutu çok hoş olmuş, eline sağlık

Bende yapmıştım daha önce

Ama şu an yapışkanlı kağıt almaktan ve eşimden kaçırarak bi kutu kaplamaktansa hemde kalpli istediğim için kutu aldım.. Sürpriz hazılıyorum yıl dönümümüze

Kendime de şu kalemi yaptım geçenlerde , epeydir yapmıyordum

Eki Görüntüle 547313

evet 1 milyoncuda da vardır, söylediğinde haklısın orda hiç 1 liraya birşey olmuyor kolay gelsin taçların canım .. eğer az sayıda yapacaksan daha süsleyebilirsin .. ben tül kısmına böyle arkada sallanan kısma minik kalpler yapıştırmak istiyordum ama 100 tane yapınca gözüm yemedi süsleme işini

Koçtaş'tan aldım geldim kızlar, bakalım bende ilk fırsatta kutularım için yapıcam bişiler...
Sağolasın fikir için İlkay'cım...

kararlı ve aldığı kararı bir an önce uygulamaya geçiren insan

Vallahi sorma canım, aldıklarım da bunlar, 3 farklı renk aldım.
Bu arada Koçtaşa yolu düşen olursa, tealight mumlar vardı, 24'lü ve kokulu.
Ben citrus kokulusunu aldım, tavsiye ederim...

yaa desenleri tatlı görünüyor burdan gördüğüme göre bende istiyorum acaba buradaki koçtaşta da varmıdır :26: hayırlı olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…