2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

yaa desenleri tatlı görünüyor burdan gördüğüme göre bende istiyorum acaba buradaki koçtaşta da varmıdır :26: hayırlı olsun tatlım

bugün ben de alıcam iş çıkışı migrosta görmüştüm. nereye kaplıcam bilmiyorum ama bulurum bir yerler. hihihi

bugün ben de alıcam iş çıkışı migrosta görmüştüm. nereye kaplıcam bilmiyorum ama bulurum bir yerler. hihihi

çıkar bi ayakkabı kutusunu kapla benim ayakkabılarımı genel olarak kutularında tutuyorum pek fazladan ayakkabı kutum yoktur, çok sık giydiklerimi kutuya koymam sadece

danışanım bugün çok iyi görünüyorsunuz dedi "görünürüm tabi kız akşam ayakkabı kutusu kapladım, çok cici bir kutu yaptım " deyiverecektim

yaa desenleri tatlı görünüyor burdan gördüğüme göre bende istiyorum acaba buradaki koçtaşta da varmıdır :26: hayırlı olsun tatlım

Vardır canım, ben odalarımın rengine göre aldım. Uyumlu olsun diye.
Koçtaş'ın ürünleri genelde her mağazasıyla aynı oluyor.
Zincir mağaza olduğu için

Kızlar benim bir tane van kedim vardı (saf kan) fakat onu bandırmaya göndermek zorunda kalmıştım.
Annem istememişti...

Şimdi bir tane daha kedi edinmek istiyorum....

Vardır canım, ben odalarımın rengine göre aldım. Uyumlu olsun diye.
Koçtaş'ın ürünleri genelde her mağazasıyla aynı oluyor.
Zincir mağaza olduğu için

buradaki daha küçüktür, belki bulunmuyordur diye düşündüm ama bir bakacağım .. burda koçtaş şehrin biraz dışında eşim olmadan gidemem bir tatil günü gidip bakayım

Son düzenleyen: Moderatör:
evet ya ben de görüyorum çok ateşli yorumlar yapıyor valla ordaki konular ne ya gerçekten hayattan soguyor insan

onu farkettim nasılda okuyup birde çatır çatır cevaplar veriyorsun tatlım ben okumakta zorlanıyorum işin içinde olmama rağmen

Bu doğrucu davutluğum başıma iş açabilir

Muhtemelen uzaklaştırma alabilirim

Beni merak etmeyin , her yerde olduğu gibi mapusta da başımın çaresine bakarım evelAllah

Kızlar benim bir tane van kedim vardı (saf kan) fakat onu bandırmaya göndermek zorunda kalmıştım.
Annem istememişti...

Şimdi bir tane daha kedi edinmek istiyorum....

evde siz yokken sıkıntı olmayacaksa yani gündüzleri ve eşinde seviyorsa neden olmasın

Bu doğrucu davutluğum başıma iş açabilir

Muhtemelen uzaklaştırma alabilirim

Beni merak etmeyin , her yerde olduğu gibi mapusta da başımın çaresine bakarım evelAllah

şimdiden söyleyeyim diyorsun tamam merak etmeyiz, uzaklaştırma alırsan buradaki ziyaretçilerden birinin sen olduğunu düşüneceğim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…