- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
kızlarrr, sıkıldım
yaa desenleri tatlı görünüyor burdan gördüğüme göre bende istiyorumacaba buradaki koçtaşta da varmıdır :26: hayırlı olsun tatlım
Bugün benim de canım çok sıkılıyo kızlarrrr
bugün ben de alıcam iş çıkışı migrosta görmüştüm. nereye kaplıcam bilmiyorum ama bulurum bir yerler. hihihi
benim görüşmem vardı biter bitmez geldim tatlım can sıkıntını alalım senin
seninde mi işin yok canımbenim işim var ama yapasım yok
hemen alınızzzz
canın çok sıkıldıysa bdv'ye bir bakınıver kuzum bugün baya hareketli konular var, kaderi de orda görüyorum
canın çok sıkıldıysa bdv'ye bir bakınıver kuzum bugün baya hareketli konular var, kaderi de orda görüyorum
yaa desenleri tatlı görünüyor burdan gördüğüme göre bende istiyorumacaba buradaki koçtaşta da varmıdır :26: hayırlı olsun tatlım
iş yookk, nette yapılacak şey yok. sıkıldımm. kızların da çoğu yok
Bugün benim de canım çok sıkılıyo kızlarrrr
Ekşını seviyorum
Vardır canım, ben odalarımın rengine göre aldım. Uyumlu olsun diye.
Koçtaş'ın ürünleri genelde her mağazasıyla aynı oluyor.
Zincir mağaza olduğu için
evet ya ben de görüyorumçok ateşli yorumlar yapıyor valla ordaki konular ne ya gerçekten hayattan soguyor insan
onu farkettimnasılda okuyup birde çatır çatır cevaplar veriyorsun tatlım ben okumakta zorlanıyorum işin içinde olmama rağmen
Kızlar benim bir tane van kedim vardı (saf kan) fakat onu bandırmaya göndermek zorunda kalmıştım.
Annem istememişti...
Şimdi bir tane daha kedi edinmek istiyorum....
Bu doğrucu davutluğum başıma iş açabilir
Muhtemelen uzaklaştırma alabilirim
Beni merak etmeyin , her yerde olduğu gibi mapusta da başımın çaresine bakarım evelAllah
evde siz yokken sıkıntı olmayacaksa yani gündüzleri ve eşinde seviyorsa neden olmasın
İşte birazcık eşim açısından sıkıntı olacak bir durum sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?