şimdiden söyleyeyim diyorsuntamam merak etmeyiz, uzaklaştırma alırsan buradaki ziyaretçilerden birinin sen olduğunu düşüneceğim hep
İşte birazcık eşim açısından sıkıntı olacak bir durum sanırım...
kahve & çikolata saatim geldi yine...
hmmm onunda ev yaşantısını sıkıntıya sokmamak lazım tatlımne düşünüyor bu konuda bir fikrini al bakalım
Sağol ya
Açıkçası bende eşin gibiyim bu konuda.. Hayvanları seviyorum , ama uzaktanhem korkuyorum hemde evde olması bana ters geliyor.. hijyen bakımından.. Bahçede olabilir belki ama eve kesinlikle girmemeli :26:
ooow yoooo bunu yapma
Yaptım bile şekerim... Gel beraber olsun
veeeee
danışanım bugün çok iyi görünüyorsunuz dedi"görünürüm tabi kız akşam ayakkabı kutusu kapladım, çok cici bir kutu yaptım " deyiverecektim
evet ya ben de görüyorumçok ateşli yorumlar yapıyor valla ordaki konular ne ya gerçekten hayattan soguyor insan
Yaptım bile şekerim... Gel beraber olsun
veeeee
süpersinbi daha gelmezmiş
orası çok sıkıntılı yaa, gerçekten insanın içi daralıyor.. ama sürekli bi hareketlilik var.
burdan arada oraya transfer mi olsak
hemde goldenbizde burda ot çöp içelim gram vereceğiz diye
deseydim gelmeyebilirdiben arada girip bir bakıyorum en çok konuşulan hangisiyse .. konunun başını okumaya başlıyorum ilk konu sahibinin yazısını .. zaten konu sahibi gerginliği sebebiyle düz bir yazıyla ne boşluk ne bir noktalama işareti koymadan anlatıyor .. bu sebeple konunun ortasına gelmeden çok sıkılıyorum ve yorumlara geçiyorum .. okuyorum bir süre sonra oda ruhumu daraltıyor yani bazı yaklaşımlar ve konu sahibinin kendini savunmaya çalışma çabası falan .. sonra da kapatıp geçiyorum
deseydim gelmeyebilirdiben arada girip bir bakıyorum en çok konuşulan hangisiyse .. konunun başını okumaya başlıyorum ilk konu sahibinin yazısını .. zaten konu sahibi gerginliği sebebiyle düz bir yazıyla ne boşluk ne bir noktalama işareti koymadan anlatıyor .. bu sebeple konunun ortasına gelmeden çok sıkılıyorum ve yorumlara geçiyorum .. okuyorum bir süre sonra oda ruhumu daraltıyor yani bazı yaklaşımlar ve konu sahibinin kendini savunmaya çalışma çabası falan .. sonra da kapatıp geçiyorum
kızlar ya ben çikolata sevmiyorum bana hiç çekici gelmedi desem beni döver misiniz?
Sen bana ne bakıyorsun şekerim, böyle giderse ben 100 kilo olacağım vallahi...
Amannnn, takmıcam kafama, yakında başlarım kilo vermeye zaten
Yok canım dövmeyiz, olsun... Herkes aynı zevklerden hoşlanacak diye birşey yok...
Fakat merak ettim, en çok neyi seversin sen kuzum????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?