2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

şimdiden söyleyeyim diyorsun tamam merak etmeyiz, uzaklaştırma alırsan buradaki ziyaretçilerden birinin sen olduğunu düşüneceğim hep

Sağol ya

İşte birazcık eşim açısından sıkıntı olacak bir durum sanırım...

Açıkçası bende eşin gibiyim bu konuda.. Hayvanları seviyorum , ama uzaktan hem korkuyorum hemde evde olması bana ters geliyor.. hijyen bakımından.. Bahçede olabilir belki ama eve kesinlikle girmemeli :26:

hmmm onunda ev yaşantısını sıkıntıya sokmamak lazım tatlım ne düşünüyor bu konuda bir fikrini al bakalım

O şimdilik istemiyor, o yüzden bu fikrimi askıya alıyorum şimdilik... Malesef ki...

Ben evde kuzu bile besledim, o yüzden benim için sorun değil...
Ama evde köpek beslemem mesela, tüylerinden ağzına kadar her şeyi kokuyor.
Kedi öyle değil, daha temiz... Evde baktığım için talimliyim...

danışanım bugün çok iyi görünüyorsunuz dedi "görünürüm tabi kız akşam ayakkabı kutusu kapladım, çok cici bir kutu yaptım " deyiverecektim

süpersin bi daha gelmezmiş

evet ya ben de görüyorum çok ateşli yorumlar yapıyor valla ordaki konular ne ya gerçekten hayattan soguyor insan

orası çok sıkıntılı yaa, gerçekten insanın içi daralıyor.. ama sürekli bi hareketlilik var.
burdan arada oraya transfer mi olsak

süpersin bi daha gelmezmiş

orası çok sıkıntılı yaa, gerçekten insanın içi daralıyor.. ama sürekli bi hareketlilik var.
burdan arada oraya transfer mi olsak

deseydim gelmeyebilirdi ben arada girip bir bakıyorum en çok konuşulan hangisiyse .. konunun başını okumaya başlıyorum ilk konu sahibinin yazısını .. zaten konu sahibi gerginliği sebebiyle düz bir yazıyla ne boşluk ne bir noktalama işareti koymadan anlatıyor .. bu sebeple konunun ortasına gelmeden çok sıkılıyorum ve yorumlara geçiyorum .. okuyorum bir süre sonra oda ruhumu daraltıyor yani bazı yaklaşımlar ve konu sahibinin kendini savunmaya çalışma çabası falan .. sonra da kapatıp geçiyorum

aynen aynen, oraya anca öyle takılınır yoksa insanın ruhu daralıyor..
ben de ilk sayfa orta sayfa sonra sayfa...
pek yorumda da bulunmam...
zor bi topik orası

Bende de aynı şey oluyor biliyor musun?
Bazen konuları okurken, cevap verecek enerjim kalmıyor resmen...

Sen bana ne bakıyorsun şekerim, böyle giderse ben 100 kilo olacağım vallahi...
Amannnn, takmıcam kafama, yakında başlarım kilo vermeye zaten

"yakında başlarım kilo vermeye zaten" derken ne demek istedin tatlım, yılın belli dönemlerinde kendiliğinden kilo mu veriyorsun ne yapıyorsun da veriyorsun çabuk bize de söyle

ayşenur keki sevmiyorsun, çikolatayı sevmiyorsun bende merak ettimde kuzum senin nasıl 4-5 kilo fazlalığın var yoksaaaaa CİPS miiiiiiiiii

ayşenur keki sevmiyorsun, çikolatayı sevmiyorsun bende merak ettimde kuzum senin nasıl 4-5 kilo fazlalığın var yoksaaaaa CİPS miiiiiiiiii

ay evet ya bak o büyük bi faktör. bi de canlarr ben yemek yemegi cok seviyorumm ekmeği de çok seviyorum hüsmen ağa gibi dolaşabilirim ekmeğimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…