Yok canım dövmeyiz, olsun... Herkes aynı zevklerden hoşlanacak diye birşey yok...
Fakat merak ettim, en çok neyi seversin sen kuzum????
ay evet ya bak o büyük bi faktör. bi de canlarr ben yemek yemegi cok seviyorummekmeği de çok seviyorum hüsmen ağa gibi dolaşabilirim ekmeğimle
Eki Görüntüle 547467
işteyiz arkadaşım yaa niye güldürüyon
ay evet ya bak o büyük bi faktör. bi de canlarr ben yemek yemegi cok seviyorummekmeği de çok seviyorum hüsmen ağa gibi dolaşabilirim ekmeğimle
Eki Görüntüle 547467
Eki Görüntüle 547467
Aynen..
Tuzlu , unlu mamuller ve kızartmalara bayılırım
Ama kek ya da tatlı aramam hiç
Şimdi de burger king ten bi menü yedim
hamur işleri de kiloda önemli bir faktör doğru malesefben hem hamur işini hem tatlıyı seviyorum o ne olacak
hamur işleri de kiloda önemli bir faktör doğru malesefben hem hamur işini hem tatlıyı seviyorum o ne olacak
Aynen..
Aynen..
ben hep derim ki, tatlıyı sevmediğim için kilo verme konusunda çok şanslıyım aslında derim, ama daha o şans bi işe yaramadı bugüne kadaretkisi yok ki; çünkü vucudum zaten ona alışkın değil, tatlının varlığını hissetse vucudum neyse. yokluğunda bi üzülür kendini içine çeker
"yakında başlarım kilo vermeye zaten" derken ne demek istedin tatlım, yılın belli dönemlerinde kendiliğinden kilo mu veriyorsunne yapıyorsun da veriyorsun çabuk bize de söyle
ayşenur keki sevmiyorsun, çikolatayı sevmiyorsun bende merak ettimde kuzum senin nasıl 4-5 kilo fazlalığın varyoksaaaaa CİPS miiiiiiiiii
tatlıyı çok sevmediğim kesin. ama ne biliyim ya tuzlu şeyler hoşuma gidiyor. ama şu an canım hiçbişi çekmiyor
Eki Görüntüle 547467
o kadar yemek konusu açıldı size danışaym,
akşama sarma var yanına buzluktaki biber kızartmalarından çıkarsam mı biraz da patates kızartıp ne dersiniz nasıl olurr??
bir de yoğurt çıkarırım...
"bi üzülür kendini içine çeker" mibi kahrolur depresyona girer ama nerde
akşama sarma var yanına buzluktaki biber kızartmalarından çıkarsam mı biraz da patates kızartıp ne dersiniz nasıl olurr??
Kızlar benim bir tane van kedim vardı (saf kan) fakat onu bandırmaya göndermek zorunda kalmıştım.
Annem istememişti...
Şimdi bir tane daha kedi edinmek istiyorum....
ohhh ohh sarma,kızartmaaa....ne bu yahuuuu...
yap salata bir de çorba mis...akşam ağır yemeyin yavvv
Aynen..
ben hep derim ki, tatlıyı sevmediğim için kilo verme konusunda çok şanslıyım aslında derim, ama daha o şans bi işe yaramadı bugüne kadaretkisi yok ki; çünkü vucudum zaten ona alışkın değil, tatlının varlığını hissetse vucudum neyse. yokluğunda bi üzülür kendini içine çeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?