2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Yok canım dövmeyiz, olsun... Herkes aynı zevklerden hoşlanacak diye birşey yok...

Fakat merak ettim, en çok neyi seversin sen kuzum????

Bak ben sölimmm kumpir severim,waffle severim,donrdurma severim,portakallı tutlumba severim,
tantuni severim,kokoreçe bayılırımm.. ne kaldııı daha..

hamur işleri de kiloda önemli bir faktör doğru malesef ben hem hamur işini hem tatlıyı seviyorum o ne olacak

ben hep derim ki, tatlıyı sevmediğim için kilo verme konusunda çok şanslıyım aslında derim, ama daha o şans bi işe yaramadı bugüne kadar etkisi yok ki; çünkü vucudum zaten ona alışkın değil, tatlının varlığını hissetse vucudum neyse. yokluğunda bi üzülür kendini içine çeker

hamur işleri de kiloda önemli bir faktör doğru malesef ben hem hamur işini hem tatlıyı seviyorum o ne olacak

Aynen..

Tuzlu , unlu mamuller ve kızartmalara bayılırım

Ama kek ya da tatlı aramam hiç

Şimdi de burger king ten bi menü yedim

ben ilkaydanım, hepsini hepsini hepsini seviyorum

:131::125:

"bi üzülür kendini içine çeker" mi bi kahrolur depresyona girer ama nerde

o kadar yemek konusu açıldı size danışaym,
akşama sarma var yanına buzluktaki biber kızartmalarından çıkarsam mı biraz da patates kızartıp ne dersiniz nasıl olurr??
bir de yoğurt çıkarırım...

"yakında başlarım kilo vermeye zaten" derken ne demek istedin tatlım, yılın belli dönemlerinde kendiliğinden kilo mu veriyorsun ne yapıyorsun da veriyorsun çabuk bize de söyle

Yok be güzelim, nerdeeee... Keşke dediğin gibi yılın belli dönemlerinde oturduğum yerden kilo versem, müthişşş olurdu.
Yakında derken, başlarım yine tatlı-tuzlu kesmeye, gerçi çok tuzlu yiyen bir insan değilim, o yüzden onda sıkıntı yok.
Ama tatlılara bazen dayanamıyorum resmen canım çekiyor, tatlılarda "ye beni ye beni" diyor...

ayşenur keki sevmiyorsun, çikolatayı sevmiyorsun bende merak ettimde kuzum senin nasıl 4-5 kilo fazlalığın var yoksaaaaa CİPS miiiiiiiiii

Gene mi o tehlikeli kelimeee...

tatlıyı çok sevmediğim kesin. ama ne biliyim ya tuzlu şeyler hoşuma gidiyor. ama şu an canım hiçbişi çekmiyor

Canının bir şey çekmemesi gayet iyi canım, umarım böyle devam eder.
Can birşey çekince insan kilo alıyor ister istemez yahu...

ay evet ya bak o büyük bi faktör. bi de canlarr ben yemek yemegi cok seviyorumm ekmeği de çok seviyorum hüsmen ağa gibi dolaşabilirim ekmeğimle

Eki Görüntüle 547467

Heh yakında bende böyle olucam kızlar.
Bu arada albümüme eşimle düğün fotolarımızdan eklicem...

ohhh ohh sarma,kızartmaaa....ne bu yahuuuu...

yap salata bir de çorba mis... akşam ağır yemeyin yavvv

Kızlar benim bir tane van kedim vardı (saf kan) fakat onu bandırmaya göndermek zorunda kalmıştım.
Annem istememişti...

Şimdi bir tane daha kedi edinmek istiyorum....

kedini görünce benimki aklıma geldi çalınmıştı aynısı cok üzülmüştüm souvvenir...

Bende cok canı sıkılanlardanım hatta patlayanlardan ve sanırım hepiniz çalışıyosunuz ne güzel...

çorba yap bence tatlım sıvı girsin vücuda kızartmaları çıkarmasanda olur gibi görünüyor sarma varsa yoğurt zaten olmalı

ohhh ohh sarma,kızartmaaa....ne bu yahuuuu...

yap salata bir de çorba mis... akşam ağır yemeyin yavvv

sarmayı pişireli çok oldu, bozulma yok ama içleri kurumuş dolapta dura dura..
akşam salçalı suyla ısıtmam gerekiyor onu..
yanına illa bişey yapsam mı yoksa çorba salata mı idare etsem bilemedim..
kızartmaları bi sonraki güne mi çıkarsam..

Evet, aynen bende, buldum mu affetmem valla götürürüm...
Ama yapmamaya çalışıyorum ki, olduğumdan daha fazla kilo almayayım...

Aynen..

Tuzlu , unlu mamuller ve kızartmalara bayılırım

Ama kek ya da tatlı aramam hiç

Şimdi de burger king ten bi menü yedim

Al işte, beni bitiren bu fast food olacak.
Gerçi çok yemiyorum, binde bir alırım ama yine de yememekte fayda var...
Ayrıca çırpı gibi dolanıp, burger king sırasında olan kızlara hastayım zaten...

Koptum ya....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…