2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kızlar alakaya maydonoz yapayım mı?? Benim muhabbet kuşum var afedersiniz ama ishal oldu. var mı aranızda besleyen?? ölürse ben depresyona girerim valla

çorba yap bence tatlım sıvı girsin vücuda kızartmaları çıkarmasanda olur gibi görünüyor sarma varsa yoğurt zaten olmalı

evet çorba yapıcam ama onda da bi ilginçlik oldu şimdi düşününce..
artan pilavdan yoğurt çorbası yapacaktım... çorba pirinçli yoğurtlu, sarma pirinçli yoğurtlu..
yemekteyiz'e katılsam topa tutarlardı beni

çok güzel bir mennnüüüüüüüüü, ölecegum:18:

süper olur davetliysek gelelim biz de :)))
ben de dondurucudaki bezelyelerden yapıcam

gelin bebeklerim beklerim

aynen yaaaa ama göbüşüm gitti biraz kızlarr, çok rahatım cuma günü tam 1 hafta olacak rejimimde

Bende bir rejim yapabilsem süper olacak...

Bende bandırmaya gönderdiğimde çok üzülmüştüm....
Fakat benimkinin keyfi yerinde maşallah, iyi ellere emanet ettim...

kızlar alakaya maydonoz yapayım mı?? Benim muhabbet kuşum var afedersiniz ama ishal oldu. var mı aranızda besleyen?? ölürse ben depresyona girerim valla

muhabbet kuşum var deyince gözüm tickerindaki kuşlara takıldı ilk olarak beslemedim ben hiç .. nette bir araştırma yap istersen bu ishal konusunda .. ama ona bu kadar bağlanman iyi olmamış :26:

Ben de şu streslenip yemeyen ya da sevinçten yemek yemeyen insanlara hep imrenmişimdir...

Tabi Burger sırasında ki çıtır kızlara da direk uyuz oluyorum ve gözlerinin içine içine bakıyorum..

1 ay sonra düğünü olacak ve şişko bir insan olarak 1 aydır rejim yapmaya çalışıyorum ve sadece 2 kg verdim...

bende bazen "keşke evde olsam" diyorum

Ay bende diyorum aynı şeyi, yetişemiyorum bazen herşeye...
Aynı zamanda sabahları işe giderken ayrı bir yol çilesi, eve dönerken ayrı bir yol çilesi.
1 ayda isyan bayrağını kaldırasım geldi vallahi...

Demiş bulundum

Bana mı dedin

Cancazım sana demediydim, ama eğer çırpı gibiysen sana da demiş oluyorum tabii ki...
Çırpı çırpı girmeyin o sıralara yaw.... Sipariş verin ofise

boşuna dememişler yemeğim salçalısı kadının .....lısı :)))) kilo iyidir

bende bazen "keşke evde olsam" diyorum

emin ol bi zamanlar bende oyle diyordum insan uzun süre çalışıp birden hayatında değişiklik yapınca cok zor oluyor

Bende bir rejim yapabilsem süper olacak...

Bende bandırmaya gönderdiğimde çok üzülmüştüm....
Fakat benimkinin keyfi yerinde maşallah, iyi ellere emanet ettim...

senin adına sevindim cok tatlı masallah...

boşuna dememişler yemeğim salçalısı kadının .....lısı :)))) kilo iyidir

Ya orası öyle de, bir dirhem et bin ayıp örter de diyorlar...
Fakat gel gelelim, kıyafetten biraz göbek belli olsa "aaa sen kilo mu aldın?" sorusu çileden çıkartmaya yeter...

muhabbet kuşum var deyince gözüm tickerindaki kuşlara takıldı ilk olarak beslemedim ben hiç .. nette bir araştırma yap istersen bu ishal konusunda .. ama ona bu kadar bağlanman iyi olmamış :26:

ilkay insan psikolojisinden iyi anlıyorsun vesselam :) ishali araştırdım ilaç fln diyolar ama o minnoşcucuk kuşu ilaç öldürür asıl yaaa yazık benim kuşçuğuma

Ya orası öyle de, bir dirhem et bin ayıp örter de diyorlar...
Fakat gel gelelim, kıyafetten biraz göbek belli olsa "aaa sen kilo mu aldın?" sorusu çileden çıkartmaya yeter...

canım millete kalsa herşeyi der buna engel olamayız ama düğün için biraz verebiliyorsan

ver herkesin metebolizması faklıdır ben 24 saat yemek yerim kilo almam :))))

korse felan giyersin bişiycik olmasss zayıf gelin olmuo be hortlak gibi zaten :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…