- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
aynen yaaaaama göbüşüm gitti biraz kızlarr, çok rahatım cuma günü tam 1 hafta olacak rejimimde
çorba yap bence tatlım sıvı girsin vücudakızartmaları çıkarmasanda olur gibi görünüyor sarma varsa yoğurt zaten olmalı
çok güzel bir mennnüüüüüüüüü, ölecegum:18:
süper olur davetliysek gelelim biz de :)))
ben de dondurucudaki bezelyelerden yapıcam
kedini görünce benimki aklıma geldi çalınmıştı aynısı cok üzülmüştüm souvvenir...
Bende cok canı sıkılanlardanım hatta patlayanlardan ve sanırım hepiniz çalışıyosunuz ne güzel...
aynen yaaaaama göbüşüm gitti biraz kızlarr, çok rahatım cuma günü tam 1 hafta olacak rejimimde
kedini görünce benimki aklıma geldi çalınmıştı aynısı cok üzülmüştüm souvvenir...
Bende cok canı sıkılanlardanım hatta patlayanlardan ve sanırım hepiniz çalışıyosunuz ne güzel...
kızlar alakaya maydonoz yapayım mı?? Benim muhabbet kuşum var afedersiniz ama ishal oldu. var mı aranızda besleyen?? ölürse ben depresyona girerim valla
burger demeeeeeeeeeeeeee
Evet, aynen bende, buldum mu affetmem valla götürürüm...
Ama yapmamaya çalışıyorum ki, olduğumdan daha fazla kilo almayayım...
Çırpı gibi dolaşan burger kız sırasındaki kızlar
o kadar yemek konusu açıldı size danışaym,
akşama sarma var yanına buzluktaki biber kızartmalarından çıkarsam mı biraz da patates kızartıp ne dersiniz nasıl olurr??
bir de yoğurt çıkarırım...
bende bazen "keşke evde olsam" diyorum
Demiş bulundum
Bana mı dedin
Ben de şu streslenip yemeyen ya da sevinçten yemek yemeyen insanlara hep imrenmişimdir...
Tabi Burger sırasında ki çıtır kızlara da direk uyuz oluyorum ve gözlerinin içine içine bakıyorum..
1 ay sonra düğünü olacak ve şişko bir insan olarak 1 aydır rejim yapmaya çalışıyorum ve sadece 2 kg verdim...
bende bazen "keşke evde olsam" diyorum
Bende bir rejim yapabilsem süper olacak...
Bende bandırmaya gönderdiğimde çok üzülmüştüm....
Fakat benimkinin keyfi yerinde maşallah, iyi ellere emanet ettim...
boşuna dememişler yemeğim salçalısı kadının .....lısı :))))kilo iyidir
muhabbet kuşum var deyince gözüm tickerindaki kuşlara takıldı ilk olarakbeslemedim ben hiç .. nette bir araştırma yap istersen bu ishal konusunda .. ama ona bu kadar bağlanman iyi olmamış :26:
hamburgerin yanında light kola içmeye ne dersiniz kızlarrr
hamburgerin yanında light kola içmeye ne dersiniz kızlarrr
Bu arada albümü oluşturdum
Ya orası öyle de, bir dirhem et bin ayıp örter de diyorlar...
Fakat gel gelelim, kıyafetten biraz göbek belli olsa "aaa sen kilo mu aldın?" sorusu çileden çıkartmaya yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?