- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
ben hamburger sevmem cips yemem kola içmem hiç aramam yaa bana ot olsun roka tere göbek salata havuç kek fındık fıstık ceviz çikolata
ekler pasta offffff
"kendini avutma" deriz
çok güzel görünüyorsunuz ve de çok yakıştığınız bir kesin allah mesut etsn bu gülücükleriniz ömür boyu eksik olmasın cnm
"kendini avutma" deriz
baştan çok sağlıklı gidiyodu, sebzelerden birden havuçlu keke, fındığa fıstığa dönünce işin rengi değişti
canım millete kalsa herşeyi der buna engel olamayız ama düğün için biraz verebiliyorsan
ver herkesin metebolizması faklıdır ben 24 saat yemek yerim kilo almam :))))
korse felan giyersin bişiycik olmasss zayıf gelin olmuo be hortlak gibi zaten :)))))
harikasın, iradene maşallah tatlım
bende bazen "keşke evde olsam" diyorum
ilkay insan psikolojisinden iyi anlıyorsun vesselam :) ishali araştırdım ilaç fln diyolar ama o minnoşcucuk kuşu ilaç öldürür asıl yaaa yazık benim kuşçuğuma
Ben evlendim zaten, geçti artık o devir...
Fakat özel zamanlara tabii, muhakkak kilo vermek gerek.
Kendi düğünümde veremedim o ayrı konu, gazım çoktu ondan...
teşekkür ederim İlkaycım bebişim
evde olmak gibisi yokhobilerimizi yapardık, tezimi yazardım ben, ev işimizi yapardık, kocalarımız süslü kadın görürdü azıcık
ilacın öldüreceğini nerden biliyorsun ki canım :26: bence bir petshopa falan sor
aaaay dünden beri çok komik laflar geliyor bu topikte
değil mi ama kola içtin mi tam içeceksin nefret ederim ben de light koladan ama yapan çok böyle hamburgerin yanında misal benim kociş :))))
ne de güzel olurdukocam geçen günkü gibi atletsiz kalmazdı
teşekkür ederim İlkaycım bebişim
evde olmak gibisi yokhobilerimizi yapardık, tezimi yazardım ben, ev işimizi yapardık, kocalarımız süslü kadın görürdü azıcık
annemin komşusu veteriner ben bu akşam bir ona götüreyim. hayvan beslemek güzel hoş ta işte böyle oldu mu da insan vicdan azabı çekmeye başlıyo
Eylül'cüm sana cvp yazamadım farkındayım, ama aklımda...
aaaay dünden beri çok komik laflar geliyor bu topikte
ne de güzel olurdukocam geçen günkü gibi atletsiz kalmazdı
uuuuu kızlarımız bugün uçmuş...
yemeler, içmeler....kilolar gelsin....
her şeyden çok bırakın görüntüyü de sağlık için önemli bu kilo işi..:26:
benim hormon sorunum var maalesef..geçenlerde dr a gittim istediğin halde kilo verememe
sorunun var mı dedi, evet dedim...insülin direnci büyük ölçüde..sonuçta pko hastasıyım..zaten yine bir
adet gecikmem söz konusu..:26: onu bekliyorum tam bir tahlil için...kilo veremeyen arkadaşlarım önce sorunun
kaynağına baksınlar..yoksa nafile..istediğin kadar aç kal bel çevrenden alıyorsun..
artık evlendik de bitti diye güzel hatun..çok şekersiniz bu arada tekrar değineyim..
sonrasında bir hamilelik durumu var malum..her ne kadar henüz düşünmesen de erken olsa da..
o yüzden yine kilo almamak denge de tutmak önemli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?