2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Ben evlendim zaten, geçti artık o devir...
Fakat özel zamanlara tabii, muhakkak kilo vermek gerek.
Kendi düğünümde veremedim o ayrı konu, gazım çoktu ondan...

ilkay insan psikolojisinden iyi anlıyorsun vesselam :) ishali araştırdım ilaç fln diyolar ama o minnoşcucuk kuşu ilaç öldürür asıl yaaa yazık benim kuşçuğuma

ilacın öldüreceğini nerden biliyorsun ki canım :26: bence bir petshopa falan sor

ilacın öldüreceğini nerden biliyorsun ki canım :26: bence bir petshopa falan sor

annemin komşusu veteriner ben bu akşam bir ona götüreyim. hayvan beslemek güzel hoş ta işte böyle oldu mu da insan vicdan azabı çekmeye başlıyo

aaaay dünden beri çok komik laflar geliyor bu topikte

ayyyy masa başında çok güldüm valla...
Millet deli dicek bana....

Ama yaaa, gerçekten gazım çoktu, şişirdiler şişirdiler düğün öncesi...
Hadi bakalım, sıkıyosa ver kiloları... Ben stresten kilo alan bir insanım napiiimmm....

değil mi ama kola içtin mi tam içeceksin nefret ederim ben de light koladan ama yapan çok böyle hamburgerin yanında misal benim kociş :))))

uuuuu kızlarımız bugün uçmuş...

yemeler, içmeler....kilolar gelsin....

her şeyden çok bırakın görüntüyü de sağlık için önemli bu kilo işi..:26:
benim hormon sorunum var maalesef..geçenlerde dr a gittim istediğin halde kilo verememe
sorunun var mı dedi, evet dedim...insülin direnci büyük ölçüde..sonuçta pko hastasıyım..zaten yine bir
adet gecikmem söz konusu..:26: onu bekliyorum tam bir tahlil için...kilo veremeyen arkadaşlarım önce sorunun
kaynağına baksınlar..yoksa nafile..istediğin kadar aç kal bel çevrenden alıyorsun..

artık evlendik de bitti diye güzel hatun.. çok şekersiniz bu arada tekrar değineyim..
sonrasında bir hamilelik durumu var malum..her ne kadar henüz düşünmesen de erken olsa da..
o yüzden yine kilo almamak denge de tutmak önemli..

teşekkür ederim İlkaycım bebişim

evde olmak gibisi yok hobilerimizi yapardık, tezimi yazardım ben, ev işimizi yapardık, kocalarımız süslü kadın görürdü azıcık

Zaten şu süslü kadın konusunda benim çokçası asabım bozuluyor.
Akşam eve gidiyorum yol stresinden, önüme ilk çıkanı gırtlaklayasım geliyor.
Eve girer girmez saçımı toplarım, giyerim ev kıyafetlerimi (genelde eşofman + t-shirt) doğru mutfağa.
Yemek hazırlarım, sonrada kocam gelir zaten...

Nereye süslü kadın görecek, ben koşturmacadan fırsat bulsam, fena süslenicem de, kimse vermiyor o fırsatı...

annemin komşusu veteriner ben bu akşam bir ona götüreyim. hayvan beslemek güzel hoş ta işte böyle oldu mu da insan vicdan azabı çekmeye başlıyo

evet babamda bu yüzden hayvan besletmezdi küçükken .. bu vicdan azabı yüzünden .. sen bi götür canım madem tanıdık veteriner var, tabi ki petshoptan daha iyi bilir

Eylül'cüm sana cvp yazamadım farkındayım, ama aklımda...

canım benim hiiç önemli değil...ben de işte yaşadığım görev değişiklikleri sonrası artık sanırım
daha az aranızda olacağım..:26: hazır fırsat bulmuşken bir bakayım, iki lafın belini kıralım dedim..

Çok geçmiş olsun canım bendede 3-4 tane myom var çok üzülüyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…