- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
ayyyy masa başında çok güldüm valla...
Millet deli dicek bana....
Ama yaaa, gerçekten gazım çoktu, şişirdiler şişirdiler düğün öncesi...
Hadi bakalım, sıkıyosa ver kiloları... Ben stresten kilo alan bir insanım napiiimmm....
Zaten şu süslü kadın konusunda benim çokçası asabım bozuluyor.
Akşam eve gidiyorum yol stresinden, önüme ilk çıkanı gırtlaklayasım geliyor.
Eve girer girmez saçımı toplarım, giyerim ev kıyafetlerimi (genelde eşofman + t-shirt) doğru mutfağa.
Yemek hazırlarım, sonrada kocam gelir zaten...
Nereye süslü kadın görecek, ben koşturmacadan fırsat bulsam, fena süslenicem de, kimse vermiyor o fırsatı...
Eve girer girmez saçımı toplarım, giyerim ev kıyafetlerimi (genelde eşofman + t-shirt) doğru mutfağa.
Nereye süslü kadın görecek, ben koşturmacadan fırsat bulsam, fena süslenicem de, kimse vermiyor o fırsatı...
Allah hepimize sağlık versin ben de epilepsi tedavisi görüyorum
uuuuu kızlarımız bugün uçmuş...
yemeler, içmeler....kilolar gelsin....
her şeyden çok bırakın görüntüyü de sağlık için önemli bu kilo işi..:26:
benim hormon sorunum var maalesef..geçenlerde dr a gittim istediğin halde kilo verememe
sorunun var mı dedi, evet dedim...insülin direnci büyük ölçüde..sonuçta pko hastasıyım..zaten yine bir
adet gecikmem söz konusu..:26: onu bekliyorum tam bir tahlil için...kilo veremeyen arkadaşlarım önce sorunun
kaynağına baksınlar..yoksa nafile..istediğin kadar aç kal bel çevrenden alıyorsun..
artık evlendik de bitti diye güzel hatun..çok şekersiniz bu arada tekrar değineyim..
sonrasında bir hamilelik durumu var malum..her ne kadar henüz düşünmesen de erken olsa da..
o yüzden yine kilo almamak denge de tutmak önemli..
evet canım haklısın. yemek hazırla, sofrayı topla, evi temizle, nerde süslenceksin. zaten de söylemesi ayıptır kış geldi ben kazaksız dolaşamam haaaaaüşüyorum arkadaşım
hazımsızlık diyorsun yanisöylemek istediklerini söyleyememekten o
evet canım haklısın. yemek hazırla, sofrayı topla, evi temizle, nerde süslenceksin. zaten de söylemesi ayıptır kış geldi ben kazaksız dolaşamam haaaaaüşüyorum arkadaşım
Canım kesinlikle haklısın, zaten hamile kalmadan önce kesinlikle kilo vermiş olmak gerekiyor.
Çünkü varolan kiloların üzerine bir de hamilelik döneminden kilo ekleniyor iyice bu sefer işin içinden çıkılmaz hal alması kaçınılmaz gibi geliyor.
Önceden 1 sene geçmeden çocuk düşünmem diyordum ama bakıyorum yaş geçiyor.
Belki yılbaşından sonra düşünebiliriz gibime geliyor ama Allah hayırlısını versin bakalım...
hazımsızlık diyorsun yanisöylemek istediklerini söyleyememekten o
Tam benim taktikler yaw, hakikaten yani...ayyy canım benim yaa...inan doğal halin bile bence çok hoştur senin..koşturmacanın farkındadır zaten..
herkes önce bir kendine baksın..her daim süslü püslü gezilmiyor..bak annem yok bir kaç gündür oje bilem süremedim..
bu hafta sonu buluşunca ben de makyaj yapmadan gideyim diyorum özümün yanına..
adam alışmasın her daim bakımlı hatuna...
Ah ah ne haklısın canım yaa aynen beni anlatıyorsun :)) hemen saça bir at kuyruğu ev kıyafetleri el yüz yıkama ve mutfakkk.. eskiden ne çok vaktim varmış diyorum süslenmeye
Canım kesinlikle haklısın, zaten hamile kalmadan önce kesinlikle kilo vermiş olmak gerekiyor.
Çünkü varolan kiloların üzerine bir de hamilelik döneminden kilo ekleniyor iyice bu sefer işin içinden çıkılmaz hal alması kaçınılmaz gibi geliyor.
Önceden 1 sene geçmeden çocuk düşünmem diyordum ama bakıyorum yaş geçiyor.
Belki yılbaşından sonra düşünebiliriz gibime geliyor ama Allah hayırlısını versin bakalım...
ayşenur bebeğim çok komiksinbende çiçekli taytımla dolaşıyorum üzerinede kazak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?