2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

hazımsızlık diyorsun yani söylemek istediklerini söyleyememekten o

ayyy canım benim yaa...inan doğal halin bile bence çok hoştur senin..koşturmacanın farkındadır zaten..
herkes önce bir kendine baksın..her daim süslü püslü gezilmiyor..bak annem yok bir kaç gündür oje bilem süremedim..

bu hafta sonu buluşunca ben de makyaj yapmadan gideyim diyorum özümün yanına..
adam alışmasın her daim bakımlı hatuna...

evet canım haklısın. yemek hazırla, sofrayı topla, evi temizle, nerde süslenceksin. zaten de söylemesi ayıptır kış geldi ben kazaksız dolaşamam haaaaa üşüyorum arkadaşım

Ah ah ne haklısın canım yaa aynen beni anlatıyorsun :)) hemen saça bir at kuyruğu ev kıyafetleri el yüz yıkama ve mutfakkk.. eskiden ne çok vaktim varmış diyorum süslenmeye

Canım kesinlikle haklısın, zaten hamile kalmadan önce kesinlikle kilo vermiş olmak gerekiyor.
Çünkü varolan kiloların üzerine bir de hamilelik döneminden kilo ekleniyor iyice bu sefer işin içinden çıkılmaz hal alması kaçınılmaz gibi geliyor.
Önceden 1 sene geçmeden çocuk düşünmem diyordum ama bakıyorum yaş geçiyor.
Belki yılbaşından sonra düşünebiliriz gibime geliyor ama Allah hayırlısını versin bakalım...

aynen ben de ayaarım buna, senin gibiyim. bi farkla.. benim eşim benden önce gelmiş oluyor..
ölgün argın geliyorum, odaya git pijamalarını giy, saçını tepende topuz yap. elini yüzünü yıka, doğğğru mutfağa..
yemek, sonra topla, çay... ahan da uykum geldiiii

Allah hepimize sağlık versin ben de epilepsi tedavisi görüyorum

Allah şifa versin canım inşallah

evet canım haklısın. yemek hazırla, sofrayı topla, evi temizle, nerde süslenceksin. zaten de söylemesi ayıptır kış geldi ben kazaksız dolaşamam haaaaa üşüyorum arkadaşım

ayşenur bebeğim çok komiksin bende çiçekli taytımla dolaşıyorum üzerinede kazak

bu güzeldi ..

aynen ben de üşüyükümdür, kalın kalın giyinirim eşortman, hırka.. süslenmek nerdeeeeee

aaaa ben o kadar erken beklemiyordum senden bu hamleyii...
amannnn hayırlısı be canım..evdeki hesap olayı işte...bizim için öyle oluyor gerçekten yaş geçiyor diyoruz..haklılık payı da var hani..
çünkü otuz ve sonrasında tahammül seviyen azalıyor,hareket kabiliyetin azalıyor..erken yaşlarda daha çekilir oluyor..

sonrasında zaten işten falan çıkarsın..kendin ilgilenirsin..el kadar bebeleri kreşe vermek zor oluyor gerçekten..:26:

hayırlısı olsun canım yaa sevindim senin için...

Merhaba kızlar bugün geç geldim biraz patronum anca gitti ama ne çok şey kaçırmışım geçmişi okuken öldüm gülmekten, bugün formunuzdasınız:)) benim eşimde benden önce gelir eve bende aynen gelir gelmez , soyunuz pijamalarımı geçiririm, saçımı toplarım taaa tepeden doğru mutfağaaaa.... bitek ben böyleyim sanıyordum da herkes aynıymış yahu

Kesinlikle öyle canım ya...
Şişirdiler diyorum ya, ondan tamamen...
Yoksa ben incecik kızım yaw

Tam benim taktikler yaw, hakikaten yani...
Benim eşim o anlamda şanslıydı, süslenip püslenip gezmedim her daim.
Süslendiğim zamanlarda oldu, bazen nutku tutulur, bazen kıskançlık krizlerine girerdi.
Fakat sabah uyanınca yanında bir yabancıyla karşılaşmış gibi olmadı hiç bir zaman...

Ah ah ne haklısın canım yaa aynen beni anlatıyorsun :)) hemen saça bir at kuyruğu ev kıyafetleri el yüz yıkama ve mutfakkk.. eskiden ne çok vaktim varmış diyorum süslenmeye

Ya kızlar, var mı bunun bir çözümü bakalım.
Benim iş yerinde de bir ton makyaj malzemem var ama elim gitmiyor vallahi.
Üşeniyorum çünkü bir de bu makyajı temizlemesi var...

Bende aynı şeyi diyorum, eskiden ne çok vaktim varmış...
Hatta bugün şunu düşündüm "iyi ki gezmişim doya doya, yoksa şimdiye kalsa hiç gezemicekmişim, kızken yine de güzel zaman geçirdim" diye düşündüm...

ayşenur bebeğim çok komiksin bende çiçekli taytımla dolaşıyorum üzerine de kazak [/I]

Teşekkürler uzun zamandır didindiğim bir hastalık ama hafif allahtan. benimki ilaç içmek dışında da pek aklıma gelmiyo. bi de hastalığı sürekli düşünüp te hastalık hastası olmak istemiyorum kızlar. millet kanserle savaşıyo dimi amaaa

aaaa ben o kadar erken beklemiyordum senden bu hamleyii...
amannnn hayırlısı be canım..evdeki hesap olayı işte...bizim için öyle oluyor gerçekten yaş geçiyor diyoruz..haklılık payı da var hani..
çünkü otuz ve sonrasında tahammül seviyen azalıyor,hareket kabiliyetin azalıyor..erken yaşlarda daha çekilir oluyor..

sonrasında zaten işten falan çıkarsın..kendin ilgilenirsin..el kadar bebeleri kreşe vermek zor oluyor gerçekten..:26:

hayırlısı olsun canım yaa sevindim senin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…