2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

şimdi benim her anım dolu gibi canım..
bazen bakıyorum dinlediğimi hissetmiyorum gerçekten..sürekli bir koşturmaca.biri bitmeden
başka bir şeye hazırlanıyorum falan..

sonra ben işten her akşam çıkmaddan muhakkak makyaj tazelerim..
alışkanlık yıllardır..bir makyaj çıkarıcı kullanıyorum eve gidince tek seferde çok güzel etki yapıyor..
göz makyajımı çıkarmak çok zahmetliydi ama artık sorun olmuyor..

elimden geldiğince dediğin gibi her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum ben de..

bir tek sen mi olursun canım ya, gördüğün gibi herkesin yaşadığı normal bir durummuş her sabah saçıma maşa yapan ben evlendiğimden beri 2 kez maşa yaptım; oda biri kuzenimin nişanında diğeri de yeni geçirdiğimiz bayramda

Yani canım, şahsen bende kendimden böyle bir hamleyi bu kadar erken beklemiyordum...
Fakat evlenince insan çok farklı şeyleri de düşünmeye başlıyor, bakalım nasip kısmet herşey...
Allah nasıl hayırlı kıldıysa, öyle nasib olur inşallah...

Kesinlikle katılıyorum canım, ben eşime biraz kızarım arada, bazı düşüncesizliklerinden dolayı.
Annem hep der, aman kızım bak sen işini bırakma güzel işin ve güzel bir kazancın var.
Eviniz barkınız olsun ondan sonra ayrılırsın, çocuğun bile olsa eltin bakar, ben bakarım, kv bakar... falan diye söylenir durur.

1. ben erkeğin eşine güvenerek evlenmesinden nefret eden bir insanım (günümüz şartları farklı olabilir farkındayım) yine de sıksın yapsın...
Evlenmeye aklı onanın geçindirmeye de aklı çalışsın biraz fikrindeyim...
2. işimi sevmeme rağmen, seninde dediğin gibi inan yoruluyorum artık, bünyem kaldırmıyor bir çok şeyi.
Dişimi sıkıyorum ama nereye kadar dişimi sıkacağım.
3. bende istemem çocuğum olursa kreşe vermek, misler gibi ana kucağında büyümek varken niçin yabancıların elinde büyüsün...

Düşüncelerim böyle, fakat faaliyet ve icraat nolur bilemiyorum.
Zaman ve şartlara bağlı olarak yaşayıp göreceğim artık...

Canım her hastalıkta moral çok önemli ve etrafında destekçi olan insanlar.
İnşallah senin için en hayırlısı olur ve atlatabilirsin.
Zor bir hastalık muhakkak, rabbim beterinden saklasın.
Çok geçmiş olsun....

Ay kızlar ben bir de atılmasın diye kalan yemekleri yemekten duba gibi olcam yakında sizde de bu huy var mı ??

ben sadece göz makyajı yapıyorum onu da ofise gelince odamda yapıyorum çıkarmakta sıkıntı yaşıyorum .. çıkmış gibi görünüyor ama yüzümü yıkadığımda hala aktığını görüyorum .. hangi ürünü kullanıyorsun canım :26:

Bende bir heves çeyiizime maşa, düzleştirici falan almıştım, maşayı kullanmak daha nasip olmadı, bikaç kez düzleştiriciyi kullandım o kadar... bazen de diyorum böylesi daha iyi kırk yılda bir süslenince daha kıymetli oluyor çünkü

Her gün saçını yıkayan ben, artık onu da bıraktım, saçım toplu geliyorum işe.
İnce tel yapılı saçım var, akşamdan yıkanınca sabaha sönüyor saçlarım.
Salıkken de yok gibi oluyorlar, o yüzden toplamak zorunda kalıyorum...

Evlendim evleneli 1-2 kez sabah saçımı yıkamışımdır o kadar yani...
Bekar hayatıyla evlilik hayatı arasında çok farklar oluyor vesselam...
Hem iyi anlamda, hem kötü anlamda...

Ay kızlar ben bir de atılmasın diye kalan yemekleri yemekten duba gibi olcam yakında sizde de bu huy var mı ??

Yok canım, fotolardan anlaşılacağı gibi, kalan yemekleri ve hatta kendi tabağımda kalanları itina ile kocama yediriyorum.
Eşimin midesi benden geniş maşallah, ben yiyecek olsam dediğin gibi duba olurum kesin...

bende Göz temizleme derdine o çok sevdiğim lacivert koyu yeşil kalemleri

çekemiyordum gözüme şimdi göz makyajı yapınca akşam önce yüzünü ıslatıyorum

sonra ılık su ile dalinle gözelce ova ova yıkıyorummm arkasına bir tonik bir nemlendirici bebek bebek

bende bendeee, eşimin malesef her tabaktan bir iki lokma bırakma alışkanlığı vardır, tabi onları yiyen kişi de benim acıyorum yemekelerin atılmasına

benim saçlarım maşa falan tutmuyor hemen bozuluyor yaa

Ben loreal'in göz makyaj çıkartıcısını kullanıyorum ve çok memnunum.
Çeyizimde kayınvalidem almış, bohçamdaydı yani nişan bohçasında...
Pek bilir böyle şeyleri kendisi...

Kesinlikle katılıyorum canım...

Ben kocişe fazla yedirmiyorum yaa (gerçi kaçak yiyo yaramaz) 100 kilo çünküüüüü ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…