2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

deneyeyim, bende garnier'ınki var :26:

aynı kafadayız canım yaa inşallah her şey gönlünce olur..güzel haberlerini bekliyoruz...ha diyince de olmuyor hesapladığın gibi de..

bioderma sensibo h2o diye bir sürün..şeffaf zaten..su gibi...gerçekten tüm makyaj bloglarında etkisinden bahsedilmiş..

benim cildim yağlı..ve akneye meğilli..kremim bitti tekrar bir sipariş vereceğim..la roche posay diye bir krem..hem makyaj altına kullanılıyor
hem de gerçekten cildi yenileyip pürüzsüz bir tene dönüştürüyor..zaten dermatologların da sık sık hastalarına önerdikleri bir ürünmüş..

sen biz eeve gelince makyaj, şıkır şıkır kıyafetler, göz alıcı saçlar eşliğinde mi yemek hazırlıyoruz temizlik yapıyoruz zannetmiştin

Ne çok konuştunuz yaa yine rahatsızım ağır kaldım işde yapmıyorum boş boş oturuyorum....

Souvvenir ev fotolarını gördüm ama bugün paylaştıklarını görmedim gizli galiba....:))))

Bunu söylemekten utanıyorum ama benim kocam benden 1 kilo fazla sadece
O zaman ikinizde zayıfsınız canım...

deneyeyim, bende garnier'ınki var :26:

Bir dene canım, bir pamuğa sıkıyorum biraz, göz makyajını anında temizliyor.
Sonra da günlük kullandığım sabunla yıkıyorum yüzümü, misler gibi oluyor.
Ardından da bakımımı yapıyorum... Makyaj yapmadığım zamanlarda bakım aksıyor o ayrı konu...

aynı kafadayız canım yaa inşallah her şey gönlünce olur..güzel haberlerini bekliyoruz...ha diyince de olmuyor hesapladığın gibi de..
Evet canım haklısın, dediğin gibi ha deyince olmuyor hiç birşey...
Hayırlısı inşallah...

Benim kociş seninkini döveerrr... 6 kilo fazlası var...

Şaka bir yana, nolcak bunların hali...
valla o kadar konuşuyorum ediyorum yok yok yok adam boğazına düşkün anacım. Bu son bu son diyo diyo götürüyo :):):)

Ne güzel işte yaaa fazla kilo hamallıktan başka birşey değil

watson da mı ne bir el eldiveni var..makyajı temizlemek için..sadece su ile temas ediyormuş..sonra gözden çıkarıyormuş diye duydum..gerçi ben dediğim
gibi makyaj çıkarıcı ardından sebametin bir jeli ve sonrasında nemlendirici kullanıyorum..ama dalini vücut şampuanım yaptım..

Ne çok konuştunuz yaa yine rahatsızım ağır kaldım işde yapmıyorum boş boş oturuyorum....

Souvvenir ev fotolarını gördüm ama bugün paylaştıklarını görmedim gizli galiba....:))))

Evet canım onları gizli paylaştım...
Olur da tanıdık çıkar... Neme lazım...

Düşünsene forumdan kayınvalidem çıkıyormuş.... intiharlık....

Ay kızlar ben bir de atılmasın diye kalan yemekleri yemekten duba gibi olcam yakında sizde de bu huy var mı ??

benimki de eski yemek yemeyi pek sevmiyo, ben de kıyamıyorum..
ama buzdolabında bekleye bekleye bi hal olmuş, minik minik taslardaki artanları atmak zorunda kaldığım oldu
ama genelde artan yemekleri ben yiyioumm
:26:

nolmuş ben de anca 5 kilo eksiğimdir.. gerçi adam evleneli baya kilo aldı, ben almadıysam fark açılmış 7-8 olmuştur

nolmuş ben de anca 5 kilo eksiğimdir.. gerçi adam evleneli baya kilo aldı, ben almadıysam fark açılmış 7-8 olmuştur [/QUOTE]

Aynen bizde de öyle, benden 4-5 kilo falan fazladır kocam. 65 falan işte o da. eskiden ben 52 o 70 idi, o günler cok geride kaldı bebişimm

Son düzenleme:
Kızlar nekadar kalabalıklaştık ya yetişemiyorum yazdıklarınıza:)) ama böyle kalabalık hali daha güzel olduu:))hati vardı hiç gelmiyor balkabağı az uğruyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…