- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Ben loreal'in göz makyaj çıkartıcısını kullanıyorum ve çok memnunum.
Çeyizimde kayınvalidem almış, bohçamdaydı yani nişan bohçasında...
Pek bilir böyle şeyleri kendisi...
Kesinlikle katılıyorum canım...
Yani canım, şahsen bende kendimden böyle bir hamleyi bu kadar erken beklemiyordum...
Fakat evlenince insan çok farklı şeyleri de düşünmeye başlıyor, bakalım nasip kısmet herşey...
Allah nasıl hayırlı kıldıysa, öyle nasib olur inşallah...
Kesinlikle katılıyorum canım, ben eşime biraz kızarım arada, bazı düşüncesizliklerinden dolayı.
Annem hep der, aman kızım bak sen işini bırakma güzel işin ve güzel bir kazancın var.
Eviniz barkınız olsun ondan sonra ayrılırsın, çocuğun bile olsa eltin bakar, ben bakarım, kv bakar... falan diye söylenir durur.
1. ben erkeğin eşine güvenerek evlenmesinden nefret eden bir insanım (günümüz şartları farklı olabilir farkındayım) yine de sıksın yapsın...
Evlenmeye aklı onanın geçindirmeye de aklı çalışsın biraz fikrindeyim...
2. işimi sevmeme rağmen, seninde dediğin gibi inan yoruluyorum artık, bünyem kaldırmıyor bir çok şeyi.
Dişimi sıkıyorum ama nereye kadar dişimi sıkacağım.
3. bende istemem çocuğum olursa kreşe vermek, misler gibi ana kucağında büyümek varken niçin yabancıların elinde büyüsün...
Düşüncelerim böyle, fakat faaliyet ve icraat nolur bilemiyorum.
Zaman ve şartlara bağlı olarak yaşayıp göreceğim artık...
Canım her hastalıkta moral çok önemli ve etrafında destekçi olan insanlar.
İnşallah senin için en hayırlısı olur ve atlatabilirsin.
Zor bir hastalık muhakkak, rabbim beterinden saklasın.
Çok geçmiş olsun....
ben sadece göz makyajı yapıyorum onu da ofise gelince odamda yapıyorumçıkarmakta sıkıntı yaşıyorum .. çıkmış gibi görünüyor ama yüzümü yıkadığımda hala aktığını görüyorum .. hangi ürünü kullanıyorsun canım :26:
Gördüm gördümmm... Ve çok beğendimmm...
Merhaba kızlar bugün geç geldim biraz patronum anca gitti ama ne çok şey kaçırmışım geçmişi okuken öldüm gülmekten, bugün formunuzdasınız:)) benim eşimde benden önce gelir eve bende aynen gelir gelmez , soyunuz pijamalarımı geçiririm, saçımı toplarım taaa tepeden doğru mutfağaaaa.... bitek ben böyleyim sanıyordum da herkes aynıymış yahu
O zaman ikinizde zayıfsınız canım...Bunu söylemekten utanıyorum ama benim kocam benden 1 kilo fazla sadece
deneyeyim, bende garnier'ınki var :26:
Evet canım haklısın, dediğin gibi ha deyince olmuyor hiç birşey...aynı kafadayız canım yaainşallah her şey gönlünce olur..güzel haberlerini bekliyoruz...ha diyince de olmuyor hesapladığın gibi de..
valla o kadar konuşuyorum ediyorum yok yok yok adam boğazına düşkün anacım. Bu son bu son diyo diyo götürüyo :):):)Benim kociş seninkini döveerrr...6 kilo fazlası var...
Şaka bir yana, nolcak bunların hali...
Bunu söylemekten utanıyorum ama benim kocam benden 1 kilo fazla sadece
Yani canım, şahsen bende kendimden böyle bir hamleyi bu kadar erken beklemiyordum...
Fakat evlenince insan çok farklı şeyleri de düşünmeye başlıyor, bakalım nasip kısmet herşey...
Allah nasıl hayırlı kıldıysa, öyle nasib olur inşallah...
Kesinlikle katılıyorum canım, ben eşime biraz kızarım arada, bazı düşüncesizliklerinden dolayı.
Annem hep der, aman kızım bak sen işini bırakma güzel işin ve güzel bir kazancın var.
Eviniz barkınız olsun ondan sonra ayrılırsın, çocuğun bile olsa eltin bakar, ben bakarım, kv bakar... falan diye söylenir durur.
1. ben erkeğin eşine güvenerek evlenmesinden nefret eden bir insanım (günümüz şartları farklı olabilir farkındayım) yine de sıksın yapsın...
Evlenmeye aklı onanın geçindirmeye de aklı çalışsın biraz fikrindeyim...
2. işimi sevmeme rağmen, seninde dediğin gibi inan yoruluyorum artık, bünyem kaldırmıyor bir çok şeyi.
Dişimi sıkıyorum ama nereye kadar dişimi sıkacağım.
3. bende istemem çocuğum olursa kreşe vermek, misler gibi ana kucağında büyümek varken niçin yabancıların elinde büyüsün...
Düşüncelerim böyle, fakat faaliyet ve icraat nolur bilemiyorum.
Zaman ve şartlara bağlı olarak yaşayıp göreceğim artık...
Canım her hastalıkta moral çok önemli ve etrafında destekçi olan insanlar.
İnşallah senin için en hayırlısı olur ve atlatabilirsin.
Zor bir hastalık muhakkak, rabbim beterinden saklasın.
Çok geçmiş olsun....
bende Göz temizleme derdine o çok sevdiğim lacivert koyu yeşil kalemleri
çekemiyordum gözüme şimdi göz makyajı yapınca akşam önce yüzünü ıslatıyorum
sonra ılık su ile dalinle gözelce ova ova yıkıyorummm arkasına bir tonik bir nemlendirici bebek bebek
ince telli olunca öyle oluyor .. benimde biraz ince ilk yaptığımdaki gibi durmuyor yarım saat sonra ama çok daha doğal bir dalga oluyor o yüzden seviyorum maşayı
Ne çok konuştunuz yaa yine rahatsızım ağır kaldım işde yapmıyorum boş boş oturuyorum....
Souvvenir ev fotolarını gördüm ama bugün paylaştıklarını görmedim gizli galiba....:))))
O zaman ikinizde zayıfsınız canım...
Yok canım ikimizde de az biraz dengesizlik var , ben boyuma göre kiloluyum o da boyuna göre çok zayıf denegeliyoruz birbirimizi
Ay kızlar ben bir de atılmasın diye kalan yemekleri yemekten duba gibi olcam yakında sizde de bu huy var mı ??
Bunu söylemekten utanıyorum ama benim kocam benden 1 kilo fazla sadece
Yok canım ikimizde de az biraz dengesizlik var , ben boyuma göre kiloluyum o da boyuna göre çok zayıf denegeliyoruz birbirimizi
Ne güzel canım işte, önemli olan o zaten...
Bir birini dengeleyebilmek...
Siz mutlu olun gerisi boş...
Ne çok konuştunuz yaa yine rahatsızım ağır kaldım işde yapmıyorum boş boş oturuyorum....
Souvvenir ev fotolarını gördüm ama bugün paylaştıklarını görmedim gizli galiba....:))))
Ben de albüm paylaşıcam sizlerle pek yakındaaaaaaa :)
bu denge olayı kafada zaten canım...geçende metroda bir çift gördüm..adam sarışın,uzun saçlı hoş bir tip hani entel vs..
karısı benden de kısa..( 155 im ) belki aralarında var 50 cm..bir de güzel kızları vardı sarışın.. maşallah..
insan diyor ki bunların standardı ne o zaman amdem uzun uzunla kısa kısa ile evlenmek-birlikte olmak zorunda...bu forumda belki de en çok tartışılan
konuların başında geliyor..boy pos mevzusu..o yüzden en güzeli sizin uyumunuz..bence kim ne derse desin karı koca arasındaki en önemli uyum
ten uyumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?