2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Kızlar nekadar kalabalıklaştık ya yetişemiyorum yazdıklarınıza:)) ama böyle kalabalık hali daha güzel olduu:))hati vardı hiç gelmiyor balkabağı az uğruyor artık

hati zaten uzun zamandır yokta balkabaa'da çok az uğrar oldu :26:

Kızlar nekadar kalabalıklaştık ya yetişemiyorum yazdıklarınıza:)) ama böyle kalabalık hali daha güzel olduu:))hati vardı hiç gelmiyor balkabağı az uğruyor artık

Valla canım çok kalabalık olunca benim tahammül sınırlarım zorlanıyor sayfaları takip etme konusunda...
Hemen kaçıyorum... sakinleşince geliyorum tekrar...

Yoksa yorumları kaçırıyorum hep malesef, o zamanda stres oluyorum yani...
Arkadaşları cevapsız bırakmak zoruma gidiyor yani...

Aynen bizde de öyle, benden 4-5 kilo falan fazladır kocam. 65 falan işte o da. eskiden ben 52 o 70 idi, o günler cok geride kaldı bebişimm

evet benimki de en son 71 olmuşum diyodu.. fazlalık o zaman 5-6 idi ama kociş arttıysa ben artmamış olmayı ümit ediyorum
boylarımız arasındaki fark da anca 6-7 cm
evet uyumlu oluyoruz galiba.. gerçi ben çok kemikliyim, bacaklarım eşime göre kalın ama etek metek derken idare ediyoruz. Allahtan onun göbeği çıktı iyice, dikkatler benim bacaktan onun göbeğe kaymıştır

bizim boy farkımız çok sanırım :26: aramızda 21 cm var .. kilo olarakta 21 kilo var

Kilo konusundan bambaşka bir konuya atlıcam kızlar, komik birşey gelmişti eşimle başımıza ( o zaman nişanlıydık ) onu anlatayım

o da bir denge canım:) resimlerde eşin çok iri durmuyor ama yani yakışmıssınız,,

bu arada kızlar ben kargolarıma dönmeliyim gelirim yine

Kargo dedin, can evimden vurdun...
Benimde halletmem gerekenler var ama, birazdan bakacağım sanırım...

Boy kilo tam dengeli diyosun, eşin de çok kilolu değil fotolardan gördüğüm kadarıyla...
Sen o zaman o çırpılardansın dimi....

çırpı değilim ben 155 boyundayım 54-55 arasında gidip geliyorum .. eşimde 176 boyunda oda 75-76 arasında gidip geliyor bi denge durumu var da en kısa zamanda dengeleri bozup 50 kilo olmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…