eylül not aldım teşekkür ederim tatlım
Kızlar nekadar kalabalıklaştık ya yetişemiyorum yazdıklarınıza:)) ama böyle kalabalık hali daha güzel olduu:))hati vardı hiç gelmiyor balkabağı az uğruyor artık
Kızlar nekadar kalabalıklaştık ya yetişemiyorum yazdıklarınıza:)) ama böyle kalabalık hali daha güzel olduu:))hati vardı hiç gelmiyor balkabağı az uğruyor artık
bu denge olayı kafada zaten canım...geçende metroda bir çift gördüm..adam sarışın,uzun saçlı hoş bir tip hani entel vs..
karısı benden de kısa..( 155 im ) belki aralarında var 50 cm..bir de güzel kızları vardı sarışın.. maşallah..
insan diyor ki bunların standardı ne o zaman amdem uzun uzunla kısa kısa ile evlenmek-birlikte olmak zorunda...bu forumda belki de en çok tartışılan
konuların başında geliyor..boy pos mevzusu..o yüzden en güzeli sizin uyumunuz..bence kim ne derse desin karı koca arasındaki en önemli uyum
ten uyumu.
Bende 154 falanım heralde eşimde 170 falan ama çok kilolu olmadığı için yanımda sırıtmıyor, önemli olan gönüllerin uyuşması bence gerisi boşş
Aynen bizde de öyle, benden 4-5 kilo falan fazladır kocam. 65 falan işte o da. eskiden ben 52 o 70 idi, o günler cok geride kaldı bebişimm
Evet canım onları gizli paylaştım...
Olur da tanıdık çıkar... Neme lazım...
Düşünsene forumdan kayınvalidem çıkıyormuş....intiharlık....
Ben daha çok bir derdim varda ki konulara sarıyorum
Arkadaş olarak ekledim canım seni, tekrardan bakabilirsin istersen
bizim boy farkımız çok sanırım :26: aramızda 21 cm var .. kilo olarakta 21 kilo var
bizim boy farkımız çok sanırım :26: aramızda 21 cm var .. kilo olarakta 21 kilo var
biz çekici gelmiyo muyuz bebeeiimm
o da bir denge canım:) resimlerde eşin çok iri durmuyor ama yani yakışmıssınız,,
bu arada kızlar ben kargolarıma dönmeliyim gelirim yine
neeee makyaj günü müü işte uzmanlık alanım :))))) bayılırım ve çok ta takip ederim bloglarırica ederim canım..makyaj günü yapalım bir de..
Teşekkür ederim canım hemen bakıp geliyorum..
Boy kilo tam dengeli diyosun, eşin de çok kilolu değil fotolardan gördüğüm kadarıyla...
Sen o zaman o çırpılardansın dimi....
çırpı değilimben 155 boyundayım 54-55 arasında gidip geliyorum .. eşimde 176 boyunda oda 75-76 arasında gidip geliyor bi denge durumu var da en kısa zamanda dengeleri bozup 50 kilo olmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?